מקובי כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון המגוחך מתחיל עכשיו להתקפל מהדיווח- טוען שהקבוצה הגרמנית מערימה קשיים.
הוא באמת לא פגע כל הקיץ, אבל לא נראה לך שהטיעון הזה הגיוני?
זה גם מה שפיק דיווח.
אני בכלל לא בטוח שזאת הסיבה האמיתית שעסקת ליינארט נפלה.
בכל זאת, מדובר בקבוצה חלשה בגרמניה ואם מכבי לא מסוגלת להתמודד איתה על שחקן עלום שם, אנחנו ממש בבעיה.
לדעתי , אכזבת האוהדים מההחתמה, מהווה חלק מרכזי בנפילת העסקה (כמו מקרה מרקוביץ').
כמובן שזו הסיבה, אנחנו קבוצה עלומת שם באירופה שלליאנרט הזה לא שווה להתעסק עם השחרור שלו מהאימפריה הגרמנית ולהגיע לקבוצה הכי קטנה בישראל שמועמדת לרדת ליגה.
מדהים איך אתה הופך כל פעם מחדש את מכבי לכלום ושום דבר.
כמו שרשמתי- אין מה להאמין לכלי התקשורת. אני מאמין רק שזה סגור ומפורסם באתר הרשמי. עשו כאן מהומה וטרגדיה (מישהו כאן רצה לצאת למחאה ושאוהדים יחזירו מנויים...) בגלל שעל פי התקשורת שחקן סיכם, דבר שהתגלה כחרטא מוחלטת בסופו של דבר, ואחרי שזה התגלה זה בגלל שמכבי לא יכולה להתמודד עם האימפריה הגרמנית.
אגב- לפני כמה שנים (אם אני זוכר נכון אז בעונת פיני) מאט לג'ינסקי הוזכר כמועמד למכבי כששיחק דאז באוסטנד, היה כאן מהומה לא קטנה בפורום (אני חושב שבמקומו הבאנו את דמונד מאלט, אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני מתבלבל)... מיותר לציין שהיום הראשון נחשב כשחקן יורוליג לגיטימי והשני לא בדיוק היה הצלחה גדולה... לא תמיד האוהדים יודעים את כל הדברים (כנ"ל מקרה מרקוביץ' שבמקום סנטר זול מכבי נכנסה לחוזה עצום לגרין...)
קיצור, לפעמים כדאי לנשום נשימה ארוכה לפני שמביעים דעה בנחרצות כזו.
אני מציע שתקרא שוב את ההודעה לפני שאתה יוצא במתקפה כוללת נגדי.
אתה סילפת לחלוטין את דבריי!
לא אמרתי שמכבי קבוצת עלומת שם, אלא שלינארט הוא שחקן עלום שם שמשחק בקבוצה חלשה בגרמניה. אז איפה בדיוק אמרתי שמכבי קבוצה עלומת שם שמועמדת לירידה?
גם לא אמרתי שמכבי לא יכולה להתמודד עם הקבוצה הגרמנית. ההפך, אמרתי שלדעתי זו לא הסיבה לנפילת העסקה כמו שגלדסטון טוען (דעת הקהל היא שהביאה לנפילת העסקה, לעניות דעתי).