10 נובמבר 2011, 20:41
חביב אורנג'ד כתב:אגב, זו הפעם השניה ברציפות שאנו רואים שחקן NBA בכיר נותן תצוגה די פושרת. בשבוע שעבר זה איבקה, והיום ראינו כמה שחקן כמו וויאצ'יץ הוא חד גוני וגם די בינוני. בשלבים מסויימים של המשחק הוא היה השחקן השישי של מכבי.
10 נובמבר 2011, 20:41
10 נובמבר 2011, 20:49
10 נובמבר 2011, 20:51
שמואל1 כתב:לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.
10 נובמבר 2011, 21:01
10 נובמבר 2011, 21:07
חביב אורנג'ד כתב:אבל מה עם פדרמן?![]()
משחק באמת טוב של מכבי ומגיע קרדיט ענק לטל בורשטיין שנתן משחק שיא ביורוליג בשנתיים האחרונות (אולי אחרי 4 שנים הוא חבר סופסוף מן הפציעה?).
מכבי הראתה היום הגנה קשוחה וניהול משחק מצויין ונראה שהקבוצה מאומנת היטב. למכבי של העונה יש שחקנים לא פחות לוחמניים מאילו של העונה שעברה, ויפה לראות שכבר בשלב המוקדם מכבי מצליחה לנצח יריבות קשות ולהציג כדורסל טוב.
אגב, זו הפעם השניה ברציפות שאנו רואים שחקן NBA בכיר נותן תצוגה די פושרת. בשבוע שעבר זה איבקה, והיום ראינו כמה שחקן כמו וויאצ'יץ הוא חד גוני וגם די בינוני. בשלבים מסויימים של המשחק הוא היה השחקן השישי של מכבי.
10 נובמבר 2011, 21:12
10 נובמבר 2011, 21:22
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,שאפו לאוהדים של פילזן..האווירה שם הייתה הרבה פחות עויינת ממשחקים בספרד..
10 נובמבר 2011, 21:24
kubachrick כתב:שמואל1 כתב:לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.
הוא כמעט לא הרס,שזה טוב מאוד ונתן נקודות מהקו שזה גם טוב מאוד.
חוץ מזה כלום,אותה גברת.
jol9 כתב:לא הבנתי את המשפט האחרון. וויאצ'יץ' החזיר אותם למשחק במו ידיו. הוא אמנם עשה גם נזק בחלק מהדקות, אבל בלעדיו הם לא היו מגיעים בכלל לעמדת ניצחון במשחק.
10 נובמבר 2011, 21:25
יוסי22 כתב:טל נתן משהו שיש אנשים שקצת מתקשים לקלוט את זה - ניסיון ואחריות במשחק שמה שנדרש בו זה קודם כל ניסיון ואחריות.
בסך הכול משחק טוב של מכבי בעיקר בהגנה וזה בסדר , במשחק חוץ קשה מהסוג הזה אין מקום למשחק "יפה" , צריך פשוט להביא את הניצחון שיכול לתת למכבי את המקום הראשון בבית .
בסך הכול יש למכבי כרגע שני משחקי בית שהיא חייבת לנצח והמשחק הכי קשה שנותר למכבי זה ריאל בחוץ - המקום הראשון הוא יותר מריאלי.
יוני- גם בינתיים מכבי שהיתה מועמדת לא לעבור שלב בלי לאנגפורד דווקא מועמדת למקום הראשון "בלי לאנגפורד".
10 נובמבר 2011, 21:26
10 נובמבר 2011, 21:26
10 נובמבר 2011, 21:27
misha כתב:kubachrick כתב:שמואל1 כתב:לא ברורה לי ההתלהבות כאן מבורשטיין. אפשר לחשוב, אז היה לו משחק אחד טוב מתוך ה 200 ומשהו משחקים אחרונים שלו. גם זה קורה. אנחנו מכירים אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שהוא שחקן גמור שרק עושה נזק בדקות שהוא משחק.
הוא כמעט לא הרס,שזה טוב מאוד ונתן נקודות מהקו שזה גם טוב מאוד.
חוץ מזה כלום,אותה גברת.
7, נק' ,7 ריב', 3 אס', חסימה, סחט 3 עבירות, 0 איבודים בכמעט 25 דקות. מדד 17, רק פארמר עם רנקינג גבוה יותר. לפרגן לא עולה כסף.jol9 כתב:לא הבנתי את המשפט האחרון. וויאצ'יץ' החזיר אותם למשחק במו ידיו. הוא אמנם עשה גם נזק בחלק מהדקות, אבל בלעדיו הם לא היו מגיעים בכלל לעמדת ניצחון במשחק.
הוא לקח הרבה זריקות שלא קשורות לכלום. עם כל הכבוד, הוא לא איזה רג'י מילר שייקח כל כך הרבה שלשלות (13), גם כשיש לך שחקן עם יד בפנים. גם בNBA הוא היה שחקן שולי וגם באירופה הוא ממש לא איזה שחקן על. שחקנים הרבה יותר טובים ממנו לא עושים את השכונה שהוא עושה.
10 נובמבר 2011, 21:28
yarinsaky כתב:וויאצ'יץ' הוא בסך הכול סטריק שוטר שחושב שהוא מינימום ריי אלן, פיכסה.
מצד שני, הוא הולך לישון עם שארפובה ואתם לא. תאכלו את הלב.
10 נובמבר 2011, 21:31
yarinsaky כתב:וויאצ'יץ' הוא בסך הכול סטריק שוטר שחושב שהוא מינימום ריי אלן, פיכסה.
10 נובמבר 2011, 21:33
10 נובמבר 2011, 21:33
jol9 כתב:יוסי22 כתב:טל נתן משהו שיש אנשים שקצת מתקשים לקלוט את זה - ניסיון ואחריות במשחק שמה שנדרש בו זה קודם כל ניסיון ואחריות.
בסך הכול משחק טוב של מכבי בעיקר בהגנה וזה בסדר , במשחק חוץ קשה מהסוג הזה אין מקום למשחק "יפה" , צריך פשוט להביא את הניצחון שיכול לתת למכבי את המקום הראשון בבית .
בסך הכול יש למכבי כרגע שני משחקי בית שהיא חייבת לנצח והמשחק הכי קשה שנותר למכבי זה ריאל בחוץ - המקום הראשון הוא יותר מריאלי.
יוני- גם בינתיים מכבי שהיתה מועמדת לא לעבור שלב בלי לאנגפורד דווקא מועמדת למקום הראשון "בלי לאנגפורד".
כן זה נכון, מנגד, מכבי הרוויחה את פארמר ובגדול. הבחור נראה מאוד מאוד מחובר ומזכיר בכדורסל שלו את פתיחת העונה.
בכלל, אני מאוד נהנה לראות את החיבור שדייויד בלאט מצליח לייצר בקבוצה הזאת וגם בקודמת.
עניין אחר - זה מאוד מפתיע אותי שמכבי היא קבוצת שלשות כ"כ חלשה, עם שלושה קלעים מצויינים כמו בלו, פניני וסמית', וגם עם פארמר שיש לו יד טובה מאוד.
זה דבר חשוב ופריוריטי גבוה למשהו שצריך לעבוד עליו ולשפר אותו.
10 נובמבר 2011, 21:37
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:טל נתן משהו שיש אנשים שקצת מתקשים לקלוט את זה - ניסיון ואחריות במשחק שמה שנדרש בו זה קודם כל ניסיון ואחריות.
כן זה נכון, מנגד, מכבי הרוויחה את פארמר ובגדול. הבחור נראה מאוד מאוד מחובר ומזכיר בכדורסל שלו את פתיחת העונה.
בכלל, אני מאוד נהנה לראות את החיבור שדייויד בלאט מצליח לייצר בקבוצה הזאת וגם בקודמת.
עניין אחר - זה מאוד מפתיע אותי שמכבי היא קבוצת שלשות כ"כ חלשה, עם שלושה קלעים מצויינים כמו בלו, פניני וסמית', וגם עם פארמר שיש לו יד טובה מאוד.
הכח של מכבי הוא בפנים ושם בלאט מנסה למקד את הקבוצה , זה באופן עקרוני.
בכל מקרה מכבי תקלע באחוזים טובים העונה כי יש לה קלעים טובים , רק שאני לא רואה את מכבי לוקחת יותר מידי זריקות מהטווח הזה וזה בסדר , גם היום לקחו 11 זריקות ושמו 4 שזה 37% וזה לא רע.
10 נובמבר 2011, 21:41
jol9 כתב:עניין אחר - זה מאוד מפתיע אותי שמכבי היא קבוצת שלשות כ"כ חלשה, עם שלושה קלעים מצויינים כמו בלו, פניני וסמית', וגם עם פארמר שיש לו יד טובה מאוד.
10 נובמבר 2011, 21:44