המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:הגיע הזמן שככה ישאר ושמכהבי לא יתנו לדבר להישתנות ולזוז ,כל הבילבולי שכל על לוותר על מהלך כזה כדי לרצות מישו או לא לגרום לרעש ובלאגן זה הזוי ,זה ספורט תחרותי ורוצים להיות הכי טובים שאפשר ועושים כל מה שמותר מבחינת ספורטיביות וחוקיות.
roy1000 כתב:אדם כתב:הגיע הזמן שככה ישאר ושמכהבי לא יתנו לדבר להישתנות ולזוז ,כל הבילבולי שכל על לוותר על מהלך כזה כדי לרצות מישו או לא לגרום לרעש ובלאגן זה הזוי ,זה ספורט תחרותי ורוצים להיות הכי טובים שאפשר ועושים כל מה שמותר מבחינת ספורטיביות וחוקיות.
אם כל דבר חוקי הוא לגיטימי, אז אל תבכה כשמשנים את החוקים ומגבילים את מספר המתאזרחים ותוקעים את מכבי עם חוזים של שחקנים שישבו בחוץ חצי עונה.
תבחר צד של המקל שאתה רוצה לאחוז בו. אי אפשר את שני הצדדים.
אחדשיודע כתב:איזה שטויות במיץ, תפסיק לבלבל במוח. למה שהוא לא יתלונן או ימחה (כמו כל אוהד נורמלי) כשממציאים חוקים הזויים/גזעניים/בלתי ספורטיביים שכל מטרתם לפגוע בקבוצה שלו?
איך אתה בכלל משווה בין חוקי המדינה (ובמקרה הזה תיקון לחוק שקיים מאז 1970) לחוקים מופלצים של מנהלת הליגה בכדורסל, רק אלוהים יודע. עוד לא הבנתי מה לא לגיטימי במה שמכבי עשתה.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:איזה שטויות במיץ, תפסיק לבלבל במוח. למה שהוא לא יתלונן או ימחה (כמו כל אוהד נורמלי) כשממציאים חוקים הזויים/גזעניים/בלתי ספורטיביים שכל מטרתם לפגוע בקבוצה שלו?
איך אתה בכלל משווה בין חוקי המדינה (ובמקרה הזה תיקון לחוק שקיים מאז 1970) לחוקים מופלצים של מנהלת הליגה בכדורסל, רק אלוהים יודע. עוד לא הבנתי מה לא לגיטימי במה שמכבי עשתה.
אני מציע לך לחזור לדיון ולהבין מה לא לגיטימי. כבר דשנו בזה. אם כולם היו חושבים שזה לגיטימי, לא היו שום דיבורים ושום נסיונות לשנות את החוקים, נכון?
כבר הבאתי לך דוגמא מהעבר הקרוב לבנאדם שעשה משהו חוקי לחלוטין ותגובת הנגד קברה אותו. אולי הלינק באנגלית בלבל אותך. אני אביא את זה שוב והפעם בעברית: http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001070078
החוקים של מנהלת הליגה הם החוקים הרלוונטיים לליגת הכדורסל של ישראל. מדינת ישראל לא מסדירה ישירות את הכדורסל הישראלי וגם חוקי מדינת ישראל הם חוקים "מונפצים" באותה המידה. החוק הרוסי הוא חוק של הליגה, לא של המדינה. החוק הרוסי נועד בשביל להבטיח שיתוף של שחקנים מסויימים ומכבי עקפה את החוק ומשתפת שחקן שלא אמור להיכלל בכוונת החוק המקורית. אז כמובן שמה שמכבי עשתה הוא חוקי, אבל גם תגובת הנגד תהיה חוקית ותפגע הרבה יותר במכבי מאשר התועלת שתבוא לה מהאיזרוח של רוצ'סטי.
אם הולכים לפי החוק וכל דבר חוקי הוא גם לגיטימי, אז אני ממש לא מבין את הבכיינות על הנסיון (החוקי) לשנות את הכללים.
אחדשיודע כתב:דשנו בזה? דשת עם עצמך. בכל הת'רד הזה אתה רק מבלבל במוח, עוד אפשר לחשוב שאתה נציגו של רמי כהן.
זה שהקבוצות האחרות רואות בזה משהו לא לגיטימי, בוודאי לא אומר שזה אכן כך. לנגד עיני הקבוצות עומד רק דבר אחד - להפחית מכוחה של מכבי.
החוקים של מדינת ישראל הם החוקים שעליהם מתבסס עליהם כל דבר במדינה הזאת. מונפצים או לא, חכמים ממך (תתפלא) גיבשו והחליטו לגבי חוק השבות, גם אם לא נראה לך מתאים.
אתה מדבר על החוק הרוסי כאילו אבא שלך המציא אותו. מדובר בעוד חוק מופלץ, שעוד איכשהו היה לגיטימי כשלא היו הגבלות זרים נוספות.
מכבי לא עקפה את החוק הרוסי, היא פעלה בצורה חוקית כדי לא להיפגע מכלל חוק הליגה (חוק הצעירים, חוק הגבלת הזרים והחוק הרוסי). השילוב של כל החוקים האלה נועדו לפגוע אר ורק כדי לפגוע במכבי.
roy1000 כתב:אני אמנם מדבר אל הקיר במקרה שלך, אבל בכל זאת אני אסביר כי אולי מישהו אחר יבין.
כולנו כפופים לשכבות של חוקים. יש חוקי מדינה, חוקים עירוניים, חוקים של תחומים מסויימים (גילדות/איגודים) וחוקים של המעסיק. מי שבחר להיות עו"ד כפוף לחוקי לשכת עו"ד ומי שבחר לשחק כדורסל בליגת ווינר, כפוף לחוקי ליגת ווינר. אפשר כמובן לדוש ולטעון שחוק מסויים הוא "הנפצה" ואפשר לטעון טענות גאוניות כמו שאתה טוען שאת חוק השבות חוקקו אנשים "חכמים" ואילו את החוק הרוסי עשו אנשים "טיפשים", אבל זה לא ממש משנה משהו. דרך אגב, לאיזה קבוצה אתה שייך?
roy1000 כתב:בכל מקרה, בין אם חוק כזה או אחר נועד "רק לפגוע במכבי" או לא (והחוק הרוסי לא נועד ולא פוגע במכבי), כל עוד מכבי משחקת בליגה, היא כפופה לחוקים האלה, ומכיוון שהחוקים יכולים להשתנות, זה טיפשי לעשות מהלך שתוצאותו הצפויה היא שינוי בחוקים לרעת מכבי. זהו. מי שמבין מבין, ומי שלא, יכול להמשיך לדבר על "גזענות" ואנשים "טפשים" ו"אבא שלך" וכו' וכו' וכו'.
roy1000 כתב:אני מבין שאתה מנסה להסיט את הדיון בשביל לא להביך את עצמך, אבל אין לי כוונה להשתתף במשחק הזה. אני אקח את התגובה שלך ככזו שאין לך שום דבר ענייני להגיד. נראה לי שרוב מי שקרא הבין מה שבאתי להגיד.
felix_r כתב:לרוצ'סטי חוזה ל 3 עונות, לא כך?
jol9 כתב:לדעתי, גם אם רוצ'סטי לא ייתן עונה גדולה, מכבי לא צריכה לחתוך אותו (אלא אם כן זה יהיה כשלון מהסדר גודל של היינס).
שחקן כזה לא היה למכבי מאז שאראס
MTA2311 כתב:jol9 כתב:לדעתי, גם אם רוצ'סטי לא ייתן עונה גדולה, מכבי לא צריכה לחתוך אותו (אלא אם כן זה יהיה כשלון מהסדר גודל של היינס).
שחקן כזה לא היה למכבי מאז שאראס
זה תלוי בעניין המיסוי, ובעניין חוק המתאזרחים שינחת לנו על הראש שנה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים