על ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2012, 11:47
felix_r כתב:yzafrir כתב:זה לא משנה דראפט או לא דראפט , הם לא עשו משהו מיוחד ביורוליג . חוץ מלוגן שאפשר לומר שטעם מה זה להיות בקבוצת צמרת אבל גם לא באופן משמעותי .
אני חושב שלוגן ושרמאנדיני הם שתי החתמות היחידות שיש בהם עוד קצת הגיון . שרמאנדיני בגלל הפוטנציאל ולוגן בגלל הניסיון
חוץ מהם כל שאר ההחתמות הם הימור די פרוע או הימור לא נכון .
היקמן הוא הימור פרוע על שחקן כבר מנוסה באירופה אבל רק עונה אחת בליגה שנחשבת בכירה . לעומתו פולן הצליח גם רק עונה אחת באותה הליגה רק שהוא עשה את זה כבר בעונה הראשונה שלו מחוץ לקולג'ים .
אני חושב שהפוטנציאל של פולן גבוהה בהרבה מאשר של היקמן ששנה שעברה הייתה כנראה הטובה בקריירה שלו ( אבל אולי זה חד פעמי ? )
קיינר מדלי הוחתם לעמדה שכבר יש לנו שחקן בכיר שהוא אולי הבכיר בסגל כיום ? למה להחתים שחקן כלכך יקר לעמדה 4 כמחליף ? אולי עדיף לשחרר אותו ושמלקולם תומאס ישמש כ- 4 במקומו ועדיין למצוא סנטר מאסיבי יותר ?
או רעיון קצת יותר פרוע , לעשות טרייד עם ירושלים היקמן , מדלי ורוט כבונוס תמורת סמית' ופולן....ככה נשאר עם ג'יימס ,שרמאן וסמית' בעמדה 5 ותומאס וליאור בעמדה 4 . בעמדה 1 זה נראה כרגע כאילו פולן שחקן הרבה יותר טוב וחומר גלם הרבה יותר טוב לבלאט לעצב מאשר היקמן....
מבחינה כלכלית זה לא משנה את התקציב רק שאתה משלם משכורת של שלושה שחקנים כשיש לך רק שניים בסגל שלך...
חחח.. זה יהיה הטרייד הכי גדול בתולדות הליגה

גם מבחינת התזמון שלו ....
אבל תחשוב על זה , למכבי אין כלכך מה להפסיד כי בשלב הזה מדלי הוא לא איזה שחקן שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה להיפטר ממנו , היקמן די מראה שהוא שחקן שאפשר למצוא מישהו יותר טוב ומורן רוט פשוט הפך למיותר....
סך הכל מדלי שחקן מחליף לליאור ואני חושב שגם בלעדיו יש מספיק שחקנים שיכולים למלא את תפקיד ה-4 המחליף בסגל ( תומאס , ג'יימס , פניני לפעמים...) ומצד שני סמית' הרבה יותר קרוב לסנטר בסגנון המשחק שלו כך שהוא גם כן שחקן שיוכל לשחק 4 או 5...
לגבי פולן תמורת היקמן , זה פשוט לתקן את הטעות שנעשתה בקיץ שמכבי בחרה בסוף בהיקמן ולא בפולן....
שוב אני לא אומר שמדלי לא שחקן טוב , אלא שאפשר להקריב אותו תמורת מישהו שהרבה יותר מתאים לסגל כרגע .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.