שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין בטוח שהתפוסה בהיכל תהיה כמו במשחק יורוליג.
אני לא חושב שההיכל יהיה מלא לחלוטין (בעיקר בגלל יום רביעי) להערכתי כ- 80-85% תפוסה שזה גם מכובד מאוד.
תלוי את מי שואלים.
בעיני זאת בושה גדולה מאוד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין בטוח שהתפוסה בהיכל תהיה כמו במשחק יורוליג.
אני לא חושב שההיכל יהיה מלא לחלוטין (בעיקר בגלל יום רביעי) להערכתי כ- 80-85% תפוסה שזה גם מכובד מאוד.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין בטוח שהתפוסה בהיכל תהיה כמו במשחק יורוליג.
תלוי את מי שואלים.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין בטוח שהתפוסה בהיכל תהיה כמו במשחק יורוליג.
תלוי את מי שואלים.
היום החלטת להקדים אותי בדקה בכל מה שאני רוצה לרשום
אם ההיכל ייראה כמו ביורוליג או אפילו קרוב לזה, אז מגיע לנו יורוקאפ כל עונה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עדיין בטוח שהתפוסה בהיכל תהיה כמו במשחק יורוליג.
תלוי את מי שואלים.
היום החלטת להקדים אותי בדקה בכל מה שאני רוצה לרשום
אם ההיכל ייראה כמו ביורוליג או אפילו קרוב לזה, אז מגיע לנו יורוקאפ כל עונה
MTA2311 כתב:עדיין בטוח שהתפוסה בהיכל תהיה כמו במשחק יורוליג.
rc4991 כתב:מניח שיהיה מוגזם לצפות לאיזה שלט בגנות המצב של המועדון
roy1000 כתב:זה פשוט לא יכול להיות שלא תהיה שום מחאה לגבי מצב הקבוצה. זה לא יכול להיות שקבוצת יורוקאפ בינונית כמו ירושלים פשוט מטאטאת אותנו בכזו קלות פעם אחרי פעם.
הסיפור הזה הוא לא חד צדדי. לא יכול להיות האוהדים ישלמו מחירי כרטיסים שהם הין הגבוהים בעולם (כולל NBA) וההנהלה פשוט תשתין עליהם בקשת ללא שום תגובה. אם לא תהיה שום מחאה, הבזיון ימשיך.
roy1000 כתב:זה פשוט לא יכול להיות שלא תהיה שום מחאה לגבי מצב הקבוצה. זה לא יכול להיות שקבוצת יורוקאפ בינונית כמו ירושלים פשוט מטאטאת אותנו בכזו קלות פעם אחרי פעם.
הסיפור הזה הוא לא חד צדדי. לא יכול להיות האוהדים ישלמו מחירי כרטיסים שהם הין הגבוהים בעולם (כולל NBA) וההנהלה פשוט תשתין עליהם בקשת ללא שום תגובה. אם לא תהיה שום מחאה, הבזיון ימשיך.
felix_r כתב:roy1000 כתב:זה פשוט לא יכול להיות שלא תהיה שום מחאה לגבי מצב הקבוצה. זה לא יכול להיות שקבוצת יורוקאפ בינונית כמו ירושלים פשוט מטאטאת אותנו בכזו קלות פעם אחרי פעם.
ואיך בדיוק זה יעזור?
זה לא שאפשר היום להחליף חצי מהשחקנים בקבוצה הזאת.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:זה פשוט לא יכול להיות שלא תהיה שום מחאה לגבי מצב הקבוצה. זה לא יכול להיות שקבוצת יורוקאפ בינונית כמו ירושלים פשוט מטאטאת אותנו בכזו קלות פעם אחרי פעם.
מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?
זה הפילוח של מנויי מכבי.
(חוץ מחציל כמובן)
MTA2311 כתב:מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?
זה הפילוח של מנויי מכבי.
(חוץ מחציל כמובן)
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?
זה הפילוח של מנויי מכבי.
(חוץ מחציל כמובן)
אני חושב שמה שאנחנו רואים זה חסר תקדים בספורט. תראה מה עשו להרציקוביץ' במכבי ומה עשו לטביב בהפועל ת"א. תראה מו עושים לואל חאל ביונייטד. עזוב אותי מיוסי שהוא טרול של ההנהלה פה בפורום. רוצים לחדש את המנוי? סבבה, אבל גם מי שמחדש את המנוי בצורה עיוורת יכול למחות. איך זה יכול להיות שדני פדרמן חי את החיים הטובים ולא מקבל קללות ברחוב כמו הרציקוביץ'? זה אולי לא נחמד, אבל עד שהאנשים האלה ירגישו קצת לא נעים, שום דבר לא יקרה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?
זה הפילוח של מנויי מכבי.
(חוץ מחציל כמובן)
אני חושב שמה שאנחנו רואים זה חסר תקדים בספורט. תראה מה עשו להרציקוביץ' במכבי ומה עשו לטביב בהפועל ת"א. תראה מו עושים לואל חאל ביונייטד. עזוב אותי מיוסי שהוא טרול של ההנהלה פה בפורום. רוצים לחדש את המנוי? סבבה, אבל גם מי שמחדש את המנוי בצורה עיוורת יכול למחות. איך זה יכול להיות שדני פדרמן חי את החיים הטובים ולא מקבל קללות ברחוב כמו הרציקוביץ'? זה אולי לא נחמד, אבל עד שהאנשים האלה ירגישו קצת לא נעים, שום דבר לא יקרה.
MTA2311 כתב:ברור, אנחנו מדברים על זה פה כבר שנים.
איך יכול להיות שאפילו שלט מחאתי אחד לא רואים בהיכל? איך יכול להיות שמכבי זה המועדון היחיד בספורט הישראלי שלאוהדים שלו אין שום יכולת להרים מחאה כמו שצריך?
jol9 כתב:אני לא חושב שצריך לקלל אותו ברחוב, אבל בהחלט צריכות להיות מחאות בהיכל.
מעבר לכך, שי האוזמן מבקר את ההנהלה שלנו במילים וברעיונות די דומים למה שאנחנו כותבים כאן, ככה שיש שופר
גם לדעות כאלה בחוץ.
אני גם בטוח שבהנהלה רואים ומבינים דברים. אפשר להגיד הרבה דברים, אבל דני פדרמן הודח מתפקידו. הוא לא התפטר, ולא עזב,
ובטח ובטח שלא תיכנן להיכנס ל-5 שנים (והבאתי כאן קטעים מהראיון הראשון שלו בתקשורת כמנכ"ל/GM). הוא פוטר/הודח,
ונכון לכרגע אנח מאמין שהכוחו ירד באופן משמעותי.
הקיץ הזה יהיה גורלי. אם ניקולה, אבי אבן ואנשיהם לא יעזבו, סימן שכלום לא ישתנה.
אם הם כן יעזבו, ואם גם יגיע איש מקצוע רציני (ולא חבר של/מקורב ל) אז נדע שאולי זה כן הולך בכיוון הנכון.
מה שכן, את העונה הזאת לחלוטין זורקים לפח. אין שום סרט שבו אוננקו הזה מסיים את העונה במכבי, במצב עניינים תקין. זאת פשוט
בדיחה.
MTA2311 כתב:מי אתה רוצה שימחה? מקובי וארגוני האוהדים שכבר הבהירו שכל עוד פדרמן ממשיך ללקק להם את התחת מאחורי הקלעים המחאה היחידה שהם מוכנים לעשות זה נגד צבע הלוגו? אוהדים כמו צפריר וחבריו ששומרים על המקום בהיכל כדי לא לאבד אותו אם תהיה עונה טובה עוד 10 שנים? הרולקסים שבאים כל חמישי כי זה חלק מהוייב התל אביבי? אולי יוסי ושות' שמעריצים את האדמה שפדרמן דורך עליה?
זה הפילוח של מנויי מכבי.
(חוץ מחציל כמובן)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־15 אורחים