15 אפריל 2013, 23:13
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:הנדריקס יותר מידי דומה בתכונותיו לגיימס, כך שזה באמת לא רלוונטי לנו כרגע.
אגב, אם סמית לא היה לא הייתי מתנגדת לקו אחורי פארגו-לאנגפורד-איידסון.
קו שלמעט קליעה מבחוץ נותן כמעט הכל (אפשר להשלים את הפנטזיה עם בלו....)
מה רע בקליעה מבחוץ של פארגו?
היא לא יותר מסבירה, כמו של כל השאר.
אף אחד מהנ"ל לא אוטומט כמו לוגאן למשל או בלו.
לדעתי הקליעה של פארגו לא פחות טובה משניהם. היה לו 45.8% לשלוש בטופ-16 ו 50% לשלוש בסדרה מול קאחה.
מה גם שהשומרים צריכים להזהר מהחדירה שלו ולא יכולים להיצמד יותר מדי
15 אפריל 2013, 23:28
MTA2311 כתב:הגנת הלחץ הצליחה מצויין נגד לובליאנה ופרוקום, והתפרקה מול הגדולות.
15 אפריל 2013, 23:53
yellowaura כתב:MTA2311 כתב:הגנת הלחץ הצליחה מצויין נגד לובליאנה ופרוקום, והתפרקה מול הגדולות.
עד כמה שאני זוכר התפרקה רבות תודות לפציעת פרקינס שהיה אחראי מספר 1 (יחד עם איידסון) להגנת הלחץ ונגד פנאתנייקוס של אוברדוביץ' שהמוליך כדור שלה היה DD שהוא אחד הטובים בעולם בניהול משחק וגם בהגנה.
בכל מקרה אחרי שפרקינס נפצע ותודות לסגל קצר הפסקנו לשחק הגנת לחץ. חוץ מזה שהגנת לחץ לא יכולה להיות תחליף מושלם לקו קדמי חלש יחסית.
ברור שלהרכב הזה היה מגבלות. מגבלה העיקרית הייתה יכולת התקפית מוגבלת של פרקינס.
אני אהבתי את השיטה. הרגיש לי כמו שיטת המשחק של ברצלונה. לחץ על הכדור, חטיפות ושליטה. אם אתה בונה הרכב מתאים לשיטה זה יכול להיות קטלני גם נגד הגדולות. לא חייב כל המשחק לשחק לחץ על הכדור וגם לא נגד כל קבוצה. מה שבטוח שהגנת הלחץ מפתחת אגרסיביות שטובה בשלבים הגבוהים.
עצם העובדה שעדיין מדברים על הקבוצה הזו שהייתה לא אחת הגדולות שהיו (מבחינת הישגים) מראה שצורת המשחק הזו הייתה מאוד מהנה וגם לא מצריכה את השחקנים הכי איכותיים וטובים במשחק. מה שיותר בטוח שהקהל רוצה סגנון מוגדר שזה שווה אופי של קבוצה. השנה אין את זה.
16 אפריל 2013, 09:23
16 אפריל 2013, 10:21
16 אפריל 2013, 10:27
Holiday_Armadillo כתב:בחרתי בהנדריקס עד מליון כי אין לי בעיה שיתנו לו 950K אפילו ואני רוצה שהוא יחזור
בחרתי בפארגו עד 1.5 מליון נטו כי אני מרגישה שזאת משכורת מכובדת לשחקן כמוהו
בחרתי בעומרי בין מליון למליון וחצי כי 1.1 נשמע לי סביר
16 אפריל 2013, 14:24
yellowaura כתב:Holiday_Armadillo כתב:בחרתי בהנדריקס עד מליון כי אין לי בעיה שיתנו לו 950K אפילו ואני רוצה שהוא יחזור
בחרתי בפארגו עד 1.5 מליון נטו כי אני מרגישה שזאת משכורת מכובדת לשחקן כמוהו
בחרתי בעומרי בין מליון למליון וחצי כי 1.1 נשמע לי סביר
השאלה אם היית משלמת 1.1 על עמרי (מסכים איתך שזה מחיר הגיוני בהחלט) בהנחה שזה על חשבון גארד איכותי או סנטר איכותי ?
16 אפריל 2013, 18:27
16 אפריל 2013, 18:31
sweety כתב:אני לא מבינה איך אפשר לרצות שפארגו יחזור אחרי מה שהוא עשה למכבי. יש מספיק שחקנים בשוק ואני לא רוצה לראות את השחקן הזה לובש יותר צהוב. למועדון הזה יש מספיק כבוד עצמי כדי לדאוג שזה לא יקרה.
16 אפריל 2013, 20:09