קאמבק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מי מהשחקנים הבאים הייתם רוצים לראות במכבי ועבור כמה

כספי 1M ולא יותר
7
13%
כספי גם מעל 1M ועד 1.5M
5
10%
אידסון עד 800K ולא יותר
7
13%
אידסון גם מעל 800K ועד 1M
0
אין הצבעות
פארגו עד 1.5M ולא יותר
12
23%
פארגו גם מעל 1.5M ועד 2.5M
5
10%
לאנגפורד עד 1M ולא יותר
2
4%
לאנגפורד עד 1.2M השכר בו הסכים לחזור
11
21%
הנדריקס עד 800K ולא יותר
2
4%
הנדריקס גם מעל 800K ועד 1M
1
2%

סך הכול הצבעות : 52

Re: קאמבק

הודעהעל ידי jol9 » 15 אפריל 2013, 23:13

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:הנדריקס יותר מידי דומה בתכונותיו לגיימס, כך שזה באמת לא רלוונטי לנו כרגע.

אגב, אם סמית לא היה לא הייתי מתנגדת לקו אחורי פארגו-לאנגפורד-איידסון.
קו שלמעט קליעה מבחוץ נותן כמעט הכל (אפשר להשלים את הפנטזיה עם בלו.... ;) )

מה רע בקליעה מבחוץ של פארגו?

היא לא יותר מסבירה, כמו של כל השאר.
אף אחד מהנ"ל לא אוטומט כמו לוגאן למשל או בלו.

לדעתי הקליעה של פארגו לא פחות טובה משניהם. היה לו 45.8% לשלוש בטופ-16 ו 50% לשלוש בסדרה מול קאחה.
מה גם שהשומרים צריכים להזהר מהחדירה שלו ולא יכולים להיצמד יותר מדי

הגזמת... לא קרוב אפילו...
בלו ולוגאן הם קלעים אוטומטיים, פארגו הוא סטריק שוטר. כשהולך אז הולך, אבל באותה העונה הוא קלע בסיבוב הראשון רק 23% לשלוש.

חוץ מזה, אצל פארגו הכל הוא בגדר השערה. הבחור שיחק בסה"כ עונה אחת ביורוליג, בעונה שבה הכל התחבר והקבוצה שיחקה מצויין. הוא לא באמת סחב את הקבוצה,
אלא היה חלק חשוב מפאזל קבוצתי נהדר, ופרץ בגדול בסדרה מול קאחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 15 אפריל 2013, 23:28

MTA2311 כתב:הגנת הלחץ הצליחה מצויין נגד לובליאנה ופרוקום, והתפרקה מול הגדולות.

עד כמה שאני זוכר התפרקה רבות תודות לפציעת פרקינס שהיה אחראי מספר 1 (יחד עם איידסון) להגנת הלחץ ונגד פנאתנייקוס של אוברדוביץ' שהמוליך כדור שלה היה DD שהוא אחד הטובים בעולם בניהול משחק וגם בהגנה.
בכל מקרה אחרי שפרקינס נפצע ותודות לסגל קצר הפסקנו לשחק הגנת לחץ. חוץ מזה שהגנת לחץ לא יכולה להיות תחליף מושלם לקו קדמי חלש יחסית.
ברור שלהרכב הזה היה מגבלות. מגבלה העיקרית הייתה יכולת התקפית מוגבלת של פרקינס.

אני אהבתי את השיטה. הרגיש לי כמו שיטת המשחק של ברצלונה. לחץ על הכדור, חטיפות ושליטה. אם אתה בונה הרכב מתאים לשיטה זה יכול להיות קטלני גם נגד הגדולות. לא חייב כל המשחק לשחק לחץ על הכדור וגם לא נגד כל קבוצה. מה שבטוח שהגנת הלחץ מפתחת אגרסיביות שטובה בשלבים הגבוהים.

עצם העובדה שעדיין מדברים על הקבוצה הזו שהייתה לא אחת הגדולות שהיו (מבחינת הישגים) מראה שצורת המשחק הזו הייתה מאוד מהנה וגם לא מצריכה את השחקנים הכי איכותיים וטובים במשחק. מה שיותר בטוח שהקהל רוצה סגנון מוגדר שזה שווה אופי של קבוצה. השנה אין את זה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אפריל 2013, 23:53

yellowaura כתב:
MTA2311 כתב:הגנת הלחץ הצליחה מצויין נגד לובליאנה ופרוקום, והתפרקה מול הגדולות.

עד כמה שאני זוכר התפרקה רבות תודות לפציעת פרקינס שהיה אחראי מספר 1 (יחד עם איידסון) להגנת הלחץ ונגד פנאתנייקוס של אוברדוביץ' שהמוליך כדור שלה היה DD שהוא אחד הטובים בעולם בניהול משחק וגם בהגנה.
בכל מקרה אחרי שפרקינס נפצע ותודות לסגל קצר הפסקנו לשחק הגנת לחץ. חוץ מזה שהגנת לחץ לא יכולה להיות תחליף מושלם לקו קדמי חלש יחסית.
ברור שלהרכב הזה היה מגבלות. מגבלה העיקרית הייתה יכולת התקפית מוגבלת של פרקינס.

אני אהבתי את השיטה. הרגיש לי כמו שיטת המשחק של ברצלונה. לחץ על הכדור, חטיפות ושליטה. אם אתה בונה הרכב מתאים לשיטה זה יכול להיות קטלני גם נגד הגדולות. לא חייב כל המשחק לשחק לחץ על הכדור וגם לא נגד כל קבוצה. מה שבטוח שהגנת הלחץ מפתחת אגרסיביות שטובה בשלבים הגבוהים.

עצם העובדה שעדיין מדברים על הקבוצה הזו שהייתה לא אחת הגדולות שהיו (מבחינת הישגים) מראה שצורת המשחק הזו הייתה מאוד מהנה וגם לא מצריכה את השחקנים הכי איכותיים וטובים במשחק. מה שיותר בטוח שהקהל רוצה סגנון מוגדר שזה שווה אופי של קבוצה. השנה אין את זה.

ומה עם ברצלונה? ושני המשחקים הראשונים נגד קאחה? העונה ההיא הייתה מצויינת, אבל הגנת הלחץ לא עבדה בשלבים המכריעים( גם אחרי הפציעה של פרקינס ניסו ללחוץ). מה שהכריע, היא העובדה שהיו לנו שחקנים מצויינים בעמדות הקריטיות( רכז וסנטר) .
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי refael » 16 אפריל 2013, 09:23

פארגו ללא ספק.
איידסון לא רלוונטי שיש לך את סמית.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2013, 10:21

שכחתי בסקר את שאראס.

בדיעבד הייתי שם אותו במקום הנדריקס.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 16 אפריל 2013, 10:27

Holiday_Armadillo כתב:בחרתי בהנדריקס עד מליון כי אין לי בעיה שיתנו לו 950K אפילו ואני רוצה שהוא יחזור
בחרתי בפארגו עד 1.5 מליון נטו כי אני מרגישה שזאת משכורת מכובדת לשחקן כמוהו
בחרתי בעומרי בין מליון למליון וחצי כי 1.1 נשמע לי סביר

השאלה אם היית משלמת 1.1 על עמרי (מסכים איתך שזה מחיר הגיוני בהחלט) בהנחה שזה על חשבון גארד איכותי או סנטר איכותי ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2013, 14:24

yellowaura כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בחרתי בהנדריקס עד מליון כי אין לי בעיה שיתנו לו 950K אפילו ואני רוצה שהוא יחזור
בחרתי בפארגו עד 1.5 מליון נטו כי אני מרגישה שזאת משכורת מכובדת לשחקן כמוהו
בחרתי בעומרי בין מליון למליון וחצי כי 1.1 נשמע לי סביר

השאלה אם היית משלמת 1.1 על עמרי (מסכים איתך שזה מחיר הגיוני בהחלט) בהנחה שזה על חשבון גארד איכותי או סנטר איכותי ?

לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי sweety » 16 אפריל 2013, 18:27

אני לא מבינה איך אפשר לרצות שפארגו יחזור אחרי מה שהוא עשה למכבי. יש מספיק שחקנים בשוק ואני לא רוצה לראות את השחקן הזה לובש יותר צהוב. למועדון הזה יש מספיק כבוד עצמי כדי לדאוג שזה לא יקרה.
מרגע של עצבות נצא גדולים וחזקים
סמל אישי של המשתמש
sweety

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 אפריל 2013, 18:31

sweety כתב:אני לא מבינה איך אפשר לרצות שפארגו יחזור אחרי מה שהוא עשה למכבי. יש מספיק שחקנים בשוק ואני לא רוצה לראות את השחקן הזה לובש יותר צהוב. למועדון הזה יש מספיק כבוד עצמי כדי לדאוג שזה לא יקרה.

מה שיוגב עשה, היה חמור הרבה יותר, ולא רק שהחזירו אותו, עוד הכפילו לו את החוזה. קצת מגוחך לא להחזיר את פארגו, בגלל מה שהוא עשה, כשיוגב התקבל בזרועות פתוחות.

לדעתי אף אחד מהם לא צריך להיות במכבי, אבל הספינה הזאת כבר הפליגה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2013, 20:09

מה שהיה היה... אי אפשר לחיות בתוך עולם של נקמות ונאמנות. אנחנו כבר לא בעידן הזה.
פארגו עזב, הפר את החוזה ושילם למכבי קנס. הכל סגור מהבחינה הזאת, ואם מבחינת פארגו זה בסדר, אז אני לא רואה שום בעיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים