ראשית, זה לא ברור לכולם. לי לא ברור איך אוהדי מכבי משלמים את המנויים היקרים ביותר באירופה, ומקבלים קבוצה עם תקציב במקרה הטוב במקום העשירי ביורוליג.
דבר שני, מחירי המנויים עולים מעונה לעונה והתקציב בהחלט לא נהיה גבוה יותר (אולי ההפך הוא הנכון). מתי בפעם האחרונה הייתה למכבי קבוצה מאוזנת? מאז השושלת לא הייתה כזאת, אבל כמובן מחירי המנויים ממשיכים לעלות.
מילא הייתה תמורה לעלייה במחירים, אבל כל עונה ההנהלה יורקת לנו בפרצוף מחדש וארגוני האוהדים אומרים "אמן".
א. רשמתי- ביקוש והיצע. מכבי מציעה מנויים במחירים גבוהים ויש מי שיקנה אותם.
איזה סיבה יש לעסק להפחית את המחיר?
ב.לגבי התקציב- רשמתי, אישית מעדיף שתהיה לי קבוצה שמאזנת את עצמה +- (אם הם מכניסים יד לכיס אז זה כדי להביא סכום יחסית סביר) מאשר אוליגרך שיתן כמה שנים מפוצצות ואח"כ ישתעמם ויזרוק את הקבוצה (ראה ערך גיידאמק בבית"ר)
גם מיץ' כרגע מנסה לבנות מערכת כזו במכבי רגל (אחרי שנים של ביבוזים)
ג. השנה מכבי העלתה את התקציב לדעתי.
לגבי חוסר שקיפות בהנהלה- לא מדובר על פן מקצועי. אוהדי מכבי רוצים לדעת איך המנגנון עובד. מי בונה את הקבוצה, מי בוחר את השחקנים, מי לוקח אחריות.
אני רוצה שידברו איתנו. מדוע דני פדרמן לא מוכן לצאת מהמחבוא שלו ולדבר עם האוהדים? מדוע הוא לא יכול לבוא להתארח כאן בפורום? מה יש לו להסתיר?
במשך חודשיים אף אחד לא יודע מה לעזעזאל קורה כאן, ואף גורם בהנהלה לא פוצה את פיו. מכבי מתנהלת כמו מאפייה (MAFIA) משפחתית.
לא ניתן לשאול שאלות, לא ניתן לקבל תשובות. כאילו מדובר באיזה אגף מודיעין סודי.
מי אמר שזה דבר רע?
ג'ורדי הצהיר בריש גלי שהוא משתדל להסתיר כמה שיותר מהתקשורת. וזה אפילו הצלחה בשבילו (מי אמר מאפיה ולא קיבל?).
הקיץ של מכבי רגל היה הרבה יותר שקט מאשר הסל (למעט טל בן חיים- לא הוחתם אף אחד עד פלזן ואז הוחתם רק ריקן- כל זאת שהיה לנו מקום של זר פנוי...) וכולם הבינו שצריך לתת לג'ורדי לעבוד.
ות'אמת? אני לא הייתי רוצה להתארח בפורום שבו שונאים אותי שנאה לא קטנה ומבקרים אותי בכל הזדמנות.
ודרך אגב, אוהדי מכבי בכדורגל ידעו טוב מאוד להתערב בעניינים מקצועיים כאשר הם החרימו את הקבוצה לאחר הדחת נימני, הביאו להחזרתו ואחר כך בעטו החוצה את לוני.
וראינו לאיפה זה הביא אותנו...
הייתי שם, ואני זוכר טוב מאוד את השנים האלו. לא תודה.
זריקתו של לוני לא היתה קשורה לנימני. נימני היה במכבי שכישלוני עזב- לוני היה פשוט מנהל רע והוליך אותנו לאבדון.