Chen כתב:אנחנו מדברים על להביא סנטר, להביא גארד, כרגע אין לנו כסף להשאיר את יוגב אוחיון בקבוצה. עכשיו אנחנו נחכה עד שידעו מה קורה איתו ונמשיך לא להחתים שחקנים. אני ועוד כמה אנשים בפורום כבר הרחנו את הסירחון של עונת המלפפונים עוד לפני שהיא התחילה, העדפנו להתמודד עם המצב העגום וההתנהלות הכושלת של ההנהלה. עכשיו, כמו בעונה שעברה, מתברר שצדקנו והאיטיות הובילה רק לבעיות. כרגע יש לנו 4 שחקנים בסגל, אם היו מחתימים ומשאירים עוד כמה שחקנים עד היום היינו לא היינו במצב הזה היום אבל מה לעשות בגלל קטנוניות בחוזים שבאה לידי ביטוי גם בחוסר התגמשות על תוספת של 30K לשחקן ובתשלומי מס לשחקנים.
מתי אנשים יתחילו להבין שהאפשרויות שיש לנו עכשיו הן לא אותן האפשרויות שיהיה לנו עוד חודש... אני מאמין שאם התנהלות נכונה וחכמה יכולנו להיות היום עם ג'קסון ומאריץ' חתומים.
''אין כסף להשאיר את יוגב אוחיון''
1)הוא חתום
2)מכבי לא יכולה לקפוץ לדום כל פעם שפישר שחיבר שני משחקים טובים דורש שידרוג
''אני ועוד כמה אנשים בפורום כבר הרחנו את הסירחון''
אה, אתה מחבורת ה-I TOLD YOU SO? הרי אתם רק מחכים שתהיה לכם חצי סיבה(בין אם היא קשורה למציאות או לא)להגיד ''אמרתי לכם''
''האיטיות הובילה לבעיות''
אנחנו בפאקינג תחילת יוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''גם חוסר התגמשות על תוספת של 30K''
נו באמת!! עכשיו במשך 20 שנה תזכירו בדיוק את הסכום 30K כי זה מה שפדרמן אמר בראיון בלי לדעת עובדה וחצי עובדה אבל תמיד תגידו שהשחקן לא נשאר כי פדרמן לא שילם 30K שהיו הפערים בין הצדדים
''אני מאמין שאם התנהלות נכונה וחכמה יכולנו להיות היום עם ג'קסון ומאריץ' חתומים.''
ואני מאמינה שאם אני רק ארצה אני אוכל לחרבן ביצי זהב..זה לא עושה את זה נכון
כשיש מקום לביקורת אז יש מקום לביקורת אבל מה אשמת מכבי שהחריין הקטן יוגב אוחיון החליט שבא לו לצאת מהחוזה? לא לא לחדש, אלא לצאת, מהחוזה שהוא חתום עליו? מחר כל שאר השחקנים של מכבי יכולים לעשות את זה בבת אחת כי קיבלו הצעות הזויות מרוסיה וגם זאת תהיה אשמת מכבי?