המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:מה אתם רוצים מגיא?
הקבוצה היום הצליחה לחזור מ-20 הפרש והתקרבה לפאקינג אילת עד כדי 6 נק'!!![]()
זה בכלל לא מובן מאליו!!
איך הקבוצה הזו לא סיימה העונה כאלופת אירופה רק אלוהים יודע....
MTA2311 כתב:שוב אני אומר, החלק של גודס במצב הנוכחי הוא לא קטן, אבל ראבאק, תראו עם מה הוא יוצא למלחמה.
וכן, יש פה גם את פאקטור הנסיון. מדובר בעונה הראשונה שלו כמאמן מכבי.
כשלוקחים בחשבון את שתי הנקודות האלה, מגיע לו קצת יותר קרדיט.
בכל מקרה, זה ממש לא שמחכה בחוץ משהו הרבה יותר טוב. כולה אדלשטיין. תרגיעו.
MTA2311 כתב:שוב אני אומר, החלק של גודס במצב הנוכחי הוא לא קטן, אבל ראבאק, תראו עם מה הוא יוצא למלחמה.
וכן, יש פה גם את פאקטור הנסיון. מדובר בעונה הראשונה שלו כמאמן מכבי.
כשלוקחים בחשבון את שתי הנקודות האלה, מגיע לו קצת יותר קרדיט.
בכל מקרה, זה ממש לא שמחכה בחוץ משהו הרבה יותר טוב. כולה אדלשטיין. תרגיעו.
חנו'ש כתב:מה אתם רוצים מגיא?
הקבוצה היום הצליחה לחזור מ-20 הפרש והתקרבה לפאקינג אילת עד כדי 6 נק'!!![]()
זה בכלל לא מובן מאליו!!
איך הקבוצה הזו לא סיימה העונה כאלופת אירופה רק אלוהים יודע....
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:זה לא מזיז לו ולא אמור להזיז לו .
תמשיכו לבכות , אני פרשתי .
בשיא.
יוסי22 כתב:הייתי בטוח שתגיעו ל-15 עמודים של בכיינות בשעה וחצי הזו , גאה בכם![]()
מי שלא מבין את הבעייתיות עם 3 ישראלים כשאחד מהם הוא כהן והשני אוחיון כשלזה מתווספת גם הפציעה של סמית צריך לבדוק מה לא בסדר איתו , לא עם פדרמן .
וכן , חשבתי שמכבי תיקח את המשחק היום בגלל הדרך שבה התפתח המשחק השני אבל זה הפסד יותר מלגיטימי בוודאי עם השיפוט שהוציא את רנדל מהמשחק בשלב מוקדם מאוד .
יוסי22 כתב:הייתי בטוח שתגיעו ל-15 עמודים של בכיינות בשעה וחצי הזו , גאה בכם![]()
מי שלא מבין את הבעייתיות עם 3 ישראלים כשאחד מהם הוא כהן והשני אוחיון כשלזה מתווספת גם הפציעה של סמית צריך לבדוק מה לא בסדר איתו , לא עם פדרמן .
וכן , חשבתי שמכבי תיקח את המשחק היום בגלל הדרך שבה התפתח המשחק השני אבל זה הפסד יותר מלגיטימי בוודאי עם השיפוט שהוציא את רנדל מהמשחק בשלב מוקדם מאוד .
שמואל2 כתב:די כבר כולכם חבורת בכיינים! נעלה כמו גדולים לגמר וניתן לירושלמים 30 הפרש.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.