Jack55 כתב:מתבשלים דברים מאחורי הקלעים, אבל כרגע אין התקדמות רצינית
עם מי מהשלושה ? כי גם בספורט 5 עכשיו העלו ידיעה על מאט תומאס, נראה שחיזוק זה דבר שבמכבי די סגורים עליו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:מתבשלים דברים מאחורי הקלעים, אבל כרגע אין התקדמות רצינית
לגמרי סגורים, פשוט עניין של זמןמרסר כתב:Jack55 כתב:מתבשלים דברים מאחורי הקלעים, אבל כרגע אין התקדמות רצינית
עם מי מהשלושה ? כי גם בספורט 5 עכשיו העלו ידיעה על מאט תומאס, נראה שחיזוק זה דבר שבמכבי די סגורים עליו.
מרסר כתב:Jack55 כתב:מתבשלים דברים מאחורי הקלעים, אבל כרגע אין התקדמות רצינית
אחדשיודע כתב:זוראן דראגיץ׳? מה? מאיפה ממציאים את הרשימות האלה?
תומאס לא עונה על ההגדרה של שחקן נ.ב.א שישתחרר?A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:זוראן דראגיץ׳? מה? מאיפה ממציאים את הרשימות האלה?
ממשיכים למחזר שמות בינוניים במקום לסמן שחקני תפר NBA שתכף ישוחררו.
וילדוזה זה שדרוג משמעותי, גם שחקן מצוין וגם מנהל משחקעידן כתב:אף אחד מהמועמדים האלו לא מרשימים אותי. אני באמת לא בטוח שהם בכלל טובים יותר מהולינס שאותו הם אמורים להחליף. אם אלו השמות, אולי כדאי לתת להולינס הזדמנות וזהו (בהנחה שהוא כשיר כמובן).
Mitelka כתב:תומאס לא עונה על ההגדרה של שחקן נ.ב.א שישתחרר?A.Parker כתב:אחדשיודע כתב:זוראן דראגיץ׳? מה? מאיפה ממציאים את הרשימות האלה?
ממשיכים למחזר שמות בינוניים במקום לסמן שחקני תפר NBA שתכף ישוחררו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Jack55 כתב:וילדוזה זה שדרוג משמעותי, גם שחקן מצוין וגם מנהל משחקעידן כתב:אף אחד מהמועמדים האלו לא מרשימים אותי. אני באמת לא בטוח שהם בכלל טובים יותר מהולינס שאותו הם אמורים להחליף. אם אלו השמות, אולי כדאי לתת להולינס הזדמנות וזהו (בהנחה שהוא כשיר כמובן).
מאט תומאס עונה על ההגדרה של קלעי רציני שחסר, מצד שני הוא לא שחקן שיכול לעזור בהובלת הכדור
עם הולינס יש בעיות יותר מורכבות, אל תתפלאו אם ייחתך
where is the love? כתב:אם כל הזמן אומרים שבולדווין ובראון מובילימכדור ואיך זה יסתדר...אז להביא עוד מוביל ?
Adam כתב:לא מבין את הרצון בלהביא עוד מוביל כדור. יש לנו שני רכזים שמאוד אוהבים את הכדור בידיים שלהם. יש גם את ג'ונדי שלא רכז אך נראה שמקבל קרדיט מסוים מקטש וגם הוא מאוד אוהב את הכדור אצלו בידיים.
כבר ראינו מה חסר למכבי - קליעה, בעיקר מבחוץ. היליארד היחידי שמאיים מחוץ לקשת. לבולדווין ובראון יש זריקת חצי מרחק טובה אך האחוזים שלהם לשלוש נמוכים מאוד.
מאט תומאס עונה על מה שחסר לנו, ואם הוא יגיע במקום הולינס ובנוסף להיליארד אז יהיו לנו שני קלעים ברמה גבוהה. אני רק לא יודע איך הוא מבחינה הגנתית. הוא כן נמוך מהולינס ב2 ס"מ ופחות אתלט ממנו, אבל לפחות הוא ייתן קליעה יציבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים