פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי כבר לא אלקטרה. סגרה עם רשת הביגוד "פוקס"

30 אוגוסט 2015, 21:13

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:רק לי יותר מפריעה העובדה שהלכו על חברה שעושה בגדים די מכוערים ולוקחת עליהם מחיר מופרך למרות שהאיכות לא מי יודע מה??
היו צריכים ללכת על תמנון, גם ככה אני המפרנסת העיקרית שלהם, לפחות שאני אדע שהכסף הולך למטרות טובות (עוד אריחים משובצים יהלומים לחדר האמבטיה של דני...)

אגב, יש מצב שיש לי קרבת משפחה מסוימת לבעלים של פוקס....

תמנון? איזה כוזרית

אחלה בגדים במעט כסף, מה רע?
משום מה בתל אביב עוד לא גילו את הרשת הנהדרת הזו, אבל בי-ם אפשר למצוא סניף שלהם בכל חור.

פוקס ותמנון
ממש גן חיות

30 אוגוסט 2015, 21:55

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:חציל המחאה שלהם היא לא נגד ההסכם עם פוקס, אלא נטו על הלוגו האדום על החולצה. יכול להיות שזה יניב משהו ויכול להיות שלא.
אתה חושב שזה שטותי/מיותר/התעסקות בקקה? אז אל תתעסק בזה. זה לא צריך להפריע לך בשום צורה שיש אנשים שמתעסקים בזה ואכפת להם לגבי זה.

זו מחאה נגד מותג ראוי שמעוניין להשקיע הרבה בקבוצה. המותג שצבעו הוא אדום ולא שחור או כחול.
אני מתנצל, אבל לגמרי לגיטימי מבחינתי שהמועדון יחרבן על הראש של ה100-200 אוהדים שזה מפריע להם.
כל מותג שהוא אדום הוא פסול? מה זה החרטא הזה?

אתם פוגעים ישירות בהכנסות של הקבוצה- ואם בגללכם הקבוצה תיחלש ותשחק עם סמל ירוק או כתום או בז׳ אבל יהיה לה זר אחד פחות טוב- אז אתם מביאים לי ת׳סעיף.

תפסיק לבלבל את המוח. נכנסת פעם לחנות של פוקס? ראית את הבגדים שלהם? אין שום סיבה שהסמל של פוקס לא יופיע בצבע אחר.
מעבר לזה שחברות רבות מפרסמות את השם של המותג בצבע אחר מהצבע המקורי, בהתאם לצבע העיקרי של הקבוצה.

כמו שאמרתי כבר, המחאה היא לא נגד הספונסר אלא נגד הלוגו. ההסכם לא יבוטל, צא מהסרט. יכול להיות שישנו את הלוגו ויכול להיות שלא, זה הכל.
רוב האוהדים מעדיפים שלא יהיה שום סממן אדום על החולצה. אני מאמין שגם אתה.

אני לגמרי מסכים עם החציל, למעשה בכל מילה ומילה..

דבר ראשון, בוודאי שזה עשוי לטרפד את ההסכם. אני לא יודע אם מדובר ב100-200 אוהדים או ב 1000-2000 ואולי גם ב10000-20000.
למה שספונסר יירצה להיכנס למקום שבו הוא לא רצוי? הוא הספונסר, והוא קובע את הלוגו - לא מתאים, לא צריך.

דבר שני, מה זאת הלאומנות והקיצוניות הזאת? זה מכוער ודוחה, ומבחינתי בן אדם שפוסל צבע, הוא בן אדם רדוד או ילדותי.
מילא ילדים בני 12 מתלהבים שרוצים רק צהוב, אבל אנשים מבוגרים? השתגעתם?

דבר שלישי, וזה מה ששמואל אמר (וגם אני עוד לפני) - ההתעסקות הזאת בקקי מסיתה את תשומת הלב של כל הנוגעים בדבר (ואנחנו
הרי יודעים שגודס והעוזרים שלו לא אחראים על כלום). במקום שההנהלה תשמע ביקורת על זה שפותחים שוב עונה עם סגל לא סגור, הם יישמעו
ביקורת על האדום בלוגו. זה הרבה יותר נוח לדני לבוא ולהסביר את זה, תאמין לי.

30 אוגוסט 2015, 22:03

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:רק לי יותר מפריעה העובדה שהלכו על חברה שעושה בגדים די מכוערים ולוקחת עליהם מחיר מופרך למרות שהאיכות לא מי יודע מה??
היו צריכים ללכת על תמנון, גם ככה אני המפרנסת העיקרית שלהם, לפחות שאני אדע שהכסף הולך למטרות טובות (עוד אריחים משובצים יהלומים לחדר האמבטיה של דני...)

אגב, יש מצב שיש לי קרבת משפחה מסוימת לבעלים של פוקס....

תמנון? איזה כוזרית

אחלה בגדים במעט כסף, מה רע?
משום מה בתל אביב עוד לא גילו את הרשת הנהדרת הזו, אבל בי-ם אפשר למצוא סניף שלהם בכל חור.

פוקס ותמנון
ממש גן חיות

לפחות הלוגו שלהם ירוק, צבע ניטרלי (אלא אם יש כאן כאלו שמש שונאים את מכבי חיפה...) ;)

30 אוגוסט 2015, 22:08

מצידי שיהיה מגדל...זה יהיה שיא ה- :ass

30 אוגוסט 2015, 23:02

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:חציל המחאה שלהם היא לא נגד ההסכם עם פוקס, אלא נטו על הלוגו האדום על החולצה. יכול להיות שזה יניב משהו ויכול להיות שלא.
אתה חושב שזה שטותי/מיותר/התעסקות בקקה? אז אל תתעסק בזה. זה לא צריך להפריע לך בשום צורה שיש אנשים שמתעסקים בזה ואכפת להם לגבי זה.

זו מחאה נגד מותג ראוי שמעוניין להשקיע הרבה בקבוצה. המותג שצבעו הוא אדום ולא שחור או כחול.
אני מתנצל, אבל לגמרי לגיטימי מבחינתי שהמועדון יחרבן על הראש של ה100-200 אוהדים שזה מפריע להם.
כל מותג שהוא אדום הוא פסול? מה זה החרטא הזה?

אתם פוגעים ישירות בהכנסות של הקבוצה- ואם בגללכם הקבוצה תיחלש ותשחק עם סמל ירוק או כתום או בז׳ אבל יהיה לה זר אחד פחות טוב- אז אתם מביאים לי ת׳סעיף.

תפסיק לבלבל את המוח. נכנסת פעם לחנות של פוקס? ראית את הבגדים שלהם? אין שום סיבה שהסמל של פוקס לא יופיע בצבע אחר.
מעבר לזה שחברות רבות מפרסמות את השם של המותג בצבע אחר מהצבע המקורי, בהתאם לצבע העיקרי של הקבוצה.

כמו שאמרתי כבר, המחאה היא לא נגד הספונסר אלא נגד הלוגו. ההסכם לא יבוטל, צא מהסרט. יכול להיות שישנו את הלוגו ויכול להיות שלא, זה הכל.
רוב האוהדים מעדיפים שלא יהיה שום סממן אדום על החולצה. אני מאמין שגם אתה.

אני לגמרי מסכים עם החציל, למעשה בכל מילה ומילה..

דבר ראשון, בוודאי שזה עשוי לטרפד את ההסכם. אני לא יודע אם מדובר ב100-200 אוהדים או ב 1000-2000 ואולי גם ב10000-20000.
למה שספונסר יירצה להיכנס למקום שבו הוא לא רצוי? הוא הספונסר, והוא קובע את הלוגו - לא מתאים, לא צריך.

דבר שני, מה זאת הלאומנות והקיצוניות הזאת? זה מכוער ודוחה, ומבחינתי בן אדם שפוסל צבע, הוא בן אדם רדוד או ילדותי.
מילא ילדים בני 12 מתלהבים שרוצים רק צהוב, אבל אנשים מבוגרים? השתגעתם?

דבר שלישי, וזה מה ששמואל אמר (וגם אני עוד לפני) - ההתעסקות הזאת בקקי מסיתה את תשומת הלב של כל הנוגעים בדבר (ואנחנו
הרי יודעים שגודס והעוזרים שלו לא אחראים על כלום). במקום שההנהלה תשמע ביקורת על זה שפותחים שוב עונה עם סגל לא סגור, הם יישמעו
ביקורת על האדום בלוגו. זה הרבה יותר נוח לדני לבוא ולהסביר את זה, תאמין לי.

אם ההסכם חתום, איך זה בדיוק עשוי לטרפד אותו? לא האוהדים ולא החברה עצמה יכולים לבטל אותו. צאו מהסרט.
יש מחאה על שינוי הלוגו - או שהוא ישונה או שלא, וגם הדעתניים ביותר יודעים זאת. תפסיקו לנסות לעשות מזה משהו שזה לא, הפכתם עכבר לפיל.

מה הקשר לאומניות וקיצוניות? אתה מערבב דברים לא קשורים. אנחנו מדברים על יריבות ספורטיבית, לא שום דבר מעבר לזה. זה חלק מהשירים, זה חלק מהייחודיות, זה חלק מהמהות של המועדון. לא מבין מה לא בסדר פה. אתה לא מעוניין להשתתף בזה ולדעת להנות מזה, סלמתק. יותר מכך, אנחנו מדברים על אהדת קבוצה - הקשר בין זה לבין בגרות מוטל בספק, מלכתחילה יש פה משהו ילדותי. חלק גדול מאהדת קבוצה מתבטא בכל הדברים האלה, תרצה או לא. מוזר לי בכלל שאני צריך לספר לך את הדברים הללו.

לגבי הדבר השלישי - מסכים שהיו הרבה דברים שהיו צריכים למחות לגביהם לפני זה. זה נושא אחר.

30 אוגוסט 2015, 23:24

האמת שמבחינה אישית, אין לי שום בעיה עם הצבע של הלוגו, כמו שלא היתה לי בעיה בזמנו עם ״עלית״ האדום (בסופו של דבר הסמל הזה עשה איתנו היסטוריה אדירה). הדבר שיותר מפריע לי הוא הצורה של הלוגו שנראה כמו עב״מ על המדים, אבל זה פחות האישיו פה..

אני בהחלט מכבד את אלה שזה כן מפריע להם, לא מזלזל בהם חלילה ולא חושב שהם עושים משהו ילדותי או לא נכון. כל אוהד הוא שונה בתפיסה שלו לגבי הצבע הזה והמוכנות שלו לקבל או לא לקבל את הנוכחות שלו במועדון וזה בסדר. אני רק מקווה שהמאבק שלהם לא יפגע בהסכם עם פוקס ולא יסבך אותנו בצרות מיותרות, זה הכל.. ואם הם יצליחו להשיג את המטרה שלהם, בסופו של דבר כולנו נרוויח.

30 אוגוסט 2015, 23:30

אחדשיודע כתב:אם ההסכם חתום, איך זה בדיוק עשוי לטרפד אותו? לא האוהדים ולא החברה עצמה יכולים לבטל אותו. צאו מהסרט.
יש מחאה על שינוי הלוגו - או שהוא ישונה או שלא, וגם הדעתניים ביותר יודעים זאת. תפסיקו לעשות מזה משהו שזה לא, הפכתם עכבר לפיל.

מה הקשר לאומניות וקיצוניות? תפסיקו לערבב דברים לא קשורים. אנחנו מדברים על יריבות ספורטיבית, לא שום דבר מעבר לזה. זה חלק מהשירים, זה חלק מהייחודיות, זה חלק מהמהות של המועדון. לא מבין מה לא בסדר פה. אתה לא מעוניין להשתתף בזה ולדעת להנות מזה, סלמתק. יותר מכך, אנחנו מדברים על אהדת קבוצה - הקשר בין זה לבין בגרות מוטל בספק, מלכתחילה יש פה משהו ילדותי. חלק גדול מאהדת קבוצה מתבטא בכל הדברים האלה, תרצה או לא.

לגבי הדבר השלישי - מסכים שהיו הרבה דברים שהיו צריכים למחות לגביהם לפני זה. זה נושא אחר.

אני לא יודע אם ההסכם חתום או לא חתום.. אף אחד לא יודע, בדיוק בגלל זה, המחאה הזאת היא כן בעייתית כי היא עלולה
לטרפד את הסיכום, וגם אם יש לזה סיכוי קטן (ואנחנו לא באמת יודעים את זה), אז זה פשוט לא אחראי לעשות את זה על שטות כזאת.

לאומניות וקיצוניות אלה תכונות מאוד לא טובות. לפסול כל דבר שהוא אדום או אדמדם זה לא קיצוני?
מילא שיעשה את זה בבית שלו, אבל אני לא חושב שלאלה שמוחים יש יותר משקל מאשר למאות אלפי אוהדים אחרים שיש למכבי, ושהדבר
הזה לא מפריע להם?
וחציל אמר נכון - זה מקרב אותנו לבית"ר ולהפועל, ואני אישית סולד מזה.

והדבר השלישי קשור - זה שהאוהדים בוחרים למחות על הדבר הכי דבילי שיש, מראה לכולם שהדברים החשובים באמת כמו הקבוצה, הכדורסל
שהיא משחקת, הדרך שבה היא הולכת ועוד דברים באמת חשובים.
המחאה הזאת היא בעצם גושפנקא לדני שהדרך שלו נכונה, ושהאוהדים מתעסקים בצבעים על הלוגו, כי כל שאר הדברים פשוט מושלמים
(זה לא שלפני זה חטפנו סוויפ מפנר וסוויפ מאילת).

30 אוגוסט 2015, 23:40

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:אם ההסכם חתום, איך זה בדיוק עשוי לטרפד אותו? לא האוהדים ולא החברה עצמה יכולים לבטל אותו. צאו מהסרט.
יש מחאה על שינוי הלוגו - או שהוא ישונה או שלא, וגם הדעתניים ביותר יודעים זאת. תפסיקו לעשות מזה משהו שזה לא, הפכתם עכבר לפיל.

מה הקשר לאומניות וקיצוניות? תפסיקו לערבב דברים לא קשורים. אנחנו מדברים על יריבות ספורטיבית, לא שום דבר מעבר לזה. זה חלק מהשירים, זה חלק מהייחודיות, זה חלק מהמהות של המועדון. לא מבין מה לא בסדר פה. אתה לא מעוניין להשתתף בזה ולדעת להנות מזה, סלמתק. יותר מכך, אנחנו מדברים על אהדת קבוצה - הקשר בין זה לבין בגרות מוטל בספק, מלכתחילה יש פה משהו ילדותי. חלק גדול מאהדת קבוצה מתבטא בכל הדברים האלה, תרצה או לא.

אני לא יודע אם ההסכם חתום או לא חתום.. אף אחד לא יודע, בדיוק בגלל זה, המחאה הזאת היא כן בעייתית כי היא עלולה
לטרפד את הסיכום, וגם אם יש לזה סיכוי קטן (ואנחנו לא באמת יודעים את זה), אז זה פשוט לא אחראי לעשות את זה על שטות כזאת.

לאומניות וקיצוניות אלה תכונות מאוד לא טובות. לפסול כל דבר שהוא אדום או אדמדם זה לא קיצוני?
מילא שיעשה את זה בבית שלו, אבל אני לא חושב שלאלה שמוחים יש יותר משקל מאשר למאות אלפי אוהדים אחרים שיש למכבי, ושהדבר
הזה לא מפריע להם?
וחציל אמר נכון - זה מקרב אותנו לבית"ר ולהפועל, ואני אישית סולד מזה.

והדבר השלישי קשור - זה שהאוהדים בוחרים למחות על הדבר הכי דבילי שיש, מראה לכולם שהדברים החשובים באמת כמו הקבוצה, הכדורסל
שהיא משחקת, הדרך שבה היא הולכת ועוד דברים באמת חשובים.
המחאה הזאת היא בעצם גושפנקא לדני שהדרך שלו נכונה, ושהאוהדים מתעסקים בצבעים על הלוגו, כי כל שאר הדברים פשוט מושלמים
(זה לא שלפני זה חטפנו סוויפ מפנר וסוויפ מאילת).

ההסכם חתום - כך לפי כל הדיווחים האחרונים, ולראייה החולצה עם הלוגו / הסקיצה. מאיפה כל הלחץ הזה? להזכיר לך שלא מדובר פה בהסכם אוסלו?

שום לאומניות וקיצוניות, די עם זה. אתה מוציא שם רע לכל האוהדים האלה, בלי שום סיבה הגיונית. אוהדי חיפה/הפועל שרים מי שלא קופץ צהוב, אוהדי מכבי שרים מי שלא קופץ אדום. מדובר צבע, צבע של חולצה, צא מהסרט שמדובר במשהו "קיצוני". זה חלק מהסמלים והייחודיות של כל מועדון, והאוהדים בסך הכל רוצים לשמור עליהם.

הדבר השלישי לא קשור בשום צורה, זו אפילו מחשבה מעוותת לטעמי. אפשר למחות על דברים שטותיים (ואולי עדיף יש שיגידו) ואפשר למחות גם על דברים רציניים.

31 אוגוסט 2015, 00:11

זה מגלובס:
רשת האופנה צפויה להחליף את אלקטרה כספונסרית הראשית של קבוצת הכדורסל; ההסכם המסתמן הוא לשנה עם אופציה לשנה נוספת; ביחד עם הכנסות ממכירת מוצרי הקבוצה בחנויות פוקס, צפויים הצהובים להכניס כ-1.5 מיליון דולר בעונה

אתה יודע מה, גם אם זה סגור, זה לא לעניין לדעתי. אז פוקס יהיו ספונסר שנה, ויעזבו אחרי זה. מי ירוויח מזה?

לא יודע, כשאומרים לי - לא רוצים שום סממן אדום, זה נשמע לי קיצוני, אולי זה רק אני.
אנחנו סולדים מהסמל האדום, ומקבוצות הפועל השונות, אבל צבע אדום זה סתם צבע...

אני חושב שהדברים כן קשורים. האוהדים לא ראו לנכון למחות כשההנהלה החליטה לא להחליף את היינס, ולא לחזק את הקבוצה, כשהיה ברור
שצריך. היא בוחרת שלא למחות נגד דני וחבריו בשום עניין מקצועי.
מצד שני היא מוחה על הצבע, או על כל מיני קשקושים של אילן השועל, ועוד דברים.
בעיני זה מסמל ומסמן בדיוק את מה שאני אומר.

31 אוגוסט 2015, 00:49

הצבע הוא סמל, במקרה של מכבי ובמקרה של הפועל. זה שטותי, וזה כיף. כל העסק הזה שטותי, וזה מסוג הדברים שמוסיפים עניין, דווקא מבלי להפוך את העסק למלוכלך.

פוקס לא ישנו שום דבר אם לא יראו בכך משהו שיתרום גם להם. אם הם לא יסכימו לשינוי הלוגו/הצבע - הוא לא ישתנה. זה הכל, עשית מזה הרבה יותר רעש ממה שזה באמת.
ואגב, אם לא יתאים להם שנה הבאה, אז לא יתאים. לא סיפור גדול. הסכם לשנה אחת עם אופציה לשנה נוספת לא מראה על כוונה להישאר פה שנים ארוכות.

לגבי הדבר השלישי - תרשה לי לא להסכים איתך. אפשר והיה צריך למחות על דברים מסויימים, אבל אפשר גם למחות על דברים "שטותיים" שמערערים את סמלי המועדון בעיניי חלק מהאוהדים. לא נכנס לשיקולים שלהם.

31 אוגוסט 2015, 01:18

יוני- אני יכול להעיד על עצמי שאין לי חולצה אדומה בבית.
אני יכול להעיד על עצמי שאני לא אקנה חולצה (גם אם זה של מכבי) שיהיה עליה צבע אדום (ורק ה' יודע כמה כסף אני שופך על מוצרים של מכבי...).
אני אף פעם לא אהבתי את הצבע, תמיד זה ייצג בעיני את הדבר שאני הכי שונא.
מבקשים שלא יהיה הצבע שמייצג את הצד השני של הכביש על החולצה שלנו.

ארגון גייט 11 אף פעם לא התערב ולא יתערב בהחלטות מקצועיות.
תהיה בטוח שיש אנשים אצלנו שחושבים שמכבי מתנהלת לא טוב, אבל זה פשוט לא תפקידנו.

ביום שננסה להתערב מקצועית זה יהיה יום עצוב. (לדעתי)

31 אוגוסט 2015, 01:35

מקובי כתב:יוני- אני יכול להעיד על עצמי שאין לי חולצה אדומה בבית.
אני יכול להעיד על עצמי שאני לא אקנה חולצה (גם אם זה של מכבי) שיהיה עליה צבע אדום (ורק ה' יודע כמה כסף אני שופך על מוצרים של מכבי...).

למה לא למחות למשל על יוקר המנויים או חוסר השקיפות בהנהלה?

31 אוגוסט 2015, 01:41

שמואל1 כתב:

יוקר המנויים- ברור לכולם שזה ביקוש והיצע.
בלי קשר- מנויים גבוהים= תקציב גבוה יותר= קבוצה עם שחקנים יקרים יותר.
מסכים שהלוואי והמחירים היו זולים יותר, והיה יותר אנשים שבאים לעודד אבל זה אומר קבוצה לא מאוזנת (ואני מעדיף קבוצה מאוזנת לאורך זמן מאשר קבוצה שכמה שנים תתבסס על הבעלים ואז הם יעזבו ויפרקו אותה- גם גולדהאר בונה את המדיניות הזו היום בכדורגל אגב)

תאמת לא הבנתי מה אתה מתכוון שאתה רושם חוסר שקיפות בהנהלה. כמדומני אתה מתכוון לאופן בניית הקבוצה ע"י דני וזה כבר פן מקצועי.

31 אוגוסט 2015, 02:10

שמואל, אולי שכחת אבל מכבי כבר מזמן לא עמותה. אף אחד לא חייב לך שום שקיפות

31 אוגוסט 2015, 02:12

מקובי כתב:
שמואל1 כתב:

יוקר המנויים- ברור לכולם שזה ביקוש והיצע.
בלי קשר- מנויים גבוהים= תקציב גבוה יותר= קבוצה עם שחקנים יקרים יותר.
מסכים שהלוואי והמחירים היו זולים יותר, והיה יותר אנשים שבאים לעודד אבל זה אומר קבוצה לא מאוזנת (ואני מעדיף קבוצה מאוזנת לאורך זמן מאשר קבוצה שכמה שנים תתבסס על הבעלים ואז הם יעזבו ויפרקו אותה- גם גולדהאר בונה את המדיניות הזו היום בכדורגל אגב)

תאמת לא הבנתי מה אתה מתכוון שאתה רושם חוסר שקיפות בהנהלה. כמדומני אתה מתכוון לאופן בניית הקבוצה ע"י דני וזה כבר פן מקצועי.

ראשית, זה לא ברור לכולם. לי לא ברור איך אוהדי מכבי משלמים את המנויים היקרים ביותר באירופה, ומקבלים קבוצה עם תקציב במקרה הטוב במקום העשירי ביורוליג.
דבר שני, מחירי המנויים עולים מעונה לעונה והתקציב בהחלט לא נהיה גבוה יותר (אולי ההפך הוא הנכון). מתי בפעם האחרונה הייתה למכבי קבוצה מאוזנת? מאז השושלת לא הייתה כזאת, אבל כמובן מחירי המנויים ממשיכים לעלות.
מילא הייתה תמורה לעלייה במחירים, אבל כל עונה ההנהלה יורקת לנו בפרצוף מחדש וארגוני האוהדים אומרים "אמן".

לגבי חוסר שקיפות בהנהלה- לא מדובר על פן מקצועי. אוהדי מכבי רוצים לדעת איך המנגנון עובד. מי בונה את הקבוצה, מי בוחר את השחקנים, מי לוקח אחריות.
אני רוצה שידברו איתנו. מדוע דני פדרמן לא מוכן לצאת מהמחבוא שלו ולדבר עם האוהדים? מדוע הוא לא יכול לבוא להתארח כאן בפורום? מה יש לו להסתיר?
במשך חודשיים אף אחד לא יודע מה לעזעזאל קורה כאן, ואף גורם בהנהלה לא פוצה את פיו. מכבי מתנהלת כמו מאפייה (MAFIA) משפחתית.
לא ניתן לשאול שאלות, לא ניתן לקבל תשובות. כאילו מדובר באיזה אגף מודיעין סודי.

ודרך אגב, אוהדי מכבי בכדורגל ידעו טוב מאוד להתערב בעניינים מקצועיים כאשר הם החרימו את הקבוצה לאחר הדחת נימני, הביאו להחזרתו ואחר כך בעטו החוצה את לוני.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 31 אוגוסט 2015, 02:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

31 אוגוסט 2015, 02:15

felix_r כתב:שמואל, אולי שכחת אבל מכבי כבר מזמן לא עמותה. אף אחד לא חייב לך שום שקיפות

נכון, אף אחד לא חייב לי שום דבר. זה עניין של יושרה וחיבור בין המועדון לאוהדים (חיבור שלא קיים כבר שנים ומורגש בהחלט ברחבי ההיכל).

31 אוגוסט 2015, 07:18

איך אני רואה כבר את הכותרות באתרים אחרי ניצחונות קשים..
"מכבי ניצחה בפוקס את ברצלונה"

31 אוגוסט 2015, 08:16

שמואל, מספיק כבר עם הקלישאות האלה על ''מחירי המנויים". מכבי זה לא לשכת הסעד ולא ארגון צדקה. היא משחקת בעיר בעלת האוכלוסייה היותר מבוססת והבזבזנית בישראל, מחירי המנויים שלה נגזרים ישירות מרמת העניין שהיא יוצרת ומרמת הביקוש הקיימת (שגבוהה משמעותית בהשוואה לכל קבוצה באירופה). עובדה שכבר שנים מכבי מוכרת מנויים במחירים גבוהים והם נחטפים כמו נתחי אנטריקוט ביום העצמאות. ביום שיראו שמכירות המנויים מתחילות לצלוע, אז באופן טבעי יחשבו על אפשרות הוזלה. ובנוסף חשוב לזכור שמדובר במקור הכנסה סופר חשוב עבור הקבוצה, שכן תמו הימים של ספונסר שמפנק במיליוני דולרים או ערוץ 1 שמשלם לך פאקינג 7 מיליון דולר בשנה (בימי השיא). אלמלא ההכנסה ממנויים מי נראה לך בדיוק ישלים את החסך?
חוץ מזה במדינה שהכל, כולל הכל, יקר בה, לבוא בטענות על מחירי מנויים גבוהים מעיד על ניתוק מוחלט מהמציאות.

31 אוגוסט 2015, 12:01

התנין כתב:שמואל, מספיק כבר עם הקלישאות האלה על ''מחירי המנויים". מכבי זה לא לשכת הסעד ולא ארגון צדקה. היא משחקת בעיר בעלת האוכלוסייה היותר מבוססת והבזבזנית בישראל, מחירי המנויים שלה נגזרים ישירות מרמת העניין שהיא יוצרת ומרמת הביקוש הקיימת (שגבוהה משמעותית בהשוואה לכל קבוצה באירופה). עובדה שכבר שנים מכבי מוכרת מנויים במחירים גבוהים והם נחטפים כמו נתחי אנטריקוט ביום העצמאות. ביום שיראו שמכירות המנויים מתחילות לצלוע, אז באופן טבעי יחשבו על אפשרות הוזלה. ובנוסף חשוב לזכור שמדובר במקור הכנסה סופר חשוב עבור הקבוצה, שכן תמו הימים של ספונסר שמפנק במיליוני דולרים או ערוץ 1 שמשלם לך פאקינג 7 מיליון דולר בשנה (בימי השיא). אלמלא ההכנסה ממנויים מי נראה לך בדיוק ישלים את החסך?
חוץ מזה במדינה שהכל, כולל הכל, יקר בה, לבוא בטענות על מחירי מנויים גבוהים מעיד על ניתוק מוחלט מהמציאות.

אני לא מסכים עם זה.
כשאני משלם על המנוי את המחיר היקר באירופה, אני גם מצפה לקבל קבוצה בהתאם. הגרפים של המחירים ורמת/איכות הקבוצה צריכים לעלות יחדיו כמו בכל קבוצה נורמלית בעולם.
בפועל, אין תמורה למחיר. המחירים עולים והרמה יורדת. תסתכל 5 שנים אחורה, גם אז מכבי הייתה בלי "עלית" ובלי ערוץ 1. המנויים היו זולים יותר משמעותית ועדיין התקציב היה גבוה יותר.
איך אתה מסביר את זה? הכסף שמכבי מקבלת כתוצאה מעליית המחירים בהחלט לא הולך לתקציב השחקנים, אז הטענות שמחירים יקרים יותר פירושם קבוצה חזקה יותר ממש לא מחזיקה מים.

31 אוגוסט 2015, 12:10

ראשית, זה לא ברור לכולם. לי לא ברור איך אוהדי מכבי משלמים את המנויים היקרים ביותר באירופה, ומקבלים קבוצה עם תקציב במקרה הטוב במקום העשירי ביורוליג.
דבר שני, מחירי המנויים עולים מעונה לעונה והתקציב בהחלט לא נהיה גבוה יותר (אולי ההפך הוא הנכון). מתי בפעם האחרונה הייתה למכבי קבוצה מאוזנת? מאז השושלת לא הייתה כזאת, אבל כמובן מחירי המנויים ממשיכים לעלות.
מילא הייתה תמורה לעלייה במחירים, אבל כל עונה ההנהלה יורקת לנו בפרצוף מחדש וארגוני האוהדים אומרים "אמן".

א. רשמתי- ביקוש והיצע. מכבי מציעה מנויים במחירים גבוהים ויש מי שיקנה אותם.
איזה סיבה יש לעסק להפחית את המחיר?
ב.לגבי התקציב- רשמתי, אישית מעדיף שתהיה לי קבוצה שמאזנת את עצמה +- (אם הם מכניסים יד לכיס אז זה כדי להביא סכום יחסית סביר) מאשר אוליגרך שיתן כמה שנים מפוצצות ואח"כ ישתעמם ויזרוק את הקבוצה (ראה ערך גיידאמק בבית"ר)
גם מיץ' כרגע מנסה לבנות מערכת כזו במכבי רגל (אחרי שנים של ביבוזים)
ג. השנה מכבי העלתה את התקציב לדעתי.

לגבי חוסר שקיפות בהנהלה- לא מדובר על פן מקצועי. אוהדי מכבי רוצים לדעת איך המנגנון עובד. מי בונה את הקבוצה, מי בוחר את השחקנים, מי לוקח אחריות.
אני רוצה שידברו איתנו. מדוע דני פדרמן לא מוכן לצאת מהמחבוא שלו ולדבר עם האוהדים? מדוע הוא לא יכול לבוא להתארח כאן בפורום? מה יש לו להסתיר?
במשך חודשיים אף אחד לא יודע מה לעזעזאל קורה כאן, ואף גורם בהנהלה לא פוצה את פיו. מכבי מתנהלת כמו מאפייה (MAFIA) משפחתית.
לא ניתן לשאול שאלות, לא ניתן לקבל תשובות. כאילו מדובר באיזה אגף מודיעין סודי.

מי אמר שזה דבר רע?
ג'ורדי הצהיר בריש גלי שהוא משתדל להסתיר כמה שיותר מהתקשורת. וזה אפילו הצלחה בשבילו (מי אמר מאפיה ולא קיבל?).
הקיץ של מכבי רגל היה הרבה יותר שקט מאשר הסל (למעט טל בן חיים- לא הוחתם אף אחד עד פלזן ואז הוחתם רק ריקן- כל זאת שהיה לנו מקום של זר פנוי...) וכולם הבינו שצריך לתת לג'ורדי לעבוד.
ות'אמת? אני לא הייתי רוצה להתארח בפורום שבו שונאים אותי שנאה לא קטנה ומבקרים אותי בכל הזדמנות.

ודרך אגב, אוהדי מכבי בכדורגל ידעו טוב מאוד להתערב בעניינים מקצועיים כאשר הם החרימו את הקבוצה לאחר הדחת נימני, הביאו להחזרתו ואחר כך בעטו החוצה את לוני.

וראינו לאיפה זה הביא אותנו...
הייתי שם, ואני זוכר טוב מאוד את השנים האלו. לא תודה.
זריקתו של לוני לא היתה קשורה לנימני. נימני היה במכבי שכישלוני עזב- לוני היה פשוט מנהל רע והוליך אותנו לאבדון.
פרסם תגובה