פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג׳יילן אדאמס חתם במכבי ת״א

15 אוקטובר 2022, 19:19

TAYO כתב:
MTA2311 כתב:
מרסר כתב:לא ירשם בטח לליגה בגלל החוזה הקצר.

חבל, דווקא הליגה זאת הדרך הכי טובה להכניס שחקן לעניינים. ראינו את זה לא מעט פעמים.
יכול לשחק בגמר גביע ווינר לא?

Sent from my iPhone using Tapatalk

יכול לשחק בגמר כן.

15 אוקטובר 2022, 19:21

אליאור כתב:
עידן כתב:
TAYO כתב:יופי, עכשיו סנטר נורמלי במקום ניבו ואם היליארד באמת כזה פריך, אז להביא גם את מאט תומאס דחוף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בהחלט. צריך רק להחליף 4 שחקני חמישיה, לחתום עם פסקוואל לחמש עונות במקום קטש, והמצב יהיה מעולה.

אל תגזים - בולדווין בסדר. צריך רק להחליף שלושה שחקני חמישייה, ועוד שני מחליפים ומאמן חדש. וישראלים טובים יותר במקום זיו ודיבה ואז יהיו לנו פה 12 שחקני יורוליג לגיטימיים כמו לקבוצות שמתחרות על הפלייאוף.

בולדווין יכול לעלות מהספסל. אבל מודה בטעות ומתנצל, אתה צודק - שלושה שחקני חמישייה+כמה מחליפים+מאמן חדש ונתחרה על הפלייאוף בהחלט. בסה"כ כמה שיפוצים קוסמטיים, לא מעבר לזה.

15 אוקטובר 2022, 19:38

שמואל1 כתב:
Itaycohen7 כתב:למה רק ל 3 חודש ?

הקומבינה הידועה של מכבי. אחר כך מתפלאים למה לא מביאים שמות מוצלחים כמו וילדוזה או תומאס.

לא אתפלא אם וילדוזה לא פה כי גם לו ניסו לדחוף חוזה זמני, כאילו מכבי היא מינימום גולדן סטייט.

15 אוקטובר 2022, 19:43

מילוס כתב:
שמואל1 כתב:
Itaycohen7 כתב:למה רק ל 3 חודש ?

הקומבינה הידועה של מכבי. אחר כך מתפלאים למה לא מביאים שמות מוצלחים כמו וילדוזה או תומאס.

לא אתפלא אם וילדוזה לא פה כי גם לו ניסו לדחוף חוזה זמני, כאילו מכבי היא מינימום גולדן סטייט.

נראה לי פשוט הציעו לו חוזה של 200-300 אלף, והוא חשב שמסתלבטים עליו

15 אוקטובר 2022, 19:54

איך הוא לא מצא קבוצה עד עכשיו?
מעניין

15 אוקטובר 2022, 20:14

itai7 כתב:איך הוא לא מצא קבוצה עד עכשיו?
מעניין
היה בדרך לחתום בסין

15 אוקטובר 2022, 20:21

מסתכל על חצי הכוס המלאה - מזל שזה לשלושה חודשים

15 אוקטובר 2022, 20:25

Jack55 כתב:
מעניין
היה בדרך לחתום בסין

אכן

"במהלך חודש ספטמבר ראה השחקן כי הצעות מפתות אינן מגיעות, והחל לשקול ברצינות מעבר לליגה הסינית, ליגה שנחשבת פחות תחרותית אך עם סכומי כסף גבוהים. בעיות בוויזה מנעו מאפשרות זו לצאת לפועל. כמו כן, שמו של אדאמס הוזכר לפני שבועות ספורים גם אצל האלופה הפועל חולון, שחיפשה גארד בעקבות פציעתו של סי ג׳יי האריס, אך שם החליטו ללכת על זר מנוסה יותר."

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13173768

15 אוקטובר 2022, 20:35

אני באמת חושב שהוא יהיה בסדר. מבחינת כישרון, אני לא בטוח שלמכבי היתה מתישהו שלישייה כזאת בקו האחורי.
הבעיות הן בכל עמדה אפשרית אחרת, לא שם.

15 אוקטובר 2022, 20:38

itai7 כתב:
Jack55 כתב:
מעניין
היה בדרך לחתום בסין

אכן

"במהלך חודש ספטמבר ראה השחקן כי הצעות מפתות אינן מגיעות, והחל לשקול ברצינות מעבר לליגה הסינית, ליגה שנחשבת פחות תחרותית אך עם סכומי כסף גבוהים. בעיות בוויזה מנעו מאפשרות זו לצאת לפועל. כמו כן, שמו של אדאמס הוזכר לפני שבועות ספורים גם אצל האלופה הפועל חולון, שחיפשה גארד בעקבות פציעתו של סי ג׳יי האריס, אך שם החליטו ללכת על זר מנוסה יותר."

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13173768
בקיצור, היה נשאר מובטל אם לא מכבי.

15 אוקטובר 2022, 20:59

החוזה הקצר תמיד מזכיר לי את מקרה דיימון סימפסון שבא גם בחוזה זמני היה מצוין ו ... שוחרר .

15 אוקטובר 2022, 21:07

מקאדו 3 כתב:החוזה הקצר תמיד מזכיר לי את מקרה דיימון סימפסון שבא גם בחוזה זמני היה מצוין ו ... שוחרר .

הלכת רחוק. לסורט

15 אוקטובר 2022, 21:13

er79 כתב:
מקאדו 3 כתב:החוזה הקצר תמיד מזכיר לי את מקרה דיימון סימפסון שבא גם בחוזה זמני היה מצוין ו ... שוחרר .

הלכת רחוק. לסורט

לסורט בא עד שזיזיץ יחלים , אם אני לא טועה בתקופה של סימפסון הגבוהים לא היו משהו , אבל אני לא ממש זוכר .

15 אוקטובר 2022, 21:15

er79 כתב:

הלכת רחוק. לסורט

שחתם לחודשיים ושיחק רק חודש. כי לא ראו לנכון להעדיף אותו על שחקן שיש לו חוזה עד סוף העונה. טימטום. החתמת שחקן? נצל את שהותו כמה שאפשר.
במקרה של מכבי, החוזים האלה בעייתיים מאוד - כי הם נובעים נטו מתוך מצוקה כלכלית. הבעלים לא רוצים להוציא כסף.

15 אוקטובר 2022, 21:48

מאמין שיש לו את היכולות להצליח. בכל מקרה זו לא החתמה טובה כל כך, אלא אם יפגין גם יכולת ניהול משחק מרשימה.

15 אוקטובר 2022, 23:09

הוא בארץ ? צפוי לשחק מול מונאקו ?

15 אוקטובר 2022, 23:11

Itaycohen7 כתב:הוא בארץ ? צפוי לשחק מול מונאקו ?

כן נחת היום, לדעתי ישחק רק בחמישי נגד וילרבאן .

16 אוקטובר 2022, 00:11

החתמה טובה
רחוק מלהספיק

16 אוקטובר 2022, 00:15

אדאמס אחלה שחקן ולדעתי הוא כן יצליח כי יש לו סט כישורים לא קטן,הבעייה היא לא הקו האחורי הבעייה בקו הקידמי שזקוק נואשות ל -4 שקצת יצרתי ועם זריקה יציבה מבחוץ זה המינוס הגדול

Sent from my SM-N980F using Tapatalk

16 אוקטובר 2022, 09:29

לא הבנתי - מכבי לכאורה העדיפה אל וילדוזה והפסידה אותו ל… כוכב???
פרסם תגובה