29 פברואר 2012, 21:44
שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:מכבי עשתה מספר טעויות קריטית ופספסה ריבאונדים שהיו יכולים להביא לה את המשחק. ובכל זאת אסור לשכוח שמכבי שיחקה נגד המחליפים של ברצלונה ועדיין לא הצליחה. המצב לא נראה טוב, מכבי מגיעה לחלק הכי חשוב של העונה בכושר ירוד.
החדשות הטובות- ריצ'ארד הנדריקס, במשחק מטורף בכל קנה מידה (אולי חדשות לא טובות כי המשחק הזה עלול לקנות לו חוזה מכובד בספסל של ברצלונה בעונה הבאה). ראינו ממנו דברים שאם יתמיד לעשות- יהיה אחד הפאוור פורוורדים הטובים באירופה, סוג של באטיסט החדש.
באטיסט הוא לא יהיה, כי באטיסט סנטר, ופיזית הוא גם מסתדר מצוין ככזה, אבל הנדריקס יכול ליהיות 4 מצוין באירופה.
ממתי באטיסט סנטר? הוא 4 מובהק.
על מה אתה מדבר?? מתי בפעם האחרונה ראית את פאו? באטיסט הוא סנטר. אך ורק סנטר. הנדריקס יכול להיות באטיסט החדש בעמדה 5..
אני מניחה שלפרקים הנדריקס ישחק 4 אבל הוא עוד צעיר ואני בטוחה שעם הזמן הוא יתחזק וישתפר בפיק אנד רול..לא יודעת אם הוא יגיע לפיזיות של באטיסט כי זה באמת משהו מיוחד אבל הוא יכול להיות שחקן פיק אנד רול מצוין בעמדה 5.
29 פברואר 2012, 21:47
אני לא מסכים. הנדריקס מתקשה לשחק בפוסט מול סנטרים גבוהים וחזקים (ראינו אותו קולע פעם אחת מול וואסקאז יפה, אבל שהוא ניסה מול פרוביץ' בחצי השני הוא לא פגע בכלום). הוא רחוק מאוד מהפיזיות והאתלטיות של באטיסט, ולעומת זאת, שחקן יותר דינמי, נמרץ, ומהיר. לטעמי באירופה הוא ישחק כ4 בעיקר, חוץ ממקרים שפה ושם הוא ישחק 5.
29 פברואר 2012, 21:48
29 פברואר 2012, 21:49
29 פברואר 2012, 21:50
29 פברואר 2012, 21:51
שמואל1 כתב:באטיסט רוב השנים שלו באירופה שיחק סנטר? מאיפה הבאתם את זה. כמעט בכל העונות שלו בפאו הוא שיחק לצד צרצאריס שהיה הסנטר. באטיסט הוא POWER FORWARD קלאסי ומובהק- בדיוק בגובה ובסגנון שמתאים לעמדה הזו.
29 פברואר 2012, 21:52
שמואל1 כתב:באטיסט רוב השנים שלו באירופה שיחק סנטר? מאיפה הבאתם את זה. כמעט בכל העונות שלו בפאו הוא שיחק לצד צרצאריס שהיה הסנטר. באטיסט הוא POWER FORWARD קלאסי ומובהק- בדיוק בגובה ובסגנון שמתאים לעמדה הזו.
29 פברואר 2012, 21:55
29 פברואר 2012, 21:58
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסכים. הנדריקס מתקשה לשחק בפוסט מול סנטרים גבוהים וחזקים (ראינו אותו קולע פעם אחת מול וואסקאז יפה, אבל שהוא ניסה מול פרוביץ' בחצי השני הוא לא פגע בכלום). הוא רחוק מאוד מהפיזיות והאתלטיות של באטיסט, ולעומת זאת, שחקן יותר דינמי, נמרץ, ומהיר. לטעמי באירופה הוא ישחק כ4 בעיקר, חוץ ממקרים שפה ושם הוא ישחק 5.
דבר ראשון אני לא חושבת שהוא ישחק 4 כי בלאט אמר שהוא אנדרסייזד סנטר.
דבר שני, הנדריקס שיחק מצוין תמיד מול הספרדיות שיש להן תמיד סנטרים גבוהים וחזקים(באטיסטה,הגבוהים של בארסה לפני שנה,באראץ',הגבוהים של ריאל)..היום נגמר לו הכוח בחצי השני כי הוא שיחק גם בשבילו וגם בשביל סופו..כשהוא יהיה בקו קדמי שלא הכל נופל עליו אז הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי לאורך זמן..
felix_r כתב:שמואל צודק. רוב הקריירה באטיסט שיחק 4, אבל בשנים האחרונות בגלל שנהיה שמן ואיטי יותר, הוא משחק סנטר. עדיין רוב הפעולות שלו הן עם הפנים לסל.
29 פברואר 2012, 21:59
29 פברואר 2012, 22:00
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסכים. הנדריקס מתקשה לשחק בפוסט מול סנטרים גבוהים וחזקים (ראינו אותו קולע פעם אחת מול וואסקאז יפה, אבל שהוא ניסה מול פרוביץ' בחצי השני הוא לא פגע בכלום). הוא רחוק מאוד מהפיזיות והאתלטיות של באטיסט, ולעומת זאת, שחקן יותר דינמי, נמרץ, ומהיר. לטעמי באירופה הוא ישחק כ4 בעיקר, חוץ ממקרים שפה ושם הוא ישחק 5.
דבר ראשון אני לא חושבת שהוא ישחק 4 כי בלאט אמר שהוא אנדרסייזד סנטר.
דבר שני, הנדריקס שיחק מצוין תמיד מול הספרדיות שיש להן תמיד סנטרים גבוהים וחזקים(באטיסטה,הגבוהים של בארסה לפני שנה,באראץ',הגבוהים של ריאל)..היום נגמר לו הכוח בחצי השני כי הוא שיחק גם בשבילו וגם בשביל סופו..כשהוא יהיה בקו קדמי שלא הכל נופל עליו אז הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי לאורך זמן..
בלאט אמר? אז מה... הנדריקס הראה היום שהוא פנטסטי כ4, והראה לא פעם, שהוא מתקשה בפוסט מול סנטרים גבוהים, וגם הגנתית מתקשה מול סנטרים. לעומת זאת, הוא הראה שכל בעיית הסייז שגורמת ל2 הבעיות הקודמות שכתבתי, מתבטלת שהוא משחק מול PF
באטיסטה זה לא מדד בכלל למה שיש באירופה. באראץ שיחק פצוע בסדרה ההיא. בשלב הראשון הוא עשה מהנדריקס צחוק. הגבוהים של ריאל זה רכיכות. אני ממש לא הייתי מתרץ את זה שנגמר לו הכוח. עובדה שהוא שיחק עד השניה האחרונה, והיה בסוף אפקטיבי מאוד לצד סופו. מה לעשות, הוא לא יכול לקחת בפוסט סנטר כמו פרוביץ'.
כמו שאמרתי, הוא לא יהיה באטיסט הבא. הם מזכירים אחד את השני בכך ששניהם גבוהים אמריקאים נמוכים ואתלטיים, אבל גם שונים. באטיסט זה שחקן סופר פיזי ואתלטי, אבל יחסית כבד לגבוה שלו. הנדריקס הוא שחקן פחות פיזי, גם פחות אתלטי קצת, אבל יותר מהיר, אנרגטי ודינמי, ועם השיפור שלו בקליעה מחצי מרחק, הוא יכול ליהיות אחלה 4
29 פברואר 2012, 22:01
MTA2311 כתב:גילוי נאות, חשבתי שכבר הצלחנו סוף סוף להגיע לעמק השווה בנושא ליאור. אבל אתם חייבים להודות שהמשחק היום העלה גם אצלכם תהיות. הוא פתח בחמישייה, קיבל 17 דקות, אפילו היה סביר בהגנה לפרקים, אבל סיים עם 0 מ4 מהשדה, 2 ריבאונדים, ואיבוד. אשמח לשמוע מה תומכי ליאור חושבים על זה.. (באמת, לא כהתרסה)
29 פברואר 2012, 22:02
MTA2311 כתב:גילוי נאות, חשבתי שכבר הצלחנו סוף סוף להגיע לעמק השווה בנושא ליאור. אבל אתם חייבים להודות שהמשחק היום העלה גם אצלכם תהיות. הוא פתח בחמישייה, קיבל 17 דקות, אפילו היה סביר בהגנה לפרקים, אבל סיים עם 0 מ4 מהשדה, 2 ריבאונדים, ואיבוד. אשמח לשמוע מה תומכי ליאור חושבים על זה.. (באמת, לא כהתרסה)
29 פברואר 2012, 22:02
asafb96 כתב:felix_r כתב:שמואל צודק. רוב הקריירה באטיסט שיחק 4, אבל בשנים האחרונות בגלל שנהיה שמן ואיטי יותר, הוא משחק סנטר. עדיין רוב הפעולות שלו הן עם הפנים לסל.
איך 4 אבל? אז מי היה הסנטר? צרצריס הסנטר? פוטסיס? באטיסט שיחק 4 ממה שזכור לי רק לצד פקוביץ' קצת, אבל לרוב הוא משחק כסנטר
29 פברואר 2012, 22:04
שמואל1 כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:שמואל צודק. רוב הקריירה באטיסט שיחק 4, אבל בשנים האחרונות בגלל שנהיה שמן ואיטי יותר, הוא משחק סנטר. עדיין רוב הפעולות שלו הן עם הפנים לסל.
איך 4 אבל? אז מי היה הסנטר? צרצריס הסנטר? פוטסיס? באטיסט שיחק 4 ממה שזכור לי רק לצד פקוביץ' קצת, אבל לרוב הוא משחק כסנטר
כמעט כל העונות שלו באטיסט שיחק לצד צרצריס בחמישיה, וכן- צרצריס סנטר.
29 פברואר 2012, 22:07
29 פברואר 2012, 22:09
asafb96 כתב:שמואל1 כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:שמואל צודק. רוב הקריירה באטיסט שיחק 4, אבל בשנים האחרונות בגלל שנהיה שמן ואיטי יותר, הוא משחק סנטר. עדיין רוב הפעולות שלו הן עם הפנים לסל.
כמעט כל העונות שלו באטיסט שיחק לצד צרצריס בחמישיה, וכן- צרצריס סנטר.
וואו, זה פעם ראשונה שאני שומע את זה. צרצריס סנטר?? זה חדש לי. באמת.
חאלאס שמואל, עזוב אותך שטויות. באטיסט היה סנטר, צרצריס ופוטסיס סגרו את העמדה 4
צרצריס זה שחקן פנים לסל שזורק הרבה שלשות
29 פברואר 2012, 22:10