ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מחאת האוהדים

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 01:36

שמואל, אתה תמים.
תאמין לי שאף אחד בפורום הזה לא מבין ויודע יותר מרוב האוהדים ה"שרופים" האחרים. הם רואים את מה שאנחנו רואים,
ואומרים את מה שאנחנו אומרים.
אם הם היו רוצים למחות נגד ההנהלה, אז כבר היו עושים את זה ממזמן.

אם מקובי לדוגמא, בא לכאן ואומר שהוא לא פותח פה בהקשר מקצועי, כי האנשים שם מבינים יותר ממנו, אז ברור לך שהכל מכור מראש,
כי אין סיכוי שהוא מאמין לזה בעצמו.

אני כן יכול לקבל את מה שאתה אומר בהקשר ללגיטימיות של המחאה ולטענות הצודקות, אני רק לא חושב שהכיוון הזה הוא נכון.
לא יהיו 11000 רולקסים בהיכל, כי ארגוני האוהדים לא יוותרו על המנויים שלהם. זה לא יקרה.
ראית גם איך המחאה נראית בגמר... האוהדים קמים ונעמדים במעבר, או יוצאים וחוזרים... זה לא רציני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 פברואר 2016, 02:35

jol9 כתב:שמואל, אתה תמים.
תאמין לי שאף אחד בפורום הזה לא מבין ויודע יותר מרוב האוהדים ה"שרופים" האחרים. הם רואים את מה שאנחנו רואים,
ואומרים את מה שאנחנו אומרים.
אם הם היו רוצים למחות נגד ההנהלה, אז כבר היו עושים את זה ממזמן.

אם מקובי לדוגמא, בא לכאן ואומר שהוא לא פותח פה בהקשר מקצועי, כי האנשים שם מבינים יותר ממנו, אז ברור לך שהכל מכור מראש,
כי אין סיכוי שהוא מאמין לזה בעצמו.

אני כן יכול לקבל את מה שאתה אומר בהקשר ללגיטימיות של המחאה ולטענות הצודקות, אני רק לא חושב שהכיוון הזה הוא נכון.
לא יהיו 11000 רולקסים בהיכל, כי ארגוני האוהדים לא יוותרו על המנויים שלהם. זה לא יקרה.
ראית גם איך המחאה נראית בגמר... האוהדים קמים ונעמדים במעבר, או יוצאים וחוזרים... זה לא רציני.

זאת הסיבה שהפניתי לדני את השאלה מה הם מתכוונים לעשות הלאה.
ברור שהמחאה במתכונתה הנוכחית לא תשיג כלום, כי רגע ההנהלה שמה עליהם פס. הם חייבים להחריף צעדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 24 פברואר 2016, 11:42

סרוסי כותב שההנהלה חושבת לא להעלות את המחירים אבל משחקי ההצלבה לא יכללו במחיר...(מה שמצחיק זה שהם אשכרה חושבים על הצלבה- הם לא אמיתיים)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2016, 13:50

חייב לשפוך את מה שאני חושב על האוהדים כאן שחושבים שצריכים לעשות את המחאה הזאת "גם כמחאה מקצועית". אני כל כך לא מסכים עם האימרה הזאת. ולהתחלת הטיעונים שלי נראה לי שזה יסמל בצורה הכי טובה למה לא:
viewtopic.php?f=2&t=2842

רק תסתכלו על חמשת העמודים הראשונים. "החתמה מדהימה" , "הפדרמנים שיחקו אותה" , "ירושלים העירה את המפלצת". "הקו האחורי הקטלני באירופה". כולם פה בהתפוצצות מדהימה ואוננות על המהלך של מכבי. שופכי ברכות ומחמאות. וכן, אני לא הייתי בפורום הזה אבל גם אני חשבתי את אותו דבר. אז הדבר הזה קרס מול העיניים של כולנו בלי שאף אחד ציפה לכזאת נפילה. טוב, אלה שבדיעבד אמרו "ידענו שפארמר ורוצ'סטי לא יעבוד" זה לא חכמה גדולה. באותו רגע אף אחד כאן לא זעק שזה הולך להיות אסון.

אני הכי ביקורתי וניצי כלפי הטריו המעצבן פדרמן, וויציץ' אבן וכולם בעצם. וזכותכם וזכותי גם לשרוק בוז ולקלל שהקבוצה נראית זוועה, אבל ארגון אוהדים רשמי של מכבי לא יכול פתאום לעשות מחאות של אי קניית כרטיסים, אי עידוד, יציאה ממשחקים וכו' על סמך עונה וחצי רעות. זה נראה רע בכל כך הרבה מובנים שאתם לא מבינים אפילו.

כן, יש גם נראות, מה יגידו חברינו האדומים או שאר האנשים - אחרי 51 אליפות ו6 גביעי אירופה והחצופים האלה אחרי שנה וקצת לא טובות מתחילים לאבד את זה. כן, גם אם זה לא יזיז לכם מה יחשבו זה עדיין נראה רע. לפני שנה וקצת ניצחנו את ברצלונה וריאל בהיכל ואף אחד לא דמיין בחלומות הכי שחורים שלו שאחרי שנה וקצת נהיה איפה שאנחנו. אבל אם על סמך אתם חושבים שארגון אוהדים צריך למחאות נגד ההנהלה והקבוצה, בגלל תוצאות לא טובות בשנה X, אתם לא מציאותיים. אני שמח מאוד מאיך שהמחאה מתנהלת ואין לי אלה מחמאות לעוסקים בדבר.

הפתרון עם השארת המחירים ומכירה בנפרד להצלבה (שגם אם תהיה תהיה גג 2 משחקים כי בחיים מכבי לא יסיימו 1-4) נשמע כמו פתרון הוגן.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 פברואר 2016, 13:54

אף אחד לא מדבר על מחאה נקודתית על שחקן כזה או אחר. מדובר על מחאה כללית על אי כשירותו של הצוות המקצועי, ועל חוסר הנכונות שלו לקחת אחריות על הכשלונות שלו. גם השנה, למרות המחמאות, ידענו להצביע פה מראש על כשלים חמורים בבניית הסגל. לא יודע כמה פעמים עוד צריך להדגיש שהמחאה לא על העונה הספציפית, אלא על דרך ארוכה מאוד שהתחילה עוד בעשור הקודם.

ולגבי החלק השני- אתם רוצים לתכנן מחאות לפי מה שהקהל של הםועל יחשוב עליכם? סבבה. מעיד על בגרות והתנהלות נכונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2016, 14:03

צר לי , אבל לא קונה את זה. "דרך ארוכה שהתחילה בעשור הקודם" - מוזר, לא ראיתי ניצנים שצריך למחאות אחרי מילאנו. ברור שיש הרבה טעויות, אבל שוב, שארגון אוהדים רשמי יעשה מחאה מקצועית בדיוק בעונה הכי שחורה בתולדות המועדון - מי יקנה את זה שהם עושים את זה "על כל הדרך של העונות האחרונות" ? זה לא רציני. אם היו עושים את זה ממקום של חוזק, אתה יודע מה, אפילו אחרי הגמר גביע שנה שעברה או אחרי זכייה בתארים הייתי אומר מילא. אין שום סיכוי שאתה מצליח לארגן מחאה על ההתנהלות המקצועית של המועדון "בעשור האחרון" בעונה הכי גרועה בתולדות המועדון. זה יהפוך אותך לבדיחה ורק יחזק גם אצל שאר האוהדים שמדובר בסך הכל באוהדי הצלחות שפתאום לא מצליח אז הם מוחאים. אתה יכול לצעוק עד מחר שזה לא על העונה הזאת אלה בכלל ואף אחד לא יקנה את זה.

אם רוצים למחאות על התנהלות מקצועית של המועדון הכי מצליח בספורט הישראלי, עם מאתיים אליפויות וגביעי אירופה אתה צריך לעשות את זה באחד משני המקרים : 1. דווקא בעונה חזקה שכביכול מצליחים אבל מאחורי הקלעים נעשים דברים הזויים (2014 היא דוגמא טובה) או 2. אחרי שנים על שנים של כישלונות והתרסקות מקצועית.

כל מחאה מקצועית שנעשית אחרי שנה אחת לא טובה, לא משנה כמה תמכור אותה שהיא לא על השנה הזאת ספציפית, תראה פתטית.

* לגבי החלק השני, לא יודע מי זה אתם אני מייצג את עצמי. אני מוחא ושורק בוז ומקלל גם ולובש טרנינג אדום מול המחשב כרגע לאות מחאה. אבל זה אני. אני לא מצפה את זה מארגון האוהדים הרשמי של הקבוצה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 פברואר 2016, 14:11

קודם כל, לא יודע מה ראית ומה לא, אבל פה דיברנו (אני ספציפית אפילו), על הבלוף הגדול שהיה בעונת האליפות במקביל לכל האירועים המשמחים.

צורת החשיבה שלך מעוותת. ארגון אוהדים, לא אמור לתכנן פעולות בהתאם למה שיחשבו עליו. אם טובת הקבוצה נמצאת בראש סדר העדיפויות שלו, אז על הזין מה שחושבים. אם ברור לכולם שמי שמקבל את ההחלטות המקצועיות בקבוצה הם חבורת לא יוצלחים, אז מוחים. ואם הבעלים אומר במסיבת העיתונאים שלמרות הכישלון המביך, שום דבר בדרך קבלת ההחלטות המקצועיות לא ישתנה, אז מוחים. אז אתה מוזמן לא לקנות את זה עד מחר, אבל הבלוף נמצא בשער 11 ולא פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 14:13

Mitelka כתב:חייב לשפוך את מה שאני חושב על האוהדים כאן שחושבים שצריכים לעשות את המחאה הזאת "גם כמחאה מקצועית". אני כל כך לא מסכים עם האימרה הזאת. ולהתחלת הטיעונים שלי נראה לי שזה יסמל בצורה הכי טובה למה לא:
viewtopic.php?f=2&t=2842

רק תסתכלו על חמשת העמודים הראשונים. "החתמה מדהימה" , "הפדרמנים שיחקו אותה" , "ירושלים העירה את המפלצת". "הקו האחורי הקטלני באירופה". כולם פה בהתפוצצות מדהימה ואוננות על המהלך של מכבי. שופכי ברכות ומחמאות. וכן, אני לא הייתי בפורום הזה אבל גם אני חשבתי את אותו דבר. אז הדבר הזה קרס מול העיניים של כולנו בלי שאף אחד ציפה לכזאת נפילה. טוב, אלה שבדיעבד אמרו "ידענו שפארמר ורוצ'סטי לא יעבוד" זה לא חכמה גדולה. באותו רגע אף אחד כאן לא זעק שזה הולך להיות אסון.

אני הכי ביקורתי וניצי כלפי הטריו המעצבן פדרמן, וויציץ' אבן וכולם בעצם. וזכותכם וזכותי גם לשרוק בוז ולקלל שהקבוצה נראית זוועה, אבל ארגון אוהדים רשמי של מכבי לא יכול פתאום לעשות מחאות של אי קניית כרטיסים, אי עידוד, יציאה ממשחקים וכו' על סמך עונה וחצי רעות. זה נראה רע בכל כך הרבה מובנים שאתם לא מבינים אפילו.

כן, יש גם נראות, מה יגידו חברינו האדומים או שאר האנשים - אחרי 51 אליפות ו6 גביעי אירופה והחצופים האלה אחרי שנה וקצת לא טובות מתחילים לאבד את זה. כן, גם אם זה לא יזיז לכם מה יחשבו זה עדיין נראה רע. לפני שנה וקצת ניצחנו את ברצלונה וריאל בהיכל ואף אחד לא דמיין בחלומות הכי שחורים שלו שאחרי שנה וקצת נהיה איפה שאנחנו. אבל אם על סמך אתם חושבים שארגון אוהדים צריך למחאות נגד ההנהלה והקבוצה, בגלל תוצאות לא טובות בשנה X, אתם לא מציאותיים. אני שמח מאוד מאיך שהמחאה מתנהלת ואין לי אלה מחמאות לעוסקים בדבר.

הפתרון עם השארת המחירים ומכירה בנפרד להצלבה (שגם אם תהיה תהיה גג 2 משחקים כי בחיים מכבי לא יסיימו 1-4) נשמע כמו פתרון הוגן.

אם תשים לב, כמעט כל מי שמבקר את ההנהלה אומר שמקרה פארמר הוא מקרה שיכול לקרות, והטענה בהקשר הזה מופנית רק בגלל
שהמהלך הזה נעשה בניגוד לדעת הצוות המקצועי, וזה משהו שאף אחד לא ידע אז.

בכל מקרה, גם ללא המקרה הזה של פארמר, הטעויות שההנהלה עשתה יכולות לפרנס גם 5 עונות של טעויות.

אפשר לעצום את העיניים ולדבר על שנה וחצי, אבל אני לא חושב שזה המצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2016, 14:21

MTA2311 כתב:קודם כל, לא יודע מה ראית ומה לא, אבל פה דיברנו (אני ספציפית אפילו), על הבלוף הגדול שהיה בעונת האליפות במקביל לכל האירועים המשמחים.

צורת החשיבה שלך מעוותת. ארגון אוהדים, לא אמור לתכנן פעולות בהתאם למה שיחשבו עליו. אם טובת הקבוצה נמצאת בראש סדר העדיפויות שלו, אז על הזין מה שחושבים. אם ברור לכולם שמי שמקבל את ההחלטות המקצועיות בקבוצה הם חבורת לא יוצלחים, אז מוחים. ואם הבעלים אומר במסיבת העיתונאים שלמרות הכישלון המביך, שום דבר בדרך קבלת ההחלטות המקצועיות לא ישתנה, אז מוחים. אז אתה מוזמן לא לקנות את זה עד מחר, אבל הבלוף נמצא בשער 11 ולא פה.

אז פה אנחנו חלוקים. אתה לא יכול לפגוע להם בכיס והבחור הנחמד מגייט 11 (ברח לי השם או הכינוי) הסביר יפה מאוד שמחאה ע"י אי קניית מנויים לא תחזיק מים כי יקנו אותם חבר'ה אחרים. אתה אומר "על הזין מה יגידו" - אני אומר שזה הדבר היחיד שיכול להזיז משהו. איך תגרום להם לשנות דברים? בכיס אתה לא יכול לפגוע - אז אתה יכול לפגוע רק בנראות, במוניטין, ב"שם" הטוב. כן, ב"מה יגידו". כרגע יש תמיכה יחסית רחבה - יש טורי ביקורת נוקבים (מליניאק היום, תקרא) ויש לא מעט ביקורות ושאלות בנושא למזרחי ולפדרמן שאתה רואה שמציקים להם בנושא והכיוון של הדבר הוא בגדול לטובת האוהדים והסימפטיה איתם.

דמיין את פדרמן ביציע העיתונאות אומר למגישים שאוהדי מכבי מוחאים על עונה לא טובה ונוטשים בגלל סיבות מקצועיות. איזה כיסוח האוהדים היו מקבלים על היותם "מפונקים" ו"רולקסים" ולך תסביר שזה לא על השנה הזאת. כולם היו נגדך ועם ההנהלה שגם ככה מלכתחילה יש לה יותר כח עליך, ושום דבר לא היה קורה. לא היית מזיז כלום, להפך.

בהתחשב בעובדה שאתה לא יכול לפגוע להם בכיס, הנראות, המונטין, השם הטוב, שכולם מבחיניתי מקבילים ל"מה יגידו" (תקשורות, אוהדים וכו') זה הכלי היחיד שנשאר לך.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 14:29

בגלל שהמחאה היא על מחירי הכרטיסים, אז שואלים אותם על זה, וזה בדיוק מה שהם רוצים - לברוח לנושאים האלה.
כמו שכל ראיון עם דני פדרמן, בסוף מגיע איכשהו לשאראס ולסופו.

אם היתה מחאה על האופן שבו המועדון מתנהל, כולל השמות של האנשים, אז ההנהלה אמנם היתה יכולה להלין על כך בתקשורת, אבל
היא גם היתה נדרשת לספק תשובות ספציפיות לגבי אנשים ספציפיים.

לא יכול להיות שראיון פתוח של שעה של פדרמן עם התקשורת, וחצי ממנו עוסק במבנה החדש של היורוליג, וכו', ואולי 5 דקות מדברים
על הדברים החשובים, כמו איך שחקנים כמו אונואקו ופבראני הגיעו למועדון ומי אחראי על כך.
למה לא שואלים שום שאלה ספציפית על התפקוד של אבי אבן? למה לא שואלים על איך זה שההנהלה החליפה את כל הצוות המקצועי של גודס
בניגוד לדעתו? למה לא שואלים על שינוי באופן קבלת ההחלטות לאור הכשלונות של השנתיים האחרונות?

לא חסר מה לשאול ועל מה למחות. ארגוני האוהדים בחרו בדבר הכי נוח עבורם, שברור שיגובה בתקשורת, אבל הם שכחו שזה גם החלק
הכי נוח להנהלה להתמודד איתו, וכך כולם מרוויחים חוץ מהקבוצה עצמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 פברואר 2016, 14:34

היכל שקט, מפונק ושרבע ממנו בא עם חולצת פולו אדומה יהוו פגיעה אנושה במועדון.
אני גם ממש לא משוכנע שהתקשורת לא תתמוך במהלך. גם הם בסופו של דבר מבינים מה קורה במועדון מבחינה מקצועית, ולא קשה לראות את זה בכתבות/דיווחים וכו' .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 24 פברואר 2016, 14:35

אתה באמת חושב שזה יותר קל מלענות "תראה, אני מבין אותם, אבל לא מקובל שאוהדים נוטשים את הקבוצה בשנה הכי קשה שלה בגלל שקצת לא הולך" ? אתה מבין שאחרי זה יהיה אלף הנהונים של התקשורת וכתבות ההשתלחות באוהדי מכבי מוכנות כבר? כן, תסביר להם שזה לא על העונה הזאת אלה על העשור האחרון...בטח.

הם יותר חזקים ממך. משפט כזה יפרק הכל ואם אתה באמת חושב שתצליח להסביר ולעשות הד על "התנהלות" מבלי שזה יראה כמו אוהדי הצלחות שמוחאים רק כשלא הולך - שיהיה לך בהצלחה. חד משמעית אין סיכוי. למחאות בעונה הכי גרועה של המועדון על התנהלות מקצועית ולנסות לספר לכל העולם שמדובר בעצם במחאה על כל העשור האחרון זה פשוט זילזול באינטלגנציה של כולם. תאמין בזה כמה שתרצה, לא תשיג כלום ואת כל האהדה שבעולם מהמדיה תקבל ההנהלה ולא אתה. כן, ככה בטוח נזיז משהו.

כדי לגרום לשינוי מבלי לעשות נזק כלכלי שאתה לא מסוגל לעשות - כל מה שנשאר לך זה לנסות לערער את התדמית דרך התקשורת והמדיה. כרגע זה עובד באופן סביר +-. מחאה מקצועית בזמן הנוכחי תשמוט את האדמה מתחת לכל שינוי שאנחנו רוצים לעשות.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי jol9 » 24 פברואר 2016, 15:23

Mitelka כתב:אתה באמת חושב שזה יותר קל מלענות "תראה, אני מבין אותם, אבל לא מקובל שאוהדים נוטשים את הקבוצה בשנה הכי קשה שלה בגלל שקצת לא הולך" ? אתה מבין שאחרי זה יהיה אלף הנהונים של התקשורת וכתבות ההשתלחות באוהדי מכבי מוכנות כבר? כן, תסביר להם שזה לא על העונה הזאת אלה על העשור האחרון...בטח.

הם יותר חזקים ממך. משפט כזה יפרק הכל ואם אתה באמת חושב שתצליח להסביר ולעשות הד על "התנהלות" מבלי שזה יראה כמו אוהדי הצלחות שמוחאים רק כשלא הולך - שיהיה לך בהצלחה. חד משמעית אין סיכוי. למחאות בעונה הכי גרועה של המועדון על התנהלות מקצועית ולנסות לספר לכל העולם שמדובר בעצם במחאה על כל העשור האחרון זה פשוט זילזול באינטלגנציה של כולם. תאמין בזה כמה שתרצה, לא תשיג כלום ואת כל האהדה שבעולם מהמדיה תקבל ההנהלה ולא אתה. כן, ככה בטוח נזיז משהו.

כדי לגרום לשינוי מבלי לעשות נזק כלכלי שאתה לא מסוגל לעשות - כל מה שנשאר לך זה לנסות לערער את התדמית דרך התקשורת והמדיה. כרגע זה עובד באופן סביר +-. מחאה מקצועית בזמן הנוכחי תשמוט את האדמה מתחת לכל שינוי שאנחנו רוצים לעשות.

כמו שאמרתי - כל אחד נשאר במקום שנוח לו להיות בו.
אם ארגוני האוהדים היו רוצים למחות באמת, אז הם היו עושים זאת, החל מלא להגיע למשחקים בכלל, ועד לפירוק מלא של הארגונים.

ככה שגם בלי קשר לעניין המקצועי, המחאה הזאת לא ממש מזיזה לאף אחד.

הכוח הוא לא של ההנהלה, אלא של האוהדים - אלה שמשלמים כסף על מותרות ובאים לעודד. ברגע שתחליטו כארגון או כיחידים,
שאתם לוקחים פסק זמן, גם אם זה אומר שנה, שנתיים או שלוש מחוץ להיכל, אז הכיוון ישתנה.
ההיכל לא יהיה לנצח מלא באנשים שאינם נאמנים כמוכם, ואם בעונה הבאה הסיפור המקצועי (זה שאתם לא רוצים למחות כנגדו) יחזור על עצמו,
אז מהר מאוד יהיו קרחות ביציעים הזולים שפעם אויישו ע"י ארגוני האוהדים ובהמשך גם במקומות אחרים בהיכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי idans10 » 25 פברואר 2016, 10:49

מצטער, לצערי אי אפשר לבצע במדינה הזו חרם צרכנים כמו שצריך. לכן אנחנו משלמים לחברות הכבלים מחיר מופקע על כלום ושום דבר, לכן ערוץ 5 פותח חמישה ערוצים שבהם הוא משדר בדמינטון ודוקים ולכן מעלים מנויים וכרטיסים לא לכל כיס. וכמו שכבר אמרו כאן - גם אם לא יחדשו את המנוי, יקפצו עוד 200 איש בתור. הלוואי והיה אפשר לעשות משהו רציני שיש איר אולם עם כמה עשרות צופים. רק כך נוכל לבצע זעזוע. אבל אם כל משחק הגוש המעודד ישתוק במשך מחצית, זה לא יזיז במיל להנהלה.
סמל אישי של המשתמש
idans10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 פברואר 2016, 20:38

ברוך הבא עידן. באופן עקרוני אתה צודק, אבל אני חושב שאם ארגוני האוהדים לא ירכשו מנויים / לא יעודדו, כן יהיה לזה אפקט מסויים, גם אם לא בטווח המיידי.
בכל מקרה, אני מקווה שכל האוהדים באשר הם יאחדו חזיתות, מתישהו בעתיד, כשיפול האסימון שאין דרך אחרת. בתקווה שלא יותר מידי מאוחר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי idans10 » 25 פברואר 2016, 20:54

תודה.

בוודאי שאם לא יירכשו מנויים יהיה לזה אפקט, רק הבעיה שאני לא רואה את זה קורה. אני אוהד הקבוצה משנת 1986 וחוויתי המון שנים בהיכל כשבגביע אירופה היינו בקושי 5,000 איש בשנים הרעות. דווקא אז היחס היה הרבה יותר אנושי לקהל השרוף, עוד הרבה לפני שהרולקסים הגיעו. מאז שהקבוצה התמסחרה בצורה מגעילה, גם אם כל הגוש המעודד לא יחדש את המנויים, תמיד יהיו עוד שיקפצו על העגלה וזו הבעיה שלנו, כי גם ההנהלה יודעת את זה.
סמל אישי של המשתמש
idans10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 פברואר 2016, 21:01

אני לא רואה משהו רע באחריות אישית
אני לא מוכנה להשתתף בגזל של ערוצי הספורט אז אני לא מזמינה, אני לא מחכה לחרם צרכנים מאורגן, אני עושה (או לא עושה) את זה בשביל לדעת שעמדתי על העקרונות שלי
אותו דבר על המנוי של מכבי, שבמשך שנים היה לי מנוי מהיותר יקרים כי רציתי לתמוך כלכלית למרות שלא יכולתי ללכת (נתתי את הכרטיסים לאחרים), עד שהרגשתי שמספיק זה מספיק
אם כל אחד יגיד ''השני לא יעשה את זה אז גם אני לא'' בחיים לא יביא לכלום

אתם לא רוצים לוותר על הכסא שלכם בהיכל כי מישהו אחר ישר ייקח אותו? בסדר
אם אתם מרגישים שההרגשה האישית שלכם לא נותנת לכם לספוג יותר פיפי מוסווה כגשם על הראש, אל תחדשו, בלי קשר למה שאחרים יעשו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2016, 09:44

דווקא בהקשר הזה לארגוני האוהדים יש הרבה יותר כוח מאשר לצרכן הרגיל.
אם נניח אני מתנתק מYES עכשיו, הם לא באמת ירגישו את זה. אבל אם 1000 אוהדים פתאום לא מחדשים את המנוי,
אז בוודאי שזה יורגש.

העניין הוא האם הם מוכנים לשלם את המחיר, של לא לבוא למשחקים במשך שנתיים שלוש. אני אישית לא חושב שהם מוכנים,
ולכן למחאה הזאת באמת שאין שיניים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 פברואר 2016, 10:20

jol9 כתב:דווקא בהקשר הזה לארגוני האוהדים יש הרבה יותר כוח מאשר לצרכן הרגיל.
אם נניח אני מתנתק מYES עכשיו, הם לא באמת ירגישו את זה. אבל אם 1000 אוהדים פתאום לא מחדשים את המנוי,
אז בוודאי שזה יורגש.

העניין הוא האם הם מוכנים לשלם את המחיר, של לא לבוא למשחקים במשך שנתיים שלוש. אני אישית לא חושב שהם מוכנים,

אבל לפעמים אי אפשר להכריח אנשים לעשות חרם צרכנים, או יותר נכון ''לשכנע'', אז בן אדם צריך להחליט בסופו של יום מה הוא רוצה ומה הוא מרגיש, לא מה אחרים רוצים ומרגישים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 פברואר 2016, 11:51

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:דווקא בהקשר הזה לארגוני האוהדים יש הרבה יותר כוח מאשר לצרכן הרגיל.
אז בוודאי שזה יורגש.

אבל לפעמים אי אפשר להכריח אנשים לעשות חרם צרכנים, או יותר נכון ''לשכנע'', אז בן אדם צריך להחליט בסופו של יום מה הוא רוצה ומה הוא מרגיש, לא מה אחרים רוצים ומרגישים

זה לא רק לפעמים, אלא בדר"כ. כאן אבל יש מקרה באמת ייחודי, שבו קבוצה של אנשים יכולה להתאגד ואפילו מאוד בקלות ולהחליט
החלטות כאלה ואחרות, מה שלא יכול לקרות במקרים אחרים.
בהחלט יש להם כוח, אבל כמו שאומרת הקלישאה, עם כוח באה גם אחריות, ואם ארגוני האוהדים מרגישים שנעשה עוול, והם רוצים
לקחת את האחריות, אז האופציה הזאת צריכה להיות על השולחן, ולא כאיום סרק, אלא כמשהו אמיתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים