קית' לאנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לאנגפורד

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מרץ 2012, 04:53

כמו שזה נראה כרגע , לאנגפורד גדול על מכבי מבחינה תקציבית ועכשיו כולם מבינים למה אחרי שנתיים בחימקי עם שכר של 1.2 מליון יורו נטו הוא קפץ לחוזה חדש של פי שתיים .
אם לא המאמן החדש שלהם הוא עדיין היה שם (ותודה לבעלים של חימקי...) .

קשה לי להאמין שישאר פה בפחות מ-1.5 מליון וקשה לי להאמין שמכבי תציע לו יותר מ-1.2 כך שאני לא רואה אותו ממשיך שנה הבאה . אלא אם כן יש לו אופי באמת מיוחד לוותר על הרבה כסף....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מרץ 2012, 08:10

אם לאידסון מכבי היו מוכנים לתת סכומים כאלה של מיליון וחצי דולר, אין סיבה שלא ינסו עם לאנגפורד. לטעמי, ב1-1.5 בהחלט אפשר להשאיר אותו, אבל צריך לעשות את זה מהר, לפני סיום העונה. כי בסוף השנה הוא יקבל הצעות בלי סוף
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מרץ 2012, 09:31

asafb96 כתב:אם לאידסון מכבי היו מוכנים לתת סכומים כאלה של מיליון וחצי דולר, אין סיבה שלא ינסו עם לאנגפורד. לטעמי, ב1-1.5 בהחלט אפשר להשאיר אותו, אבל צריך לעשות את זה מהר, לפני סיום העונה. כי בסוף השנה הוא יקבל הצעות בלי סוף

אבל עם היכולת שלו העונה וההתקדמות של מכבי במפעל , זה יכול להחזיר אותו לרמות השכר שהיה אמור להרוויח בחוזה עם חימקי (2.1 מליון יורו נטו ) ועם זה מכבי לא יכולה ולא צריכה להתמודד....מה שכן אני גם לא בטוח שהוא מהשחקנים שצריך למהר איתם מכיוון שהשוק די עמוס בגארדים טובים והביקוש שלו יהיה לא גבוהה בשלב המוקדם של הפגרה....דבר שני לעומת איידסון הוא מאוד תלויי בשחקנים שיהיו לצידו כי אחרת הוא באמת יהפוך מתוך אין ברירה לשחקן לא קבוצתי....
אני חושב שמבחינת מכבי 1.2 זה המקסימום שכדאי לה לשלם עליו . סך הכל שחקן כמו פארגו שנתן עונה לא פחות טובה אם לא יותר קיבל פחות ולא היה כזה מבוקש באירופה לפני שחידש את החוזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מרץ 2012, 12:41

לא זוכר שלאיידסון היו מוכנים לשלם 1.5 מיליון דולר, יש לזה אסמכתא כלשהיא ? נראה לי מופרז על פניו, לדעתי לא קיבל הצעה של הרבה יותר ממיליון דולר.
פארגו היה אמור להמשיך ב 900 אלף דולר והוא נחשב לשחקן הכי מוכשר של שנה שעברה. אלו פחות או יותר ההצעות של מכבי בשנתיים - שלוש האחרונות. לפני הפציעה של סופו דיברו על מיליון או 1.1 מיליון בשבילו, היום זה כבר חלום בשבילו. ( במכבי לפחות ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מרץ 2012, 13:10

yarinsaky כתב:לא זוכר שלאיידסון היו מוכנים לשלם 1.5 מיליון דולר, יש לזה אסמכתא כלשהיא ? נראה לי מופרז על פניו, לדעתי לא קיבל הצעה של הרבה יותר ממיליון דולר.
פארגו היה אמור להמשיך ב 900 אלף דולר והוא נחשב לשחקן הכי מוכשר של שנה שעברה. אלו פחות או יותר ההצעות של מכבי בשנתיים - שלוש האחרונות. לפני הפציעה של סופו דיברו על מיליון או 1.1 מיליון בשבילו, היום זה כבר חלום בשבילו. ( במכבי לפחות ).

אני זוכר שאמרו שמכבי הציעו לאידסון הצעה מאוד מאוד גבוה. 1.6 מיליון דולר אם אני לא טועה. לא בטוח, אבל זה מה שאני זוכר
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מרץ 2012, 16:21

לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...
קשה לי להאמין שלאנג יקבל הצעה כזאת גם כן....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מרץ 2012, 17:45

yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...

לאנגפורד שחקן לא פחות טוב מאידסון, ומכבי צריכה לעשות את כל המאמצים שישאר
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 25 מרץ 2012, 17:48

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...

מסכים לגמרי. הבעיה היא שעד שבמכבי מתעוררים ומוכנים לשלם סכומים שהשחקנים שווים הם כבר מחזיקים בהצעות גבוהות בהרבה. היום לנגפורד ישאר בשביל סכומים כאלה ובעוד חודשיים לא יהיה סיכוי להשאיר אותו גם בסכום גבוה יותר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 מרץ 2012, 17:49

קודי כתב:
asafb96 כתב:

מסכים לגמרי. הבעיה היא שעד שבמכבי מתעוררים ומוכנים לשלם סכומים שהשחקנים שווים הם כבר מחזיקים בהצעות גבוהות בהרבה. היום לנגפורד ישאר בשביל סכומים כאלה ובעוד חודשיים לא יהיה סיכוי להשאיר אותו גם בסכום גבוה יותר.

אני כל כך לא מסכימה עם החלק האחרון של המשפט..
עד כמה אתם חושבים שהשחקנים טיפשים? אם לאנגפורד חושב שעוד חודשיים הוא יקבל סכומים יותר גבוהים הוא לא יחתום עכשיו על חוזה יותר נמוך..בדיוק כמו שאידסון לא חתם על חוזה בינואר כי הוא ידע שביוני יהיה לו חוזה הרבה יותר גדולה וכמו שפרקינס עשה בדיוק את אותו הדבר..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מרץ 2012, 17:52

קודי כתב:
asafb96 כתב:

מכבי צריכה להציעה חוזים כמה שיותר מהר ללאנגפורד ולסופו. בשביל מכבי זה העיתוי הכי טוב עבור סופו-הוא בתקופה לא טובה, ויסכים לטעמי לחתום על חוזה מאוד נמוך. את היכולות שלו שהוא בריא, בכושר טוב, לא טס כל יומיים, ומקבל את הדקות שלו, ראינו לא אחת. אסור לוותר עליו
לאנגפורד הוא אחד הגארדים הטובים באירופה, וחייבים להשאיר אותו. גם אם הוא יהיה לא זול
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 מרץ 2012, 18:02

אני מסכימה עם כרמל.
זה מאוד קל להגיד: תחתימו את השחקנים האלו עכשיו ומהר כי אח"כ הם יברחו בקיץ, אבל אתם באמת חושבים שזה תלוי רק במכבי?
למה מכבי לא מנסה כבר עכשיו ועוד קודם לכן להחתים את לאנגפורד?
מכבי לא ניסתה לפני שנה להחתים את איידסון כמה שיותר מהר?
מישהו שכח שיש עוד צד למו"מ שלא תמיד ממהר לחתום על חוזים עוד באמצע העונה כי בדיוק כמונו וכמו מכבי הם יודעים טוב מאוד מה יהיה בקיץ, רק שבניגוד למכבי זה רק לטובתם ולא מנוגד לאינטרסים שלהם אלא זה בדיוק האינטרס שלהם - שההצעות רק יעלו ויעלו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 25 מרץ 2012, 18:28

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:אם לאידסון מכבי היו מוכנים לתת סכומים כאלה של מיליון וחצי דולר, אין סיבה שלא ינסו עם לאנגפורד. לטעמי, ב1-1.5 בהחלט אפשר להשאיר אותו, אבל צריך לעשות את זה מהר, לפני סיום העונה. כי בסוף השנה הוא יקבל הצעות בלי סוף

אבל עם היכולת שלו העונה וההתקדמות של מכבי במפעל , זה יכול להחזיר אותו לרמות השכר שהיה אמור להרוויח בחוזה עם חימקי (2.1 מליון יורו נטו ) ועם זה מכבי לא יכולה ולא צריכה להתמודד....מה שכן אני גם לא בטוח שהוא מהשחקנים שצריך למהר איתם מכיוון שהשוק די עמוס בגארדים טובים והביקוש שלו יהיה לא גבוהה בשלב המוקדם של הפגרה....דבר שני לעומת איידסון הוא מאוד תלויי בשחקנים שיהיו לצידו כי אחרת הוא באמת יהפוך מתוך אין ברירה לשחקן לא קבוצתי....
אני חושב שמבחינת מכבי 1.2 זה המקסימום שכדאי לה לשלם עליו . סך הכל שחקן כמו פארגו שנתן עונה לא פחות טובה אם לא יותר קיבל פחות ולא היה כזה מבוקש באירופה לפני שחידש את החוזה...

ואו 2.5 מליון? זה ממש הרבה. לא נראה לי שהוא שווה את זה.
בכסף הזה אפשר להביא לפה שחקנים מצויינים, ויותר מאחד... (סתם זורק רעיונות): שבד? הוארטס? סן-אמטריו? דיאמנטידיס? טלטוביץ, ואולי אפילו את פארמר.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 25 מרץ 2012, 21:11

asafb96 כתב:

אני חושב שלאנגפורד שחקן יותר טוב, אם כי הם עושים דברים שונים על המגרש, ואין סק שלצ'אק היו הרבה מניות בהצלחת הקבוצה בשנה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 מרץ 2012, 21:16

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אני חושב שלאנגפורד שחקן יותר טוב, אם כי הם עושים דברים שונים על המגרש, ואין סק שלצ'אק היו הרבה מניות בהצלחת הקבוצה בשנה שעברה.

ברור, הם שחקנים מאוד שונים, ובכל זאת, לאנגפורד, לפחות לטעמי, שחקן טוב יותר, ואני מאוד מקווה שהנהלת מכבי יעשו את כל המאמצים להחתים אותו לפני סוף העונה
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מרץ 2012, 21:21

לפחות הקבוצות הבאמת גדולות לא צריכות שחקן בעמדה הזאת. אולי ההנהלה תשכח לרגע שהם בגירעון מאז קום המדינה, ותחליט גם פעם אחת לעשות הכל בשביל לשמור על המשכיות, ולא רק להצהיר את זה במסיבת העיתונאים לפני פתיחת העונה.
עם הטורקיות\ספרדיות מהדרג השני\איטלקיות\רוסיות, עוד אפשר להתמודד אם יציעו לו מיליון וחצי לעונה, בגלל בעיקר שהוא אמר בכל הראיונות האחרונים איתו, שהוא רוצה להיות בקבוצה שמתמודדת על תארים. אבל מה הסיכויים שמכבי תציע כזאת הצעה לשחקן?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עפר » 26 מרץ 2012, 04:14

אי אפשר להשתגע ולזרוק סכומים שאין להם כיסוי.
גם אי אפשר להציע לשחקן אחד בקבוצה פי 3 משחקנים אחרים, כי זה הורס את המרקם החברתי.
צריך להתנהל בשפיות כלכלית ומה שיהיה יהיה.
אל תשכחו שהקבוצות היווניות בדרך לעונות פיננסיות, אולי גם בספרד ימאס לאנשים להפסיד כסף.
כל זמן שאולגרכים זורקים סכומים מטורפים אין למכבי מה לעשות. אידסון שחקן מצויין אבל האם אפשר להתמודד עם 2.8 מיליון דולר?
עפר

הודעהעל ידי Assaf M » 26 מרץ 2012, 05:40

תהיו רגועים. הסכומים שנזרקו פה באירופה בחמשת השנים האחרונות כבר לא רלוונטיים יותר. מכבי יכולה להשאיר כמעט כל שחקן שהיא רק רוצה.
לנגפורד לדעתי ישאר כי הוא מאוד אוהב את העיר, והוא גם אומר את זה בפה מלא.
לגביי הנדריקס, אני לא בטוח ואני חושב שיש לו הצעות גבוהות מספרד. אני לא הייתי משלם לו יותר מ900K לעונה בכל מקרה.
Assaf M

הודעהעל ידי yzafrir » 26 מרץ 2012, 05:42

לאנגפורד שחקן מצויין ומאוד הייתי רוצה שימשיך במכבי , אבל אם רוצים שחקנים כאלו לטווח ארוך צריך לחשוב על זה קודם ולקחת סיכון . אני בטוח שאם היו מחתימים אותו על חוזה לשלוש שנים מראש עם שכר של 900K הוא היה מסכים כי גם הוא לא ידע איך יחזור מהפציע .
זה סיכון אבל למכבי אין הרבה ברירות אלא לקחת סיכונים כאלו במיוחד עם שחקנים עם פוטננציאל גבוהה להצלחה .
גם לפרטיזן/לובליאנה/ציבונה...יש הרבה שחקנים שחתומים לטווח ארוך וכנראה לא יצא מהם הרבה אבל אלו שכן מצליחים בסוף מחפרים על זה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 26 מרץ 2012, 05:43

Assaf M כתב:תהיו רגועים. הסכומים שנזרקו פה באירופה בחמשת השנים האחרונות כבר לא רלוונטיים יותר. מכבי יכולה להשאיר כמעט כל שחקן שהיא רק רוצה.
לגביי הנדריקס, אני לא בטוח ואני חושב שיש לו הצעות גבוהות מספרד. אני לא הייתי משלם לו יותר מ900K לעונה בכל מקרה.

גם אם יציעו ללאנגפורד פי 2 ממכבי ?? אם הוא אוהב את העיר אז הוא יכול לבוא לנפוש פה בקיץ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 26 מרץ 2012, 07:16

Assaf M כתב:תהיו רגועים. הסכומים שנזרקו פה באירופה בחמשת השנים האחרונות כבר לא רלוונטיים יותר. מכבי יכולה להשאיר כמעט כל שחקן שהיא רק רוצה.

בוא נגיד שלמכבי יש פחות תחרות עכשיו בגלל כל מה שקורה.
אבל עדיין, הקבוצות שאיתן מכבי צריכה להתמודד, הן עשירות וחזקות כמו בארסה וריאל, צסקא, פנר, פילזן, ועוד כמה קבוצות ספרדיות, איטלקיות ורוסיות.
שלושת הראשונות, נותנות נוק אאוט לכל אירופה בקטע של המשכורות, ואני לא רואה מה מונע מריאל לקחת את לאנגפורד בשנה הבאה. מול האחרות, מכבי יכולה להתמודד
בעיקר בכך, שהיא מציעה ללאנגפורד קבוצה שבאמת יכולה ללכת עד הסוף, בניגוד לכל מיני קבוצות מטורקיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים