מכביסט30 כתב:הקבוצה הזאת נהיתה בדיחה.. הסגל הזה בדיחה..
מעולם לא הרגשתי סלידה כל כך חזקה מקבוצה של מכבי. נפשית כבר נפרדתי מזמן מהעונה הזאת..
הבעייה היא שמבחינתי מדובר במספר פירות רקובים שמבאישים את כל הסל:
1. פארגו - אני סולד מהשחקן הזה , חסר אופי , אנוכי , טיפש , גם שהוא קולע סל "גדול" , זה עדיין לא השחקן שחלמנו שיחזור לפה.
2. היינס - האמת זה יותר כעס ואכזבה מהצוות המקצועי שלא מצליח להוציא ממנו 10% ממה ש"כן" אפשר להוציא ממנו , ומההנהלה שהטילה ווטו על החלפתו.
3. סופו - כמה אפשר להיות נזק?? אחרי שהוא בא כמו בלון (כבר אז היו צריכים להעיף אותו) , במקומו הייתי יושב כמו טטלה ועושה מה אומרים לי.
4. לאנסברג - חבל שזה השחקן שאנחנו חייבים להסתמך עליו בשנים הקרובות - עצלן , לא שומר , חסר אופי.
5. אוחיון - אוהב אותו ואת המחויבות שלו גם שהוא סובל מכאבים , ורואים שהוא סובל , אבל עצם העובדה שהוא כבר 4 שנים הרכז המוביל שלנו ללא תחליף , זה פשוט מחדל ברמת ההנהלה , מחדל בסדר גודל של פיטורין.
6. פיני - נכנס כמו רוח סערה , יעזוב אותנו כמו נאד חלוש , נראה לי שמאז ההדחה באירופה כלום כבר לא מעניין אותו , וכל פעם שהוא פותח את הפה , אני מצטנף בחוסר נוחות בכסא.
7. גודס - פשוט מאד נכשל (אני יוצא מנקודת הנחה שנפסיד את האליפות , כן?) , ובמה הוא נכשל? בזה שהקבוצה הזאת במקום להתקדם ולהשתפר כמו שכל קבוצה נורמלית עושה במהלך עונה , הגיע לשיא מוקדם מדי , נופל לשפל מהר מדי ויותר מדי פעמים.
8. הנהלה - a) שמעון מזרחי - ההתעסקות שלו , ומסע הצלב המגוחך שלו אחרי ששרים לו "תתאבד כבר" ממזמן כבר הפך להיות מסע צלב מעיק , מגוחך , שמגחיך את שמעון מזרחי , ומגחיך את מכבי
, יואיל נא בטובו האיש הענק הזה , שאני כל כך אוהב , לרדת מהעץ המטופש הזה , שעושה ממנו חוכא ואיטלולה.
b) דיוויד פדרמן - מנסה להיות יותר צדיק מהאפיפיור הא? האיש שבגללו עזב משקיע שאהב את הקבוצה , האיש שבגללו , לא הותוותה דרך למועדון , האיש שבגללו טייריס רייס , ג'ייסי קארול , אנטה טומיץ' כבר לא במכבי , נזק קמצן.
c) הילדים - היורשים הבלתי מעוררים של הנהלת מכבי , שנבחרו בגלל נפוטיזם , שלא הייתי נותן להם לנהל חנות מכולת , אם הם היו שכירים בחברות שההורים שלהם מנהלים , ולא היו נושאים את השם המפורש , הם היו מפוטרים ממזמן.
אני אגיד לכם מה אני רוצה לראות , אני רוצה לראות שחקנים ששורטים ונאבקים על החולצה של המועדון הזה , אני רוצה לראות מאמן שלוקח ללב הפסדים לראשון לציון ולגליל , שלא לדבר על דרבי או הפועל ירושליים , אני רוצה לראות ישראלים , כן ישראלים , אני מעדיף להפסיד עם בן אלטיט מאשר לנצח עם מרקיז היינס , אני רוצה לראות סל של שון דאוסן , הרבה יותר מסל של לינהרט , רוצה לראות נשמה , אכפתיות , שכל (ראבק , מה קשה למצוא שחקנים שיש להם שכל בראש, סאמו), רוצה שהמחליפים של הקבוצה שהם מקבלים הזדמנות טורפים את הפרקט.
זהו , עכשיו לוקחים אותי לאשפוז.