מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי jol9 » 05 אוגוסט 2013, 09:23

שרון כתב:אתם ממש לא יורדים לסוף דעתי. פארקר וחבריו הזדהו עם הקבוצה יותר מישראלים אבל מה הקשר. אני יוצא נגד ההתנהלות של ניהול הקבוצה . מי הסמיך את דני פדרמן להיות גנרל מנגר . רוצה לשחק שישחק בסוני פליסטישן,למה בקבוצה של המדינה? ממתי הוא מבין משהו בכדורסל? האם זה שאבא שלו הבעלים זה הופך אותו לאיש מקצוע? זו הבעיה, זו התחושה . אם היו טועים אבל לפחות היה קו מחשבה איש מקצוע מוערך שמקבל החלטות, מילא אבל. והאמת שמאז שפדרמן בקבוצה ,שום הצלחה, רק כשלונות,איבוד דרך וזהות. כן הבעיה היא במינויים ובספונסרים אבל עדיין לא מאוחר להביע דיעה להציג מחאה.

אתה לא יכול לייצר הזדהות אצל זרים יש מאין... היקמן הוא שחקן שעובד קשה ולא שומר על עצמו, אבל האם יש באמת הזדהות מוחלטת בין הקהל לבינו? אני לא בטוח.
אי אפשר גם לצפות כל פעם לפגוע עם איזה שון ג'יימס הפטריוט המקומי.

הזדהות אצל הקהל נוצרת אחרי הצלחות והמשכיות. הקבוצות הגדולות של מכבי ב-15 השנים האחרונות, בדר"כ המשיכו לפחות לעוד עונה, ובדר"כ יותר.

הביקורת שלך כלפי ההנהלה היא יותר ממוצדקת, והיא עולה בפורום הזה כבר חודשים ארוכים, ואפילו באותן מילים ממש.
גם אני לא מבין מה הקשר בין דני פדרמן לבין היותו GM של מכבי בפועל, שממדר מאמן אירופאי מוערך ובכיר כמו דייויד בלאט מקבלת ההחלטות, ומרשה לעצמו או מי מחבריו להנהלה
ללכלך על כל אחד ואחד בתקשורת (בעילום שם ולכאורה כמובן).
הם לא מבינים את המונחים שדיברת עליהם, ולכן גם אם בעונה הבאה באורח פלא, הקבוצה תתחבר ותיתן עונה גדולה, סביר מאוד שבעונה שאחריה, נראה כאן שוב חצי סגל חדש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: הגיע הזמן לעשות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אוגוסט 2013, 11:50

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:
שרון כתב:חברי פורום יקרים. לפני שאתחיל אקדים אני לא ילד,אני עשרות שנים אוהד הקבוצה ומנוי למשחקים, עוקב אחרי הפורומים השונים ופשוט עכשיו החלטתי שהגיע הזמן למעשה. לאחר שנה איומה של חוסר הזדהות עם הקהל חשבתי שיבוא השינוי חשבתי אפילו לא לחדש את המנוי אבל לצערי הקהל חידש את המנוי מבלי שהקבוצה היתה צריכה לתת דין וחשבון על דרך הניהול בשנים האחרונות. לא כל שנה צריך להגיע לפיינל פור אבל נמאס שחושבים שאנחנו מטומטמים,מביאים שחקנים בשקל וחצי ואומרים לנו כמה הם טובים. מי הסמיך את דני פדרמן להיות ג'נרל מנגר? מאיפה הוא מבין בכדורסל? אולי משפחת פדרמן היא חלק מהבעלים של הקבוצה אבל זה לא צעצוע שנותנים לילד. קבוצת כדורסל שייכת לאוהדים לא פחות מאשר לבעלים. הגיע זמן לעשות מעשה, מי מכם שבפורומים אחרים אשמח לשיתוף פעולה של כולם, לחתום על עצומה שתגדיר מחדש שהקבוצה היא של האיהדים. שיחתימו שחקנים ישראלים , גם אם אליהו לא כל כך שומר או נעימי לא כל כך נחמד אבל הגיע הזמן שיבינו שהקבוצה היא לא צעצוע של פדרמן או רקנטי.די.מספיק. תחזירו לנו את הקבוצה,את ההזדהות איתה. מספיק כבר עם הלוגנים ההיקמנים ושאר שכירי החרב. ויפה שעה אחת קודם. אם מנהלי הקבוצה לא יתעוררו יתכן ולא תהיה הזדמנות נוספת. זה גם הזמן לפנות לספונסרים של הקבוצה , תדרשו הזדהות תדרשו סמלים תפסיקו להיות ארנק וכסף טיפש. חברים נראה לי שזה ממש רגע לפני, רגע לפני שמכבים את האור על ההסיטוריה המפוארת.

האם גם פארקר , שאראס , בסטון , ניקולה , מוריס , פארגו , פרקינס , איידסון....הם גם שכירי חרב ?
אם כן אז אני מעדיף קבוצה של שכירי חרב בצמרת היורוליג מאשר קבוצה ישראלית בתחתית היורוקאפ....
כמו שאמרו לך , אם גם אתה חידשת את המנוי אז מה בדיוק יעזור עצומה ?
למשפחה של חבר שלי היה עשרות מנויים (23 ליתר דיוק ) במשך יותר מ-20 שנה , והשנה הם חידשו רק 7 מנויים !!! זו מחאה !!! . הבעיה שמכבי ימכרו את המנויים שנשארו בקלות....
לפחות אני מקווה שהדבר הטוב שיצא מהעונה האחרונה זה שיהיה תחלופה של קהל ויבואו חברה צעירים שחיכו למנוי במקום הרבה קרישים ותיקים ועייפים...

זאת בדיחה, נכון?
כל הכבוד להם, קיצצו בשליש את כמות המנויים שלהם. ממש כיכר תחריר.

קיצצו בשני שליש (שליש רק חידשו...)
וכעושים סקר לפני בחירות של 2000 איש , התוצאות של הסקר כן נותנות תוצאות מייצגות כמו שהבחירות יהיו ?
אם אני לוקח את המשפחה שלי כמידגם מייצג אז לפחות שני שליש לא חידשו מנוי ( ואני מדבר רק על כאלו שמנויים הרבה זמן ולא המזדנבים שכל שנה מתחלפים ) מהגרעין הותיק של המנויים . זה בהחלט משמעותי....
יש עדיין הרבה מנויים למכירה כך שמי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולהשיג מנוי (במקום להתלונן שהקהל של מכבי לא שר מספיק וכו'...) זו ההזדמנות...
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 05 אוגוסט 2013, 11:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוגוסט 2013, 11:53

ונראה לך שלפדרמן אכפת למי הוא מוכר מנויים? הוא היה מוכר גם לאוהדי הפועל מנויים בשביל למלא את האולם.
המחאה צריכה להתחיל בשלטים ובשירים נגד ההנהלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אוגוסט 2013, 11:57

MTA2311 כתב:ונראה לך שלפדרמן אכפת למי הוא מוכר מנויים? הוא היה מוכר גם לאוהדי הפועל מנויים בשביל למלא את האולם.
המחאה צריכה להתחיל בשלטים ובשירים נגד ההנהלה.

זה כשתתחיל העונה . אני כבר אמרתי שאני ישרוק בוז לפדרמן....
אבל בכל זאת , בשלב הזה כשהסגל כמעט סגור לא למכור את כל המנויים (ולדעתי נשאר המון מנויים עדיין) זה בהחלט נורה אדומה !!
אגב , אם בימים הקרובים תצא הודעה שנמכרו כמעט כל המנויים אז תדעו שדני פדרמן כנראה ניכנס לפה וקורה את התגובות לנו אחרי שהתכתבתי איתו בפייסבוק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שרון » 05 אוגוסט 2013, 12:57

המחאה של לשרוק בוז להנהלה עם תחילת העונה היא לא רצינית. אני לא מצדיק את התנהלות של אוהדי ביתר י"ם או הפועל ת"א בכדורגל אבל לפחות הם הצליחו להראות את דעתם ואוהדי מכבי, כלום!
אם למישהו יש קשר לעיתונאי לעניין אותו בזה זה יהיה נחמד, אם חמישהו רעיון אחר זה גם יהיה נחמד.
הורסים לנו! את הקבוצה, חתכו את התקציב שלה בחצי, קנו את המניות של רענן כץ מתקציב החברה, חשבנו שעם כניסת השותפים החדשים יהיה תקציב גבוה יותר לקבוצה, לא קרה. הגיע הזמן לעשות מעשה אחרת כבר בשנה הבאה ירושלים תהיה הגוף הרציני בכדורסל הישראלי.
ויפה שעה אחת קודם.
שרון

הודעהעל ידי jol9 » 05 אוגוסט 2013, 13:15

שרון כתב:המחאה של לשרוק בוז להנהלה עם תחילת העונה היא לא רצינית. אני לא מצדיק את התנהלות של אוהדי ביתר י"ם או הפועל ת"א בכדורגל אבל לפחות הם הצליחו להראות את דעתם ואוהדי מכבי, כלום!
אם למישהו יש קשר לעיתונאי לעניין אותו בזה זה יהיה נחמד, אם חמישהו רעיון אחר זה גם יהיה נחמד.
הורסים לנו! את הקבוצה, חתכו את התקציב שלה בחצי, קנו את המניות של רענן כץ מתקציב החברה, חשבנו שעם כניסת השותפים החדשים יהיה תקציב גבוה יותר לקבוצה, לא קרה. הגיע הזמן לעשות מעשה אחרת כבר בשנה הבאה ירושלים תהיה הגוף הרציני בכדורסל הישראלי.
ויפה שעה אחת קודם.

יכול להיות שזה התהליך הטבעי שעל הקבוצה לעבור בשביל לצאת לדרך חדשה וטובה יותר.
הרי במה ההנהלה הנוכחית שלה מתהדרת - הנה, קיצצנו את ההוצאות, והפכנו להיות גוף עצמאי לא מפסיד, ועדיין התוצאות די טובות.

הם מתחבאים מאחורי הנתונים הסופיים (שבסה"כ לא רעים), ודובריהם בקרב האוהדים נוהגים לספר לנו שבממוצע אנחנו בין ה5-6 הקבוצות הטובות ביורוליג, ע"פ 3 השנים האחרונות.

אף מילה על אובדן דרך, על חוסר היכולת להתמודד על שחקנים רצויים ומבוקשים באירופה ועל כל שאר העניינים שקורים ומפריעים לנו מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים