פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 אוקטובר 2022, 21:25
Jack55 כתב:מתבשלים דברים מאחורי הקלעים, אבל כרגע אין התקדמות רצינית
עם מי מהשלושה ? כי גם בספורט 5 עכשיו העלו ידיעה על מאט תומאס, נראה שחיזוק זה דבר שבמכבי די סגורים עליו.
11 אוקטובר 2022, 21:29
מרסר כתב:Jack55 כתב:מתבשלים דברים מאחורי הקלעים, אבל כרגע אין התקדמות רצינית
עם מי מהשלושה ? כי גם בספורט 5 עכשיו העלו ידיעה על מאט תומאס, נראה שחיזוק זה דבר שבמכבי די סגורים עליו.
לגמרי סגורים, פשוט עניין של זמן
11 אוקטובר 2022, 21:43
מרסר כתב:Jack55 כתב:מתבשלים דברים מאחורי הקלעים, אבל כרגע אין התקדמות רצינית
מאט תומאס שחקן יותר גרוע מהולינס ( תראו מה כתבתי על הולינס ביום החתמתו )
11 אוקטובר 2022, 21:46
זוראן דראגיץ׳? מה? מאיפה ממציאים את הרשימות האלה?
11 אוקטובר 2022, 21:52
אחדשיודע כתב:זוראן דראגיץ׳? מה? מאיפה ממציאים את הרשימות האלה?
ממשיכים למחזר שמות בינוניים במקום לסמן שחקני תפר NBA שתכף ישוחררו.
11 אוקטובר 2022, 22:23
אני אוהב את מאט תומאס. כאילו, זוכר אותו כקלעי קטלני מולנסיה.
אבל איבדתי אותו לאחר מכן בארה"ב.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
11 אוקטובר 2022, 22:23
A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:זוראן דראגיץ׳? מה? מאיפה ממציאים את הרשימות האלה?
תומאס לא עונה על ההגדרה של שחקן נ.ב.א שישתחרר?
11 אוקטובר 2022, 22:24
אף אחד מהמועמדים האלו לא מרשימים אותי. אני באמת לא בטוח שהם בכלל טובים יותר מהולינס שאותו הם אמורים להחליף. אם אלו השמות, אולי כדאי לתת להולינס הזדמנות וזהו (בהנחה שהוא כשיר כמובן).
11 אוקטובר 2022, 22:42
עידן כתב:אף אחד מהמועמדים האלו לא מרשימים אותי. אני באמת לא בטוח שהם בכלל טובים יותר מהולינס שאותו הם אמורים להחליף. אם אלו השמות, אולי כדאי לתת להולינס הזדמנות וזהו (בהנחה שהוא כשיר כמובן).
וילדוזה זה שדרוג משמעותי, גם שחקן מצוין וגם מנהל משחק
מאט תומאס עונה על ההגדרה של קלעי רציני שחסר, מצד שני הוא לא שחקן שיכול לעזור בהובלת הכדור
עם הולינס יש בעיות יותר מורכבות, אל תתפלאו אם ייחתך
11 אוקטובר 2022, 22:45
באמת יש סיכוי שמכבי תוכל להביא אחד כמו וילדוזה ? נראה לי אדאמס אולי יותר בכיוון מבחינת המחיר
11 אוקטובר 2022, 22:45
כך או כך יש לנו כאן את ג'ק !!!!!!!
אתה יקר לפורום !!!
11 אוקטובר 2022, 22:50
בוואלה מדברים על מאט תומאס, אומרים שיש משא ומתן
11 אוקטובר 2022, 22:55
Mitelka כתב:A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:זוראן דראגיץ׳? מה? מאיפה ממציאים את הרשימות האלה?
תומאס לא עונה על ההגדרה של שחקן נ.ב.א שישתחרר?
עונה, אבל הוא כבר היה באירופה והמקסימום שהגיע אליו היה שחקן רוטציה בולנסיה. מכבי יכולה לשאוף לפרופיל הרבה יותר מרשים של שחקנים בשלב הזה.
11 אוקטובר 2022, 22:55
Jack55 כתב:עידן כתב:אף אחד מהמועמדים האלו לא מרשימים אותי. אני באמת לא בטוח שהם בכלל טובים יותר מהולינס שאותו הם אמורים להחליף. אם אלו השמות, אולי כדאי לתת להולינס הזדמנות וזהו (בהנחה שהוא כשיר כמובן).
וילדוזה זה שדרוג משמעותי, גם שחקן מצוין וגם מנהל משחק
מאט תומאס עונה על ההגדרה של קלעי רציני שחסר, מצד שני הוא לא שחקן שיכול לעזור בהובלת הכדור
עם הולינס יש בעיות יותר מורכבות, אל תתפלאו אם ייחתך
הבעיות המורכבות זה פציעה או משהו אחר?
11 אוקטובר 2022, 23:00
מעניין אם הבחירה המסתמנת בתומאס מעידה על רצון במחליף מיידי להיליארד או שהוא במקום הולינס. בכל מקרה עדיף רכז.
11 אוקטובר 2022, 23:00
אם כל הזמן אומרים שבולדווין ובראון מובילימכדור ואיך זה יסתדר...אז להביא עוד מוביל ?
11 אוקטובר 2022, 23:12
לא מבין את הרצון בלהביא עוד מוביל כדור. יש לנו שני רכזים שמאוד אוהבים את הכדור בידיים שלהם. יש גם את ג'ונדי שלא רכז אך נראה שמקבל קרדיט מסוים מקטש וגם הוא מאוד אוהב את הכדור אצלו בידיים.
כבר ראינו מה חסר למכבי - קליעה, בעיקר מבחוץ. היליארד היחידי שמאיים מחוץ לקשת. לבולדווין ובראון יש זריקת חצי מרחק טובה אך האחוזים שלהם לשלוש נמוכים מאוד.
מאט תומאס עונה על מה שחסר לנו, ואם הוא יגיע במקום הולינס ובנוסף להיליארד אז יהיו לנו שני קלעים ברמה גבוהה. אני רק לא יודע איך הוא מבחינה הגנתית. הוא כן נמוך מהולינס ב2 ס"מ ופחות אתלט ממנו, אבל לפחות הוא ייתן קליעה יציבה.
11 אוקטובר 2022, 23:13
where is the love? כתב:אם כל הזמן אומרים שבולדווין ובראון מובילימכדור ואיך זה יסתדר...אז להביא עוד מוביל ?
הם ישחקו גם ביחד בחמישיה במיוחד בדק' הסיום.
לא היה מזיק עוד זר בעמדה 1. מצד שני לא היה מזיק עוד זר בעמדות 2-4
11 אוקטובר 2022, 23:17
Adam כתב:לא מבין את הרצון בלהביא עוד מוביל כדור. יש לנו שני רכזים שמאוד אוהבים את הכדור בידיים שלהם. יש גם את ג'ונדי שלא רכז אך נראה שמקבל קרדיט מסוים מקטש וגם הוא מאוד אוהב את הכדור אצלו בידיים.
כבר ראינו מה חסר למכבי - קליעה, בעיקר מבחוץ. היליארד היחידי שמאיים מחוץ לקשת. לבולדווין ובראון יש זריקת חצי מרחק טובה אך האחוזים שלהם לשלוש נמוכים מאוד.
מאט תומאס עונה על מה שחסר לנו, ואם הוא יגיע במקום הולינס ובנוסף להיליארד אז יהיו לנו שני קלעים ברמה גבוהה. אני רק לא יודע איך הוא מבחינה הגנתית. הוא כן נמוך מהולינס ב2 ס"מ ופחות אתלט ממנו, אבל לפחות הוא ייתן קליעה יציבה.
אין לך שני רכזים. יש לך רכז אחד (מצויין יש לומר) ועוד קומבו שנוטה יותר לשתים ומתקשה לנהל משחק בהתקפה העומדת. על ג'ונדי תסלח לי שלא אכתוב בכלל. אתה חייב עוד קומבו, לא בהכרח רכז טהור, אבל כן מישהו שיכול לנהל משחק בזמן שבראון על הספסל וכשבולדווין לא מצטיין בפן הזה (שזה לרוב). זה גם חשוב עבור הליגה, אלא אם בא לך לרשום לכל משחק את בראון ובולדווין. מסכים כמובן גם לגבי הקליעה (עוד חולשה מובהקת שהצבענו עליה בקיץ). מניח שאפשר למצוא קומבו שעונה על שניהם, גם אם לא יהיה טוב מאוד בשני הפרמטרים. אגב, היה פה שחקן שנתן את כל זה + הגנה חזקה ואפסייד גדול בכלום כסף, אבל מכבי החליטה לשחרר אותו.
11 אוקטובר 2022, 23:20
אין לי ספק שיחזקו את הקבוצה בעוד שחקן, זה מאסט.
כמו שזה נראה הולינס זה באמת כנראה עיניין של זמן עד שישוחרר, אני מאמין שיתנו לו את ההזדמנות עד שהיליארד יחלים ואז יהיו יותר חכמים לגביו