חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 20:41

חביב אורנג'ד כתב:אגב, זו הפעם השניה ברציפות שאנו רואים שחקן NBA בכיר נותן תצוגה די פושרת. בשבוע שעבר זה איבקה, והיום ראינו כמה שחקן כמו וויאצ'יץ הוא חד גוני וגם די בינוני. בשלבים מסויימים של המשחק הוא היה השחקן השישי של מכבי.

דווקא איבקה נתן משחק טוב שבוע שעבר.
הוא היה טוב בדברים שהוא יודע לעשות טוב ובמה שמצופה ממנו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 נובמבר 2011, 20:41

שמואל, זו לא התלהבות, זה בסך הכול פירגון לשחקן שהרבה זמן לא ראה משחק טוב.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי refael » 10 נובמבר 2011, 20:49

מה מצבו של הנדרקיס יש עדכון ?
תמונה
refael

הודעהעל ידי kubachrick » 10 נובמבר 2011, 20:51

שמואל1 כתב:לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.

הוא כמעט לא הרס,שזה טוב מאוד ונתן נקודות מהקו שזה גם טוב מאוד.
חוץ מזה כלום,אותה גברת.
kubachrick

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 נובמבר 2011, 21:01

ד''א,שאפו לאוהדים של פילזן..האווירה שם הייתה הרבה פחות עויינת ממשחקים בספרד..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 21:07

חביב אורנג'ד כתב:אבל מה עם פדרמן? :duh

משחק באמת טוב של מכבי ומגיע קרדיט ענק לטל בורשטיין שנתן משחק שיא ביורוליג בשנתיים האחרונות (אולי אחרי 4 שנים הוא חבר סופסוף מן הפציעה?).
מכבי הראתה היום הגנה קשוחה וניהול משחק מצויין ונראה שהקבוצה מאומנת היטב. למכבי של העונה יש שחקנים לא פחות לוחמניים מאילו של העונה שעברה, ויפה לראות שכבר בשלב המוקדם מכבי מצליחה לנצח יריבות קשות ולהציג כדורסל טוב.

אגב, זו הפעם השניה ברציפות שאנו רואים שחקן NBA בכיר נותן תצוגה די פושרת. בשבוע שעבר זה איבקה, והיום ראינו כמה שחקן כמו וויאצ'יץ הוא חד גוני וגם די בינוני. בשלבים מסויימים של המשחק הוא היה השחקן השישי של מכבי.

לא הבנתי את המשפט האחרון. וויאצ'יץ' החזיר אותם למשחק במו ידיו. הוא אמנם עשה גם נזק בחלק מהדקות, אבל בלעדיו הם לא היו מגיעים
בכלל לעמדת ניצחון במשחק.
גם איבקה היה מצויין בשבוע שעבר בדקות המעטות ששיחק.

שמואל, לא מבין מה אתה רוצה. אתה, שחף ויובל הפכתם את לאנגפורד לאחד משלושת הגארדים הכי טובים באירופה.
בינתיים בלאט מעדיף לעלות את יוגב ואת טל לפניו. אפשר וצריך להגיד מילה טובה ואוחיון וטל בינתיים נותנים הרבה יותר ממה שציפינו מהם,
לא רק במשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 נובמבר 2011, 21:12

טל נתן משהו שיש אנשים שקצת מתקשים לקלוט את זה - ניסיון ואחריות במשחק שמה שנדרש בו זה קודם כל ניסיון ואחריות.

בסך הכול משחק טוב של מכבי בעיקר בהגנה וזה בסדר , במשחק חוץ קשה מהסוג הזה אין מקום למשחק "יפה" , צריך פשוט להביא את הניצחון שיכול לתת למכבי את המקום הראשון בבית .

בסך הכול יש למכבי כרגע שני משחקי בית שהיא חייבת לנצח והמשחק הכי קשה שנותר למכבי זה ריאל בחוץ - המקום הראשון הוא יותר מריאלי.

יוני- גם בינתיים מכבי שהיתה מועמדת לא לעבור שלב בלי לאנגפורד דווקא מועמדת למקום הראשון "בלי לאנגפורד".
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 21:22

Holiday_Armadillo כתב:ד''א,שאפו לאוהדים של פילזן..האווירה שם הייתה הרבה פחות עויינת ממשחקים בספרד..

אני גם ממש הופתעתי.
בטוח ששיחקנו מול טורקים?
איפה זה ואיפה האווירה שהיתה במשחק הכדורגל האחרון של מכבי בטורקיה לפני מס' חודשים שלא לדבר על אותו משחק של בני השרון לפני כמה שנים שלא התקיים בסוף (אגב, כבר חששתי ששון ג'יימס שהיה אז בבני השרון יסרב לנסוע לטורקיה...).
בספרד יש אווירה עוינת פי כמה יותר שלא לדבר על כל דגלי פלסטין שמניפים שם שאפילו אחד כזה לא זיהיתי בטורקיה.
איזה מן טורקים אלה? פייר התאכזבתי... ::
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 10 נובמבר 2011, 21:24

kubachrick כתב:
שמואל1 כתב:לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.

חוץ מזה כלום,אותה גברת.

7, נק' ,7 ריב', 3 אס', חסימה, סחט 3 עבירות, 0 איבודים בכמעט 25 דקות. מדד 17, רק פארמר עם רנקינג גבוה יותר. לפרגן לא עולה כסף.

jol9 כתב:לא הבנתי את המשפט האחרון. וויאצ'יץ' החזיר אותם למשחק במו ידיו. הוא אמנם עשה גם נזק בחלק מהדקות, אבל בלעדיו הם לא היו מגיעים בכלל לעמדת ניצחון במשחק.

הוא לקח הרבה זריקות שלא קשורות לכלום. עם כל הכבוד, הוא לא איזה רג'י מילר שייקח כל כך הרבה שלשלות (13), גם כשיש לך שחקן עם יד בפנים. גם בNBA הוא היה שחקן שולי וגם באירופה הוא ממש לא איזה שחקן על. שחקנים הרבה יותר טובים ממנו לא עושים את השכונה שהוא עושה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 21:25

יוסי22 כתב:טל נתן משהו שיש אנשים שקצת מתקשים לקלוט את זה - ניסיון ואחריות במשחק שמה שנדרש בו זה קודם כל ניסיון ואחריות.

בסך הכול משחק טוב של מכבי בעיקר בהגנה וזה בסדר , במשחק חוץ קשה מהסוג הזה אין מקום למשחק "יפה" , צריך פשוט להביא את הניצחון שיכול לתת למכבי את המקום הראשון בבית .

בסך הכול יש למכבי כרגע שני משחקי בית שהיא חייבת לנצח והמשחק הכי קשה שנותר למכבי זה ריאל בחוץ - המקום הראשון הוא יותר מריאלי.

יוני- גם בינתיים מכבי שהיתה מועמדת לא לעבור שלב בלי לאנגפורד דווקא מועמדת למקום הראשון "בלי לאנגפורד".

כן זה נכון, מנגד, מכבי הרוויחה את פארמר ובגדול. הבחור נראה מאוד מאוד מחובר ומזכיר בכדורסל שלו את פתיחת העונה.

בכלל, אני מאוד נהנה לראות את החיבור שדייויד בלאט מצליח לייצר בקבוצה הזאת וגם בקודמת.

עניין אחר - זה מאוד מפתיע אותי שמכבי היא קבוצת שלשות כ"כ חלשה, עם שלושה קלעים מצויינים כמו בלו, פניני וסמית', וגם עם פארמר שיש לו יד טובה מאוד.
זה דבר חשוב ופריוריטי גבוה למשהו שצריך לעבוד עליו ולשפר אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 21:26

רק וואיצ'יץ' לבדו לקח יותר זריקות ל-3 מכל מכבי... :stoned
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 נובמבר 2011, 21:26

וויאצ'יץ' הוא בסך הכול סטריק שוטר שחושב שהוא מינימום ריי אלן, פיכסה.

מצד שני, הוא הולך לישון עם שארפובה ואתם לא. תאכלו את הלב. :bigsmile3
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 21:27

misha כתב:
kubachrick כתב:

חוץ מזה כלום,אותה גברת.

7, נק' ,7 ריב', 3 אס', חסימה, סחט 3 עבירות, 0 איבודים בכמעט 25 דקות. מדד 17, רק פארמר עם רנקינג גבוה יותר. לפרגן לא עולה כסף.

jol9 כתב:לא הבנתי את המשפט האחרון. וויאצ'יץ' החזיר אותם למשחק במו ידיו. הוא אמנם עשה גם נזק בחלק מהדקות, אבל בלעדיו הם לא היו מגיעים בכלל לעמדת ניצחון במשחק.

הוא לקח הרבה זריקות שלא קשורות לכלום. עם כל הכבוד, הוא לא איזה רג'י מילר שייקח כל כך הרבה שלשלות (13), גם כשיש לך שחקן עם יד בפנים. גם בNBA הוא היה שחקן שולי וגם באירופה הוא ממש לא איזה שחקן על. שחקנים הרבה יותר טובים ממנו לא עושים את השכונה שהוא עושה.

זה נכון, אבל שוב - הוא החזיר אותם למשחק לדעתי אפילו פעמיים, ופשוט התאהב בזריקה.

ד"א, כשאני אומר שמכבי תפסיד אם השביתה תיגמר, זה בדיוק מה שאני מתכוון. פארמר הוא חלק בתוך הפאזל הקבוצתי שבנה בלאט,
בעוד חלק גדול משחקני NBA האחרים, הם פשוט סוליסטים או תיירים או במקרה הטוב, סתם פחות מחוברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 10 נובמבר 2011, 21:28

yarinsaky כתב:וויאצ'יץ' הוא בסך הכול סטריק שוטר שחושב שהוא מינימום ריי אלן, פיכסה.

:heart :heart :heart :heart
תמונה
refael

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 21:31

yarinsaky כתב:וויאצ'יץ' הוא בסך הכול סטריק שוטר שחושב שהוא מינימום ריי אלן, פיכסה.

אני לא הייתי רוצה לישון עם שראפובה... עם נדאל לעומת זאת... :tongue3 :oops
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 21:33

שראפובה רוב השנה מסתובבת בתחרויות בעולם, וגם הוא. נראה לי שהוא לא הולך לישון איתה הרבה יותר מכל אחד כאן בפורום... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 נובמבר 2011, 21:33

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:טל נתן משהו שיש אנשים שקצת מתקשים לקלוט את זה - ניסיון ואחריות במשחק שמה שנדרש בו זה קודם כל ניסיון ואחריות.

כן זה נכון, מנגד, מכבי הרוויחה את פארמר ובגדול. הבחור נראה מאוד מאוד מחובר ומזכיר בכדורסל שלו את פתיחת העונה.

בכלל, אני מאוד נהנה לראות את החיבור שדייויד בלאט מצליח לייצר בקבוצה הזאת וגם בקודמת.

עניין אחר - זה מאוד מפתיע אותי שמכבי היא קבוצת שלשות כ"כ חלשה, עם שלושה קלעים מצויינים כמו בלו, פניני וסמית', וגם עם פארמר שיש לו יד טובה מאוד.

הכח של מכבי הוא בפנים ושם בלאט מנסה למקד את הקבוצה , זה באופן עקרוני.

בכל מקרה מכבי תקלע באחוזים טובים העונה כי יש לה קלעים טובים , רק שאני לא רואה את מכבי לוקחת יותר מידי זריקות מהטווח הזה וזה בסדר , גם היום לקחו 11 זריקות ושמו 4 שזה 37% וזה לא רע.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2011, 21:37

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:

הכח של מכבי הוא בפנים ושם בלאט מנסה למקד את הקבוצה , זה באופן עקרוני.

בכל מקרה מכבי תקלע באחוזים טובים העונה כי יש לה קלעים טובים , רק שאני לא רואה את מכבי לוקחת יותר מידי זריקות מהטווח הזה וזה בסדר , גם היום לקחו 11 זריקות ושמו 4 שזה 37% וזה לא רע.

אין ספק. הכוח הוא בפנים, וזה מצויין. אני מאוד מתרשם מדייויד בלו העונה. הוא עושה הכל על המגרש, בהתקפה, בהגנה, בעמדה 4 ובעמדה 3. כל הכבוד לו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2011, 21:41

jol9 כתב:עניין אחר - זה מאוד מפתיע אותי שמכבי היא קבוצת שלשות כ"כ חלשה, עם שלושה קלעים מצויינים כמו בלו, פניני וסמית', וגם עם פארמר שיש לו יד טובה מאוד.

פניני כרגע לא בכושר קליעה טוב (למרות שאיתו אני אף לא דואגת), ואני לא כל כך בטוחה שסמית' הוא כזה קלעי גדול, הוא קצת תעתע בנו שתחילת העונה עם האחוזים הלא נורמליים שלו. הוא יקלע את השלשה הפנויה שהוא יקבל, אבל לא מדובר בקלעי כמו בלו או פניני (בימיו הטובים). גם פארמר טוב יותר בחדירה מאשר בקליעה מבחוץ, וגם הוא לא קלעי מדהים.
מה שמשאיר אותך לפחות לרגע זה עם בלו.
זה לא אומר כמובן שלא יהיו למכבי ימי קליעה נפלאים עם תפיסת יום של כמה מהשחקנים. גם שנה שעברה בסדרה מול וויטוריה היו לך ערבי קליעה מדהימים במכבי למרות שגם אז לא היו קלעים מדהימים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gili_n » 10 נובמבר 2011, 21:44

לילה מצויין לכולם. מזמן לא הגבתי בפורום אז הגיע הזמן :)
קודם כל תודה לשחקני מכבי ולדיויד על ניצחון הרואי נוסף. :worship לא מבינה את כל הדיבורים על קבוצה טורקית מפחידה שקשה לנצח אותה.
לא ראיתי שום דבר מפחיד. ציפיתי לקהל מטריף בעידוד שלו ואפילו עויין אבל שום כלום. כל המשחק ישבו בשקט יחסית. איפה הם ואיפה
האוירה בנוקיה.
התחלת העונה הנוכחית אכן מזכירה את העונה שעברה. נקווה שזה ימשיך להראות טוב. מכבי ניראית הרבה יותר מחוברת. יש את דיויד מאמן
מעולה והכל דבש בינתיים.
שימשיך כך וצהוב עולה.
gili_n

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, מרסר ו־8 אורחים