גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי קובי » 11 אוגוסט 2015, 11:51

החציל האצטקי כתב:הייתה לגודס עונה מהגהנום ועדיין הוא הצליח להביא את הקבוצה למצב שלפחות באירופה, עד לסוף המשחק הראשון בהצלבה (ואולי גם אח״כ, לאופטימיים שבינינו) הייתה תקווה אמיתית שהקבוצה הזאת תעשה דברים גדולים.
אז כנראה שהיה משהו, גם אם קטן, בעונה הזאת. ההתפרקות לאחר ההצלבה הייתה מנטלית.

תחשוב שפתאום בסוף אפריל, בזמן שאתה גם ככה מעורער מנטלית, באה לך פציעה של לנדסברג, ופתאום רנדל חוטף התקף, וסמית׳ מרסק את הברך. היה לגודס מנחוס גדול על הראש, מלבד הניהול הבינוני שלו.
יכול להיות שבעונה עם קצת יותר מזל, ועם ניהול חכם ומחושב יותר מלכתחילה של הסגל- ישראלים, זרים, עומק- תהיה לו אפשרות להביא השגים טובים יותר.

פרסונלית אני לא מת על גיא גודס, אני אוהב את ההשקעה הרבה שהוא משקיע ושונא את ההתנהלות התקשורתית הבזויה שלו (בעיניי)- אבל על מגרש הכדורסל הוא לפחות ״בסדר״.
העונה נשפוט כמה טוב או רע הוא, אחרי ששרד את העונה המסוייטת של השנה שעברה. אף אחד לא יעשה לו חיים קלים, תהיה בטוח.

שמע, מאמנים כמו קטש, או בירנבוים עפו על עשירית מזה.
ה"נחמה האירופאית" שאתה מוצא, היא לא ממש מעניינת, בגלל סיום העונה וההפסד לאילת, בסדרה, 3 הפסדים ברצף, הפסד מכריע בבית. שום מנחוס, או תירוץ לא ישכנעו אותי.
אם הקבוצה לא הייתה עולה להצלבה לדוגמא, התירוצים של גודס, או הטענה לסגל חלש מצד אנשים פה, עוד איכשהו היו נשמעים לי סבירים.
עכשיו, כל מה שאמרתי עד כאן, היה קשור למקצועי נטו - הוא לא הצליח להוציא את הקבוצה הזו מהבוץ, לא הצליח לגרום לשחקנים להיות מחוייבים וחשוב מהכל - פשוט לא הצליח לשלוט בקבוצה. וזה כשאני לא נכנס גם להחלטות מקצועיות שגויות, שבראשן לתת את הכדור הכי חשוב של העונה לפאקינ' מרקיז היינס, אחד הזרים הגרועים בתולדות המועדון.

בנוגע לאישי, נראה לי שטחנתי מספיק - פשוט גישה מחורבנת, התחמקות מאחריות. כל זה מצטרף כמובן לחוסר מקצוענות וציון גרוע בטוטאל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 אוגוסט 2015, 12:00

גיא היה מחוייב למועדון לאורך שנים, ואני מאמין שיש סיבה שדייויד בלאט ידע לשבח ולהאדיר אותו מלבד היותו הג׳נטלמן המושלם (לא ראיתי כמה קרדיט הוא נותן לטיי-לו).
יש לו כדורסל, אין לו ניסיון, בטח לא במכבי שזה משהו אחר לגמרי מכל מה שהוא קרא לו עד עכשיו ״קבוצת כדורסל״.

הוא עשה עבודה סבירה ומטה העונה, אבל הסיכוי שישחזר את זה נמוך מאוד בעיניי.
אם הוא יצליח להכשל גם העונה (איבוד תואר בארץ, אי העפלה להצלבה) הוא יהיה בחוץ, אני חושב שזה ברור לכולנו.
היו אליו הרבה סנטימנטים ונרשמו לזכותו נקודות רבות, אבל הוא סיים את ה״פסילות״ שלו במשחק. מעכשיו טעות אחת קריטית וזה נגמר.
נראה כמה הוא בא מוכן לשלב הבא.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 11 אוגוסט 2015, 12:04

עזוב... DB הוא טיפוס מפרגן מטבעו. טיירון לו החתרן הוא לא דוגמא טובה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 אוגוסט 2015, 12:28

קראתי היום בדיחה שקשורה לבלאט :
דיויד בלאט פגש את אלוהים. אלוהים אמר לו: ״תבקש שלוש משאלות ואני אגשים לך אותם״. ענה לו בלאט: ״המשאלה הראשונה שלי זה שאאמן קבוצה באנ.בי.אי״. אלוהים: ״קיבלת״. בלאט: ״המשאלה השנייה שלי זה שלברון גיימס ישחק בקבוצה שלי״. אלוהים: ״קיבלת״. בלאט: ״והמשאלה השלישית שלי זה שפיני גרשון יהיה עוזר מאמן״. אלוהים: ״עכשיו הגזמת. גם ליכולות שלי יש גבול״
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוגוסט 2015, 16:18

החציל האצטקי כתב:גיא היה מחוייב למועדון לאורך שנים, ואני מאמין שיש סיבה שדייויד בלאט ידע לשבח ולהאדיר אותו מלבד היותו הג׳נטלמן המושלם (לא ראיתי כמה קרדיט הוא נותן לטיי-לו).
יש לו כדורסל, אין לו ניסיון, בטח לא במכבי שזה משהו אחר לגמרי מכל מה שהוא קרא לו עד עכשיו ״קבוצת כדורסל״.

הוא עשה עבודה סבירה ומטה העונה, אבל הסיכוי שישחזר את זה נמוך מאוד בעיניי.
אם הוא יצליח להכשל גם העונה (איבוד תואר בארץ, אי העפלה להצלבה) הוא יהיה בחוץ, אני חושב שזה ברור לכולנו.
היו אליו הרבה סנטימנטים ונרשמו לזכותו נקודות רבות, אבל הוא סיים את ה״פסילות״ שלו במשחק. מעכשיו טעות אחת קריטית וזה נגמר.
נראה כמה הוא בא מוכן לשלב הבא.

אני מקווה מאוד בעיקר בשבילנו, שאם תהיה נפילה מקצועית במהלך העונה הזאת, אז שהיא תהיה באמצע או בהתחלה, ולא בסוף.

לגודס לא יהיה קל השנה. קבוצה חדשה לגמרי, רמת הגנה לא ברורה, ו-0 סבלנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוגוסט 2015, 16:22

לא כל עוזר מאמן טוב יכול להיות מאמן ראשי טוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 ספטמבר 2015, 11:03

ארז אדלשטיין וגיא גודס, עולמות שונים לגמרי, אה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 ספטמבר 2015, 11:53

לגודס יש סיכוי גבוה יותר להצליח במכבי לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 ספטמבר 2015, 12:05

אני גם חושב שלאדלשטיין יהיה קשה להצליח במכבי, זה עניין של אופי ולא יכולת.
אבל אני לא פוסל שמכבי תנסה אותו אם גודס לא יצליח השנה, זה כמעט טבעי לאחד שהפך להיות פרשן בערוץ הספורט ומאמן נבחרת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 12:14

כל עוד דני פדרמן מנהל את העניינים במכבי, אני אל רואה מצב שהוא יביא את אדלשטיין, ואם זה יקרה, אני חושב שזה ייגמר בפיצוץ. אדלשטיין לא יכול לוותר על השליטה כמו פיני בזמנו. לא רואה את זה קורה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ספטמבר 2015, 12:52

roy1000 כתב:כל עוד דני פדרמן מנהל את העניינים במכבי, אני אל רואה מצב שהוא יביא את אדלשטיין, ואם זה יקרה, אני חושב שזה ייגמר בפיצוץ. אדלשטיין לא יכול לוותר על השליטה כמו פיני בזמנו. לא רואה את זה קורה.

יש לו איזה סיכסוך בין ארז לדני ??
אני לא רואה שום סיבה שארז לא יצליח במכבי , אני אפילו חושב שהרגישות שהוא הפגין אתמול מוסיפה לו הרבה נקודות זכות אצל אוהדי הכדורסל כי להתרגש מניצחון זה דבר אחד אבל להתרגש מזה שהוא רואה איך החברה מחוברים ועומדים בלחץ זה משהו אחר וזה מאוד מתאים לאופי של מכבי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 13:15

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:כל עוד דני פדרמן מנהל את העניינים במכבי, אני אל רואה מצב שהוא יביא את אדלשטיין, ואם זה יקרה, אני חושב שזה ייגמר בפיצוץ. אדלשטיין לא יכול לוותר על השליטה כמו פיני בזמנו. לא רואה את זה קורה.

אני לא רואה שום סיבה שארז לא יצליח במכבי , אני אפילו חושב שהרגישות שהוא הפגין אתמול מוסיפה לו הרבה נקודות זכות אצל אוהדי הכדורסל כי להתרגש מניצחון זה דבר אחד אבל להתרגש מזה שהוא רואה איך החברה מחוברים ועומדים בלחץ זה משהו אחר וזה מאוד מתאים לאופי של מכבי .

אני לא מכיר שום סכסוך, אבל ארז הוא מאמן שזקוק לשליטה מוחלטת ובמכבי דברים עובדים אחרת. מי שלא הסתדר עם ההנהלה של הפועל ת"א, בטח שלא יסתדר עם הנהלה הרבה יותר דומיננטית ומתערבת.
roy1000

הודעהעל ידי דרדסית » 07 ספטמבר 2015, 13:25

הבעיה שלי עם גודס בעמדת המאמן, זה בעיקר מה שהוא משדר: לחץ ופחד - שני אלמנטים שאסור בתכלית האיסור למנהיג קבוצה לשאת איתו.
ומה שקורה לו, זה שכשהוא מפחד, הוא נלחץ עוד יותר, מה שמגביר את הפחד - והלופ הזה הופך לאינסופי - ואז הטעויות הגדולות מתחילות להתרחש, ושיקול הדעת שלו בניהול המשחקים מתחרבן לגמרי.
וכשבן אדם מפחד, הוא גם נתקף ברגשות אשם - ואז הצורך בהתגוננות מתפלק לו בראיונות במה שאנחנו מפרשים כ'אי לקיחת אחריות'..
If you're going to be a smart ass -
first you have to be smart, otherwise you're just an ass.
סמל אישי של המשתמש
דרדסית

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 ספטמבר 2015, 13:31

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:

אני לא מכיר שום סכסוך, אבל ארז הוא מאמן שזקוק לשליטה מוחלטת ובמכבי דברים עובדים אחרת. מי שלא הסתדר עם ההנהלה של הפועל ת"א, בטח שלא יסתדר עם הנהלה הרבה יותר דומיננטית ומתערבת.

הפועל ת"א, הפועל ירושלים.. הבן אדם הד קייס. לא יעבוד במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ספטמבר 2015, 13:39

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
yzafrir כתב:

הפועל ת"א, הפועל ירושלים.. הבן אדם הד קייס. לא יעבוד במכבי.

פיני וצביקה שרף לא פחות בעייתיים ממנו והם הצליחו במכבי . שוב , אני בטוח שארז ידע להתאים את עצמו למכבי במידת האפשר....במשך מספר עונות הוא ישב כמה שורות ממני והוא נראה די מחובר למכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ספטמבר 2015, 13:42

yzafrir כתב:פיני וצביקה שרף לא פחות בעייתיים ממנו והם הצליחו במכבי . שוב , אני בטוח שארז ידע להתאים את עצמו למכבי במידת האפשר....במשך מספר עונות הוא ישב כמה שורות ממני והוא נראה די מחובר למכבי...

צביקה זה בנאדם בעייתי? באיזה עולם? צביקה הוא המאמן הכי נוח בעולם להנהלה. לפיני יש פה גדול, אבל מהרגע שהוא הגיע למכבי, הוא קיבל את כל ההנחתות של ההנהלה. זה לא יעבוד עם ארז. הוא לא שולט בזה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 ספטמבר 2015, 13:42

צפריר, מתי פיני וצביקה הצליחו במכבי?
ההנהלה היום שונה לחלוטין מזאת של העשור הקודם.
אני מאוד אוהב את ארז, כבר הרבה שנים, אבל כולנו יודעים איך המועדון הזה מתנהל. דני צריך מאמן כמו גודס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 ספטמבר 2015, 13:53

אני חושב שקמפיין מוצלח של ארז הופך אותו לקנדידט הכמעט אוטומטי והראשון למכבי, אבל עוד חזון למועד בעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 07 ספטמבר 2015, 13:55

MTA2311 כתב:צפריר, מתי פיני וצביקה הצליחו במכבי?
ההנהלה היום שונה לחלוטין מזאת של העשור הקודם.
אני מאוד אוהב את ארז, כבר הרבה שנים, אבל כולנו יודעים איך המועדון הזה מתנהל. דני צריך מאמן כמו גודס.

דני מנהל את מכבי עד שאבא שלו משיב אותו בצד . בהחלטות החשובות באמת שמעון ודיוויד נכנסים לתמונה .
פיני דווקא הסתכסך יותר עם ניקולה מאשר עם ההנהלה אבל בכל מקרה כעוזר מאמן אין לו מה לחפש במכבי ולכן ל היה טעם שימשיך .
לגבי צביקה , הוא דווקא מאוד מעורך ע"י ההנהלה של מכבי , אפילו ע"י דני , והוא תמיד היה הגיבוי לשעת חרום אם מאמן ניכשל במכבי . הוא כזה מכביסט שהיה מוכן לעבוד גם בחינם במכבי .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 07 ספטמבר 2015, 14:00

גם צביקה הספיק להסתסך עם שמעון מזרחי בגלל כל ענייני האיגוד וכדומה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־27 אורחים