גודס הביתה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2015, 23:15

שוב אני אומר, החלק של גודס במצב הנוכחי הוא לא קטן, אבל ראבאק, תראו עם מה הוא יוצא למלחמה.
וכן, יש פה גם את פאקטור הנסיון. מדובר בעונה הראשונה שלו כמאמן מכבי.

כשלוקחים בחשבון את שתי הנקודות האלה, מגיע לו קצת יותר קרדיט.
בכל מקרה, זה ממש לא שמחכה בחוץ משהו הרבה יותר טוב. כולה אדלשטיין. תרגיעו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 23:15

חנו'ש כתב:מה אתם רוצים מגיא?
הקבוצה היום הצליחה לחזור מ-20 הפרש והתקרבה לפאקינג אילת עד כדי 6 נק'!! :eek
זה בכלל לא מובן מאליו!!

איך הקבוצה הזו לא סיימה העונה כאלופת אירופה רק אלוהים יודע....

צריך להעריך את השחקנים שהצליחו לקחת שני משחקים מאילת. זה ממש לא מובן באליו.

את סתם בכיינית.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 יוני 2015, 23:16

אם גודס היה שותק, לא היתה לי בעיה איתו.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2015, 23:17

MTA2311 כתב:שוב אני אומר, החלק של גודס במצב הנוכחי הוא לא קטן, אבל ראבאק, תראו עם מה הוא יוצא למלחמה.

בכדורגל זר עובד לא רע. ואם נהיה כנים אז גם ספאחיה עשה עבודה הרבה יותר טובה מגודס. או מאפי
שחף

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יוני 2015, 23:18

MTA2311 כתב:שוב אני אומר, החלק של גודס במצב הנוכחי הוא לא קטן, אבל ראבאק, תראו עם מה הוא יוצא למלחמה.

אלדשטיין מאמן טוב בכמה דרגות. אי אפשר להשוות.
הבעיה שלי עם גודס שהוא לא מציב שום סטנדרטים לשחקנים. הוא פשוט בובה על חוט, אף שחקן לא סופר אותו. שחקן עושה מה שבא לו על הפרקט, וגודס לא מגיב.
הוא לא סמכות כמו דיוויד בלאט. כבר בתחילת העונה, שזיהיתי את הבעיה בזו, התרעתי שאם הוא לא יתעשת זה יבוא לו בהפוכה בשלבים המתקדמים והחשובים ביותר.
והנה, צדקתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 יוני 2015, 23:23

גודס בעונה בינונית מאוד, אבל שאף אחד לא יתבלבל מי אחראי על הכישלון המחפיר בעונה הזאת עד כה. הפדרמנים. הגיע הזמן להיפרד, ויפה שעה אחת קודם. חלאס.
מכבי הגיעה לעונה הזאת עם פאקינג תואר אליפות אירופה, איפה היא היום? מהפסגה אל התחתית.
אחדשיודע

הודעהעל ידי tzachMTA » 15 יוני 2015, 00:05

חנו'ש כתב:מה אתם רוצים מגיא?
הקבוצה היום הצליחה לחזור מ-20 הפרש והתקרבה לפאקינג אילת עד כדי 6 נק'!! :eek
זה בכלל לא מובן מאליו!!

איך הקבוצה הזו לא סיימה העונה כאלופת אירופה רק אלוהים יודע....

נדמה לי שזו הבעיה, חוסר הערכה וכבוד להישגים שצוות האימון,הנדיר שלנו מביא אותנו אליהם. פיני, גודס שטיין הביתה.
tzachMTA

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יוני 2015, 00:12

הייתי בטוח שתגיעו ל-15 עמודים של בכיינות בשעה וחצי הזו , גאה בכם :clap2

מי שלא מבין את הבעייתיות עם 3 ישראלים כשאחד מהם הוא כהן והשני אוחיון כשלזה מתווספת גם הפציעה של סמית צריך לבדוק מה לא בסדר איתו , לא עם פדרמן .

וכן , חשבתי שמכבי תיקח את המשחק היום בגלל הדרך שבה התפתח המשחק השני אבל זה הפסד יותר מלגיטימי בוודאי עם השיפוט שהוציא את רנדל מהמשחק בשלב מוקדם מאוד .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יוני 2015, 00:13

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:זה לא מזיז לו ולא אמור להזיז לו .

תמשיכו לבכות , אני פרשתי .

בשיא.

אל תשמח כל כך מהר .

רק זמנית , לתת לתחושת הקבס לשקוע קצת .
יוסי22

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2015, 00:15

יוסי22 כתב:הייתי בטוח שתגיעו ל-15 עמודים של בכיינות בשעה וחצי הזו , גאה בכם :clap2

מי שלא מבין את הבעייתיות עם 3 ישראלים כשאחד מהם הוא כהן והשני אוחיון כשלזה מתווספת גם הפציעה של סמית צריך לבדוק מה לא בסדר איתו , לא עם פדרמן .

וכן , חשבתי שמכבי תיקח את המשחק היום בגלל הדרך שבה התפתח המשחק השני אבל זה הפסד יותר מלגיטימי בוודאי עם השיפוט שהוציא את רנדל מהמשחק בשלב מוקדם מאוד .

די כבר יוסי! חנקת אותנו!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 00:16

יוסי22 כתב:הייתי בטוח שתגיעו ל-15 עמודים של בכיינות בשעה וחצי הזו , גאה בכם :clap2

יוסי, זה לא חשוב מה התירוצים. מה שמגוחך זה החגיגות שלך אחרי ההפסד של מכבי ביום רביעי. באמת חשבת שעבור
הסגל הזה הפסד כזה זה דבר טוב?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 00:20

רגע רגע רגע, ההתנהלות של הפדרמנים העונה נראית לך טובה? לא נראה לך מוזר שהם צפו במתרחש בכל העונה הזאת ולא עשו כלום? הם חשבו שהנס של העונה הקודמת יחזור גם העונה, זאת התנהלות חובבנית. איך בכלל אפשר לחשוב שהם לא הבעיה פה? מי נראה לך מינה את גודס (שאגב מראה בינוניות מה היא, אבל ממש אי אפשר להפיל הכל עליו)? הוא נחת מהירח? מי השאיר את היינס ולא הביא לו מחליף? מי לא הביא מחליף ישראלי לפניני? מי מונע ממשקיע רציני להזרים כספים למועדון?
אחדשיודע

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יוני 2015, 00:34

ההפסד ביום רביעי היה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות למכבי כי לשחק את הגמר בלי סמית זה לתת לירושלים את האליפות במתנה.

לא אמרתי שזה היה מכוון כי אני לא מקורב להנהלה אבל אם אני הייתי שם הייתי מפסיד בכוונה .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יוני 2015, 00:38

ואחד שיודע או במקרה הזה שלא יודע ...

מכבי משחקת בלי שחקן ישראלי שהחזיק את מכבי לפני הפציעה שלו ומכבי לא אמורה לבנות את עצמה לפציעות , דיברנו על זה כל כך הרבה פעמים אבל אנשים מתעקשים לתקוף בחמת זעם קדושה בלי קשר למציאות .

מכבי נתקעה עם 3 ישראלים כשאחד מהם זה כהן , תוסיף לזה את הפציעה של סמית ותקבל קבוצה שנלחמת נגד ההרכבים שנכפים עליה על ידי החוק הרוסי וההרכב המתקצר והולך .

היתה למכבי כבר תקופה טובה יותר כשהגבוהים חזרו לפני שלאנדסברג נפצע שוב , לצערנו מכבי של השנה סבלה מחוסר מזל מתמשך לאורך כל העונה עם הפציעות , לבוא ולתקוף סתם זה מגוחך.
יוסי22

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 00:41

אתה לא אמיתי. הכתובת היתה על הקיר, ואתה כנראה עיוור אם לא ראית אותה (אתה לא היחיד, יש כמה בהנהלה).

להגיד שמכבי "נתקעה" עם 3 ישראלים יחד עם כהן זה מגוחך עד כדי טיפשי.
מה זה נתקעה? עזוב את זה שבתחילת העונה מכבי היתה צריכה להיות עם יותר מ-5 ישראלים סבירים, במהלך העונה היתה להם אפשרות לתקן, בטח ובטח אחרי פציעה.

מכבי היתה חייבת להביא ישראלי במקום פניני, חייבת. מכבי היתה חייבת להביא מחליף להיינס, חייבת.
מכבי חייבת להיפרד מהפדרמנים, חייבת!!!
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 יוני 2015, 00:56, נערך 5 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל2 » 15 יוני 2015, 00:44

די כבר כולכם חבורת בכיינים! נעלה כמו גדולים לגמר וניתן לירושלמים 30 הפרש.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
כל משחק
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2015, 00:46

שמואל2 כתב:די כבר כולכם חבורת בכיינים! נעלה כמו גדולים לגמר וניתן לירושלמים 30 הפרש.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
כל משחק

זה כבר בכ"מ לא יקרה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 01:06

יוסי, אני גם רוצה מהחומר שאתה לוקח, וברור שאתה לוקח משהו על פי הדברים שאתה אומר.

אתה מבין שמכבי עלולה בכלל לא לעלות לגמר נכון? אתה מבין שאם היתה מנצחת ביום רביעי, היה לה עוד כמה ימים בשביל להתכונן
לגמר, והוא היה קורה עדיין באותו היום כמו שנקבע מראש, בסבירות גבוהה.
ואם מכבי תעלה לגמר חבוטה ועייפה, אז יהיה לה יותר סיכוי מול מגדל?

וההנהלה - הנה רק מקבץ קטן מהמחדלים.
פניני נפצע והיה ברור שלא יחזור יותר אבל מכבי לא הביאה לו מחליף, לא זר, ובוודאי לא ישראלי. אז בבקשה, אל תספר לי על ג'ייק כהן, כי זאת
האשמה הבלעדית של דני פדרמן
היינס היה אפסי כבר מההתחלה. אם בסביבות נובמבר דצמבר עוד היה הגיון בלתת לו סיכוי, אז לאחר מכן, כבר היה ברור שחייבים להעיף אותו.
אבל זה לא נעשה, והיום אנחנו עדים לזר הכי גרוע בתולדות המועדון, שלא מסוגל לקלוע סל מול אילת.
הקו הקדמי שלנו בנוי על שני שחקנים - טיוס ורנדל. שני שחקנים שיש להם נטייה להפצע ולצבור עבירות.
ההתקפה שלנו בנוייה על שחקן אחד, וכשהוא לא בא בכושר מעולה, אז היא לא מסוגלת לעשות סל מול פאקינג אילת.
היכולת המנטלית של הקבוצה הזאת הוא מהגרועים שאי פעם ראיתי מקבוצת מכבי.

כל אלה כמובן לא קשורים להנהלה. למעשה הקבוצה זה סוג של מטרד, כי מושא האהדה האמיתי שלנו צריך להיות דייויד ודני פדרמן.

ומשהו קטן אחרון - אני תמיד מוצא את זה מפתיע שאנשים נלחמים על הדעות שלהם בחירוף נפש גם כשהמציאות מראה להם שהם טועים.
כאילו מה ההגיון להמשיך ולהגן על ההנהלה כשאתה רואה מה קורה במציאות? אני יכול להבין שלא בא לך להכפיש או לקטול,
אבל ביקורת מינימלית צריכה להיות, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 01:08

אני אמרתי שגודס לא מאמן מתאים למכבי עוד מהסדרה נגד פנר'. אז חלק לא מבוטל מהאנשים אמרו שפנר' היא פשוט קבוצה גדולה מדי על מכבי. אני שמח שהאמת מתחילה לצאת לאור כי אילת היא לא פנר', שבעצמה לא הייתה קבוצה כזאת גדולה כמו שעשו ממנה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 15 יוני 2015, 01:17

עזבו כבר אם יש שחקנים או אין זה הרבה יותר מזה ,גודס לא נותן מענה ותשובות ופתרונות במהלך המשחק לקבוצה ולשחקנים ,הוא איטי הוא שבלנוי ומקובע ,הוא לא מגיב הקבוצה שלו משחקת הגנה דפוקה ורועה ואטומה ,חסרת אינטילגנציה ,כל חסימה חילוף שיוצר מיס מצ כל פוסט אפ דאבל אפ לעזרה שמשאיר שחקנים פנוים ,זה נראה שמכבי משחקת בלי מנהל בלי מישו שיכול לעזור לשחקנים להיפך הוא מזיק ,ולא רק לדעתי פיני הפסיק ליעץ הוא מבין שגודס נעול ולא מקשיב .
הקבוצה הזו היא קבוצה טיפשה חסרת איטילגנצית משחק חסרה הבנה בסיסית של חולשות של היריב ,אין להם את היכולת לבנות מהלך בעצמם וליצר מכלום ,והמאמן הזה כל הזמן מעלה שחקנים ושילובים לא מתאימים ,אי אפשר להגיד כל פעם שאין לו אם מי ללכת יופי ולשיבק יש?,אין אצלנו התעלות ומלחמה ומחויבות ,טיוס משחק בהילוך איטי ,גיק כהן נראה כמו לפלף אם כל הכבוד לשלשלות הוא פשוט מקל פומפה ,שום מלחמה שום אגו שום פ]יזיות אנשים מנפנפים אותו אין לו כבוד עצמי אין לשחקנים שלנו כבוד עצמי ,והמאמן פשוט ישן בעמידה ,אני לא מגזים אבל לפעמים עדיף את לאומי מאשר את הינס וכל מיני שחקנים ליגה ז.
אין טיפשה מחשבה ושכל בקבוצה הזןו ,רק מי שמבין כדורסל מבין מה אני מדבר ,תוך כדי משחק דברים בסיסים כבר כמה שנים מכבי קבוצ טיפשה אין לה סבלנות אין לך שיטתיות והבנה ללכת על נקודה חלשה של היריב תמיד מישו ישבור את השיטה או לא יראה דברים פשוטים ,תראו אילת איך סבלנית איך משחקת לחולשות ולא מתפשרת ,נהכון הם גם קלעו בצורה מטורפת היום ,אבל קחו למשל את אלבה קבוצה בינונית אבל שיטתית אין אצלה משחקים המאמן 'קבע שיטה ואף אחד לא יעיף שלשה או ישחק פרוע .
במכבי אין מנהל אין מישו שקובע שמנווט תספינה ,גועל נפש פשוט ,ופארגו הכי מעצבן יש יכולת וכאילו מסתלבט על המגרש.
כאילו ראבק אילת שומרת איז\ורית ולמכבי אין פתרון יצירתי לזה?כאילו גיק כהן יוצא לקו הבקבוק ובמקום לעלות הוא מכניס תכדור בצפיפות ,קבוצה ושחקנים חסרי כבוד ואגו ,זה פשוט הזוי מה שעושים לגק כהן נראה כמו ילדה כמו בת יענה .
זה מעצבן שככה נראה כדורסלן ,אני מעדיף תחולה נפש מאילת ביר כץ שמרביץ מאשר תלפלפון שלנו שמ\כיר בעמידה ובהגנה את ליאור אליהו ,וגם החוסר מלחמה והרצון ,הוא ולאנדסברג זה פשוט גועל.
אני אוהב גם שאין כדורסל להילחם להרביץ להראות לא כמו אצל מכבי שאין שום כלום,אני מעדיף יבזורי ושמחון מאשר לאנדסברג וגיק כהן שלא מבינים מה מביא ניצחון ואין להם טיפה רוע.
אדם

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים