יורוקאפ, 32 האחרונות: מכבי נגד לובליאנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ, 32 האחרונות: מכבי נגד לובליאנה, רביעי, 21:00

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 01:11

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:עדיין בטוח שהתפוסה בהיכל תהיה כמו במשחק יורוליג.

אני לא חושב שההיכל יהיה מלא לחלוטין (בעיקר בגלל יום רביעי) להערכתי כ- 80-85% תפוסה שזה גם מכובד מאוד.

תלוי את מי שואלים.
בעיני זאת בושה גדולה מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 01:13

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

אני לא חושב שההיכל יהיה מלא לחלוטין (בעיקר בגלל יום רביעי) להערכתי כ- 80-85% תפוסה שזה גם מכובד מאוד.

תלוי את מי שואלים.

היום החלטת להקדים אותי בדקה בכל מה שאני רוצה לרשום

אם ההיכל ייראה כמו ביורוליג או אפילו קרוב לזה, אז מגיע לנו יורוקאפ כל עונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 01:17

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

תלוי את מי שואלים.

תמונה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 01:20

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

תלוי את מי שואלים.

תמונה

אפילו לא כועסת, אתה צודק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 04 ינואר 2016, 01:25

מניח שיהיה מוגזם לצפות לאיזה שלט בגנות המצב של המועדון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 01:29

אם כן, אז נשאר לנו רק לאכול את הלב (עד סוף העונה). האוהדים של מכבי שמחים גם בחרא הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 01:30

rc4991 כתב:מניח שיהיה מוגזם לצפות לאיזה שלט בגנות המצב של המועדון

עוד לא למדת שאין מקום לשלטים אצל מכבי? לא נגד ההנהלה, לא נגד הליגה, לא נגד קבוצות אחרות, ישר שמעון שולח מישהו להוריד את זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 02:06

זה פשוט לא יכול להיות שלא תהיה שום מחאה לגבי מצב הקבוצה. זה לא יכול להיות שקבוצת יורוקאפ בינונית כמו ירושלים פשוט מטאטאת אותנו בכזו קלות פעם אחרי פעם.
הסיפור הזה הוא לא חד צדדי. לא יכול להיות האוהדים ישלמו מחירי כרטיסים שהם בין הגבוהים בעולם (כולל NBA) וההנהלה פשוט תשתין עליהם בקשת ללא שום תגובה. אם לא תהיה שום מחאה, הבזיון ימשיך.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 04 ינואר 2016, 02:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 02:07

roy1000 כתב:זה פשוט לא יכול להיות שלא תהיה שום מחאה לגבי מצב הקבוצה. זה לא יכול להיות שקבוצת יורוקאפ בינונית כמו ירושלים פשוט מטאטאת אותנו בכזו קלות פעם אחרי פעם.
הסיפור הזה הוא לא חד צדדי. לא יכול להיות האוהדים ישלמו מחירי כרטיסים שהם הין הגבוהים בעולם (כולל NBA) וההנהלה פשוט תשתין עליהם בקשת ללא שום תגובה. אם לא תהיה שום מחאה, הבזיון ימשיך.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 04 ינואר 2016, 02:11

roy1000 כתב:זה פשוט לא יכול להיות שלא תהיה שום מחאה לגבי מצב הקבוצה. זה לא יכול להיות שקבוצת יורוקאפ בינונית כמו ירושלים פשוט מטאטאת אותנו בכזו קלות פעם אחרי פעם.
הסיפור הזה הוא לא חד צדדי. לא יכול להיות האוהדים ישלמו מחירי כרטיסים שהם הין הגבוהים בעולם (כולל NBA) וההנהלה פשוט תשתין עליהם בקשת ללא שום תגובה. אם לא תהיה שום מחאה, הבזיון ימשיך.

ואיך בדיוק זה יעזור?
זה לא שאפשר היום להחליף חצי מהשחקנים בקבוצה הזאת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 02:12

מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?

זה הפילוח של מנויי מכבי.

(חוץ מחציל כמובן)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 02:18

felix_r כתב:

ואיך בדיוק זה יעזור?
זה לא שאפשר היום להחליף חצי מהשחקנים בקבוצה הזאת.

דבר ראשון - יש עדיין דברים שאפשר לעשות העונה כמו לשלוח הביתה את פארמר שעושה צחוק מהמועדון ואת אנוואקו שהוא ליצן, אבל זה ממש לא מה שחשוב.

בלי מחאה של האוהדים, שום דבר לא ישתנה גם בשנים הבאות ותמשיך לראות פה שחקנים כמו אבקווה ואנוואקו והיינסים למיניהם. לא יכול להיות שהפכנו לקבוצת יורוקאפ בינונית והאוהדים יושבים בשקט בלי להוציא מילה. פשוט לא יכול להיות. בקבוצות אחרות היו שותים להנהלה ולמאמן את הדם עד שהם היו בורחים כמו אוסיין בולט.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 02:21

MTA2311 כתב:

מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?

זה הפילוח של מנויי מכבי.

(חוץ מחציל כמובן)

רוי צודק כמובן, ואנחנו אומרים את זה כאן כבר לא מעט זמן.
גם אתה צודק בכך שלא תהיה שום מחאה.

החוזה הזה עם היורוליג, בא לנו בתזמון גרוע. את העונה הזאת כבר שום דבר לא יציל.
נצטרך לקוות להתעלות בשביל לקחת תואר (וזה כולל את הגביע).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 02:22

MTA2311 כתב:מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?

זה הפילוח של מנויי מכבי.

(חוץ מחציל כמובן)

אני חושב שמה שאנחנו רואים זה חסר תקדים בספורט. תראה מה עשו להרציקוביץ' במכבי ומה עשו לטביב בהפועל ת"א. תראה מו עושים לואל חאל ביונייטד. עזוב אותי מיוסי שהוא טרול של ההנהלה פה בפורום. רוצים לחדש את המנוי? סבבה, אבל גם מי שמחדש את המנוי בצורה עיוורת יכול למחות. איך זה יכול להיות שדני פדרמן חי את החיים הטובים ולא מקבל קללות ברחוב כמו הרציקוביץ'? זה אולי לא נחמד, אבל עד שהאנשים האלה ירגישו קצת לא נעים, שום דבר לא יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 02:26

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?

זה הפילוח של מנויי מכבי.

(חוץ מחציל כמובן)

אני חושב שמה שאנחנו רואים זה חסר תקדים בספורט. תראה מה עשו להרציקוביץ' במכבי ומה עשו לטביב בהפועל ת"א. תראה מו עושים לואל חאל ביונייטד. עזוב אותי מיוסי שהוא טרול של ההנהלה פה בפורום. רוצים לחדש את המנוי? סבבה, אבל גם מי שמחדש את המנוי בצורה עיוורת יכול למחות. איך זה יכול להיות שדני פדרמן חי את החיים הטובים ולא מקבל קללות ברחוב כמו הרציקוביץ'? זה אולי לא נחמד, אבל עד שהאנשים האלה ירגישו קצת לא נעים, שום דבר לא יקרה.

ברור, אנחנו מדברים על זה פה כבר שנים.
איך יכול להיות שאפילו שלט מחאתי אחד לא רואים בהיכל? איך יכול להיות שמכבי זה המועדון היחיד בספורט הישראלי שלאוהדים שלו אין שום יכולת להרים מחאה כמו שצריך?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 02:32

roy1000 כתב:

זה הפילוח של מנויי מכבי.

(חוץ מחציל כמובן)

אני לא חושב שצריך לקלל אותו ברחוב, אבל בהחלט צריכות להיות מחאות בהיכל.

מעבר לכך, שי האוזמן מבקר את ההנהלה שלנו במילים וברעיונות די דומים למה שאנחנו כותבים כאן, ככה שיש שופר
גם לדעות כאלה בחוץ.

אני גם בטוח שבהנהלה רואים ומבינים דברים. אפשר להגיד הרבה דברים, אבל דני פדרמן הודח מתפקידו. הוא לא התפטר, ולא עזב,
ובטח ובטח שלא תיכנן להיכנס ל-5 שנים (והבאתי כאן קטעים מהראיון הראשון שלו בתקשורת כמנכ"ל/GM). הוא פוטר/הודח,
ונכון לכרגע אנח מאמין שהכוחו ירד באופן משמעותי.
הקיץ הזה יהיה גורלי. אם ניקולה, אבי אבן ואנשיהם לא יעזבו, סימן שכלום לא ישתנה.
אם הם כן יעזבו, ואם גם יגיע איש מקצוע רציני (ולא חבר של/מקורב ל) אז נדע שאולי זה כן הולך בכיוון הנכון.

מה שכן, את העונה הזאת לחלוטין זורקים לפח. אין שום סרט שבו אוננקו הזה מסיים את העונה במכבי, במצב עניינים תקין. זאת פשוט
בדיחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 02:32

MTA2311 כתב:ברור, אנחנו מדברים על זה פה כבר שנים.
איך יכול להיות שאפילו שלט מחאתי אחד לא רואים בהיכל? איך יכול להיות שמכבי זה המועדון היחיד בספורט הישראלי שלאוהדים שלו אין שום יכולת להרים מחאה כמו שצריך?

היה אפשר לטעון שעד עכשיו היינו בתחום האפור. מעולם לא הייתה שנה בזיונית כמו העונה הזו (כולל 1993).
אני חושב שאולי רק בגרמניה יש אוהדי כדורסל יותר מנומסים מאלה של מכבי. לא שמעתי רבע ציוץ בהיכל נגד הבזיון שהולך העונה. אפילו האוהדים האדישים ב- NBA יודעים להרים מחאות ולמרר את החיים למנהלים/בעלים דפוקים. אמרתי זה כבר אולי 5 פעמים בשרשור הזה, אבל אני אגיד את זה שוב - העובדה שני פדרמן מנהל את חייו כאילו לא קרה כלום ולא ממררים לו את החיים כמו שאוהדים של כמעט כל מועדון ספורט בעולם עושים לבעלים/מנהלים/מאמנים דפוקים זו תעודת עניות לאוהדים של המועדון הזה. מה עושה אילן השועל בימים אלו?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 02:36

jol9 כתב:אני לא חושב שצריך לקלל אותו ברחוב, אבל בהחלט צריכות להיות מחאות בהיכל.

מעבר לכך, שי האוזמן מבקר את ההנהלה שלנו במילים וברעיונות די דומים למה שאנחנו כותבים כאן, ככה שיש שופר
גם לדעות כאלה בחוץ.

אני גם בטוח שבהנהלה רואים ומבינים דברים. אפשר להגיד הרבה דברים, אבל דני פדרמן הודח מתפקידו. הוא לא התפטר, ולא עזב,
ובטח ובטח שלא תיכנן להיכנס ל-5 שנים (והבאתי כאן קטעים מהראיון הראשון שלו בתקשורת כמנכ"ל/GM). הוא פוטר/הודח,
ונכון לכרגע אנח מאמין שהכוחו ירד באופן משמעותי.
הקיץ הזה יהיה גורלי. אם ניקולה, אבי אבן ואנשיהם לא יעזבו, סימן שכלום לא ישתנה.
אם הם כן יעזבו, ואם גם יגיע איש מקצוע רציני (ולא חבר של/מקורב ל) אז נדע שאולי זה כן הולך בכיוון הנכון.

מה שכן, את העונה הזאת לחלוטין זורקים לפח. אין שום סרט שבו אוננקו הזה מסיים את העונה במכבי, במצב עניינים תקין. זאת פשוט
בדיחה.

"קללות ברחוב" זה דימוי. צריך להפסיק להיות כל כך נחמדים ולתת לפדרמנים לחיות כאילו כלום לא קרה (הכל במסגרת החוק ובלי אלימות כמובן).

בשורה התחתונה, אוהדים יודעים למרר את החיים טוב מאוד לבעלים דפוקים כמו הפדרמנים. משום מה, במכבי זה לא קורה. אין לי מושג אם דני פדרמן הודח או התפטר או לא יודע מה, אבל שום דבר לא השתנה מאז שהוא כביכול "עזב".

האוהדים צריכים לשבת על הוריד של הפדרמנים עד שהם או יתקנו את הקבוצה או יעזבו. בדיוק כמו שקרה עם הרציקוביץ', טביב וכל שאר הכושלים/נוכלים.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 02:44

זה הפילוח של מנויי מכבי.

(חוץ מחציל כמובן)

זאת הבעיה
בדיוק בגלל זה הפורום הזה הוא בגדר מצורע בשביל המועדון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 02:46

הייתי שמח לארח פה איש מטעם המועדון, ולשוחח שיחה אמיתית ובלתי אמצעית על כל מה שקורה בפנים.
במיוחד אבי אבן.

מה נאמר כבר בזמנו? אין דרך לגשר על זה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים