לא דיברתי על סטטיסטיקה בהקשר לפארגו. רק אתה כל הזמן מזכיר אותה

בכל מקרה, זה לא שאני דורש להביא את פארגו למכבי. אני סתם חושב שפארגו הוא קלעי טוב יותר מהיקמן. פארגו גם ב NBA עשה מספרים יפים כששיחק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:איך פארגו, שחקן של שני מליון יורו עם חוזה לעונה הבאה בצסקא, מתאים תקציבית? אני אוהב אותו מאוד אבל מציע לרדת ממנו, יש את רייס ולצידו צריך להביא שחקן זר נוסף. האמת שאני דווקא לא מחזיק מסמית שומר טוב, ואני לא חושב שצריך לשחק איתו סמול בול. הוא לא יכול להתמודד עם שחקני 4 גבוהים וזריזים. התקפית אין ספק שהוא שחקן חכם מאוד, וגם ריבאונדר טוב בצד ההגנתי. תחליף טוב לדווין אם הוא לא ישתקם כראוי, לא מתאים לעמדה 4 לדעתי.
er79 כתב:איך פארגו, שחקן של שני מליון יורו עם חוזה לעונה הבאה בצסקא, מתאים תקציבית? אני אוהב אותו מאוד אבל מציע לרדת ממנו, יש את רייס ולצידו צריך להביא שחקן זר נוסף. האמת שאני דווקא לא מחזיק מסמית שומר טוב, ואני לא חושב שצריך לשחק איתו סמול בול. הוא לא יכול להתמודד עם שחקני 4 גבוהים וזריזים. התקפית אין ספק שהוא שחקן חכם מאוד, וגם ריבאונדר טוב בצד ההגנתי. תחליף טוב לדווין אם הוא לא ישתקם כראוי, לא מתאים לעמדה 4 לדעתי.
er79 כתב:גם אם צסקא ישחררו אותו, ואני לא רואה את זה קורה, לבטח אם מסינה יעזוב (אצל בלאט שחקן כמו פארגו ימצא את עצמו מהר מאוד רכז פותח, אם בלאט יסגור שם), אל תשכח שקודם כל הוא ידרוש לפחות מליון דולר, ואני בטוח שגם יותר, ותצטרך לשלם לרוסים בייאאוט נדיב במיוחד. בקיצור, יקר מדי, לא יקרה. אחרי גאודלוק מודה שלא עקבתי, אבל אם אתה בעניין של קלעי מטורף למה לא לרחרח סביב הסטטוס של קארול בסוף העונה? יש קלעי טוב יותר ממנו באירופה? אני בספק
Maccabikid כתב:הבעיה עם דולמן היא שעד כמה שאני יודע הוא לא מסוגל לשחק כ5, אני חושב שאנחנו צריכים 4 שיוכל לשחק גם ב5 ולחפות על טיוס וסופו.
LIAV10 כתב:״שון ג'יימס, האיש עם הגרביים הכי מגניבים במילאנו, צפוי לחזור ביום שלישי לאימונים מלאים הכוללים מגע, 5 על 5 וכו', על מנת לבדוק את מצבו.״
אמן יחזור לעצמו, מת עליו, שיחזור שנה הבאה.
LIAV10 כתב:רוני, גאודלוק קלעי מצויין ויש לו פלוטר מדהים, אבל בקליעה..כולם נופלים מקארול.
yehooda כתב:אם מחפשים מחליף אפקטיבי לבלו בעמדה 4 שבקונסטלציה מסויימת יוכל לשחק 5 הייתי ממליץ להביא את אנדרה סמית מונציה האיטלקית. לדעתי הוא הרבה יותר אפקטיבי מדאנקן.
מדובר בשחקן בגובה 2.04 מ' שיודע לשחק עם הפנים והגב לסל והאחוזים שלו ל-2 ול-3 הם מהגבוהים בליגה האיטלקית. הוא אמנם לא סופר אתלט ולא סופר חזק אבל יודע לעשות הכל באחוזים נהדרים. 17 נק'. 4.5/7.3 ל-2 (61%), 2.2/5.5 ל-3 (40%) ו -7 ריבאונדים למשחק. סטטיסטיקה מלאה: http://www.draftexpress.com/profile/And ... 282/stats/
yehooda כתב:אם מחפשים מחליף אפקטיבי לבלו בעמדה 4 שבקונסטלציה מסויימת יוכל לשחק 5 הייתי ממליץ להביא את אנדרה סמית מונציה האיטלקית. לדעתי הוא הרבה יותר אפקטיבי מדאנקן.
מדובר בשחקן בגובה 2.04 מ' שיודע לשחק עם הפנים והגב לסל והאחוזים שלו ל-2 ול-3 הם מהגבוהים בליגה האיטלקית. הוא אמנם לא סופר אתלט ולא סופר חזק אבל יודע לעשות הכל באחוזים נהדרים. 17 נק'. 4.5/7.3 ל-2 (61%), 2.2/5.5 ל-3 (40%) ו -7 ריבאונדים למשחק. סטטיסטיקה מלאה: http://www.draftexpress.com/profile/And ... 282/stats/
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים