המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:אם לאידסון מכבי היו מוכנים לתת סכומים כאלה של מיליון וחצי דולר, אין סיבה שלא ינסו עם לאנגפורד. לטעמי, ב1-1.5 בהחלט אפשר להשאיר אותו, אבל צריך לעשות את זה מהר, לפני סיום העונה. כי בסוף השנה הוא יקבל הצעות בלי סוף
yarinsaky כתב:לא זוכר שלאיידסון היו מוכנים לשלם 1.5 מיליון דולר, יש לזה אסמכתא כלשהיא ? נראה לי מופרז על פניו, לדעתי לא קיבל הצעה של הרבה יותר ממיליון דולר.
פארגו היה אמור להמשיך ב 900 אלף דולר והוא נחשב לשחקן הכי מוכשר של שנה שעברה. אלו פחות או יותר ההצעות של מכבי בשנתיים - שלוש האחרונות. לפני הפציעה של סופו דיברו על מיליון או 1.1 מיליון בשבילו, היום זה כבר חלום בשבילו. ( במכבי לפחות ).
yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...
קשה לי להאמין שלאנג יקבל הצעה כזאת גם כן....
asafb96 כתב:yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...
לאנגפורד שחקן לא פחות טוב מאידסון, ומכבי צריכה לעשות את כל המאמצים שישאר
קודי כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...
מסכים לגמרי. הבעיה היא שעד שבמכבי מתעוררים ומוכנים לשלם סכומים שהשחקנים שווים הם כבר מחזיקים בהצעות גבוהות בהרבה. היום לנגפורד ישאר בשביל סכומים כאלה ובעוד חודשיים לא יהיה סיכוי להשאיר אותו גם בסכום גבוה יותר.
קודי כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...
מסכים לגמרי. הבעיה היא שעד שבמכבי מתעוררים ומוכנים לשלם סכומים שהשחקנים שווים הם כבר מחזיקים בהצעות גבוהות בהרבה. היום לנגפורד ישאר בשביל סכומים כאלה ובעוד חודשיים לא יהיה סיכוי להשאיר אותו גם בסכום גבוה יותר.
yzafrir כתב:asafb96 כתב:אם לאידסון מכבי היו מוכנים לתת סכומים כאלה של מיליון וחצי דולר, אין סיבה שלא ינסו עם לאנגפורד. לטעמי, ב1-1.5 בהחלט אפשר להשאיר אותו, אבל צריך לעשות את זה מהר, לפני סיום העונה. כי בסוף השנה הוא יקבל הצעות בלי סוף
אבל עם היכולת שלו העונה וההתקדמות של מכבי במפעל , זה יכול להחזיר אותו לרמות השכר שהיה אמור להרוויח בחוזה עם חימקי (2.1 מליון יורו נטו ) ועם זה מכבי לא יכולה ולא צריכה להתמודד....מה שכן אני גם לא בטוח שהוא מהשחקנים שצריך למהר איתם מכיוון שהשוק די עמוס בגארדים טובים והביקוש שלו יהיה לא גבוהה בשלב המוקדם של הפגרה....דבר שני לעומת איידסון הוא מאוד תלויי בשחקנים שיהיו לצידו כי אחרת הוא באמת יהפוך מתוך אין ברירה לשחקן לא קבוצתי....
אני חושב שמבחינת מכבי 1.2 זה המקסימום שכדאי לה לשלם עליו . סך הכל שחקן כמו פארגו שנתן עונה לא פחות טובה אם לא יותר קיבל פחות ולא היה כזה מבוקש באירופה לפני שחידש את החוזה...
asafb96 כתב:yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...
jol9 כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:לאיידסון הואצע 1.4 מליון דולר אבל זה לא יכל להתמודד עם מה שברצלונה הציעה לו...
אני חושב שלאנגפורד שחקן יותר טוב, אם כי הם עושים דברים שונים על המגרש, ואין סק שלצ'אק היו הרבה מניות בהצלחת הקבוצה בשנה שעברה.
Assaf M כתב:תהיו רגועים. הסכומים שנזרקו פה באירופה בחמשת השנים האחרונות כבר לא רלוונטיים יותר. מכבי יכולה להשאיר כמעט כל שחקן שהיא רק רוצה.
לנגפורד לדעתי ישאר כי הוא מאוד אוהב את העיר, והוא גם אומר את זה בפה מלא.
לגביי הנדריקס, אני לא בטוח ואני חושב שיש לו הצעות גבוהות מספרד. אני לא הייתי משלם לו יותר מ900K לעונה בכל מקרה.
Assaf M כתב:תהיו רגועים. הסכומים שנזרקו פה באירופה בחמשת השנים האחרונות כבר לא רלוונטיים יותר. מכבי יכולה להשאיר כמעט כל שחקן שהיא רק רוצה.
לנגפורד לדעתי ישאר כי הוא מאוד אוהב את העיר, והוא גם אומר את זה בפה מלא.
לגביי הנדריקס, אני לא בטוח ואני חושב שיש לו הצעות גבוהות מספרד. אני לא הייתי משלם לו יותר מ900K לעונה בכל מקרה.