roy1000 כתב:קובי כתב:אבל אלו היריבות, מה לעשות ? גם בשלב הראשון הן היו חלשות מסתבר... (?)
בכל אופן, זה לא ממש משנה. מכבי מנצחת 3 מ-7 היריבות, כאשר 2 נצחונות בחוץ. באיירן ופרטיזן הן באותה רמה של הקודמות פחות או יותר. אם מכבי תמשיך ביציבות ותרשום יתרון גם עליהן, זה יותיר אותה במאבק על 2 המקומות הראשונים עם צסק"א וריאל.
וגם אם מכבי תידרדר לה ביכולתה, גם מקום רביעי מבטיח הצלבה. וממקום שלישי, אפשר, נכון להיום, לפגוש גם את פאו, שאותה נצחנו פעמיים... כן כן, ההיא החלשה מהבית הקודם..
בקיצור, אחרי 3 הנצחונות האחרונים, מכבי בהחלט יכולה לבוא עם ראש מורם וגם אנחנו. שצריך לפרגן, מפרגנים. פאקינ' מעל 87 נקודות למשחק ואנשים פה מבואסים...
מצד אחד, יש שלושה נצחונות יפים, מצד שני, אין כודרסל מלהיב והשחקנים הכי טובים שלך הם אוחיון, סופו, טיוס וסמית'. בסופו של דבר זה כנראה ייגמר כמו בשנה שעברה כשבאה ריאל מדריד ותפרה אותנו עם 30 הפרש. אני לא חושב שיש סיכוי אמיתי לקחת את מקומות 1-2 בבית הזה. למכבי יש תקרת זכוכית, אז קצת קשה להתלהב מנצחון על קובאן או ז'לגיריס כשאתה יודע שעוד רגע תבוא ריאל ותראה לך בדיוק את הפערים האמיתיים בין הצמרת של אירופה לבין מכבי, בין יוגב אוחיון לבין רודריגז ובין ניקולה מירוטיץ' לאלכס טיוס.
מצטער שאני לא שותף להרגשה שלך. אני חושב שהכדורסל של מכבי ב-3 המשחקים האחרונים הוא בהחלט יפה לעין, ולראייה 87+ נקודות למשחק והרבה אופי.
מבחינת האינדיבידואלים, אני בהחלט לא מחסידיו של אוחיון. את סמית' למדתי לחבב קצת יותר מאשר בתחילת הדרך בצהוב, לסופו יש רגעים שהוא ממש מפלצתי ועם שחקן לוחם כמו תיוס אין לי בעייה על הפרקט.
מה שכן, ואם בכל זאת להתחבר למשהו ממה שאמרת, הוא שאני לא יכול לומר שאני מרגיש שאני 'סומך' על הקבוצה הזו. כלומר, כמו שאני יכול לראות אותה מתברגת במקום השני בבית הזה, אם תמשיך ביכולת הנוכחית, אני גם יכול לראות אותה צונחת למקום הרביעי ואפילו החמישי, בסטיאוציה אחרת.
אין כאן איזה בסיס איתן וחזק, או שחקנים נוצצים. אבל, יש לעיתים רגעי הקרבה, אין אגו ויש קבוצתיות שגורמת לקבוצה הזו פתאום לפרוח ולגרום לי להינות, כמו שלא חשבתי שיקרה לי העונה.
רוצים בכל זאת לחוש נחותים אל מול ריאל מדריד, שלא רואה אף קבוצה ממטר עד כה ? שיהיה... אני לאחרונה דיי נהנה...