גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת: שלישי, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גביע ווינר: מכבי נגד הפועל אילת: שלישי, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 22:48

מקובי כתב:אני אתחיל בזה שציון פסיכומטרי גבוה לא מעיד על שכל.
יש לא מעט גאונים שנלחצים מבחינה וכד' זה לא אומר שהם לא גאונים.

ברור שבחירה בדראפט מעידה על כך שהרבה אנשי מקצוע בארה"ב עקבו אחרי השחקן, אבל זה לא מעיד על יכולת מסוימת.
היו פה שחקנים שהיו בעשיריה הראשונה בדראפט ולא הרשימו והיו כאן שחקנים שלא נבחרו והיו שחקנים נהדרים.

יש כלל ויש יוצא מן הכלל. אתה מנסה להגיד שבגלל שיש יוצאים מן הכלל, אז הכלל לא שווה כלום. זה לא במקרה שהרוב המוחלט של השחקנים שמשחקים ב- NBA נבחרו בדראפט. למעשה, אני לא יכול חשוב אפילו על שחקן אחד ב- NBA היום (פרט לסיפור הייחודי של ג'רמי לין) שלא מבחר בדראפט וממלא תפקיד משמעותי בקבוצה שלו.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 אוקטובר 2012, 22:52

roy1000 כתב:

ברור שבחירה בדראפט מעידה על כך שהרבה אנשי מקצוע בארה"ב עקבו אחרי השחקן, אבל זה לא מעיד על יכולת מסוימת.
היו פה שחקנים שהיו בעשיריה הראשונה בדראפט ולא הרשימו והיו כאן שחקנים שלא נבחרו והיו שחקנים נהדרים.

יש כלל ויש יוצא מן הכלל. אתה מנסה להגיד שבגלל שיש יוצאים מן הכלל, אז הכלל לא שווה כלום. זה לא במקרה שהרוב המוחלט של השחקנים שמשחקים ב- NBA נבחרו בדראפט. למעשה, אני לא יכול חשוב אפילו על שחקן אחד ב- NBA היום (פרט לסיפור הייחודי של ג'רמי לין) שלא מבחר בדראפט וממלא תפקיד משמעותי בקבוצה שלו.

אם אני לא טועה גם ביג בן דוגמא טובה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 23:14

LIAV10 כתב:אם אני לא טועה גם ביג בן דוגמא טובה..

הוא היה דוגמא טובה, אבל הוא פרש והוא כבר לא משחק ברמות הגבוהות כמה שנים. מבין 300 שחקנים שמשחקים היום ב- NBA, אני לא יכול לחשוב אפילו על שחקן משמעותי אחד (חוץ מג'רמי לין) שלא נבחר בדראפט. אז יכול להיות שאני מפספס מישהו, אבל להגיד שהדראפט לא מעיד על יכולת של שחקן זה קצת מצחיק.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 02 אוקטובר 2012, 23:21

Brad Miller
Udonis Haslem
Bruce Bowen
Ben Wallace
John Starks
Jose Calderon
Raja Bell
Avery Johnson
David Wesley
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 02 אוקטובר 2012, 23:22

roy1000 כתב:

אם אתה שואל אותי המשחק באירופה והמשחק בNBA זה לא אותו דבר.

אם אני לוקח שחקנים אמריקאיים ששיחקו באירופה והצליחו, אני לא בטוח שכולם נבחרו בדראפט.
אני לא בטוח שמי שנבחר בדראפט במקום גבוה הצליח יותר מאשר אחרים שנבחרו במקום נמוך יותר.

בארה"ב ברור שכולם יבחרו בדראפט כי זאת הדרך של הקבוצות לגייס שחקנים, ככה שזה לא באמת פאקטור.
זה כמו שתגיד שהישראלים הכי טובים עוברים במכבי בד"כ. ומעטים הם אלה שלא. זה אותו עיקרון בדיוק.

מרקוס פייזר נבחר במקום הרביעי בדראפט, זה אומר שהוא יותר טוב מטרנס מוריס ששיחק איתו באותה שנה? זה אומר שהוא יותר טוב מדיוויד בלו?
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 23:31

felix_r כתב:Brad Miller
Udonis Haslem
Bruce Bowen
Ben Wallace
John Starks
Jose Calderon
Raja Bell
Avery Johnson
David Wesley

אז חוזה קלדרון והאסלם הם השחקנים הכי משמעותיים שמשחקים היום?
roy1000

הודעהעל ידי misha » 02 אוקטובר 2012, 23:32

יש גם את ווס מתיוס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 23:47

מקובי כתב:אם אתה שואל אותי המשחק באירופה והמשחק בNBA זה לא אותו דבר.

אם אני לוקח שחקנים אמריקאיים ששיחקו באירופה והצליחו, אני לא בטוח שכולם נבחרו בדראפט.
אני לא בטוח שמי שנבחר בדראפט במקום גבוה הצליח יותר מאשר אחרים שנבחרו במקום נמוך יותר.

בארה"ב ברור שכולם יבחרו בדראפט כי זאת הדרך של הקבוצות לגייס שחקנים, ככה שזה לא באמת פאקטור.
זה כמו שתגיד שהישראלים הכי טובים עוברים במכבי בד"כ. ומעטים הם אלה שלא. זה אותו עיקרון בדיוק.

מרקוס פייזר נבחר במקום הרביעי בדראפט, זה אומר שהוא יותר טוב מטרנס מוריס ששיחק איתו באותה שנה? זה אומר שהוא יותר טוב מדיוויד בלו?

אני חושב שרוב האמריקאים המובילים באירופה כן נבחרו בדראפט. אם אתה מדבר על פארקר, או מרכוס בראון' לנגדון ודומיהם. הסקאוטים של ה- NBA בימינו לא מפספסים הרבה כישרונות.

פייזר סבל מפציעות. אם הברכיים שלו היו מחזיקות מעמד הוא היה עושה קריירה יפה ב- NBA. מוריס נבחר על סף הסיבוב הראשון בדראפט. הוא לא הגיע משום מקום כמו שאנשים חושבים. וכן, מוריס הוא ללא ספק שחקן יותר טוב מבלו. שים לב שבלו לא הצליח להתברג בקבוצות משמעותיות מאירופה מחוץ למכבי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 23:49

misha כתב:יש גם את ווס מתיוס.

נכון. 2.5 שחקני רוטציה מתוך 170? אז אפשר להגיד שהדראפט הוא סימן טוב בלמעלה מ- 98% מהמקרים?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 03 אוקטובר 2012, 05:25

אין פה מה להתווכח. יש פעם ב איזה שחקן שמתברג לצמרת הכדורסל העולמית משום מקום, אבל בוודאי שדראפט הוא מדד מייצג.
זה גם נכון שהכדורסל האירופאי הוא שונה, אבל אנחנו מדברים כאן על זרים אמריקאים, שכמעט כולם משחקים בקולג'ים ומגיעים למצב שבו אפשר לבחור אותם בדראפט.

בכל אופן, זה לא חדש שהזרים שמכבי הביאה הם לא מצמרת הכדורסל האירופאי. זה לא איזה משהו שרק עכשיו גילינו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2012, 06:55

זה לא משנה דראפט או לא דראפט , הם לא עשו משהו מיוחד ביורוליג . חוץ מלוגן שאפשר לומר שטעם מה זה להיות בקבוצת צמרת אבל גם לא באופן משמעותי .
אני חושב שלוגן ושרמאנדיני הם שתי החתמות היחידות שיש בהם עוד קצת הגיון . שרמאנדיני בגלל הפוטנציאל ולוגן בגלל הניסיון
חוץ מהם כל שאר ההחתמות הם הימור די פרוע או הימור לא נכון .
היקמן הוא הימור פרוע על שחקן כבר מנוסה באירופה אבל רק עונה אחת בליגה שנחשבת בכירה . לעומתו פולן הצליח גם רק עונה אחת באותה הליגה רק שהוא עשה את זה כבר בעונה הראשונה שלו מחוץ לקולג'ים .
אני חושב שהפוטנציאל של פולן גבוהה בהרבה מאשר של היקמן ששנה שעברה הייתה כנראה הטובה בקריירה שלו ( אבל אולי זה חד פעמי ? )
קיינר מדלי הוחתם לעמדה שכבר יש לנו שחקן בכיר שהוא אולי הבכיר בסגל כיום ? למה להחתים שחקן כלכך יקר לעמדה 4 כמחליף ? אולי עדיף לשחרר אותו ושמלקולם תומאס ישמש כ- 4 במקומו ועדיין למצוא סנטר מאסיבי יותר ?
או רעיון קצת יותר פרוע , לעשות טרייד עם ירושלים היקמן , מדלי ורוט כבונוס תמורת סמית' ופולן....ככה נשאר עם ג'יימס ,שרמאן וסמית' בעמדה 5 ותומאס וליאור בעמדה 4 . בעמדה 1 זה נראה כרגע כאילו פולן שחקן הרבה יותר טוב וחומר גלם הרבה יותר טוב לבלאט לעצב מאשר היקמן....
מבחינה כלכלית זה לא משנה את התקציב רק שאתה משלם משכורת של שלושה שחקנים כשיש לך רק שניים בסגל שלך...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 03 אוקטובר 2012, 11:40

yzafrir כתב:זה לא משנה דראפט או לא דראפט , הם לא עשו משהו מיוחד ביורוליג . חוץ מלוגן שאפשר לומר שטעם מה זה להיות בקבוצת צמרת אבל גם לא באופן משמעותי .
אני חושב שלוגן ושרמאנדיני הם שתי החתמות היחידות שיש בהם עוד קצת הגיון . שרמאנדיני בגלל הפוטנציאל ולוגן בגלל הניסיון
היקמן הוא הימור פרוע על שחקן כבר מנוסה באירופה אבל רק עונה אחת בליגה שנחשבת בכירה . לעומתו פולן הצליח גם רק עונה אחת באותה הליגה רק שהוא עשה את זה כבר בעונה הראשונה שלו מחוץ לקולג'ים .
אני חושב שהפוטנציאל של פולן גבוהה בהרבה מאשר של היקמן ששנה שעברה הייתה כנראה הטובה בקריירה שלו ( אבל אולי זה חד פעמי ? )
קיינר מדלי הוחתם לעמדה שכבר יש לנו שחקן בכיר שהוא אולי הבכיר בסגל כיום ? למה להחתים שחקן כלכך יקר לעמדה 4 כמחליף ? אולי עדיף לשחרר אותו ושמלקולם תומאס ישמש כ- 4 במקומו ועדיין למצוא סנטר מאסיבי יותר ?
או רעיון קצת יותר פרוע , לעשות טרייד עם ירושלים היקמן , מדלי ורוט כבונוס תמורת סמית' ופולן....ככה נשאר עם ג'יימס ,שרמאן וסמית' בעמדה 5 ותומאס וליאור בעמדה 4 . בעמדה 1 זה נראה כרגע כאילו פולן שחקן הרבה יותר טוב וחומר גלם הרבה יותר טוב לבלאט לעצב מאשר היקמן....
מבחינה כלכלית זה לא משנה את התקציב רק שאתה משלם משכורת של שלושה שחקנים כשיש לך רק שניים בסגל שלך...

חחח.. זה יהיה הטרייד הכי גדול בתולדות הליגה :laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2012, 11:47

felix_r כתב:
yzafrir כתב:זה לא משנה דראפט או לא דראפט , הם לא עשו משהו מיוחד ביורוליג . חוץ מלוגן שאפשר לומר שטעם מה זה להיות בקבוצת צמרת אבל גם לא באופן משמעותי .

חחח.. זה יהיה הטרייד הכי גדול בתולדות הליגה :laugh1

גם מבחינת התזמון שלו ....
אבל תחשוב על זה , למכבי אין כלכך מה להפסיד כי בשלב הזה מדלי הוא לא איזה שחקן שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה להיפטר ממנו , היקמן די מראה שהוא שחקן שאפשר למצוא מישהו יותר טוב ומורן רוט פשוט הפך למיותר....
סך הכל מדלי שחקן מחליף לליאור ואני חושב שגם בלעדיו יש מספיק שחקנים שיכולים למלא את תפקיד ה-4 המחליף בסגל ( תומאס , ג'יימס , פניני לפעמים...) ומצד שני סמית' הרבה יותר קרוב לסנטר בסגנון המשחק שלו כך שהוא גם כן שחקן שיוכל לשחק 4 או 5...
לגבי פולן תמורת היקמן , זה פשוט לתקן את הטעות שנעשתה בקיץ שמכבי בחרה בסוף בהיקמן ולא בפולן....
שוב אני לא אומר שמדלי לא שחקן טוב , אלא שאפשר להקריב אותו תמורת מישהו שהרבה יותר מתאים לסגל כרגע .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 אוקטובר 2012, 11:55

אחרי טרייד כזה, מכבי תהיה אולי הקבוצה היחידה ביורוליג שבעמדות 4-5 אין לה לא שחקן פוסט-אפ איכותי (לא ברור אם סמית' עולה באספקט הזה אפילו על הנדריקס) ולא שחקן שמסוגל לקלוע מבחוץ באופן קונסיסטנטי (בעצם ג'יימס הוא היחיד שמסוגל אולי לקלוע משם רק שהוא זרק משם משהו כמו 5 זריקות בסה"כ במכבי).
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2012, 12:00

EulGam05 כתב:אחרי טרייד כזה, מכבי תהיה אולי הקבוצה היחידה ביורוליג שבעמדות 4-5 אין לה לא שחקן פוסט-אפ איכותי (לא ברור אם סמית' עולה באספקט הזה אפילו על הנדריקס) ולא שחקן שמסוגל לקלוע מבחוץ באופן קונסיסטנטי (בעצם ג'יימס הוא היחיד שמסוגל אולי לקלוע משם רק שהוא זרק משם משהו כמו 5 זריקות בסה"כ במכבי).

זה לא משנה אם הוא עולה באספקט הזה על הנדריקס כי הנדריקס כבר לא פה . השאלה אם הוא עולה באספקט הזה על ג'יימס או תומאס ואני חושב שכן . במיוחד בהגנה אני חושב שהוא טוב מהם בשמירה על שחקנים מאסיבים יותר .
לגבי הקליע מבחוץ , בנתיים לא ראיתי ממדלי כזה עילוי בתחום הזה כך שבזה אנחנו לא כלכך משתנים ...אולי שג'יימס יתחיל לזרוק יותר ואז אפילו נשתדרג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל מקל » 03 אוקטובר 2012, 12:14

EulGam05 כתב:אחרי טרייד כזה, מכבי תהיה אולי הקבוצה היחידה ביורוליג שבעמדות 4-5 אין לה לא שחקן פוסט-אפ איכותי (לא ברור אם סמית' עולה באספקט הזה אפילו על הנדריקס) ולא שחקן שמסוגל לקלוע מבחוץ באופן קונסיסטנטי (בעצם ג'יימס הוא היחיד שמסוגל אולי לקלוע משם רק שהוא זרק משם משהו כמו 5 זריקות בסה"כ במכבי).

לגיורגי שרמדיני יש יד מצויינת מבחוץ, לטעמי זאת המעלה הגדולה שלו ,שמשום מה לא מקבלת יחס במכבי. (אבל אני כבר עייפתי מלחכות שבמכבי ישחקו על יתרונות של שחקנים

כמו בתקופת פיני גרשון.). בכל מקרה עד היום בכל הטורנירים הוא זרק 2 זריקות מבחוץ (1\2).

בהזדמנות אני אעלה קטע מאיטליה שבו מסבירים איך בקאנטו בונים תרגיל במטרה לשחרר את שרמדיני לזריקה מבחוץ\חצי מרחק.
גל מקל

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 אוקטובר 2012, 12:21

yzafrir כתב:

זה לא משנה אם הוא עולה באספקט הזה על הנדריקס כי הנדריקס כבר לא פה . השאלה אם הוא עולה באספקט הזה על ג'יימס או תומאס ואני חושב שכן . במיוחד בהגנה אני חושב שהוא טוב מהם בשמירה על שחקנים מאסיבים יותר .
לגבי הקליע מבחוץ , בנתיים לא ראיתי ממדלי כזה עילוי בתחום הזה כך שבזה אנחנו לא כלכך משתנים ...אולי שג'יימס יתחיל לזרוק יותר ואז אפילו נשתדרג....

בוודאי שזה משנה אם הוא עולה על הנדריקס או לא. מה שאתה מציע זה להתאים את עצמנו ליריב במקום להיפך, כלומר להגיב לכך שהסנטר של היריב הוא מאסיבי ע"י הכנסת סנטר מאסיבי משלנו כדי שנוכל להתמודד איתו יותר טוב, רק שהסנטר המאסיבי שלנו ממילא פחות טוב מזה של היריב, בטח כשהוא נמוך ממנו כמעט בשני ראשים. זה עניין של פילוסופיית אימון - האם עדיף שיהיו לך כלים פחות טובים אבל יותר מגוונים בשביל שתוכל להגיב ליריב בצורה טובה יותר ואולי לנצח אותו במשחק שלו או אולי עדיף לוותר על גיוון ויכולת התאמה ליריב כדי לחזק את הנק' החזקות שלך בשביל להגדיל את היכולת לגרום ליריב להתאים את עצמו אליך?

לגבי מדלי, זה שאתה לא ראית לא אומר שזה לא קיים. כשג'יימס יתחיל לזרוק יותר יקרה אחד משני דברים - או שהוא יחטיא הרבה או שהוא יקלע ואז בניגוד למה שקרה עד כה בקריירה שלו, הזריקות האלה מבחוץ יפסיקו להיות חופשיות.
EulGam05

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 אוקטובר 2012, 12:26

גל מקל כתב:

לגיורגי שרמדיני יש יד מצויינת מבחוץ, לטעמי זאת המעלה הגדולה שלו ,שמשום מה לא מקבלת יחס במכבי. (אבל אני כבר עייפתי מלחכות שבמכבי ישחקו על יתרונות של שחקנים

כמו בתקופת פיני גרשון.). בכל מקרה עד היום בכל הטורנירים הוא זרק 2 זריקות מבחוץ (1\2).

בהזדמנות אני אעלה קטע מאיטליה שבו מסבירים איך בקאנטו בונים תרגיל במטרה לשחרר את שרמדיני לזריקה מבחוץ\חצי מרחק.

בהצלחה עם הווידאו הזה, שרמדיני לא זרק זריקה אחת מבחוץ במשך כל העונה הקודמת...
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 03 אוקטובר 2012, 12:50

EulGam05 כתב:
yzafrir כתב:

בוודאי שזה משנה אם הוא עולה על הנדריקס או לא. מה שאתה מציע זה להתאים את עצמנו ליריב במקום להיפך, כלומר להגיב לכך שהסנטר של היריב הוא מאסיבי ע"י הכנסת סנטר מאסיבי משלנו כדי שנוכל להתמודד איתו יותר טוב, רק שהסנטר המאסיבי שלנו ממילא פחות טוב מזה של היריב, בטח כשהוא נמוך ממנו כמעט בשני ראשים. זה עניין של פילוסופיית אימון - האם עדיף שיהיו לך כלים פחות טובים אבל יותר מגוונים בשביל שתוכל להגיב ליריב בצורה טובה יותר ואולי לנצח אותו במשחק שלו או אולי עדיף לוותר על גיוון ויכולת התאמה ליריב כדי לחזק את הנק' החזקות שלך בשביל להגדיל את היכולת לגרום ליריב להתאים את עצמו אליך?

לגבי מדלי, זה שאתה לא ראית לא אומר שזה לא קיים. כשג'יימס יתחיל לזרוק יותר יקרה אחד משני דברים - או שהוא יחטיא הרבה או שהוא יקלע ואז בניגוד למה שקרה עד כה בקריירה שלו, הזריקות האלה מבחוץ יפסיקו להיות חופשיות.

אני מעדיף לחזק מעט את הנקודות החלשות מאשר להשאיר את הנק' החזקות שלנו כמו שהם שגם כך הם לא יהיו חזקות יותר מהיריב ובטח שלא חזקות יותר ממה שהיו בעבר .
בקליעות מבחוץ התחזקנו מבחינת הגארדים אבל נחלשנו מצד בפאוורדים . לעומת זאת משחק פוסט אפ של הגבוהים כמעט לא קיים בכלל בקבוצה לא בהגנה ולא בהתקפה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 אוקטובר 2012, 13:09

yzafrir כתב:
EulGam05 כתב:
yzafrir כתב:

אני מעדיף לחזק מעט את הנקודות החלשות מאשר להשאיר את הנק' החזקות שלנו כמו שהם שגם כך הם לא יהיו חזקות יותר מהיריב ובטח שלא חזקות יותר ממה שהיו בעבר .
בקליעות מבחוץ התחזקנו מבחינת הגארדים אבל נחלשנו מצד בפאוורדים . לעומת זאת משחק פוסט אפ של הגבוהים כמעט לא קיים בכלל בקבוצה לא בהגנה ולא בהתקפה...

אבל אף אחד לא מבטיח לך שהנקודות החלשות יתחזקו בכלל וגם אם כן השאלה היא באיזה מחיר כי אתה לא יכול לשחק באותו סגנון משחק (התקפית והגנתית) עם סמית' כמו עם ג'יימס, הם שחקנים שונים לגמרי, כלומר מאד ייתכן שהיסודות ההתקפיים וההגנתיים שעבדת עליהם במחנה האימונים של השבועיים האחרונים לא יהיו בכלל רלוונטיים עם שחקן בסגנון של סמית' בחמישיה (זאת אגב, לדעתי לפחות, הסיבה המרכזית שבלאט מתנגד לטרייד של ג'יימס על סמית'). אתה מדבר על היכולת של סמית' להתמודד עם גבוהים מאסיביים, אתמול הוא לא הצליח להתמודד אפילו עם פרנק האסל של חולון, אני לא יודע עד כמה הוא יצליח להתמודד עם גבוהים יותר איכותיים. מבחינת משחק פוסט-אפ, קודם כל לא ברור כמה משחק הפוסט-אפ הזה יהיה רלוונטי בכלל מול שחקנים שגבוהים ממנו בשני ראשים ומאסיביים לא פחות אבל בוא נניח שכן - הוא יוכל לעשות פוסט-אפ עליהם, בטרייד שאתה מציע חוסר היכולת של הגבוהים האחרים לקלוע מבחוץ יגרום לכך שהצבע יהיה צפוף יותר ויהיה הרבה יותר קל להביא שמירה כפולה עליו.
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים