שמואל1 כתב:קובי כתב:החתמה מעניינת ולוטה בערפל.
שמואל, תפסיק להיות נחרץ לגבי דברים שאין לך מושג. לא אתה ולא אני יודעים באמת מה הוא מסוגל להביא.
בן 28 עם קריירה שלא נסקה? ספר את זה לאחד שאתה מאוד היית בעד החתמתו - טיילור רוצ'סטי, שעונה לפני שהפך למלך הסלים ביורוליג (בהיותו בן 29), קלע בליגה האיטלקית 7 נק' בממוצע וביורוליג 3.5. בניז'ני הוא פרח וריירת על החתמתו שנה אחרי. אז בוא נמתין.
אני יכול להסכים איתך שאי אפשר להתלהב מההחתמה הזאת, אלא פשוט לקוות לטוב. על ההתנהלות של מכבי בנושא סנטר אפשר לדבר, אבל על השחקן עצמו? לא הייתי ממהר כ"כ...
הלוואי שאונואקו היה קולע 7 נק' בליגה האיטלקית. הוא בכלל לא הגיע למחוזות האלו.
יכול להיות שיתברר שהוא שחקן מצויין, שמכבי הביאה יהלום שאף אחד לא הצליח לזהות. רוב הסיכויים שזה לא יקרה. מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן טוב מהדי ליג?
תסכים איתי, שאם מכבי הייתה מביאה את רוצ'סטי אחרי העונה שלו בסיינה, היית מגנה את ההחתמה הזו בתוקף, נכון?
הנקודה היא - אף אחד מאיתנו לא יודע מה אונואקו שווה. כמו שאמרתי, על ההתנהלות של מכבי לגבי הבאת שחקן פנים, אפשר לדבר ולבקר בהחלט, אבל הנחרצות לגבי הניגרי - זה פשוט ניחוש מושכל שלך, לא יותר. הסיכויים עובדים לטובתך, אבל מנסיון עבר, כדאי לך להיות זהיר... אפילו הבטחת לא לכתוב בפורום לצמיתות, נפלת ולא עמדת בהבטחה. קצת צניעות לא תזיק.
אגב, רוצ'סטי, אם היה בא אחרי סיינה, היה יכול להיות מותקף ע"י כולם כאן ביתר קלות, כי הוא שיחק באירופה, אנשים ראו אותו משחק פה ושם והוא שיחק במקומות שאנחנו "מכירים טוב" - הליגה הטורקית, האיטלקית, הספרדית, הגרמנית.
בקיצור, על הניגרי אתה לא יודע כלום - פשוט כלום ולא ראית אותו מעולם.