הסגל שלי לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 15:18

אם אתה בעצמך לא זוכר מי אמר מה בקשר לדאנקן, אז אני לא רואה סיבה להזכיר אותו בשיחה הזאת.

לא דיברתי על סטטיסטיקה בהקשר לפארגו. רק אתה כל הזמן מזכיר אותה ;) אבל אם כבר אתה רוצה להשוות סטטיסטיקה של היקמן ופארגו, אל תקח את העונה של פארגו בצסקא, כי הוא כמעט ולא היה משחק. תשווה את העונה של פארגו במכבי, אז היה שחקן חשוב.

בכל מקרה, זה לא שאני דורש להביא את פארגו למכבי. אני סתם חושב שפארגו הוא קלעי טוב יותר מהיקמן. פארגו גם ב NBA עשה מספרים יפים כששיחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 16:13

גם במכבי פארגו לא היה קלעי מבריק, אני די משוכנע שהיקמן טוב ממנו בתחום הזה, כמו שאני משוכנע שפארגו הוא גו טו גאי ומנהל משחק טוב יותר מהיקמן
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2014, 16:36

האמת שאם ממשיכים את הסמול בול אז דונטה יכול להיות אופציה מעולה
הוא שומר נהדר ומתאים לחילופים של בלאט ולדעתי יש מצב שהוא גם ישמור יותר טוב מסמית בעמדה ארבע
בהתקפה הוא יוסיף לנו הרבה שכל,ריבאונד,ניהול משחק וגיוון

האמת שהגעה של סמית ופארגו/גאודלוק במקום אינגלס,היקמן וג'יימס נשמע כמו שדרוג רציני ואפשרי תקציבית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 17:01

איך פארגו, שחקן של שני מליון יורו עם חוזה לעונה הבאה בצסקא, מתאים תקציבית? אני אוהב אותו מאוד אבל מציע לרדת ממנו, יש את רייס ולצידו צריך להביא שחקן זר נוסף. האמת שאני דווקא לא מחזיק מסמית שומר טוב, ואני לא חושב שצריך לשחק איתו סמול בול. הוא לא יכול להתמודד עם שחקני 4 גבוהים וזריזים. התקפית אין ספק שהוא שחקן חכם מאוד, וגם ריבאונדר טוב בצד ההגנתי. תחליף טוב לדווין אם הוא לא ישתקם כראוי, לא מתאים לעמדה 4 לדעתי.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 18:05

er79 כתב:איך פארגו, שחקן של שני מליון יורו עם חוזה לעונה הבאה בצסקא, מתאים תקציבית? אני אוהב אותו מאוד אבל מציע לרדת ממנו, יש את רייס ולצידו צריך להביא שחקן זר נוסף. האמת שאני דווקא לא מחזיק מסמית שומר טוב, ואני לא חושב שצריך לשחק איתו סמול בול. הוא לא יכול להתמודד עם שחקני 4 גבוהים וזריזים. התקפית אין ספק שהוא שחקן חכם מאוד, וגם ריבאונדר טוב בצד ההגנתי. תחליף טוב לדווין אם הוא לא ישתקם כראוי, לא מתאים לעמדה 4 לדעתי.

אני גם חושב שאין טעם לרדוף שוב אחרי פארגו (אולי רק במקרה, שצסקא תרצה לשחרר אותו בכח, ותסכים לשלם חלק גדול משכרו).

במקום זה אני מצעתי לקחת שני שחקנים זולים לעמדה 2: קרלון בראון ודגן יבזורי, ואת הכסף הגדול יותר להשקיע בג'סטין דואלמן (במקרה שבלו עוזב ואנחנו נשארים ללא 4 פותח)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2014, 18:43

er79 כתב:איך פארגו, שחקן של שני מליון יורו עם חוזה לעונה הבאה בצסקא, מתאים תקציבית? אני אוהב אותו מאוד אבל מציע לרדת ממנו, יש את רייס ולצידו צריך להביא שחקן זר נוסף. האמת שאני דווקא לא מחזיק מסמית שומר טוב, ואני לא חושב שצריך לשחק איתו סמול בול. הוא לא יכול להתמודד עם שחקני 4 גבוהים וזריזים. התקפית אין ספק שהוא שחקן חכם מאוד, וגם ריבאונדר טוב בצד ההגנתי. תחליף טוב לדווין אם הוא לא ישתקם כראוי, לא מתאים לעמדה 4 לדעתי.

כולנו מדברים על מצב סביר שבו צסק"א נפרדת ממנו והוא מוכן לבוא לפה בסכום של איזור המיליון (אף אחד לא יכעס למשל אם הוא לא יגיע)
אני אגב חושב שעדיף לנו את גאודלוק שגם משלים הרבה יותר טוב את רייס בזכות הקליעה המטורפת שלו

סמית' שומר חזק ואני מאמין שבמכבי הוא יהיה גם יותר טוב בתחום הזה השאלה היא אם רוצים להמשיך עם הסמול בול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 25 מאי 2014, 18:47

זה שמסינה עוזב את צסקא לא מוריד משמעותית את הסיכויים שפארגו יעזוב?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2014, 18:50

גם אם צסקא ישחררו אותו, ואני לא רואה את זה קורה, לבטח אם מסינה יעזוב (אצל בלאט שחקן כמו פארגו ימצא את עצמו מהר מאוד רכז פותח, אם בלאט יסגור שם), אל תשכח שקודם כל הוא ידרוש לפחות מליון דולר, ואני בטוח שגם יותר, ותצטרך לשלם לרוסים בייאאוט נדיב במיוחד. בקיצור, יקר מדי, לא יקרה. אחרי גאודלוק מודה שלא עקבתי, אבל אם אתה בעניין של קלעי מטורף למה לא לרחרח סביב הסטטוס של קארול בסוף העונה? יש קלעי טוב יותר ממנו באירופה? אני בספק
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2014, 19:01

er79 כתב:גם אם צסקא ישחררו אותו, ואני לא רואה את זה קורה, לבטח אם מסינה יעזוב (אצל בלאט שחקן כמו פארגו ימצא את עצמו מהר מאוד רכז פותח, אם בלאט יסגור שם), אל תשכח שקודם כל הוא ידרוש לפחות מליון דולר, ואני בטוח שגם יותר, ותצטרך לשלם לרוסים בייאאוט נדיב במיוחד. בקיצור, יקר מדי, לא יקרה. אחרי גאודלוק מודה שלא עקבתי, אבל אם אתה בעניין של קלעי מטורף למה לא לרחרח סביב הסטטוס של קארול בסוף העונה? יש קלעי טוב יותר ממנו באירופה? אני בספק

לגבי פארגו יכול להיות להיות שכן ויכול להיות שלא
לי נראה שלשני הצדדים החוזה הזה הוא כמו עצם בגרון ואני מאמין שהם יתפשרו איפהשהו באמצע
קארול אחלה אופציה אבל גאודלוק הרבה יותר טוב. גם כי הוא קומבו גארד (האמת שהוא רכז אבל יותר מדי סקורר) וגם אני חושב שבקליעה הוא לא ממש נופל מקארול
אם למכבי יש שכל ויחליטו להשקיע קצת יותר בשביל סגל חזק, אז כדאי להם להחתים אותו ואת דולמן (ובמידה שדולמן לא בא אולי ללכת שוב על הסמול בול)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 25 מאי 2014, 19:15

הבעיה עם דולמן היא שעד כמה שאני יודע הוא לא מסוגל לשחק כ5, אני חושב שאנחנו צריכים 4 שיוכל לשחק גם ב5 ולחפות על טיוס וסופו.
Maccabikid

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 מאי 2014, 19:28

רוני, גאודלוק קלעי מצויין ויש לו פלוטר מדהים, אבל בקליעה..כולם נופלים מקארול.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2014, 20:12

Maccabikid כתב:הבעיה עם דולמן היא שעד כמה שאני יודע הוא לא מסוגל לשחק כ5, אני חושב שאנחנו צריכים 4 שיוכל לשחק גם ב5 ולחפות על טיוס וסופו.

אנחנו צריכים 4 פותח (אם בלו עוזב). סנטר שלישי יכול להיות גם שחקן זול ב 100 אלף

אבל אם ללכת לפי הקו המחשבה שלך, אז אפשר להביא את דובלייביץ' מוולנסיה שהוא 4/5
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 מאי 2014, 20:16

״שון ג'יימס, האיש עם הגרביים הכי מגניבים במילאנו, צפוי לחזור ביום שלישי לאימונים מלאים הכוללים מגע, 5 על 5 וכו', על מנת לבדוק את מצבו.״
אמן יחזור לעצמו, מת עליו, שיחזור שנה הבאה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מאי 2014, 20:18

LIAV10 כתב:״שון ג'יימס, האיש עם הגרביים הכי מגניבים במילאנו, צפוי לחזור ביום שלישי לאימונים מלאים הכוללים מגע, 5 על 5 וכו', על מנת לבדוק את מצבו.״
אמן יחזור לעצמו, מת עליו, שיחזור שנה הבאה.

על איזה גרביים מדובר??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2014, 20:24

LIAV10 כתב:רוני, גאודלוק קלעי מצויין ויש לו פלוטר מדהים, אבל בקליעה..כולם נופלים מקארול.

לא אמרתי שהוא טוב ממנו אלא שהוא לא נופל ממנו בהרבה
אל תשכח גם שהוא מתפקד כרכז וככזה הזריקות שלו יותר קשות משהוא ישחק בעמדה 2 וינוע ללא כדור
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yehooda » 25 מאי 2014, 21:26

אם מחפשים מחליף אפקטיבי לבלו בעמדה 4 שבקונסטלציה מסויימת יוכל לשחק 5 הייתי ממליץ להביא את אנדרה סמית מונציה האיטלקית. לדעתי הוא הרבה יותר אפקטיבי מדאנקן.
מדובר בשחקן בגובה 2.04 מ' שיודע לשחק עם הפנים והגב לסל והאחוזים שלו ל-2 ול-3 הם מהגבוהים בליגה האיטלקית. הוא אמנם לא סופר אתלט ולא סופר חזק אבל יודע לעשות הכל באחוזים נהדרים. 17 נק'. 4.5/7.3 ל-2 (61%), 2.2/5.5 ל-3 (40%) ו -7 ריבאונדים למשחק. סטטיסטיקה מלאה: http://www.draftexpress.com/profile/And ... 282/stats/
yehooda

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מאי 2014, 21:30

yehooda כתב:אם מחפשים מחליף אפקטיבי לבלו בעמדה 4 שבקונסטלציה מסויימת יוכל לשחק 5 הייתי ממליץ להביא את אנדרה סמית מונציה האיטלקית. לדעתי הוא הרבה יותר אפקטיבי מדאנקן.
מדובר בשחקן בגובה 2.04 מ' שיודע לשחק עם הפנים והגב לסל והאחוזים שלו ל-2 ול-3 הם מהגבוהים בליגה האיטלקית. הוא אמנם לא סופר אתלט ולא סופר חזק אבל יודע לעשות הכל באחוזים נהדרים. 17 נק'. 4.5/7.3 ל-2 (61%), 2.2/5.5 ל-3 (40%) ו -7 ריבאונדים למשחק. סטטיסטיקה מלאה: http://www.draftexpress.com/profile/And ... 282/stats/

ראית השנה משחקים מהליגה האיטלקית ? זו אחת העונות החלשות מבחינת רמה שאני זוכר מזה שנים...לא הייתי בונה השנה על שחקנים בליגה הזאת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 25 מאי 2014, 21:31

yehooda כתב:אם מחפשים מחליף אפקטיבי לבלו בעמדה 4 שבקונסטלציה מסויימת יוכל לשחק 5 הייתי ממליץ להביא את אנדרה סמית מונציה האיטלקית. לדעתי הוא הרבה יותר אפקטיבי מדאנקן.

אתה יודע שאתה לא חייב לפרסם את זה בכל תרד נכון? מה אתה סוכן שחקנים או משהו כזה שאתה כל הזמן משווק את אותו השחקן, יכול להיות שהוא מתאים ויכול להיות שהוא אבל בסך הכל זה לא אנחנו אלו שמביאים תשחקנים
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אדם » 26 מאי 2014, 15:48

ראיתי משיחק אתמול בפליאוף בליגה באיטלקית בין מילאנו לפסטוריה,והיתלהבתי שם משחן אחד ,הוא גארד ,ממש מוכשר צעד ראשון כדרור טוב חדירה קליעה ,נראה פצצה ,נכון שכנראה הוא נתן שם אקסטרה ומעבר לרגיל ,אבל עדין בבסיס הוא נראה אחלה שחקן ,אני מדברר לו על גיבסון על הרכז ,מי שראה שיזכיר לי את שמו .
מה דעתכם יכול להתאים למכבי ??
הוא לא נפל מגראלס או מדניאל במילאנו והרבה יותר טוב מארון גקסון שכולם מתלהבים פה
אדם

הודעהעל ידי yzafrir » 26 מאי 2014, 17:09

מי דיבר על ארון ג'קסון ? הוא יותר בכיוון של לסיים כמו פרקינס עם הפציעה שלו לצערי ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים