המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שמואל, אתה תמים.
תאמין לי שאף אחד בפורום הזה לא מבין ויודע יותר מרוב האוהדים ה"שרופים" האחרים. הם רואים את מה שאנחנו רואים,
ואומרים את מה שאנחנו אומרים.
אם הם היו רוצים למחות נגד ההנהלה, אז כבר היו עושים את זה ממזמן.
אם מקובי לדוגמא, בא לכאן ואומר שהוא לא פותח פה בהקשר מקצועי, כי האנשים שם מבינים יותר ממנו, אז ברור לך שהכל מכור מראש,
כי אין סיכוי שהוא מאמין לזה בעצמו.
אני כן יכול לקבל את מה שאתה אומר בהקשר ללגיטימיות של המחאה ולטענות הצודקות, אני רק לא חושב שהכיוון הזה הוא נכון.
לא יהיו 11000 רולקסים בהיכל, כי ארגוני האוהדים לא יוותרו על המנויים שלהם. זה לא יקרה.
ראית גם איך המחאה נראית בגמר... האוהדים קמים ונעמדים במעבר, או יוצאים וחוזרים... זה לא רציני.
Mitelka כתב:חייב לשפוך את מה שאני חושב על האוהדים כאן שחושבים שצריכים לעשות את המחאה הזאת "גם כמחאה מקצועית". אני כל כך לא מסכים עם האימרה הזאת. ולהתחלת הטיעונים שלי נראה לי שזה יסמל בצורה הכי טובה למה לא:
viewtopic.php?f=2&t=2842
רק תסתכלו על חמשת העמודים הראשונים. "החתמה מדהימה" , "הפדרמנים שיחקו אותה" , "ירושלים העירה את המפלצת". "הקו האחורי הקטלני באירופה". כולם פה בהתפוצצות מדהימה ואוננות על המהלך של מכבי. שופכי ברכות ומחמאות. וכן, אני לא הייתי בפורום הזה אבל גם אני חשבתי את אותו דבר. אז הדבר הזה קרס מול העיניים של כולנו בלי שאף אחד ציפה לכזאת נפילה. טוב, אלה שבדיעבד אמרו "ידענו שפארמר ורוצ'סטי לא יעבוד" זה לא חכמה גדולה. באותו רגע אף אחד כאן לא זעק שזה הולך להיות אסון.
אני הכי ביקורתי וניצי כלפי הטריו המעצבן פדרמן, וויציץ' אבן וכולם בעצם. וזכותכם וזכותי גם לשרוק בוז ולקלל שהקבוצה נראית זוועה, אבל ארגון אוהדים רשמי של מכבי לא יכול פתאום לעשות מחאות של אי קניית כרטיסים, אי עידוד, יציאה ממשחקים וכו' על סמך עונה וחצי רעות. זה נראה רע בכל כך הרבה מובנים שאתם לא מבינים אפילו.
כן, יש גם נראות, מה יגידו חברינו האדומים או שאר האנשים - אחרי 51 אליפות ו6 גביעי אירופה והחצופים האלה אחרי שנה וקצת לא טובות מתחילים לאבד את זה. כן, גם אם זה לא יזיז לכם מה יחשבו זה עדיין נראה רע. לפני שנה וקצת ניצחנו את ברצלונה וריאל בהיכל ואף אחד לא דמיין בחלומות הכי שחורים שלו שאחרי שנה וקצת נהיה איפה שאנחנו. אבל אם על סמך אתם חושבים שארגון אוהדים צריך למחאות נגד ההנהלה והקבוצה, בגלל תוצאות לא טובות בשנה X, אתם לא מציאותיים. אני שמח מאוד מאיך שהמחאה מתנהלת ואין לי אלה מחמאות לעוסקים בדבר.
הפתרון עם השארת המחירים ומכירה בנפרד להצלבה (שגם אם תהיה תהיה גג 2 משחקים כי בחיים מכבי לא יסיימו 1-4) נשמע כמו פתרון הוגן.
MTA2311 כתב:קודם כל, לא יודע מה ראית ומה לא, אבל פה דיברנו (אני ספציפית אפילו), על הבלוף הגדול שהיה בעונת האליפות במקביל לכל האירועים המשמחים.
צורת החשיבה שלך מעוותת. ארגון אוהדים, לא אמור לתכנן פעולות בהתאם למה שיחשבו עליו. אם טובת הקבוצה נמצאת בראש סדר העדיפויות שלו, אז על הזין מה שחושבים. אם ברור לכולם שמי שמקבל את ההחלטות המקצועיות בקבוצה הם חבורת לא יוצלחים, אז מוחים. ואם הבעלים אומר במסיבת העיתונאים שלמרות הכישלון המביך, שום דבר בדרך קבלת ההחלטות המקצועיות לא ישתנה, אז מוחים. אז אתה מוזמן לא לקנות את זה עד מחר, אבל הבלוף נמצא בשער 11 ולא פה.
Mitelka כתב:אתה באמת חושב שזה יותר קל מלענות "תראה, אני מבין אותם, אבל לא מקובל שאוהדים נוטשים את הקבוצה בשנה הכי קשה שלה בגלל שקצת לא הולך" ? אתה מבין שאחרי זה יהיה אלף הנהונים של התקשורת וכתבות ההשתלחות באוהדי מכבי מוכנות כבר? כן, תסביר להם שזה לא על העונה הזאת אלה על העשור האחרון...בטח.
הם יותר חזקים ממך. משפט כזה יפרק הכל ואם אתה באמת חושב שתצליח להסביר ולעשות הד על "התנהלות" מבלי שזה יראה כמו אוהדי הצלחות שמוחאים רק כשלא הולך - שיהיה לך בהצלחה. חד משמעית אין סיכוי. למחאות בעונה הכי גרועה של המועדון על התנהלות מקצועית ולנסות לספר לכל העולם שמדובר בעצם במחאה על כל העשור האחרון זה פשוט זילזול באינטלגנציה של כולם. תאמין בזה כמה שתרצה, לא תשיג כלום ואת כל האהדה שבעולם מהמדיה תקבל ההנהלה ולא אתה. כן, ככה בטוח נזיז משהו.
כדי לגרום לשינוי מבלי לעשות נזק כלכלי שאתה לא מסוגל לעשות - כל מה שנשאר לך זה לנסות לערער את התדמית דרך התקשורת והמדיה. כרגע זה עובד באופן סביר +-. מחאה מקצועית בזמן הנוכחי תשמוט את האדמה מתחת לכל שינוי שאנחנו רוצים לעשות.
jol9 כתב:דווקא בהקשר הזה לארגוני האוהדים יש הרבה יותר כוח מאשר לצרכן הרגיל.
אם נניח אני מתנתק מYES עכשיו, הם לא באמת ירגישו את זה. אבל אם 1000 אוהדים פתאום לא מחדשים את המנוי,
אז בוודאי שזה יורגש.
העניין הוא האם הם מוכנים לשלם את המחיר, של לא לבוא למשחקים במשך שנתיים שלוש. אני אישית לא חושב שהם מוכנים,
ולכן למחאה הזאת באמת שאין שיניים.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:דווקא בהקשר הזה לארגוני האוהדים יש הרבה יותר כוח מאשר לצרכן הרגיל.
אם נניח אני מתנתק מYES עכשיו, הם לא באמת ירגישו את זה. אבל אם 1000 אוהדים פתאום לא מחדשים את המנוי,
אז בוודאי שזה יורגש.
העניין הוא האם הם מוכנים לשלם את המחיר, של לא לבוא למשחקים במשך שנתיים שלוש. אני אישית לא חושב שהם מוכנים,
ולכן למחאה הזאת באמת שאין שיניים.
אבל לפעמים אי אפשר להכריח אנשים לעשות חרם צרכנים, או יותר נכון ''לשכנע'', אז בן אדם צריך להחליט בסופו של יום מה הוא רוצה ומה הוא מרגיש, לא מה אחרים רוצים ומרגישים
משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־49 אורחים