חוק המתאזרחים וטיילור רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חוק המתאזרחים וטיילור רוצ'סטי

הודעהעל ידי קובי » 29 ספטמבר 2015, 01:22

למי שעדיין מפנטז על פרישה של מכבי מהליגה: דני פדרמן אמר אתמול, בציניות כמובן, ששמכבי תפרוש אם יחוקקו חוק שהאליפות תוכרע בקליעות עונשין.

האמת היא שדווקא העונה, זה היה יכול להיות רעיון לא רע. אבל הוא בטח לא חשב לפני שענה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 09:28

אדם כתב:הגיע הזמן שככה ישאר ושמכהבי לא יתנו לדבר להישתנות ולזוז ,כל הבילבולי שכל על לוותר על מהלך כזה כדי לרצות מישו או לא לגרום לרעש ובלאגן זה הזוי ,זה ספורט תחרותי ורוצים להיות הכי טובים שאפשר ועושים כל מה שמותר מבחינת ספורטיביות וחוקיות.

אם כל דבר חוקי הוא לגיטימי, אז אל תבכה כשמשנים את החוקים ומגבילים את מספר המתאזרחים ותוקעים את מכבי עם חוזים של שחקנים שישבו בחוץ חצי עונה.

תבחר צד של המקל שאתה רוצה לאחוז בו. אי אפשר את שני הצדדים.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 ספטמבר 2015, 09:37

מחפשים משפטן שיכשיר את השרץ ? האדומים צריכים לשלם לרונאל פישר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 ספטמבר 2015, 10:15

roy1000 כתב:
אדם כתב:הגיע הזמן שככה ישאר ושמכהבי לא יתנו לדבר להישתנות ולזוז ,כל הבילבולי שכל על לוותר על מהלך כזה כדי לרצות מישו או לא לגרום לרעש ובלאגן זה הזוי ,זה ספורט תחרותי ורוצים להיות הכי טובים שאפשר ועושים כל מה שמותר מבחינת ספורטיביות וחוקיות.

אם כל דבר חוקי הוא לגיטימי, אז אל תבכה כשמשנים את החוקים ומגבילים את מספר המתאזרחים ותוקעים את מכבי עם חוזים של שחקנים שישבו בחוץ חצי עונה.

תבחר צד של המקל שאתה רוצה לאחוז בו. אי אפשר את שני הצדדים.

איזה שטויות במיץ, תפסיק לבלבל במוח. למה שהוא לא יתלונן או ימחה (כמו כל אוהד נורמלי) כשממציאים חוקים הזויים/גזעניים/בלתי ספורטיביים שכל מטרתם לפגוע בקבוצה שלו?
איך אתה בכלל משווה בין חוקי המדינה (ובמקרה הזה תיקון לחוק שקיים מאז 1970) לחוקים מופלצים של מנהלת הליגה בכדורסל, רק אלוהים יודע. עוד לא הבנתי מה לא לגיטימי במה שמכבי עשתה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 10:40

אחדשיודע כתב:איזה שטויות במיץ, תפסיק לבלבל במוח. למה שהוא לא יתלונן או ימחה (כמו כל אוהד נורמלי) כשממציאים חוקים הזויים/גזעניים/בלתי ספורטיביים שכל מטרתם לפגוע בקבוצה שלו?
איך אתה בכלל משווה בין חוקי המדינה (ובמקרה הזה תיקון לחוק שקיים מאז 1970) לחוקים מופלצים של מנהלת הליגה בכדורסל, רק אלוהים יודע. עוד לא הבנתי מה לא לגיטימי במה שמכבי עשתה.

אני מציע לך לחזור לדיון ולהבין מה לא לגיטימי. כבר דשנו בזה. אם כולם היו חושבים שזה לגיטימי, לא היו שום דיבורים ושום נסיונות לשנות את החוקים, נכון?

כבר הבאתי לך דוגמא מהעבר הקרוב לבנאדם שעשה משהו חוקי לחלוטין ותגובת הנגד קברה אותו. אולי הלינק באנגלית בלבל אותך. אני אביא את זה שוב והפעם בעברית: http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001070078

החוקים של מנהלת הליגה הם החוקים הרלוונטיים לליגת הכדורסל של ישראל. מדינת ישראל לא מסדירה ישירות את הכדורסל הישראלי וגם חוקי מדינת ישראל הם חוקים "מונפצים" באותה המידה. החוק הרוסי הוא חוק של הליגה, לא של המדינה. החוק הרוסי נועד בשביל להבטיח שיתוף של שחקנים מסויימים ומכבי עקפה את החוק ומשתפת שחקן שלא אמור להיכלל בכוונת החוק המקורית. אז כמובן שמה שמכבי עשתה הוא חוקי, אבל גם תגובת הנגד תהיה חוקית ותפגע הרבה יותר במכבי מאשר התועלת שתבוא לה מהאיזרוח של רוצ'סטי.

אם הולכים לפי החוק וכל דבר חוקי הוא גם לגיטימי, אז אני ממש לא מבין את הבכיינות על הנסיון (החוקי) לשנות את הכללים.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 ספטמבר 2015, 10:43

מדהים שהאשכול הזה הגיע כבר ל 8 עמודים.

בכל מקרה, שום שינוי לא יקרה כנראה. שמואל פרנקל ושמעון מזרחי הם שניים מ 4 חברי הוועדה שלכאורה אמורים החלטות על שינוי. שמואל פרנקל אוהד מכבי ומתנגד להגבלות חדשות , שמעון מזרחי זה כבר השני בוועדה. שניים מתוך 4 יבלמו כל ניסיון לבצע שינויים.
לגבי פרנקל :
"כן. אני חושב שעד לאחרונה היה במינהלת איזון מאוד יפה שאיפשר למכבי להיות חזקה באירופה. אבל הקולות שאני שומע בזמן האחרון ברקע, הם כאלו שלמכבי יהיה קשה לחיות איתם. אני שומע עכשיו הצעה חדשה בנושא הזרים והמתאזרחים. למשל, נציג הפועל ת"א שמתכוון להביא עכשיו לדירקטוריון הצעה להגביל מתאזרח אחד לקבוצה - זה מצב שאסור שיקרה כי זה ישבור את כל האיזונים. אם קבוצות יקבלו את הזכות להצביע על זה - זה יהיה מגוחך וחמור. אני בדקתי את זה עם היועץ המשפטי, ובמקרה הזה מתאזרח הוא ישראלי לכל דבר, לפי חוק השבות, ואי אפשר לפסול אותם

מכסימום יעבירו את זה לעוד תת וועדה עד שהעניין יתמוסס לגמרי.

מי שהכי צבוע כאן זה אקוניס ( שהוא חלק מהוועדה ) - לבן אדם אין בושה. הקבוצות שלו היו עמוסות בזרים פלוס מתאזרח או שניים, לפעמים העלה חמישיות של זרים ומתאזרחים.

בקיצור, הרבה רעש בלי תכלס.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 ספטמבר 2015, 11:04

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:איזה שטויות במיץ, תפסיק לבלבל במוח. למה שהוא לא יתלונן או ימחה (כמו כל אוהד נורמלי) כשממציאים חוקים הזויים/גזעניים/בלתי ספורטיביים שכל מטרתם לפגוע בקבוצה שלו?

אני מציע לך לחזור לדיון ולהבין מה לא לגיטימי. כבר דשנו בזה. אם כולם היו חושבים שזה לגיטימי, לא היו שום דיבורים ושום נסיונות לשנות את החוקים, נכון?

כבר הבאתי לך דוגמא מהעבר הקרוב לבנאדם שעשה משהו חוקי לחלוטין ותגובת הנגד קברה אותו. אולי הלינק באנגלית בלבל אותך. אני אביא את זה שוב והפעם בעברית: http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001070078

החוקים של מנהלת הליגה הם החוקים הרלוונטיים לליגת הכדורסל של ישראל. מדינת ישראל לא מסדירה ישירות את הכדורסל הישראלי וגם חוקי מדינת ישראל הם חוקים "מונפצים" באותה המידה. החוק הרוסי הוא חוק של הליגה, לא של המדינה. החוק הרוסי נועד בשביל להבטיח שיתוף של שחקנים מסויימים ומכבי עקפה את החוק ומשתפת שחקן שלא אמור להיכלל בכוונת החוק המקורית. אז כמובן שמה שמכבי עשתה הוא חוקי, אבל גם תגובת הנגד תהיה חוקית ותפגע הרבה יותר במכבי מאשר התועלת שתבוא לה מהאיזרוח של רוצ'סטי.

אם הולכים לפי החוק וכל דבר חוקי הוא גם לגיטימי, אז אני ממש לא מבין את הבכיינות על הנסיון (החוקי) לשנות את הכללים.

דשנו בזה? דשת עם עצמך. בכל הת'רד הזה אתה רק מבלבל במוח, עוד אפשר לחשוב שאתה נציגו של רמי כהן.

זה שהקבוצות האחרות רואות בזה צעד "לא לגיטימי", בוודאי ובוודאי לא אומר שזה אכן כך. לנגד עיני הקבוצות עומד רק דבר אחד - להפחית מכוחה של מכבי.
החוקים של מדינת ישראל הם החוקים שעליהם מתבסס כל דבר במדינה הזאת. מונפצים או לא, חכמים ממך (תתפלא) גיבשו והחליטו לגבי חוק השבות, גם אם לא מתאים לך.

אתה מדבר על החוק הרוסי כאילו אבא שלך המציא אותו. מדובר בעוד חוק מופלץ, שעוד איכשהו היה לגיטימי כשלא היו הגבלות זרים נוספות בכדי לשמור על מעמד השחקן הישראלי.
מכבי לא עקפה את החוק הרוסי, היא פעלה בצורה חוקית כדי לא להיפגע מכלל חוקי הליגה (חוק הצעירים, חוק הגבלת הזרים והחוק הרוסי). השילוב של כל החוקים האלה נועד אך ורק כדי לפגוע במכבי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 11:16

אחדשיודע כתב:דשנו בזה? דשת עם עצמך. בכל הת'רד הזה אתה רק מבלבל במוח, עוד אפשר לחשוב שאתה נציגו של רמי כהן.

זה שהקבוצות האחרות רואות בזה משהו לא לגיטימי, בוודאי לא אומר שזה אכן כך. לנגד עיני הקבוצות עומד רק דבר אחד - להפחית מכוחה של מכבי.
החוקים של מדינת ישראל הם החוקים שעליהם מתבסס עליהם כל דבר במדינה הזאת. מונפצים או לא, חכמים ממך (תתפלא) גיבשו והחליטו לגבי חוק השבות, גם אם לא נראה לך מתאים.

אתה מדבר על החוק הרוסי כאילו אבא שלך המציא אותו. מדובר בעוד חוק מופלץ, שעוד איכשהו היה לגיטימי כשלא היו הגבלות זרים נוספות.
מכבי לא עקפה את החוק הרוסי, היא פעלה בצורה חוקית כדי לא להיפגע מכלל חוק הליגה (חוק הצעירים, חוק הגבלת הזרים והחוק הרוסי). השילוב של כל החוקים האלה נועדו לפגוע אר ורק כדי לפגוע במכבי.

אני אמנם מדבר אל הקיר במקרה שלך, אבל בכל זאת אני אסביר כי אולי מישהו אחר יבין.

כולנו כפופים לשכבות של חוקים. יש חוקי מדינה, חוקים עירוניים, חוקים של תחומים מסויימים (גילדות/איגודים) וחוקים של המעסיק. מי שבחר להיות עו"ד כפוף לחוקי לשכת עו"ד ומי שבחר לשחק כדורסל בליגת ווינר, כפוף לחוקי ליגת ווינר. אפשר כמובן לדוש ולטעון שחוק מסויים הוא "הנפצה" ואפשר לטעון טענות גאוניות כמו שאתה טוען שאת חוק השבות חוקקו אנשים "חכמים" ואילו את החוק הרוסי עשו אנשים "טיפשים", אבל זה לא ממש משנה משהו. דרך אגב, לאיזה קבוצה אתה שייך?

בכל מקרה, בין אם חוק כזה או אחר נועד "רק לפגוע במכבי" או לא (והחוק הרוסי לא נועד ולא פוגע במכבי), כל עוד מכבי משחקת בליגה, היא כפופה לחוקים האלה, ומכיוון שהחוקים יכולים להשתנות, זה טיפשי לעשות מהלך שתוצאותו הצפויה היא שינוי בחוקים לרעת מכבי. זהו. מי שמבין מבין, ומי שלא, יכול להמשיך לדבר על "גזענות" ואנשים "טפשים" ו"אבא שלך" וכו' וכו' וכו'.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 ספטמבר 2015, 11:26

בקצור , שום שינוי לא יקרה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4704507,00.html

לנעול.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 ספטמבר 2015, 11:40

roy1000 כתב:אני אמנם מדבר אל הקיר במקרה שלך, אבל בכל זאת אני אסביר כי אולי מישהו אחר יבין.

כולנו כפופים לשכבות של חוקים. יש חוקי מדינה, חוקים עירוניים, חוקים של תחומים מסויימים (גילדות/איגודים) וחוקים של המעסיק. מי שבחר להיות עו"ד כפוף לחוקי לשכת עו"ד ומי שבחר לשחק כדורסל בליגת ווינר, כפוף לחוקי ליגת ווינר. אפשר כמובן לדוש ולטעון שחוק מסויים הוא "הנפצה" ואפשר לטעון טענות גאוניות כמו שאתה טוען שאת חוק השבות חוקקו אנשים "חכמים" ואילו את החוק הרוסי עשו אנשים "טיפשים", אבל זה לא ממש משנה משהו. דרך אגב, לאיזה קבוצה אתה שייך?

שמע אתה בדיחה מהלכת. כרגיל אתה קופץ למסקנות וממציא דברים שלא אמרתי.

אף אחד לא טען שמי שהמציא את חוק הרוסי הוא טיפש (כן אמרתי שהאנשים שגיבשו והחליטו על חוק השבות הם חכמים ממך, בזה אין לי ספק), גם אם לא יצא לו הכי טוב בסופו של דבר. החוק הזה נולד כפשרה בין מכבי לבין יתר הקבוצות, שיאפשר לקבוצות המתחרות באירופה לרשום מספר זרים בלתי מוגבל, ויחד עם זאת לשמור על מעמד השחקן הישראלי. רק שמה קרה מאז אותו יום ב-2006? דברים השתנו חביבי. הוסיפו על החוק הזה חוק הגבלת זרים נוסף (שכל כמה שנים מתהדק על מספר זרים נמוך יותר) וגם איזה חוק צעירים הזוי.

roy1000 כתב:בכל מקרה, בין אם חוק כזה או אחר נועד "רק לפגוע במכבי" או לא (והחוק הרוסי לא נועד ולא פוגע במכבי), כל עוד מכבי משחקת בליגה, היא כפופה לחוקים האלה, ומכיוון שהחוקים יכולים להשתנות, זה טיפשי לעשות מהלך שתוצאותו הצפויה היא שינוי בחוקים לרעת מכבי. זהו. מי שמבין מבין, ומי שלא, יכול להמשיך לדבר על "גזענות" ואנשים "טפשים" ו"אבא שלך" וכו' וכו' וכו'.

איך לעזאזל הבנת שאמרתי מתישהו שהחוק הרוסי נועד לפגוע במכבי? אמרתי בבירור שהשילוב של כלל החוקים נועד לפגוע במכבי. אלו שהמציאו את השילוב הזה אומרים זאת בריש גלי. אם שוב לא הבנת, אני מציע לך לקחת שיעורים בהבנת הנקרא.

אם הצעד של מכבי נראה לך מתגרה, זכותך לחשוב כך. זה כל כך לא רלוונטי כבר, וממש אין טעם להעמיק בזה.
כל חוק גזעני/הזוי/בלתי ספורטיבי - ראוי שידברו עליו ויציגו אותו ככזה, גם אם לא מתחשק לך וליו"ר הפועל ת"א.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2015, 12:21

דווקא נראה לי שהבנת הנקרא שלי בסדר גמור.

אני מבין שאתה מנסה להסיט את הדיון בשביל לא להביך את עצמך, אבל אין לי כוונה להשתתף במשחק הזה. אני אקח את התגובה שלך ככזו שאין לך שום דבר ענייני להגיד. נראה לי שרוב מי שקרא הבין מה שבאתי להגיד.

אדגר פו כתב:בקצור , שום שינוי לא יקרה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4704507,00.html

לנעול.

לא יהיה שום דבר השנה, אבל הסיכויים שרוצ'סטי ישחק כישראלי במכבי בעונה הבאה לא גבוהים.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 ספטמבר 2015, 12:28

roy1000 כתב:אני מבין שאתה מנסה להסיט את הדיון בשביל לא להביך את עצמך, אבל אין לי כוונה להשתתף במשחק הזה. אני אקח את התגובה שלך ככזו שאין לך שום דבר ענייני להגיד. נראה לי שרוב מי שקרא הבין מה שבאתי להגיד.

משפט עמוק. העיקר שאתה נהנה להתפלצף.
אחדשיודע

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 ספטמבר 2015, 14:15

ברכות ...

הצטרפת לרשימה האקספולסיבית ... :clap2
יוסי22

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 ספטמבר 2015, 14:26

בשנה הבאה אלוהים גדול, לדעתי רוצ'סטי ימשיך לשחק כישראלי אם מכבי לא תחתוך אותו. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2015, 14:35

לדעתי, גם אם רוצ'סטי לא ייתן עונה גדולה, מכבי לא צריכה לחתוך אותו (אלא אם כן זה יהיה כשלון מהסדר גודל של היינס).
שחקן כזה לא היה למכבי מאז שאראס
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 ספטמבר 2015, 14:37

לרוצ'סטי חוזה ל 3 עונות, לא כך?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי shayD » 29 ספטמבר 2015, 14:53

אתמול פגשתי את אקוניס ביציאה מה'עכברוש-אין'.
הוא אומר שהרכב בלי 'צבר' אחד לא הגיוני בעליל.

אמרתי לו שלדעתי זו צביעות ושהוא היה מאזרח את רוצ'סטי בדיוק כמו שבמכבי עשו. הוא בחר להתעלם וללכת, מקק.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2015, 14:55

felix_r כתב:לרוצ'סטי חוזה ל 3 עונות, לא כך?

אני מקווה שזה בלי סעיפי יציאה... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ספטמבר 2015, 14:57

jol9 כתב:לדעתי, גם אם רוצ'סטי לא ייתן עונה גדולה, מכבי לא צריכה לחתוך אותו (אלא אם כן זה יהיה כשלון מהסדר גודל של היינס).

זה תלוי בעניין המיסוי, ובעניין חוק המתאזרחים שינחת לנו על הראש שנה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 ספטמבר 2015, 15:06

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:לדעתי, גם אם רוצ'סטי לא ייתן עונה גדולה, מכבי לא צריכה לחתוך אותו (אלא אם כן זה יהיה כשלון מהסדר גודל של היינס).

זה תלוי בעניין המיסוי, ובעניין חוק המתאזרחים שינחת לנו על הראש שנה הבאה.

אין בעיה עם המיסוי (מרכז החיים שלו בארה"ב).
גם יתכן מאוד שחוק המתאזרחים לא ימנע ממכבי להמשיך איתו. לנדסברג כבר שנים בארץ ויחשב כישראלי ופארמר לא יהיה פה (מכבי במודע הביאה אותו לעונה אחת).
אני רואה את רוצ'סטי שנים רבות במכבי. שחקן נהדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים