ליגת ווינר: מכבי נגד בני הרצליה - חמישי 21:00 ערוץ הספורט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד בני הרצליה, חמישי, 21:00

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 00:01

יוסי22 כתב:למה סופו לא משחק ?

הגיע הזמן להפסיק לשחק אותה יותר צדיקים מהאפיפיור , אז הוא ניער שחקן שנדחף לו לתוך הגופיה , ממש סיבה להיסטריה ... זה נשמע כאילו הוא הלך והכניס אגרוף למישהו .

מכבי מגיע למשחק מחר בלי גבוהים ואני מקווה שלא נשמע את הקשקשת הרגילה של זה מכבי והיא אמורה לנצח 50 הפרש גם בלי שחקנים .

יש שמועות שהוא עבר לענף ספורט אחר- איגרוף תאילנדי :laugh2
הוא לא מושעה?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 01:33

טיוס לא ישחק, אם כי הרנטגן לא העיד על שום דבר חמור.
גם בן אלטיט פצוע. בהצלחה לסנטרים ג׳ק & ג׳ו ולפאוור פורוורדים הנפלאים- סמית׳ ולינהרט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 07:38

יוסי22 כתב:למה סופו לא משחק ?

הגיע הזמן להפסיק לשחק אותה יותר צדיקים מהאפיפיור , אז הוא ניער שחקן שנדחף לו לתוך הגופיה , ממש סיבה להיסטריה ... זה נשמע כאילו הוא הלך והכניס אגרוף למישהו .

מכבי מגיע למשחק מחר בלי גבוהים ואני מקווה שלא נשמע את הקשקשת הרגילה של זה מכבי והיא אמורה לנצח 50 הפרש גם בלי שחקנים .

על מה אתה מדבר? יש לו ועדת משמעת באיגוד היום והוא יושעה למספר משחקים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 07:42

החציל האצטקי כתב:טיוס לא ישחק, אם כי הרנטגן לא העיד על שום דבר חמור.
גם בן אלטיט פצוע. בהצלחה לסנטרים ג׳ק & ג׳ו ולפאוור פורוורדים הנפלאים- סמית׳ ולינהרט.

אני מניח שיפתחו עם ג'ייק ואלכסנדר ביחד. הבעיה היא שכהן צריך לשחק כמעט כל המשחק כי אין באמת סנטר אחר. אלכסנדר ב- 5 וסמי' ב- 4 לא יילך גם נגד קבוצת ליגה.

בעיה שניה היא שהפסד היום מביא את ירושלים למרחק משחק אחד מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2015, 10:58

כל משחקי המחזור הנוכחי (חוץ מזה של עכברושייה ששוחק לפני יומיים) ישוחקו היום וישודרו באותו ערוץ...
איך לא קמה שום מחאה - כלום?! בושה של ערוץ שיש לו כל כך הרבה ערוצי ספורט(5, 5+, 5 לייב, 5 גולד, 5 HD)...זה לא ייאמן בכלל ששום משחק לא משודר בנפרד...הפריצות האלו למגרשים זו פשוט יריקה בפרצוף של הצופים!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מכביסט24 » 30 אפריל 2015, 11:01

הקבוצה הזאת נהיתה בדיחה.. הסגל הזה בדיחה..
מעולם לא הרגשתי סלידה כל כך חזקה מקבוצה של מכבי. נפשית כבר נפרדתי מזמן מהעונה הזאת..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2015, 11:04

מכביסט30 כתב:הקבוצה הזאת נהיתה בדיחה.. הסגל הזה בדיחה..
מעולם לא הרגשתי סלידה כל כך חזקה מקבוצה של מכבי. נפשית כבר נפרדתי מזמן מהעונה הזאת..

הבעיה היא שאין למה לצפות- בעונה הבאה חוזרים לפיינל פור בו אין שום יתרון למי מסיימת באיזה מקום....הרי גם אם מכבי תסיים ראשונה וגם אם היא תסיים שמינית הפיינל פור ישוחק בארנה...
העונה זו העונה האחרונה שאפשר בכלל לראות את הליגה הזו ומכבי בוא נגיד לא עושה כל כך הרבה חשק...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 אפריל 2015, 11:39

מה הבדיחה בזה ששלושת הגבוהים המרכזיים של הקבוצה לא כשירים למשחק ? ואיך זה קשור לסלידה מהקבוצה ?

לגבי סופו אולי הוא יורחק , בינתיים הוא לא ומכבי מצידה ממש לא אמורה לשתף פעולה עם הקרקס התקשורתי שניפח דחיפה עם המרפק לאירוע אלימות ... זה קורה כל הזמן ואף אחד לא חלם אף פעם לעשות מזה כזה פסטיבל .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 11:41

יוסי22 כתב:לגבי סופו אולי הוא יורחק , בינתיים הוא לא ומכבי מצידה ממש לא אמורה לשתף פעולה עם הקרקס התקשורתי שניפח דחיפה עם המרפק לאירוע אלימות ... זה קורה כל הזמן ואף אחד לא חלם אף פעם לעשות מזה כזה פסטיבל .

אין שום אולי. סופו לא ישחק היום. על מה אתה מדבר?
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 30 אפריל 2015, 11:55

הבעייה היא שמבחינתי מדובר במספר פירות רקובים שמבאישים את כל הסל:

1. פארגו - אני סולד מהשחקן הזה , חסר אופי , אנוכי , טיפש , גם שהוא קולע סל "גדול" , זה עדיין לא השחקן שחלמנו שיחזור לפה.
2. היינס - האמת זה יותר כעס ואכזבה מהצוות המקצועי שלא מצליח להוציא ממנו 10% ממה ש"כן" אפשר להוציא ממנו , ומההנהלה שהטילה ווטו על החלפתו.
3. סופו - כמה אפשר להיות נזק?? אחרי שהוא בא כמו בלון (כבר אז היו צריכים להעיף אותו) , במקומו הייתי יושב כמו טטלה ועושה מה אומרים לי.
4. לאנסברג - חבל שזה השחקן שאנחנו חייבים להסתמך עליו בשנים הקרובות - עצלן , לא שומר , חסר אופי.
5. אוחיון - אוהב אותו ואת המחויבות שלו גם שהוא סובל מכאבים , ורואים שהוא סובל , אבל עצם העובדה שהוא כבר 4 שנים הרכז המוביל שלנו ללא תחליף , זה פשוט מחדל ברמת ההנהלה , מחדל בסדר גודל של פיטורין.
6. פיני - נכנס כמו רוח סערה , יעזוב אותנו כמו נאד חלוש , נראה לי שמאז ההדחה באירופה כלום כבר לא מעניין אותו , וכל פעם שהוא פותח את הפה , אני מצטנף בחוסר נוחות בכסא.
7. גודס - פשוט מאד נכשל (אני יוצא מנקודת הנחה שנפסיד את האליפות , כן?) , ובמה הוא נכשל? בזה שהקבוצה הזאת במקום להתקדם ולהשתפר כמו שכל קבוצה נורמלית עושה במהלך עונה , הגיע לשיא מוקדם מדי , נופל לשפל מהר מדי ויותר מדי פעמים.
8. הנהלה - a) שמעון מזרחי - ההתעסקות שלו , ומסע הצלב המגוחך שלו אחרי ששרים לו "תתאבד כבר" ממזמן כבר הפך להיות מסע צלב מעיק , מגוחך , שמגחיך את שמעון מזרחי , ומגחיך את מכבי
, יואיל נא בטובו האיש הענק הזה , שאני כל כך אוהב , לרדת מהעץ המטופש הזה , שעושה ממנו חוכא ואיטלולה.
b) דיוויד פדרמן - מנסה להיות יותר צדיק מהאפיפיור הא? האיש שבגללו עזב משקיע שאהב את הקבוצה , האיש שבגללו , לא הותוותה דרך למועדון , האיש שבגללו טייריס רייס , ג'ייסי קארול , אנטה טומיץ' כבר לא במכבי , נזק קמצן.
c) הילדים - היורשים הבלתי מעוררים של הנהלת מכבי , שנבחרו בגלל נפוטיזם , שלא הייתי נותן להם לנהל חנות מכולת , אם הם היו שכירים בחברות שההורים שלהם מנהלים , ולא היו נושאים את השם המפורש , הם היו מפוטרים ממזמן.

אני אגיד לכם מה אני רוצה לראות , אני רוצה לראות שחקנים ששורטים ונאבקים על החולצה של המועדון הזה , אני רוצה לראות מאמן שלוקח ללב הפסדים לראשון לציון ולגליל , שלא לדבר על דרבי או הפועל ירושליים , אני רוצה לראות ישראלים , כן ישראלים , אני מעדיף להפסיד עם בן אלטיט מאשר לנצח עם מרקיז היינס , אני רוצה לראות סל של שון דאוסן , הרבה יותר מסל של לינהרט , רוצה לראות נשמה , אכפתיות , שכל (ראבק , מה קשה למצוא שחקנים שיש להם שכל בראש, סאמו), רוצה שהמחליפים של הקבוצה שהם מקבלים הזדמנות טורפים את הפרקט.

זהו , עכשיו לוקחים אותי לאשפוז.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 30 אפריל 2015, 11:59

יוסי22 כתב:

מה הבדיחה בזה ששלושת הגבוהים המרכזיים של הקבוצה לא כשירים למשחק ? ואיך זה קשור לסלידה מהקבוצה ?

לגבי סופו אולי הוא יורחק , בינתיים הוא לא ומכבי מצידה ממש לא אמורה לשתף פעולה עם הקרקס התקשורתי שניפח דחיפה עם המרפק לאירוע אלימות ... זה קורה כל הזמן ואף אחד לא חלם אף פעם לעשות מזה כזה פסטיבל .

יוסי , כמה משחקים אתה זוכר העונה ששחקן הורחק על אלימות? גם למה אתה מגונן על סופו?? הבן אדם הורחק בגמר גביע אחרי שפוצץ מישהו במכות , הבן אדם קפץ ליציע של אוהדים במטרה להרביץ , הבן אדם דופק מרפקים כי קצת עשו איתו טראש טוק , הוא לא מחוייב למקצוע שלו , זורק ז' על הקבוצה , ממתי הוא קדוש מעונה ומסכן? קצת הגיון.

העונה הזאת מחורבנת , שילוב של שחקנים לא מתאימים , חוסר מזל משווע (היה ברור שזה יקרה אחרי ששנה שעברה מיצינו כל בדל של מזל) , צוות מקצועי בינוני , והנהלה שממשיכה את מופע הבלהות שלה , הקבוצה הזאת תאבד אליפות , ככה רשום על העונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2015, 12:00

my man כתב:

הבעיה היא שאין למה לצפות- בעונה הבאה חוזרים לפיינל פור בו אין שום יתרון למי מסיימת באיזה מקום....הרי גם אם מכבי תסיים ראשונה וגם אם היא תסיים שמינית הפיינל פור ישוחק בארנה...
העונה זו העונה האחרונה שאפשר בכלל לראות את הליגה הזו ומכבי בוא נגיד לא עושה כל כך הרבה חשק...

אני לא לגמרי בטוחה, אבל נראה לי שראיתי איפשהו שהחליטו שהקבוצה שסיימה ראשונה את הליגה הסדירה תקבע היכן ייערך הפיינל פור.
זה נכון או שדימיינתי??

עריכה: לא דמיינתי....
מיקום הפיינל פור ייקבע בתום סדרות רבע הגמר על ידי הקבוצה אשר סיימה את העונה הסדירה במקום הראשון. במידה וקבוצה זו תודח ברבע הגמר, הזכות תעבור לקבוצה המדורגת הגבוה ביותר בתום העונה הסדירה מבין קבוצות הפיינל פור, כאשר לטובת מיקסום ההכנסות והצלחת האירוע ותדמיתו, נקבע כי הפיינל פור יתקיים רק באולמות אשר מכילים מעל 10,000 צופים

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/129408
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי sunshine » 30 אפריל 2015, 12:07

חנו'ש כתב:
my man כתב:

אני לא לגמרי בטוחה, אבל נראה לי שראיתי איפשהו שהחליטו שהקבוצה שסיימה ראשונה את הליגה הסדירה תקבע היכן ייערך הפיינל פור.
זה נכון או שדימיינתי??

נכון,אבל גם זה עוד ישתנה..
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 12:11

ankram כתב:זהו , עכשיו לוקחים אותי לאשפוז.

הרגת אותי...
מסכים איתך בגדול
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2015, 12:36

חנו'ש כתב:
my man כתב:

זה נכון או שדימיינתי??

עריכה: לא דמיינתי....
מיקום הפיינל פור ייקבע בתום סדרות רבע הגמר על ידי הקבוצה אשר סיימה את העונה הסדירה במקום הראשון. במידה וקבוצה זו תודח ברבע הגמר, הזכות תעבור לקבוצה המדורגת הגבוה ביותר בתום העונה הסדירה מבין קבוצות הפיינל פור, כאשר לטובת מיקסום ההכנסות והצלחת האירוע ותדמיתו, נקבע כי הפיינל פור יתקיים רק באולמות אשר מכילים מעל 10,000 צופים

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/129408

א'- כמובן שמה שכתבתי זו לא הסיבה היחידה לסלוד מהליגה הזו..
ב'- כמובן שמה שכתבתי זו לא הסיבה היחידה לסלוד מהפיינל פור..
ג'- כמובן שמה שהבאת ישתנה ברגע שהם יקלטו שמכבי הולכת לסיים במקום הראשון.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2015, 12:40

אורי, לרגע לא טענתי אחרת...
אבל לפחות כרגע, הפיינל פור לא ישוחק בהכרח בארנה.

וברור שיכולים לשנות את החוק, אבל מוזר שהכניסו את החוק הזה מלכתחילה, הרי המובן מאליו הוא שמכבי תסיים ראשונה את הליגה הסדירה כמו ב-98% מהעונות מאז ייסודה של הליגה הזו.
אז איך המנהלת הסכימה לכזו "מתנה" עבור מכבי? ולמה לתת את ה"מתנה" הזו אם הם גם ככה ישנו אותה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי sunshine » 30 אפריל 2015, 12:57

חנו'ש כתב:אורי, לרגע לא טענתי אחרת...

וברור שיכולים לשנות את החוק, אבל מוזר שהכניסו את החוק הזה מלכתחילה, הרי המובן מאליו הוא שמכבי תסיים ראשונה את הליגה הסדירה כמו ב-98% מהעונות מאז ייסודה של הליגה הזו.
אז איך המנהלת הסכימה לכזו "מתנה" עבור מכבי? ולמה לתת את ה"מתנה" הזו אם הם גם ככה ישנו אותה??

כי המנהלת בכיס הקטן של מכבי?...

זו לא בדיוק מתנה..כרגע בזכות ההנהלה גם מגדל עדיפה לרשות הליגה על מכבי,וצריך להתחרות על משו...
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 30 אפריל 2015, 12:58

חנו'ש כתב:אורי, לרגע לא טענתי אחרת...

קוראים לזה מראית עין...בשביל שזה ייתפס טוב גם בתקשורת ולעיני האוהדים ויעבירו אותו בלי יותר מדי טררם..
האבסורד הגדול ביותר הוא שיש רק 2 אולמות שעומדים בסטנדרט שהם הציבו ואלו שני האולמות הביתיים של הקבוצות שהתנגדו לחוק. זה כל כך לא ספורטיבי שזה הזוי!
דווקא שיש תנופה לליגה, למשקיעים, ואולמות חדשים(חולון, עכברושייה, חיפה, מגדל ואפילו באר שבע) אז החלאות המטומטמים האלו מחזירים אותנו 10 שנים אחורה עם החלטה להרוס ולהשמיד את הכדורסל הישראלי...

הפיינל פור היה כישלון מרגע הקמתו!כמעט כל קבוצה שגנבה את ה"אליפות" ממכבי התמוטטה מיד אחר כך- חולון, גליל, חיפה(הם עוד לא, אבל זה יגיע) זו שיטה שנותנת לקבוצה כלשהיא התרוממות רוח מדומה שמחזיקה בדיוק לערב אחד של שכרון חושים במועדון בעיר וזהו..עונה אחרי זה מכבי שוב תסיים ראשונה ושוב הקבוצה שזכתה תתמודד על מקום ברבע הגמר ןחוזר חלילה עד שהקבוצה תתפרק מנכסיה ותרד ליגה. בדיוק מה שקרה ממש כמעט לחולון ומול עינינו לגליל...

נשבר לי מזה. שנים אני מחכה לסדרת גמר/חצי גמר של 5 משחקים מול יריבה שתתפתח ותגדל להיות יריב רואי לנו. בדיוק כמו בספרד, איטליה, יוון ועוד ליגות תחרותיות ומעניינות.
מש שנקבל זה משחקון וחצי(כי לחצי גמר בדרך כלל מגיעה קבוצה כמו אשדוד וזה נראה כמו שזה נראה) והביתה.
גם הקבוצה שזוכה לא באמת תהנה מזה...
רק תראו מה עשו 2 המשחקים מול חיפה בעונה שעברה. היה טירוף מוחלט עם שיא הדרמתיות שיכולה להיות. הייתי במשחק בנוקיה- הרבה זמן לא התרגשתי במשחק מול קבוצת ליגה... תארו לכם 5 משחקים כאלו- פלייאוף אמיתי עם התרגשות וטירוף היציעים. זה מה שיחזיר את העניין והמשקיעים בליגה הזו. שום דבר אחר לא.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2015, 13:29

my man כתב:קוראים לזה מראית עין...בשביל שזה ייתפס טוב גם בתקשורת ולעיני האוהדים ויעבירו אותו בלי יותר מדי טררם..

בשביל התקשורת, כמה שיותר לפגוע במכבי יותר טוב, אז למה לתת להם מתנות?? הרי זה לא ספורטיבי שזה תמיד יהיה בנוק... "מנורה מבטחים" לא? :duh
ובשביל האוהדים, ברגע שהחזרת את השיטה הסתומה הזו אתה לא יכול לעשות כלום כדי שזה יחליק יותר טוב בגרון, והחוק הזה לא ממש משפר את ההרגשה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מכביסט24 » 30 אפריל 2015, 17:48

יוסי22 כתב:

מצחיק אותי שכתבת ששלושת הגבוהים שלנו לא כשירים, משמע הכללת גם את סופו.. הדבר היחיד שלא כשיר אצלו זה הראש האינפנטילי שלו...
הסלידה מהקבוצה לא התחילה מהיום אתה יודע.. מוזר שאני מפתיע אותך..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים