Maccabikid כתב:אם גיימס פצוע, לא מקבלים מהביטוח את הכסף שהיו אמורים לשלם לו? נשאר עוד משהו כמו חצי עונה, בהתחשב בכך שמשלמים עליו מס של ישראלי גם, זה יוצא משהו כמו חצי מיליון דולר.
כשחושבים על זה באמת מדובר בהרבה כסף
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:אם גיימס פצוע, לא מקבלים מהביטוח את הכסף שהיו אמורים לשלם לו? נשאר עוד משהו כמו חצי עונה, בהתחשב בכך שמשלמים עליו מס של ישראלי גם, זה יוצא משהו כמו חצי מיליון דולר.
roy1000 כתב:אתם קופצים מהר מדי - אין לדני שום סיבה להביא עוד שחקן כרגע. סופו וטיוס יותר ממספיקים להחזיק את עמדה 5.
roy1000 כתב:אתם קופצים מהר מדי - אין לדני שום סיבה להביא עוד שחקן כרגע. סופו וטיוס יותר ממספיקים להחזיק את עמדה 5.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אתם קופצים מהר מדי - אין לדני שום סיבה להביא עוד שחקן כרגע. סופו וטיוס יותר ממספיקים להחזיק את עמדה 5.
מסכים. דני השיג את השאיפות שלו לעונה הזאת, הוא ככל הנראה יגיע להצלבה.
LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על ג'ג'ואן ג'ונסון?
הוא יותר פורוורד מאשר סנטר, אבל 2.08.
הסטט' שלו בליגה האיטלקית לא כזאת מדהימה, אבל אני יודע שהוא שחקן לא רע, מוביל את הליגה בחסימות (1.7), קולע 14 נקודות ומוריד 7 ריבאונדים.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על ג'ג'ואן ג'ונסון?
הסטט' שלו בליגה האיטלקית לא כזאת מדהימה, אבל אני יודע שהוא שחקן לא רע, מוביל את הליגה בחסימות (1.7), קולע 14 נקודות ומוריד 7 ריבאונדים.
לא מכיר אותו, אבל זה לא משנה, השאלה היא מה גורם לך לחשוב, שהקבוצה תרצה לשחרר את השחקן?
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על ג'ג'ואן ג'ונסון?
לא מכיר אותו, אבל זה לא משנה, השאלה היא מה גורם לך לחשוב, שהקבוצה תרצה לשחרר את השחקן?
מעט ירוקים, המצב בליגה האיטלקית לא מדהים.
מקובי כתב:כמה מפתיע שהתגובה הזאת מגיעה משניכם.
אני מאוד אופתע אם לא יגיע שחקן.
שחף כתב:אגב, מי שמוביל את הליגה הספרדית במדד זה בלגוטה סקוליץ' בן ה-31. הוא אומנם סנטר, אבל הוא קולע לא רע בכלל לשלוש ואין בעיה לצוות איתו עם ת'יוס(עם סופו, לפחות בליגה, זה ליינאפ קצת כבד ולא נייד). לא שנראה לי שפדרמן אשכרה יביא אותו, אבל סתם כדי לומר שיש עוד אופציות חוץ מחרגולים מקפצים מהליגה הסינית.
roy1000 כתב:מקובי כתב:כמה מפתיע שהתגובה הזאת מגיעה משניכם.
מה בהסטוריית הניהול של דני פדרמן גורם לך לחשוב שיגיע שחקן? מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן משמעותי בשלב הזה של העונה?
מקובי כתב:בכל שנה בשנים האחרונות הביאו שחקן במהלך העונה.
אני לא נכנס לעניין רמת השחקן (שבזה בהחלט יכול להיות שיפור כמובן), אתם רשמתם שמכבי לא תביא שחקן, נקודה.
מקובי כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:כמה מפתיע שהתגובה הזאת מגיעה משניכם.
מה בהסטוריית הניהול של דני פדרמן גורם לך לחשוב שיגיע שחקן? מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן משמעותי בשלב הזה של העונה?
בכל שנה בשנים האחרונות הביאו שחקן במהלך העונה.
אני לא נכנס לעניין רמת השחקן (שבזה בהחלט יכול להיות שיפור כמובן), אתם רשמתם שמכבי לא תביא שחקן, נקודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים