Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Lirca כתב:
אני אוסיף ואומר שלמרות שאנחנו מכביסטים ואמורים לשאוף הכי גבוה, מכבי עם תקציב מוגבל, לא הכי נמוך אבל גם ממש לא בטופ 10 של היורוליג מהבחינה הזו. עם הנתון הזה קשה לצפות שניקח את גביע אירופה.
לדעתי זה לא נכון. מכבי לא קבוצה כזאת ענייה. זה שההנהלה החליטה שמכבי אמור להיות עסק רווחי, זאת בעיה אחרת. אבל כסף יש ותמיד היה. לא כמו לצסקא,
אבל גם לא כמו ללובליאנה
מכבי לא עסק רווחי וגם לא ברייק איבן אבל ההנהלה(שמוציאה כל שנה כסף מהכיס)החליטה שהם לא רוצים שכל שנה נפסיד 10 מליון דולר
אני לא יודעת מה איתך אני בעד 40 שנה של יציבות ולא 3 שנים מטורפות וקריסה כלכלית
נכון. גם אני בעד, אבל לא כשיציבות זה בינוניות. גם בתוך יציבות צריך לדעת לזהות הזדמנויות, ולהוציא קצת יותר. אני הצעתי בזמנו
תכנית תקציבית של מספר שנים, כשהמטרה המוצהרת היא לעמוד ביעדים בסיכומן של אותן השנים, אבל בדרך אפשר לשחק עם המספרים.
אם למשל באה עונה כמו העונה הקרובה, שבה הקבוצות הגדולות, הולכות להיות קצת יותר צנועות, אז יש כאן הזדמנות אמיתית. ואני לא מצפה כאן לכוכבי על
כמו מקאלב או לורבק, אלא שחקנים כמו מאריץ', לאנגפורד, ג'קסון, הלפרין ומצ'באן. נכון, זה טיפה יותר יקר מהתקציב הנוכחי כנראה, אבל לא בהרבה,
ואם זה ייתן למכבי אפשרות להילחם על התואר אז זה שווה עונת צמצום אחרי שנתיים-שלוש שהסגל הזה ירוץ.