הסגל שלי לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מאי 2014, 23:51

משה כתב:אני חושב שצריך ללכת בכל הכוח על לאנגפורד. הוא שחקן שמתאים כמו כפפה ליד וישלים מצוין את רייס. מבחינה תקציבית זה בכלל לא בשמיים להביא אותו, לדעתי תמורת 1.2 מיליון דולר הוא יהיה מוכן להגיע.

למה שיסכים לוותר על חצי מליון ועוד אחרי עונה כזאת ?

לגבי קלעי אבסולוטי , צריך פשוט להשאיר את בלאט ואז יש סיכוי שגם בלו ישאר...
אני לא רואה סיבה שרייס ופארגו לא יסתדרו , גם אז כשפארגו הוחתם חשבנו שהוא ופרקינס לא יסתדרו ...
אם בלו לא ישאר אז עמדה 4 זו עמדה שהייתי מוכן להמר בא...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 01:29

1) קרלון בראון במקום היקמן
2) דונטה סמית' במקום אינגלס
3) דואלמן במקום בלו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 מאי 2014, 04:24

למה עוד סמול פורוורד?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 07:09

yzafrir כתב:
משה כתב:אני חושב שצריך ללכת בכל הכוח על לאנגפורד. הוא שחקן שמתאים כמו כפפה ליד וישלים מצוין את רייס. מבחינה תקציבית זה בכלל לא בשמיים להביא אותו, לדעתי תמורת 1.2 מיליון דולר הוא יהיה מוכן להגיע.

למה שיסכים לוותר על חצי מליון ועוד אחרי עונה כזאת ?

לגבי קלעי אבסולוטי , צריך פשוט להשאיר את בלאט ואז יש סיכוי שגם בלו ישאר...
אני לא רואה סיבה שרייס ופארגו לא יסתדרו , גם אז כשפארגו הוחתם חשבנו שהוא ופרקינס לא יסתדרו ...
אם בלו לא ישאר אז עמדה 4 זו עמדה שהייתי מוכן להמר בא...

כמו שאמרתי, ההשוואה בין פארגו ופרקינס לפארגו ורייס לא נכונה. לנגפורד מעולה, אבל יקר. לפי דעתי הרצוי זה קארול, אבל המצוי הוא קרלון בראון, שאני בספק אם הוא יכול להיות סקנד גארד פותח ברמת יורוליג. בתור מחליף מהספסל הוא לא רע, אבל זו פריבילגיה שאין לנו בחוק בחוק הרוסי
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 25 מאי 2014, 08:13

מה ההתלהבות הגדולה מקרלון בראון פה בפורום?
Maccabikid

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 08:22

Maccabikid כתב:מה ההתלהבות הגדולה מקרלון בראון פה בפורום?

הוא שחקן לא רע, אבל אני לא חושב שיש לו מקום במכבי בעונה הבאה, בטח שלא בחמישייה הפותחת.
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 25 מאי 2014, 08:29

er79 כתב:

הוא שחקן לא רע, אבל אני לא חושב שיש לו מקום במכבי בעונה הבאה, בטח שלא בחמישייה הפותחת.

אותי הוא לא הרשים באף משחק מולנו.. גם דאנקן שאהוב פה מאוד לא הרשים במשחקים מול מכבי..
Maccabikid

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מאי 2014, 10:09

למה ההשוואה בין פארגו פרקינס. לפארגו רייס לא נכונה ? פרקינס גם כן קומבוגארד שאוהב מאוד את הכדור ובחיפה היה בעל הבית יודע להתאים את עצמו למצב החדש . אני לא רואה סיבה שגם רייס וגם פארגו לא יסתדרו בעיקר בגלל האופי של רייס וגם פארגו לא שחקן בעייתי מידי שידע להסתדר גם עם מקל וגם אם פרקינס אחר כך...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 10:51

yzafrir כתב:למה ההשוואה בין פארגו פרקינס. לפארגו רייס לא נכונה ? פרקינס גם כן קומבוגארד שאוהב מאוד את הכדור ובחיפה היה בעל הבית יודע להתאים את עצמו למצב החדש . אני לא רואה סיבה שגם רייס וגם פארגו לא יסתדרו בעיקר בגלל האופי של רייס וגם פארגו לא שחקן בעייתי מידי שידע להסתדר גם עם מקל וגם אם פרקינס אחר כך...

פארגו ורייס צריכים להחזיק את הכדור, הם סלאשרים שיוצרים מצבים בעיקר לעצמם ומעת לעת לאחרים. פרקינס היה מוותר מכבודו לטובת פארגו ועסק בעבודה השחורה. אתה לא יכול לשים את רייס ופארגו באותו הרכב. אתה כן יכול להחליט ששניהם יהיו רכזים, כשאחד עולה מהספסל, אבל ברור שזה לא יקרה. רייס צריך לידו לדעתי שחקן כמו קארול, חמישים אחוז מכל חדירה של רייס יכולה לרווח את הקלעים מעבר לקשת. מאחר ורייס הוא גו טו גאי, אין צורך בשני גו טו גאי בחמישייה אחת, הם ידרכו איש על יבלתו של רעהו. במקום לקבל פרקינס-פארגו, אתה תקבל אידסון-אנדרסון. אתה יכול, אם אתה בעניין של שני קומבו גארדים, להציב גארד הגנתי אה-לה-פרקינס, אבל אתה לא יכול לשים שני גארדים שמחזיקים 20 שניות התקפה בכדור באותו הרכב, מה גם ששניהם לא קלעים יציבים בעליל.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2014, 11:34

היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 11:41

LIAV10 כתב:למה עוד סמול פורוורד?

אתה שואל לגבי דונטה?
בדומה לאינגלס הוא יכול לשחק בכמה עמדות, כי הוא גם מוביל כדור וגם עוזר בבניית ההתקפה, סוג של אול-אראונד, רק שהוא טוב יותר מאינגלס.
לדעתי הוא יכול להיות המחליף האולטימטיבי. יתאים מאוד לסגנון של בלאט עם החילופים האוטומאטיים בהגנה, מתאים גם לסמול-בול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 11:50

Maccabikid כתב:
er79 כתב:

אותי הוא לא הרשים באף משחק מולנו.. גם דאנקן שאהוב פה מאוד לא הרשים במשחקים מול מכבי..

הבעיה עם דאנקן שהוא בכלל לא זול. אם ימשיך בישראל, זאת תהיה העונה החמישית שלו בארץ - מיסוי מלא, מה שעוד יותר מייקר אותו.

קרלון בראון מקבל 70 אלף דולר בהפועל. תן לו 250 במכבי והוא רץ אחרי האוטובוס של מכבי ברגל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 מאי 2014, 12:48

felix_r כתב:
Maccabikid כתב:
er79 כתב:

הבעיה עם דאנקן שהוא בכלל לא זול. אם ימשיך בישראל, זאת תהיה העונה החמישית שלו בארץ - מיסוי מלא, מה שעוד יותר מייקר אותו.

קרלון בראון מקבל 70 אלף דולר בהפועל. תן לו 250 במכבי והוא רץ אחרי האוטובוס של מכבי ברגל.

מסכים ומסכים, וגם לא רוצה את שניהם.
דאנקן נראה לי אפאטי כזה. איפה הוא ואיפה בלו.
בראון כמחליף להיקמן לא נשמע לי להיט.

הייתי גם שם כמטרה להביא את סמית' כפורוורד מצויין נוסף לסגל שיכול לשחק בכמה עמדות, וזה השחקן יחידי שהייתי מביא מהליגה.
אם בלו עוזב, הייתי מנסה להביא איזה ישראלי צעיר וחמוד, ומנסה ללכת בכל הכוח על קארול. להערכתי שחקן כמו קארול, לא אמור לעלות סכומי
כסף שמכבי לא יכולה לשלם, ויכולת הקליעה שהוא יביא תפצה אותנו על העזיבה של בלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 13:07

אם בלו עוזב, הוא יוצר למכבי לא בעיה אחת אלא לפחות 3:

1) אין 4 פותח (סמית' ופניני יכולים לתת דקות בעמדה, אבל לא כ 4 העיקרי)
2) חסר מפציץ שלשות
3) פחות ישראלי בסגל (שגם ככה לא שופע בישראלים)

לכן אני מעדיף להביא בעמדה 2 את קרלון בראון הזול, כי אליו אפשר לצרף גם את יבזורי, שגם ישראלי וגם עושה קולות של מפציץ שלשות (בנתים רק בליגה, אבל יש פוטנציאל)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 13:18

MTA2311 כתב:היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.

היקמן לפחות גם יודע לקלוע. האחוזים של פארגו לא בשמיים
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 13:30

er79 כתב:
MTA2311 כתב:היקמן צריך את הכדור אצלו לא פחות מפארגו, והוא הסתדר בחמישייה עם רייס.

הפוך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 13:31

jol9 כתב:
felix_r כתב:
Maccabikid כתב:
er79 כתב:

מסכים ומסכים, וגם לא רוצה את שניהם.
דאנקן נראה לי אפאטי כזה. איפה הוא ואיפה בלו.
בראון כמחליף להיקמן לא נשמע לי להיט.

הייתי גם שם כמטרה להביא את סמית' כפורוורד מצויין נוסף לסגל שיכול לשחק בכמה עמדות, וזה השחקן יחידי שהייתי מביא מהליגה.
אם בלו עוזב, הייתי מנסה להביא איזה ישראלי צעיר וחמוד, ומנסה ללכת בכל הכוח על קארול. להערכתי שחקן כמו קארול, לא אמור לעלות סכומי
כסף שמכבי לא יכולה לשלם, ויכולת הקליעה שהוא יביא תפצה אותנו על העזיבה של בלו.

בעניין של קארול אני כמובן איתך. לגבי דונטה, הייתי מביא אותו רק כמחליף לדווין, אם יתברר שהשיקום שלו לא יהיה מוצלח. לא הייתי רוצה אותו כסמול בול בעמדה 4. הוא איטי מדי להתמודד עם פורוורדים גבוהים וזריזים לדעתי. הוא גם לא שחקן הגנה מהטובים שיש למיטב זכרוני. הוא שחקן חכם מאוד בפן ההתקפי, וגם ריבאונדר טוב. עדיין, כ-4, לא בא לי טוב האמת.
er79

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 13:32

felix_r כתב:
er79 כתב:

הפוך.

הפוך, גוטה, הפוך. ממש לא. לפני שנה כבר היה לנו ויכוח על דאנקן כקלעי שלוש, ואתה דבקת בצד של הסטטיסטיקה. הסטטיסטיקה של היקמן סבירה, זה שהיא לא גבוהה לקלעי שלוש זה בגלל שהוא לוקח המון זריקות. שורה תחתונה, הוא קלעי הרבה יותר מפארגו, וראיתי את פארגו משחק.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 13:41

er79 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:

הפוך.

הפוך, גוטה, הפוך. ממש לא. לפני שנה כבר היה לנו ויכוח על דאנקן כקלעי שלוש, ואתה דבקת בצד של הסטטיסטיקה. הסטטיסטיקה של היקמן סבירה, זה שהיא לא גבוהה לקלעי שלוש זה בגלל שהוא לוקח המון זריקות. שורה תחתונה, הוא קלעי הרבה יותר מפארגו, וראיתי את פארגו משחק.

לפי דעתי פארגו קולע מבחוץ טוב יותר מהיקמן. היקמן שומר טוב יותר באחד על אחד.
וכן, גם אני ראיתי את פארגו משחק :)

נ.ב. לא הבנתי מה אמרת לגבי דאנקן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 13:47

felix_r כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:

הפוך.

לפי דעתי פארגו קולע מבחוץ טוב יותר מהיקמן. היקמן שומר טוב יותר באחד על אחד.
וכן, גם אני ראיתי את פארגו משחק :)

נ.ב. לא הבנתי מה אמרת לגבי דאנקן

האמת, לא זוכר כל כך את התוכן, התווכחנו על האם הוא קלעי ברמה הכי גבוהה או לא, משהו בסגנון, אתה דבקת בסטטיסטיקה, לי היה טיעון אחר. אגב, אם אנחנו מדברים על סטטיסטיקה, ולדעתי היא לא כלי ניבוי להכל, גם סטטיסטית האחוזים העונתיים של היקמן מחוץ לקשת גבוהים משל פארגו. אתה יכול להיכנס לאתר היורוליג ולהיווכח בעצמץ. להיקמן יש 32 אחוז עונתי, לפארגו 25. היקמן גם זרק הרבה יותר ממנו ולכן הסטטיסטיקה שלו קצת נמוכה, אבל ללא עוררין הוא קלעי טוב יותר מפארגו לאורך הקריירה. לכן השילוב שלו עם רייס כן יכול היה להחזיק. פארגו ורייס יש להם תכונותץ יותר מדי דומות, ושניהם קלעים לא יציבים. אגב, מסכים איתך שהיקמן שומר טוב יותר, זה עוד יותר מחזק את מה שכתבתי לצפריר, שרייס ופארגו לא יילכו ביחד, וצריך ללכת או על קלעי איכותי ליד רייס (היקמן לא היה כזה אבל הוא קלעי לא רע ושומר לא רע) או על גארד הגנתי, כמו פרקינס, שעושה את עבודות המעטפת ומתמחה פחות בדפוסי משחק כמו שיש לרייס או לפארגו.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים