TAYO כתב:יכול לשחק בגמר גביע ווינר לא?MTA2311 כתב:מרסר כתב:לא ירשם בטח לליגה בגלל החוזה הקצר.
חבל, דווקא הליגה זאת הדרך הכי טובה להכניס שחקן לעניינים. ראינו את זה לא מעט פעמים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יכול לשחק בגמר כן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:יכול לשחק בגמר גביע ווינר לא?MTA2311 כתב:מרסר כתב:לא ירשם בטח לליגה בגלל החוזה הקצר.
חבל, דווקא הליגה זאת הדרך הכי טובה להכניס שחקן לעניינים. ראינו את זה לא מעט פעמים.
אליאור כתב:עידן כתב:TAYO כתב:יופי, עכשיו סנטר נורמלי במקום ניבו ואם היליארד באמת כזה פריך, אז להביא גם את מאט תומאס דחוף.
בהחלט. צריך רק להחליף 4 שחקני חמישיה, לחתום עם פסקוואל לחמש עונות במקום קטש, והמצב יהיה מעולה.
אל תגזים - בולדווין בסדר. צריך רק להחליף שלושה שחקני חמישייה, ועוד שני מחליפים ומאמן חדש. וישראלים טובים יותר במקום זיו ודיבה ואז יהיו לנו פה 12 שחקני יורוליג לגיטימיים כמו לקבוצות שמתחרות על הפלייאוף.
שמואל1 כתב:Itaycohen7 כתב:למה רק ל 3 חודש ?
הקומבינה הידועה של מכבי. אחר כך מתפלאים למה לא מביאים שמות מוצלחים כמו וילדוזה או תומאס.
מילוס כתב:שמואל1 כתב:Itaycohen7 כתב:למה רק ל 3 חודש ?
הקומבינה הידועה של מכבי. אחר כך מתפלאים למה לא מביאים שמות מוצלחים כמו וילדוזה או תומאס.
לא אתפלא אם וילדוזה לא פה כי גם לו ניסו לדחוף חוזה זמני, כאילו מכבי היא מינימום גולדן סטייט.
Jack55 כתב:היה בדרך לחתום בסיןitai7 כתב:איך הוא לא מצא קבוצה עד עכשיו?
מעניין
בקיצור, היה נשאר מובטל אם לא מכבי.itai7 כתב:Jack55 כתב:היה בדרך לחתום בסיןitai7 כתב:איך הוא לא מצא קבוצה עד עכשיו?
מעניין
אכן
"במהלך חודש ספטמבר ראה השחקן כי הצעות מפתות אינן מגיעות, והחל לשקול ברצינות מעבר לליגה הסינית, ליגה שנחשבת פחות תחרותית אך עם סכומי כסף גבוהים. בעיות בוויזה מנעו מאפשרות זו לצאת לפועל. כמו כן, שמו של אדאמס הוזכר לפני שבועות ספורים גם אצל האלופה הפועל חולון, שחיפשה גארד בעקבות פציעתו של סי ג׳יי האריס, אך שם החליטו ללכת על זר מנוסה יותר."
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13173768
מקאדו 3 כתב:החוזה הקצר תמיד מזכיר לי את מקרה דיימון סימפסון שבא גם בחוזה זמני היה מצוין ו ... שוחרר .
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:החוזה הקצר תמיד מזכיר לי את מקרה דיימון סימפסון שבא גם בחוזה זמני היה מצוין ו ... שוחרר .
הלכת רחוק. לסורט
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:החוזה הקצר תמיד מזכיר לי את מקרה דיימון סימפסון שבא גם בחוזה זמני היה מצוין ו ... שוחרר .
הלכת רחוק. לסורט
Itaycohen7 כתב:הוא בארץ ? צפוי לשחק מול מונאקו ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים