שרון כתב:אתם ממש לא יורדים לסוף דעתי. פארקר וחבריו הזדהו עם הקבוצה יותר מישראלים אבל מה הקשר. אני יוצא נגד ההתנהלות של ניהול הקבוצה . מי הסמיך את דני פדרמן להיות גנרל מנגר . רוצה לשחק שישחק בסוני פליסטישן,למה בקבוצה של המדינה? ממתי הוא מבין משהו בכדורסל? האם זה שאבא שלו הבעלים זה הופך אותו לאיש מקצוע? זו הבעיה, זו התחושה . אם היו טועים אבל לפחות היה קו מחשבה איש מקצוע מוערך שמקבל החלטות, מילא אבל. והאמת שמאז שפדרמן בקבוצה ,שום הצלחה, רק כשלונות,איבוד דרך וזהות. כן הבעיה היא במינויים ובספונסרים אבל עדיין לא מאוחר להביע דיעה להציג מחאה.
אתה לא יכול לייצר הזדהות אצל זרים יש מאין... היקמן הוא שחקן שעובד קשה ולא שומר על עצמו, אבל האם יש באמת הזדהות מוחלטת בין הקהל לבינו? אני לא בטוח.
אי אפשר גם לצפות כל פעם לפגוע עם איזה שון ג'יימס הפטריוט המקומי.
הזדהות אצל הקהל נוצרת אחרי הצלחות והמשכיות. הקבוצות הגדולות של מכבי ב-15 השנים האחרונות, בדר"כ המשיכו לפחות לעוד עונה, ובדר"כ יותר.
הביקורת שלך כלפי ההנהלה היא יותר ממוצדקת, והיא עולה בפורום הזה כבר חודשים ארוכים, ואפילו באותן מילים ממש.
גם אני לא מבין מה הקשר בין דני פדרמן לבין היותו GM של מכבי בפועל, שממדר מאמן אירופאי מוערך ובכיר כמו דייויד בלאט מקבלת ההחלטות, ומרשה לעצמו או מי מחבריו להנהלה
ללכלך על כל אחד ואחד בתקשורת (בעילום שם ולכאורה כמובן).
הם לא מבינים את המונחים שדיברת עליהם, ולכן גם אם בעונה הבאה באורח פלא, הקבוצה תתחבר ותיתן עונה גדולה, סביר מאוד שבעונה שאחריה, נראה כאן שוב חצי סגל חדש.