חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:המאמן גם לא רוצה את ליאור. נעיף גם אותו?
זה לא נכון. בלאט התראיין ואמר שהסיבה שהוא כיבכול לא רצה את ליאור לא היתה מקצועית, אלא בגלל שהוא חשב שהבאתו של ליאור מויטוריה תהיה מהלך מסורבל שיעלה הרבה כסף. לדבריו, ההנהלה הפתיעה אותו בכך שהיא היתה מוכנה ללכת לכזה מהלך והוא אף הודה לה על זה.
MTA2311 כתב:איפה עובר הגבול? המאמן לא יכול לקבל את כל מה שהוא רוצה, וגם להנהלה יש say בבניית הסגל.
אני כבר באמת לא יודע מה רוצים כאן.
מצד אחד, כל שני וחמישי מבקרים את ההנהלה וחוששים שהיא תתערב יותר מדי בעיניניו של המאמן.
מצד שני, כאשר איזשהו שחקן בעל שם שהאוהדים אוהבים מוזכר בהקשרה של מכבי, גם כאשר המאמן בפירוש לא מעוניין בו, אז פתאום גם לההנהלה צריך להיות 'say' בעיניין.
מאניה דיפרסיה...
אני לא מדבר על מה שבלאט אמר, או לא אמר בקשר להחתמה של ליאור. לא קשה לראות שהוא לא מאוד מעריך אותו כשחקן, ולמרות שההנהלה הביאה אותו בהמון כסף, בלאט לא חושש לייבש אותו על הספסל במאני טיים. להזכירך, בלאט גם הצהיר בתקשורת לא פעם שהוא רצה גם את סופו. זה כבר די ברור שאי אפשר להתייחס למה שהוא אומר בתקשורת בצורה רצינית.
לא נראה לי שיש פה מישהו שחושב שלמאמן בקבוצת ספורט כלשהי היום, יש בלעדיות בבניית הסגל. למאמן יש רשימה, הוא מציג אותה בפני ההנהלה, קרי, מקבלי ההחלטות, ושם פחות או יותר נגמר התפקיד שלו( הוא יכול לעזור במומ במידת הצורך, אבל לא יותר). כמובן שהמצב האופטימלי, הוא בניית קבוצה המורכבת אך ורק משחקנים שהמאמן רצה ב100 אחוז, אבל כשיש יוצאי דופן כמו סופו, שהוביל את הקבוצה לגמר היורוליג, או מצ'באן, שאנשים שהידע שלהם בכדורסל גדול משל שנינו חושבים שהוא הולך להיות הדבר הבא באירופה, אז בהחלט לא יקרה אסון גדול אם ההנהלה תחליט להחתים אותם כביכול בניגוד לדעתו של בלאט.