פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 14:03

Chen כתב:אנחנו מדברים על להביא סנטר, להביא גארד, כרגע אין לנו כסף להשאיר את יוגב אוחיון בקבוצה. עכשיו אנחנו נחכה עד שידעו מה קורה איתו ונמשיך לא להחתים שחקנים. אני ועוד כמה אנשים בפורום כבר הרחנו את הסירחון של עונת המלפפונים עוד לפני שהיא התחילה, העדפנו להתמודד עם המצב העגום וההתנהלות הכושלת של ההנהלה. עכשיו, כמו בעונה שעברה, מתברר שצדקנו והאיטיות הובילה רק לבעיות. כרגע יש לנו 4 שחקנים בסגל, אם היו מחתימים ומשאירים עוד כמה שחקנים עד היום היינו לא היינו במצב הזה היום אבל מה לעשות בגלל קטנוניות בחוזים שבאה לידי ביטוי גם בחוסר התגמשות על תוספת של 30K לשחקן ובתשלומי מס לשחקנים.
מתי אנשים יתחילו להבין שהאפשרויות שיש לנו עכשיו הן לא אותן האפשרויות שיהיה לנו עוד חודש... אני מאמין שאם התנהלות נכונה וחכמה יכולנו להיות היום עם ג'קסון ומאריץ' חתומים.

''אין כסף להשאיר את יוגב אוחיון''

1)הוא חתום
2)מכבי לא יכולה לקפוץ לדום כל פעם שפישר שחיבר שני משחקים טובים דורש שידרוג

''אני ועוד כמה אנשים בפורום כבר הרחנו את הסירחון''

אה, אתה מחבורת ה-I TOLD YOU SO? הרי אתם רק מחכים שתהיה לכם חצי סיבה(בין אם היא קשורה למציאות או לא)להגיד ''אמרתי לכם''

''האיטיות הובילה לבעיות''

אנחנו בפאקינג תחילת יוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''גם חוסר התגמשות על תוספת של 30K''

נו באמת!! עכשיו במשך 20 שנה תזכירו בדיוק את הסכום 30K כי זה מה שפדרמן אמר בראיון בלי לדעת עובדה וחצי עובדה אבל תמיד תגידו שהשחקן לא נשאר כי פדרמן לא שילם 30K שהיו הפערים בין הצדדים

''אני מאמין שאם התנהלות נכונה וחכמה יכולנו להיות היום עם ג'קסון ומאריץ' חתומים.''

ואני מאמינה שאם אני רק ארצה אני אוכל לחרבן ביצי זהב..זה לא עושה את זה נכון

כשיש מקום לביקורת אז יש מקום לביקורת אבל מה אשמת מכבי שהחריין הקטן יוגב אוחיון החליט שבא לו לצאת מהחוזה? לא לא לחדש, אלא לצאת, מהחוזה שהוא חתום עליו? מחר כל שאר השחקנים של מכבי יכולים לעשות את זה בבת אחת כי קיבלו הצעות הזויות מרוסיה וגם זאת תהיה אשמת מכבי?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי p&p » 11 יוני 2012, 14:04

יש לו הצעה מרוסיה של 1.5 מיליון דולר???? והקבוצה מוכנה לשלם את הביי אוט שלו על סך 200 אלף דולר מה??? תגידו יוגב הפך להיות דיאמנטידיס או נבארו ולא שמנו לב?
p&p

הודעהעל ידי Lirca » 11 יוני 2012, 14:05

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:טוב, זה כי אתה בחור צעיר.

אני זוכר את שנות ה 90 הרעות. אני זוכר את הקיץ של אפי, אפילו הקיץ השני של פיני עפ לאזמה , ווישנייבסקי ושאר התכשיטים. וזה היה רק לפני
3
שנים . :)

נכון, היו נפילות. גם פאו הגדולה לפני שנתיים עפו בטופ 16, למרות סגל מדהים, וצסק"א עפו שנה שעברה בשלב הבתים. ברור שיש פה ושם נפילות. אבל תכלס, 15 שנה האחרונות, כמעט כל שנה עומדת פה קבוצה טובה. יש שנים פחות טובות (שנת אפי, שנת פיני האחרונה), ויש יותר טובות (שושלת האפמן-מקדולנד-פארקר, או שושלת שאראס-פארקר-וויצ'יץ'), אבל בסופו של דבר תעמוד פה קבוצה. אני פשוט לא חושב שצריך לנבא שחורות כל קיץ, מסיבות שממש לא מצדיקות את זה, כמו עזיבה אפשרית של אוחיון, או עצם זה שבלאט ברוסיה והסגל עוד לא סגור, או זה שלאנגפורד והנדריקס לא חתומים פה. איתם או בלעדיהם נסתדר. הרי זה חוזר כמעט כל קיץ, וזה מתנפץ בפנים. כמו שאנשים לפני שנתיים אמרו "תעירו אותי שנה הבאה", והגענו לגמר היורוליג. או שאנשים אמרו שהסגל של מכבי הוא אפור וגרוע השנה, והקבוצה על הפנים, הגענו להצלבה ולקחנו 3 תארים, למרות הרבה מאוד בעיות שהיו בדרך. לא צריך להיות פולני כל הזמן ולראות רק את הצד הרע, אפשר גם לנסות להינות מעונת המלפפונים, ולקחת את זה יותר בקלות.

אני אוסיף ואומר שלמרות שאנחנו מכביסטים ואמורים לשאוף הכי גבוה, מכבי עם תקציב מוגבל, לא הכי נמוך אבל גם ממש לא בטופ 10 של היורוליג מהבחינה הזו. עם הנתון הזה קשה לצפות שניקח את גביע אירופה.
אנשים פה מבקרים את מכבי על ימין ועל שמאל וחושבים את עצמם לחוכמולוגים גדולים. בואו נראה אתכם מתמודדים עם תקציבי ענק מהרוסיות, מהספרדיות והיווניות (שכן, גם אחרי המשבר הכלכלי ביוון, עדיין יש להן תקציבים גבוהים משל מכבי. במקום 35 מיליון יורו ירדו ל-20-25 בערך), עם ההגבלות בארץ כמו המס הגבוה על הישראלים, עם התחשבות בעוד 1001 פרמטרים.
לנהל קבוצה במציאות זה לא כמו לשחק מנג'ר.
אנשים כאן רואים שחורות, מדכאים את כולם, מחדירים דאגה בקרב כל האוהדים. מהי המטרה שלכם בדיוק? להבריח אוהדים מלעקוב ולצפות? זה בדיוק מה שאתם עושים כשאתם כותבים שהמשחק השנה הולך להיות מכוער או שבמקרה הטוב נעוף בטופ 16 ועוד כל מיני נבואות זעם שלא משרתות אף אחד חוץ מהצדקנות שלכם כדי שעוד חצי שנה תוכלו לכתוב "אמרנו לכם".

חבר'ה מכבי זה מועדון גדול. תנו קצת כבוד לעומדים בראשו. כן, גם לפדרמן. במקום לכתוב כאן כמה אתם חרדים ומאוכזבים תעלו שמות של מועמדים שיכולים להתאים כי אם נבכה על כל שחקן שהולך או על כל שחקן שחתם על החוזה הלא נכון, זה לא ייגמר לעולם. תפנימו את הסטטוס של מכבי מול שאר קבוצות היבשת ותבינו שביחס ליכולות שלה, מצבה של מכבי בסדר גמור. אל תהיו חזירים ותצפו שיגדילו ללנגפורד את השכר ל-1.5M, לאוחיון ל-600K ושיביאו רכז וסנטר בכירים במיליונים. עוד שנתיים-שלוש כשייכנס לתוקפו הפייננשל פייר פליי אז נדבר.
תזכרו מה היה כאן בקיץ 2010: פרקינס חתם ברגע האחרון, הוחתם שחקן שבגלל התקף לב נחתך והובא במקומו שחקן אחר מהגליל, החתימו סנטר בעייתי וידוע לשמצה בגלל בעיותיו הפיזיות ועוד "גבוה" מהליגה הספרדית.
תזכרו גם מה היה כאן בקיץ 99 אחרי שקטש עזב.

מכבי תעמיד קבוצה ראויה גם השנה ואני מאוד מקווה שבסוף העונה הבאה אנשים פה יאכלו כובעים.
בינתיים תפסיקו להתבכיין כי זה בטח לא עוזר.
Lirca

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 14:07

p&p כתב:יש לו הצעה מרוסיה של 1.5 מיליון דולר???? והקבוצה מוכנה לשלם את הביי אוט שלו על סך 200 אלף דולר מה??? תגידו יוגב הפך להיות דיאמנטידיס או נבארו ולא שמנו לב?

חימקי שילמה 2.5 מליון לעונה על שחקן כמו ריברס
אין שם שום רצון או צורך לחשוב טוב טוב לפני שמגישים הצעה לשחקן..זה פחות או יותר קבוצות של צ'ק פתוח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי drorshra » 11 יוני 2012, 14:09

לטעמי הבעיה היחידה היא בדרך שזה נעשה.
אם אכן יש קבוצה שמוכנה לשלם לו 700 אלף (שלא לדבר על מליון וחצי ) , אין שום סיבה בעולם שהוא יותר על זה וגם אף אחד מאיתנו לא היה מוותר על זה.

בלי קשר לחוזה ולטעויות כתיב , אני חושב שאם הוא היה הולך לפדרמן ואומר לו מציעים לי פי 3 ומוכנים לשלם למכבי אף אחד לא היה מונע ממנו ללכת , בדיוק כמו שהיה במקרה של הלפרין
(לא משנה שגם עליו כולם כעסו וכועסים).

הבעיה שהוא מדבר דרך מקורבים ולא בתאום אם מכבי.
drorshra

הודעהעל ידי p&p » 11 יוני 2012, 14:13

Holiday_Armadillo כתב:
p&p כתב:יש לו הצעה מרוסיה של 1.5 מיליון דולר???? והקבוצה מוכנה לשלם את הביי אוט שלו על סך 200 אלף דולר מה??? תגידו יוגב הפך להיות דיאמנטידיס או נבארו ולא שמנו לב?

אין שם שום רצון או צורך לחשוב טוב טוב לפני שמגישים הצעה לשחקן..זה פחות או יותר קבוצות של צ'ק פתוח

אז מה מונע מהם להרכיב קבוצת חלומות?
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 14:15

p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מנסים אבל צריך לזכור שיש קבוצות כמו ברצלונה, ריאל, מילאנו, הטורקיות וכו' שיש להן לא פחות כסף
יש שחקנים שמעדיפים טיפה פחות כסף(ואני מתכוונת טיפה)בשביל האפשרות לזכות ביורוליג או להיות על במה יותר גדולה בשביל להגיע ל-NBA
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 11 יוני 2012, 14:16

אני עם אסף אגב.
יש פה קצת הגזמות עם המצב, אנחנו באמצע יוני, וכל דבר שקורה עכשיו יהיה אפשר לתקן.

הזמן האמיתי לבחון את הסגל יהיה בסוף עונת המלפפונים או תחילת האימונים. ברגע שהסגל יהיה סגור ויתחיל "לרוץ" נוכל לדעת איפה אנחנו עומדים.
מקובי

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 14:17

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:אנחנו מדברים על להביא סנטר, להביא גארד, כרגע אין לנו כסף להשאיר את יוגב אוחיון בקבוצה. עכשיו אנחנו נחכה עד שידעו מה קורה איתו ונמשיך לא להחתים שחקנים. אני ועוד כמה אנשים בפורום כבר הרחנו את הסירחון של עונת המלפפונים עוד לפני שהיא התחילה, העדפנו להתמודד עם המצב העגום וההתנהלות הכושלת של ההנהלה. עכשיו, כמו בעונה שעברה, מתברר שצדקנו והאיטיות הובילה רק לבעיות. כרגע יש לנו 4 שחקנים בסגל, אם היו מחתימים ומשאירים עוד כמה שחקנים עד היום היינו לא היינו במצב הזה היום אבל מה לעשות בגלל קטנוניות בחוזים שבאה לידי ביטוי גם בחוסר התגמשות על תוספת של 30K לשחקן ובתשלומי מס לשחקנים.
מתי אנשים יתחילו להבין שהאפשרויות שיש לנו עכשיו הן לא אותן האפשרויות שיהיה לנו עוד חודש... אני מאמין שאם התנהלות נכונה וחכמה יכולנו להיות היום עם ג'קסון ומאריץ' חתומים.

''אין כסף להשאיר את יוגב אוחיון''

1)הוא חתום
2)מכבי לא יכולה לקפוץ לדום כל פעם שפישר שחיבר שני משחקים טובים דורש שידרוג

''אני ועוד כמה אנשים בפורום כבר הרחנו את הסירחון''

אה, אתה מחבורת ה-I TOLD YOU SO? הרי אתם רק מחכים שתהיה לכם חצי סיבה(בין אם היא קשורה למציאות או לא)להגיד ''אמרתי לכם''

''האיטיות הובילה לבעיות''

אנחנו בפאקינג תחילת יוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''גם חוסר התגמשות על תוספת של 30K''

נו באמת!! עכשיו במשך 20 שנה תזכירו בדיוק את הסכום 30K כי זה מה שפדרמן אמר בראיון בלי לדעת עובדה וחצי עובדה אבל תמיד תגידו שהשחקן לא נשאר כי פדרמן לא שילם 30K שהיו הפערים בין הצדדים

''אני מאמין שאם התנהלות נכונה וחכמה יכולנו להיות היום עם ג'קסון ומאריץ' חתומים.''

ואני מאמינה שאם אני רק ארצה אני אוכל לחרבן ביצי זהב..זה לא עושה את זה נכון

כשיש מקום לביקורת אז יש מקום לביקורת אבל מה אשמת מכבי שהחריין הקטן יוגב אוחיון החליט שבא לו לצאת מהחוזה? לא לא לחדש, אלא לצאת, מהחוזה שהוא חתום עליו? מחר כל שאר השחקנים של מכבי יכולים לעשות את זה בבת אחת כי קיבלו הצעות הזויות מרוסיה וגם זאת תהיה אשמת מכבי?

יוגב אוחיון חתום כביכול... זה לא מבטיח שהוא ישאר כי הוא רוצה שדרוג מה שמכבי לא מסוגלת להציע לו לכן זאת לא טעות לומר שאין כסף בשבילו. וזאת כן אשמת מכבי, הם לא יודעים לכתוב חוזים, ואם כבר אתם טועים בחוזה והשחקן חשוב לכם, תשאו בתוצאות ותשלמו לו את מה שהוא מבקש או שתחתכו אותו ותגמרו עניין. ככה סתם מורחים אותנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 14:17

p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אם הם יציעו לנבארו 5 מיליון יורו, הוא יעדיף להישאר בבארסה עם ה3 שהוא מקבל שם. יש גבול מסוים שהם יכולים להגיע אליו. אף סופרסטר אירופאי לא ילך לשם, כי הוא יכול לקבל בערך את אותם סכומים, בקבוצות שמשחקות ביורוליג, בלי הקור הרוסי.
לעומת זאת, אוחיון זה לא נבארו. במכבי הוא יקבל 300-400 אלף דולר מקסימום. יש פה הבדל משמעותי, זה שחקן שעוד לא עשה את ה"כסף הגדול" בקריירה שלו.
אבל הדרך בה הוא בוחר ללכת, היא רעה מאוד. זה יכול לסגור בפניו את הדלת במידה וירצה לחזור
asafb96

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 14:22

drorshra כתב:לטעמי הבעיה היחידה היא בדרך שזה נעשה.
אם אכן יש קבוצה שמוכנה לשלם לו 700 אלף (שלא לדבר על מליון וחצי ) , אין שום סיבה בעולם שהוא יותר על זה וגם אף אחד מאיתנו לא היה מוותר על זה.

בלי קשר לחוזה ולטעויות כתיב , אני חושב שאם הוא היה הולך לפדרמן ואומר לו מציעים לי פי 3 ומוכנים לשלם למכבי אף אחד לא היה מונע ממנו ללכת , בדיוק כמו שהיה במקרה של הלפרין
(לא משנה שגם עליו כולם כעסו וכועסים).

הבעיה שהוא מדבר דרך מקורבים ולא בתאום אם מכבי.

ואת זה אתה אומר מידיעה או מהתקשורת ?
אני קראתי שהוא דווקא כן פנה להנהלה לאחר שקבל את ההצעות וביקש לשבת, לפתוח את החוזה ולדבר.

בלי קשר, המקרה שלו לא דומה בכלום למקרה הלפרין. הלפרין עזב כשהוא תחת חוזה, לאחר אובדן אליפות. אני לפחות כעסתי עליו פחות בגלל הכסף ויותר בגלל חוסר המחויבות...
מתAMסרת

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 14:22

יוגב אוחיון חתום כביכול... זה לא מבטיח שהוא ישאר כי הוא רוצה שדרוג מה שמכבי לא מסוגלת להציע לו לכן זאת לא טעות לומר שאין כסף בשבילו. וזאת כן אשמת מכבי, הם לא יודעים לכתוב חוזים, ואם כבר אתם טועים בחוזה והשחקן חשוב לכם, תשאו בתוצאות ותשלמו לו את מה שהוא מבקש או שתחתכו אותו ותגמרו עניין. ככה סתם מורחים אותנו.

הוא לא "חתום כביכול" הוא חתום.
יש כסף להשאיר אותו, הכסף שהוא חתום עליו. אבל הוא מבקש לפי מה שנאמר 500 אלף דולר. מכבי פשוט לא מסכימה. זה אומר שאין כסף להשאיר אותו? ממש לא. בטח שיש. אם מכבי רוצה היו רוצים היו מחתימים אותו ב500 אלף. אבל זה אומר שזה מה שצריך לעשות? ואם היו מחתימים אותו ב500 אלף, אז לא היה נשאר כסף לרכז נורמלי, ואז שוב היו שוחטים פה את ההנהלה (פדרמן).
לא צריך לשאת בתוצאות ולשלם לו, ולא צריך לחתוך אותו לסגור עניין, רק כדי לרצות אותך כדי שלא תרגיש ש"מורחים אותך". מכבי צריכה לעשות מה שטוב לה. כרגע להאריך לו את החוזה ל500 אלף דולר זה יהיה מהלך גרוע, וטוב שלא עושים את זה. צריך לחכות לראות מה הוא יחליט, אם הוא נשאר או שהוא רוצה לעזוב, ואז להתקדם. לא כל דבר צריך לקרות ביום-יומיים. העונה לא מתחילה שבוע הבא
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 14:25

[
Chen כתב:יוגב אוחיון חתום כביכול... זה לא מבטיח שהוא ישאר כי הוא רוצה שדרוג מה שמכבי לא מסוגלת להציע לו לכן זאת לא טעות לומר שאין כסף בשבילו. וזאת כן אשמת מכבי, הם לא יודעים לכתוב חוזים, ואם כבר אתם טועים בחוזה והשחקן חשוב לכם, תשאו בתוצאות ותשלמו לו את מה שהוא מבקש או שתחתכו אותו ותגמרו עניין. ככה סתם מורחים אותנו.

מה זה ''חתום כביכול''? הוא חתום, נקודה.
בין אם יש לו סעיף יציאה בקיץ הזה או בקיץ הבא לא משנה את העובדה שהוא לא שחקן חופשי
זה שמכבי לא מציעים לו שידרוג זה לא אומר שאין כסף זה אומר שהם פועלים בחוכמה ולא סוגרים שחקן על חוזה גדול בלי שהוא הוכיח את עצמו לאורך זמן..ככה מתנהל מועדון שפוי
אם מכבי יציעו לאוחיון את מה שהוא רוצה זה אומר שהם משלמים לו מליון ברוטו לעונה..NO THANK YOU

מה זה ''תשואו בתוצאות ותשדרו או שתחתכו''? לשחקן יש חוזה, או שיש לו סעיף יציאה או שאין לו
אם אין לו הוא יישאר פה במה שמשלמים שלו והוא יאהב את זה או שהוא עוזב תמורת 200K..מכבי צריכים לחכות להחלטה ולפעול בהתאם ולא לזרוק את עצמם ולעשות מה שבא להם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 14:28

:tongue3 אסף וכרמל אתם ממש תאומים :)
זהים ???
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 14:29

מתAMסרת כתב::tongue3 אסף וכרמל אתם ממש תאומים :)
זהים ???

לדעתי זה אותו אדם, הם גם נרשמו ביחד לפורום וכל הזמן נותנים שרותי הגנה להנהלה. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 14:29

זהים ???

בטח זהים! ;)
סתם, תתפלאי, אבל יש לנו המון וויכוחים
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 14:31

yarinsaky כתב:
זהים ???

לדעתי זה אותו אדם, הם גם נרשמו ביחד לפורום וכל הזמן נותנים שרותי הגנה להנהלה. ;)

עלית עלי :nono
asafb96

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 14:32

yarinsaky כתב:
זהים ???

...אתה חושב ?
לא כל כך נראה לי, ואני יודעת לקרוא טוב אנשים ( חוץ מאשר במקרה של אוחיון ;)
מתAMסרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 14:34

asafb96 כתב:
זהים ???

בטח זהים! ;)
סתם, תתפלאי, אבל יש לנו המון וויכוחים

לא אם זה תלוי בי :laugh2
אתם כבר מכירים אותי אני בורחת מויכוחים ארוכים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 14:47

asafb96 כתב:
jol9 כתב:אסף, אתה אמנם בחור אופטימי, וגם אני אמרתי שהדברים עוד יכולים להסתדר. אבל אי אפשר להתעלם מכל הסימנים שיש עד עכשיו.
למכבי יש קשיים בכל דבר. אפילו שרמדיני חתם רק לעונה אחת.
כל דבר שמכבי מטפלת בו מתנדנד, ולא סגור, ולהיפך. גם השחקנים שמכבי מדברת איתם ועליהם הם לא ממש כאלה שעושים יותר מדי חשק. פרט למאריץ', לאנגפורד והלפרין, כל השחקנים
שנקשרים בשמה של מכבי, עושים לי קצת פריחה ותחושות גירוד לא רצוניות.

אז אתה טוען שיהיה בסדר, אבל בסה"כ יובל, ירין ואחרים כאן מעלים תהיות מוצדקות לחלוטין, שאין עליהן תשובה או הסבר, ואתה פותר את העניין ב"יהיה בסדר", מה שיכול להיות
אבל עדיין לא ממש מספק.

נו זה נכון, הסגל עוד לא סגור. אבל הבעיה היא שיש פה תגובות עם תהיות, על כך שאיך הסגל עוד לא סגור.
זה לא סגור, אבל שוב, זה בגלל שאנחנו רק ביוני. יש עוד הרבה זמן. וכמו שהראתי באחד הפוסטים, להחתים שחקנים מוקדם זה ממש ממש לא מתכון להצלחה. הרי זה כל שנה ככה, עולים שמות הזויים, יש הרבה עצבים, אבל בסוף מכבי מעמידה קבוצה טובה. אז למה להמשיך לנבא שחורות?
ה"יהיה בסדר" לא צריך לספק אף אחד. זה לא שאני עוצם עניים ואומר "יהיה בסדר", אלא מסתמך על שנים קודמות. הרי גם שנה שעברה, לפני שנתיים, וכן הלאה, היו נבואות שחורות, אנשים קברו את העונה, אבל תמיד מכבי בנתה קבוצה טובה בסוף. ואני לא רואה סיבה שזה לא יקרה השנה. בטח ובטח לא בגלל שאוחיון כזה או אחר רוצה ללכת, שלאנגפורד/הנדריקס לא סגורים פה, או שהסגל עוד לא סגור, בתקופה בה חלק מהקבוצות עוד משחקות ועוד לא החתימו ולו שחקן אחד.

אני לא חושב שאתה צודק. אם מסתכלים על השנים האחרונות, אז חלק לא קטן מהסגל היה נסגר יחסית מוקדם. בחודש הראשון לכל הפחות.
נכון שהיו עניינים כמו ארויו, פארמר ועוד כל מיני דברים כאלה, אבל זה היה המיעוט.
אני חושב גם ששתי הקבוצות המצליחות ביותר של מכבי מאז השושלת, באירופה היו קבוצות שנסגרו מאוד מוקדם (קטש ובלאט).

בכל מקרה, באמת שיש כאן בעיות אובייקטיביות כמו ההיעדרות של בלאט, הנטישות של הישראלים, בעיות המס של הלפרין וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים