החציל האצטקי כתב:הייתה לגודס עונה מהגהנום ועדיין הוא הצליח להביא את הקבוצה למצב שלפחות באירופה, עד לסוף המשחק הראשון בהצלבה (ואולי גם אח״כ, לאופטימיים שבינינו) הייתה תקווה אמיתית שהקבוצה הזאת תעשה דברים גדולים.
אז כנראה שהיה משהו, גם אם קטן, בעונה הזאת. ההתפרקות לאחר ההצלבה הייתה מנטלית.
תחשוב שפתאום בסוף אפריל, בזמן שאתה גם ככה מעורער מנטלית, באה לך פציעה של לנדסברג, ופתאום רנדל חוטף התקף, וסמית׳ מרסק את הברך. היה לגודס מנחוס גדול על הראש, מלבד הניהול הבינוני שלו.
יכול להיות שבעונה עם קצת יותר מזל, ועם ניהול חכם ומחושב יותר מלכתחילה של הסגל- ישראלים, זרים, עומק- תהיה לו אפשרות להביא השגים טובים יותר.
פרסונלית אני לא מת על גיא גודס, אני אוהב את ההשקעה הרבה שהוא משקיע ושונא את ההתנהלות התקשורתית הבזויה שלו (בעיניי)- אבל על מגרש הכדורסל הוא לפחות ״בסדר״.
העונה נשפוט כמה טוב או רע הוא, אחרי ששרד את העונה המסוייטת של השנה שעברה. אף אחד לא יעשה לו חיים קלים, תהיה בטוח.
שמע, מאמנים כמו קטש, או בירנבוים עפו על עשירית מזה.
ה"נחמה האירופאית" שאתה מוצא, היא לא ממש מעניינת, בגלל סיום העונה וההפסד לאילת, בסדרה, 3 הפסדים ברצף, הפסד מכריע בבית. שום מנחוס, או תירוץ לא ישכנעו אותי.
אם הקבוצה לא הייתה עולה להצלבה לדוגמא, התירוצים של גודס, או הטענה לסגל חלש מצד אנשים פה, עוד איכשהו היו נשמעים לי סבירים.
עכשיו, כל מה שאמרתי עד כאן, היה קשור למקצועי נטו - הוא לא הצליח להוציא את הקבוצה הזו מהבוץ, לא הצליח לגרום לשחקנים להיות מחוייבים וחשוב מהכל - פשוט לא הצליח לשלוט בקבוצה. וזה כשאני לא נכנס גם להחלטות מקצועיות שגויות, שבראשן לתת את הכדור הכי חשוב של העונה לפאקינ' מרקיז היינס, אחד הזרים הגרועים בתולדות המועדון.
בנוגע לאישי, נראה לי שטחנתי מספיק - פשוט גישה מחורבנת, התחמקות מאחריות. כל זה מצטרף כמובן לחוסר מקצוענות וציון גרוע בטוטאל.