פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 14:49

Lirca כתב:
אני אוסיף ואומר שלמרות שאנחנו מכביסטים ואמורים לשאוף הכי גבוה, מכבי עם תקציב מוגבל, לא הכי נמוך אבל גם ממש לא בטופ 10 של היורוליג מהבחינה הזו. עם הנתון הזה קשה לצפות שניקח את גביע אירופה.

לדעתי זה לא נכון. מכבי לא קבוצה כזאת ענייה. זה שההנהלה החליטה שמכבי אמור להיות עסק רווחי, זאת בעיה אחרת. אבל כסף יש ותמיד היה. לא כמו לצסקא,
אבל גם לא כמו ללובליאנה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 14:52

jol9 כתב:
Lirca כתב:
אני אוסיף ואומר שלמרות שאנחנו מכביסטים ואמורים לשאוף הכי גבוה, מכבי עם תקציב מוגבל, לא הכי נמוך אבל גם ממש לא בטופ 10 של היורוליג מהבחינה הזו. עם הנתון הזה קשה לצפות שניקח את גביע אירופה.

לדעתי זה לא נכון. מכבי לא קבוצה כזאת ענייה. זה שההנהלה החליטה שמכבי אמור להיות עסק רווחי, זאת בעיה אחרת. אבל כסף יש ותמיד היה. לא כמו לצסקא,
אבל גם לא כמו ללובליאנה

מכבי לא עסק רווחי וגם לא ברייק איבן אבל ההנהלה(שמוציאה כל שנה כסף מהכיס)החליטה שהם לא רוצים שכל שנה נפסיד 10 מליון דולר
אני לא יודעת מה איתך אני בעד 40 שנה של יציבות ולא 3 שנים מטורפות וקריסה כלכלית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 14:58

jol9 כתב:
Lirca כתב:

אבל גם לא כמו ללובליאנה

וצריך לזכור שלמכבי יש הסטוריה ומוניטין של אחד המועדונים הבכירים ביבשת, וזה כי כמעט תמיד, למרות התקציב שממקם אותנו איפה שהוא באמצע, מכבי מצליחה להגיע למעמדים הגדולים.
מתAMסרת

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 14:58

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Lirca כתב:

אבל גם לא כמו ללובליאנה

מכבי לא עסק רווחי וגם לא ברייק איבן אבל ההנהלה(שמוציאה כל שנה כסף מהכיס)החליטה שהם לא רוצים שכל שנה נפסיד 10 מליון דולר

נכון. גם אני בעד, אבל לא כשיציבות זה בינוניות. גם בתוך יציבות צריך לדעת לזהות הזדמנויות, ולהוציא קצת יותר. אני הצעתי בזמנו
תכנית תקציבית של מספר שנים, כשהמטרה המוצהרת היא לעמוד ביעדים בסיכומן של אותן השנים, אבל בדרך אפשר לשחק עם המספרים.

אם למשל באה עונה כמו העונה הקרובה, שבה הקבוצות הגדולות, הולכות להיות קצת יותר צנועות, אז יש כאן הזדמנות אמיתית. ואני לא מצפה כאן לכוכבי על
כמו מקאלב או לורבק, אלא שחקנים כמו מאריץ', לאנגפורד, ג'קסון, הלפרין ומצ'באן. נכון, זה טיפה יותר יקר מהתקציב הנוכחי כנראה, אבל לא בהרבה,
ואם זה ייתן למכבי אפשרות להילחם על התואר אז זה שווה עונת צמצום אחרי שנתיים-שלוש שהסגל הזה ירוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 15:00

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Lirca כתב:

אבל גם לא כמו ללובליאנה

נכון. גם אני בעד, אבל לא כשיציבות זה בינוניות. גם בתוך יציבות צריך לדעת לזהות הזדמנויות, ולהוציא קצת יותר. אני הצעתי בזמנו
תכנית תקציבית של מספר שנים, כשהמטרה המוצהרת היא לעמוד ביעדים בסיכומן של אותן השנים, אבל בדרך אפשר לשחק עם המספרים.

אם למשל באה עונה כמו העונה הקרובה, שבה הקבוצות הגדולות, הולכות להיות קצת יותר צנועות, אז יש כאן הזדמנות אמיתית. ואני לא מצפה כאן לכוכבי על
כמו מקאלב או לורבק, אלא שחקנים כמו מאריץ', לאנגפורד, ג'קסון, הלפרין ומצ'באן. נכון, זה טיפה יותר יקר מהתקציב הנוכחי כנראה, אבל לא בהרבה,
ואם זה ייתן למכבי אפשרות להילחם על התואר אז זה שווה עונת צמצום אחרי שנתיים-שלוש שהסגל הזה ירוץ.

אבל זה לא נשמע לך מגוחך המשפט הזה?
''אני הצעתי תוכנית תקציבית''
אתה לא עובד במכבי ושום דבר שנציע פה אנחנו לא יודעים אם אפשר ליישם ועד כמה זה מציאותי(ואני בטוחה שלנו זה נשמע מאוד מציאותי)ובטח ובטח שמכבי לא יקשיבו לנו
להגיד ''הצעתי תוכנית תקציבית של מספר שנים'' זה קצת לקפוץ מעל הפופיק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 15:02

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:אסף, אתה אמנם בחור אופטימי, וגם אני אמרתי שהדברים עוד יכולים להסתדר. אבל אי אפשר להתעלם מכל הסימנים שיש עד עכשיו.
למכבי יש קשיים בכל דבר. אפילו שרמדיני חתם רק לעונה אחת.
כל דבר שמכבי מטפלת בו מתנדנד, ולא סגור, ולהיפך. גם השחקנים שמכבי מדברת איתם ועליהם הם לא ממש כאלה שעושים יותר מדי חשק. פרט למאריץ', לאנגפורד והלפרין, כל השחקנים
שנקשרים בשמה של מכבי, עושים לי קצת פריחה ותחושות גירוד לא רצוניות.

אז אתה טוען שיהיה בסדר, אבל בסה"כ יובל, ירין ואחרים כאן מעלים תהיות מוצדקות לחלוטין, שאין עליהן תשובה או הסבר, ואתה פותר את העניין ב"יהיה בסדר", מה שיכול להיות
אבל עדיין לא ממש מספק.

נו זה נכון, הסגל עוד לא סגור. אבל הבעיה היא שיש פה תגובות עם תהיות, על כך שאיך הסגל עוד לא סגור.
זה לא סגור, אבל שוב, זה בגלל שאנחנו רק ביוני. יש עוד הרבה זמן. וכמו שהראתי באחד הפוסטים, להחתים שחקנים מוקדם זה ממש ממש לא מתכון להצלחה. הרי זה כל שנה ככה, עולים שמות הזויים, יש הרבה עצבים, אבל בסוף מכבי מעמידה קבוצה טובה. אז למה להמשיך לנבא שחורות?
ה"יהיה בסדר" לא צריך לספק אף אחד. זה לא שאני עוצם עניים ואומר "יהיה בסדר", אלא מסתמך על שנים קודמות. הרי גם שנה שעברה, לפני שנתיים, וכן הלאה, היו נבואות שחורות, אנשים קברו את העונה, אבל תמיד מכבי בנתה קבוצה טובה בסוף. ואני לא רואה סיבה שזה לא יקרה השנה. בטח ובטח לא בגלל שאוחיון כזה או אחר רוצה ללכת, שלאנגפורד/הנדריקס לא סגורים פה, או שהסגל עוד לא סגור, בתקופה בה חלק מהקבוצות עוד משחקות ועוד לא החתימו ולו שחקן אחד.

אני לא חושב שאתה צודק. אם מסתכלים על השנים האחרונות, אז חלק לא קטן מהסגל היה נסגר יחסית מוקדם. בחודש הראשון לכל הפחות.
נכון שהיו עניינים כמו ארויו, פארמר ועוד כל מיני דברים כאלה, אבל זה היה המיעוט.
אני חושב גם ששתי הקבוצות המצליחות ביותר של מכבי מאז השושלת, באירופה היו קבוצות שנסגרו מאוד מוקדם (קטש ובלאט).

בכל מקרה, באמת שיש כאן בעיות אובייקטיביות כמו ההיעדרות של בלאט, הנטישות של הישראלים, בעיות המס של הלפרין וכו'.

עזוב, בוא נלך לשמות בשנתיים האחרונות. פוט, כדיר, מקל, טורנס ושאייר באו מוקדם. סופו, פרקינס, לאנגפורד, פארגו וליאור באו לקראת הסוף. שחקנים כמו הנדריקס, סמית' ופאפאס באו באמצע בערך. מה זה אומר?
ממש ממש אין חשיבות אם יחתום שחקן עכשיו או עוד חודש. וזה ממש ממש לא כמו שחלק כאן מתארים שלפני חודש היה אפשר להחתים את מאריץ' ולאנגפורד בקלות (לפני חודש עוד הייתה עונת משחקים, ומאריץ' שיחק עוד בפאו, אבל ניחה), ולאנגפורד לדוגמא היה יכול לבוא אז במיליון דולר, אבל היום אי אפשר, כי זה מאוחר מדי. פשוט נשמע מגוחך. כאילו השחקנים הם בובות, ורק אנחנו יודעים כמה הם שווים בכל שלב בשנה
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 15:07

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Lirca כתב:

אבל גם לא כמו ללובליאנה

אבל זה לא נשמע לך מגוחך המשפט הזה?
''אני הצעתי תוכנית תקציבית''
אתה לא עובד במכבי ושום דבר שנציע פה אנחנו לא יודעים אם אפשר ליישם ועד כמה זה מציאותי(ואני בטוחה שלנו זה נשמע מאוד מציאותי)ובטח ובטח שמכבי לא יקשיבו לנו
להגיד ''הצעתי תוכנית תקציבית של מספר שנים'' זה קצת לקפוץ מעל הפופיק

יש עוד הרבה בעיות עם ההצעה הזאת. זה לא שעם ג'קסון-לאנגפורד-מאצ'בן-מאריץ' נקרע את היורוליג, כי עדיין יהיו קבוצות איכותיות יותר, ובשנה-שנתיים שנצטרך לצמצם, יכול להיות שנישאר בלי תואר יורוליג למרות ההשקעה אקסטרה, ובנוסף הקבוצה תיראה עלוב, עונה פיננסית עם שחקני קולג', פגיעה תדמיתית גדולה, נעוף בשלב הראשון ביורוליג או מקסימום טופ 16, נקבל תבוסות ביורוליג, נוכל להפסיד אליפות, כל המקקים יצאו מהחורים שלהם (פרשנים, תקשורת, ואוהדים של מגדל/הפועל/קבוצות אחרות), ואוהדים יהיו מתוסכלים. ומאוד מאוד חשוב, לא ימכרו את כל המנויים, מפרסמים יעזבו, זכויות שידור ימכרו בזול, דבר שיוביל גם לפגיע תקציבית, ולא יתאפשר שוב לעשות את השנתיים-שלוש האלה עם תקציב גבוה יותר
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 11 יוני 2012, 15:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 15:08

Holiday_Armadillo כתב:[
Chen כתב:יוגב אוחיון חתום כביכול... זה לא מבטיח שהוא ישאר כי הוא רוצה שדרוג מה שמכבי לא מסוגלת להציע לו לכן זאת לא טעות לומר שאין כסף בשבילו. וזאת כן אשמת מכבי, הם לא יודעים לכתוב חוזים, ואם כבר אתם טועים בחוזה והשחקן חשוב לכם, תשאו בתוצאות ותשלמו לו את מה שהוא מבקש או שתחתכו אותו ותגמרו עניין. ככה סתם מורחים אותנו.

מה זה ''חתום כביכול''? הוא חתום, נקודה.
בין אם יש לו סעיף יציאה בקיץ הזה או בקיץ הבא לא משנה את העובדה שהוא לא שחקן חופשי
זה שמכבי לא מציעים לו שידרוג זה לא אומר שאין כסף זה אומר שהם פועלים בחוכמה ולא סוגרים שחקן על חוזה גדול בלי שהוא הוכיח את עצמו לאורך זמן..ככה מתנהל מועדון שפוי
אם מכבי יציעו לאוחיון את מה שהוא רוצה זה אומר שהם משלמים לו מליון ברוטו לעונה..NO THANK YOU

מה זה ''תשואו בתוצאות ותשדרו או שתחתכו''? לשחקן יש חוזה, או שיש לו סעיף יציאה או שאין לו
אם אין לו הוא יישאר פה במה שמשלמים שלו והוא יאהב את זה או שהוא עוזב תמורת 200K..מכבי צריכים לחכות להחלטה ולפעול בהתאם ולא לזרוק את עצמם ולעשות מה שבא להם

אני אשאל אותך רק שאלה אחת: מי אשם בזה שיש שגיאות כתיב בחוזה? יוגב?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 15:11

Chen כתב:
Chen כתב:יוגב אוחיון חתום כביכול... זה לא מבטיח שהוא ישאר כי הוא רוצה שדרוג מה שמכבי לא מסוגלת להציע לו לכן זאת לא טעות לומר שאין כסף בשבילו. וזאת כן אשמת מכבי, הם לא יודעים לכתוב חוזים, ואם כבר אתם טועים בחוזה והשחקן חשוב לכם, תשאו בתוצאות ותשלמו לו את מה שהוא מבקש או שתחתכו אותו ותגמרו עניין. ככה סתם מורחים אותנו.

בין אם יש לו סעיף יציאה בקיץ הזה או בקיץ הבא לא משנה את העובדה שהוא לא שחקן חופשי
זה שמכבי לא מציעים לו שידרוג זה לא אומר שאין כסף זה אומר שהם פועלים בחוכמה ולא סוגרים שחקן על חוזה גדול בלי שהוא הוכיח את עצמו לאורך זמן..ככה מתנהל מועדון שפוי
אם מכבי יציעו לאוחיון את מה שהוא רוצה זה אומר שהם משלמים לו מליון ברוטו לעונה..NO THANK YOU

מה זה ''תשואו בתוצאות ותשדרו או שתחתכו''? לשחקן יש חוזה, או שיש לו סעיף יציאה או שאין לו
אם אין לו הוא יישאר פה במה שמשלמים שלו והוא יאהב את זה או שהוא עוזב תמורת 200K..מכבי צריכים לחכות להחלטה ולפעול בהתאם ולא לזרוק את עצמם ולעשות מה שבא להם

מי שכתב את החוזה. או שבכלל אין שגיאות כתיב וזה עוד שטות של התקשורת.
אבל מה זה משנה? יש שגיאה, בסדר, פאשלה. ילך, נקבל 200 אלף פיצוי+200 אלף מהשכר שלו, ונביא לפה זר (ולא נצטרך גם לשלם 50% מס, אז בכלל יחסך סכום די גדול). נסתדר יופי בלעדיו. הקטע איתו זה ממש, אבל ממש לא איזה משהו רציני, ולא מה שיהרוס למכבי את העונה. שחקן נחמד מאוד אבל לא סופרסטר, ואפשר בכיף להסתדר בלעדיו. לדעתי הלפרין כרכז מחליף יוכל להסתדר לא פחות טוב ממנו.
חוץ מזה הוא עוד לא עזב
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 15:12

Chen כתב:

אם יש שגיאת כתיב בחוזה אז האשמה על מי שכתב את החוזה אבל כרגע אנחנו עוד לא יודעים אם זה נכון או לא
וגם אם יש שגיאת כתיב בחוזה זה עדיין לא עושה את אוחיון שחקן חופשי אלא שחקן עם סעיף יציאה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 15:19

ומכבי לא רואים שהחוזה כתוב עם שגיאות? חוץ מזה אנשים כאן טוענים שעורך דין שכתב את החוזה הוא מבית היוצר של פדרמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 15:24

Chen כתב:ומכבי לא רואים שהחוזה כתוב עם שגיאות? חוץ מזה אנשים כאן טוענים שעורך דין שכתב את החוזה הוא מבית היוצר של פדרמן.

נו אז מה אתה רוצה שיעשו, לא הבנתי?? מכבי לא יכולים לבוא אליו מתי שגילו את זה (יכול להיות שרק עכשיו גילו את זה, אם זה בכלל נכון) ולהגיד לו "יש טעות בחוזה, אנחנו רוצים לפתוח אותו ולבטל לך את אופציית היציאה".
אז מה אם הוא מ"בית היוצר של פדרמן"? מה הקשר? ואם זה היה שמעון אז הכל בסדר? עשה פאשלה, לא משנה מי זה. לא צריך לעשות מזה סיפור. אם הוא ילך אנחנו ממש לא הולכים להיפגע מזה בצורה קיצונית. אם בכלל.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 11 יוני 2012, 15:27

asafb96 כתב:
Chen כתב:ומכבי לא רואים שהחוזה כתוב עם שגיאות? חוץ מזה אנשים כאן טוענים שעורך דין שכתב את החוזה הוא מבית היוצר של פדרמן.

נו אז מה אתה רוצה שיעשו, לא הבנתי?? מכבי לא יכולים לבוא אליו מתי שגילו את זה (יכול להיות שרק עכשיו גילו את זה, אם זה בכלל נכון) ולהגיד לו "יש טעות בחוזה, אנחנו רוצים לפתוח אותו ולבטל לך את אופציית היציאה".
אז מה אם הוא מ"בית היוצר של פדרמן"? מה הקשר? ואם זה היה שמעון אז הכל בסדר? עשה פאשלה, לא משנה מי זה. לא צריך לעשות מזה סיפור. אם הוא ילך אנחנו ממש לא הולכים להיפגע מזה בצורה קיצונית. אם בכלל.

אני מצפה שלפני שהם יחתמו על החוזה הם יקראו את כל הפרטים. אתה שוכח שלא מדובר פה בהתקנת תוכנה ואתה מסמן ווי שאתה מקבל את התנאים, מדובר פה בחוזה רציני לפני שחותמים צריך לעבור עליו ולראות אם הכל רשום כפי שסוכם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 15:30

Chen כתב:
asafb96 כתב:

אני מצפה שלפני שהם יחתמו על החוזה הם יקראו את כל הפרטים. אתה שוכח שלא מדובר פה בהתקנת תוכנה ואתה מסמן ווי שאתה מקבל את התנאים, מדובר פה בחוזה רציני לפני שחותמים צריך לעבור עליו ולראות אם הכל רשום כפי שסוכם.

קודם כל שנראה שבאמת יש שגיאת דפוס וזה לא עוד שטות של התקשורת, ואז תוכל לדרוש ממכבי יותר רצינות לגבי החוזים
לפי מכבי הוא חתום ל2012-2013. אם יש אופציית יציאה, שיצא. נרוויח 400 אלף דולר+מיסוי של ישראלי. אם יש לו שכל, שישאר
asafb96

הודעהעל ידי gandya » 11 יוני 2012, 15:38

מתAMסרת כתב:
jol9 כתב:מילה לגבי אוחיון - ובאמת מילה אחת - "אכזבה". אכזבה גדולה מאוד מהבחור (אם הפרוסמים אכן נכונים).

אם הפרסום ב- ynet נכון, כנראה שטעיתי בגדול לגבי אוחיון.
שם מפורסם שהוא דורש חצי מליון, בעוד מכבי הסכימה לשדרג אותו ל- 300 אלף.
אם זה נכון ואם זה המצב, אני מאד מאד מאד מאוכזבת ממנו. מאד !
אפילו לא הייתי הולכת איתו לבוררות. הייתי משחררת אותו, ויפה שעה קודם.
לא מצליחה להבין את זה. הוא טיפש ! סתם הורס לעצמו.. וחבל. באמת חבל...

למה מי מת? מה קרה מכבי זה עסק? או בית תמחוי? שישלם למכבי קנס כמו פארגו, שיישלם את ה200K דמי יציאה, מקווה שיכשל ברוסיה, לאחר שנה, יעשה את ה800K דולרים שלו, ושמם תצפה לו רק ירידה והסתובבות בקבוצות קטנות מחוץ לארץ, מי יודע אולי עוד 3-4 שנים מהיום נפגוש את אוחיון שוב בהפועל ירושלים..
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 15:45

בתפוז אחד טוען שאוחיון חתם בקובאן והגמד טוען שהרוסים מכחישים ויוציאו הודעה בקרוב

אני חושבת שה''חתם'' זאת הגזמה פראית כי הוא לא יכול לחתום כרגע בשום מקום

זה שהרוסים מוציאים הודעה רשמית זה אומר שזה נכון ושהם מתים מפחד להסתבך עם מכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 11 יוני 2012, 15:56

Holiday_Armadillo כתב:
yellowaura כתב:אוחיון צודק 100%. אני הייתי עושה בדיוק אותו הדבר.

השדרוג שמכבי הציעו לו מבייש. יש לו סעיף יציעה בפועל ומכבי לא יכולים להתבכיין על טעות הדפסה.

לא יכול להיות שאליהו היום מרוויח יותר מפי 2 ממנו וגם לא יתכן שהוא ירוויח פחות מפניני למשל. חלק מהכסף על עזיבת בורשטיין היה צריך ללכת אליו.

ההתנהלות הכספית לאחרונה של מכבי מוזרה לטעמי.

איזה הגזמה מטורפת
מה אוחיון עשה שמגיע לו לקבל כמו אליהו או פניני?
כולה נתן כמה משחקים טובים בסוף השנה וגם זה באופן לא רציף

לא אמרתי / כתבתי בחיים שלאוחיון מגיע לקבל כמו אליהו... אמרתי שאליהו לא שווה פי 2 מאוחיון... לגבי פניני אני כן חושב שאוחיון שחקן בסדר גודל לפחות כמוהו. ממתי פניני היה שחקן פותח בעמדה קריטית כמו הפוינט גארד ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 15:57

yellowaura כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

השדרוג שמכבי הציעו לו מבייש. יש לו סעיף יציעה בפועל ומכבי לא יכולים להתבכיין על טעות הדפסה.

לא יכול להיות שאליהו היום מרוויח יותר מפי 2 ממנו וגם לא יתכן שהוא ירוויח פחות מפניני למשל. חלק מהכסף על עזיבת בורשטיין היה צריך ללכת אליו.

איזה הגזמה מטורפת

לא אמרתי / כתבתי בחיים שלאוחיון מגיע לקבל כמו אליהו... אמרתי שאליהו לא שווה פי 2 מאוחיון... לגבי פניני אני כן חושב שאוחיון שחקן בסדר גודל לפחות כמוהו. ממתי פניני היה שחקן פותח בעמדה קריטית כמו הפוינט גארד ?

אבל לאוחיון יש חוזה. והוא צריך לכבד אותו. אחרי סדרה אחת טובה מול פאו, הוא לא יכול לבוא ולדרוש 500 אלף דולר ממכבי, אחרי מה שנתנה לו. גם אם הוא יכול לקבל יותר באירופה. אם הוא רוצה, שילך. נסתדר בלעדיו
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 15:58

asafb96 כתב:
yellowaura כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

איזה הגזמה מטורפת

אבל לאוחיון יש חוזה. והוא צריך לכבד אותו. אחרי סדרה אחת טובה מול פאו, הוא לא יכול לבוא ולדרוש 500 אלף דולר ממכבי, אחרי מה שנתנה לו. גם אם הוא יכול לקבל יותר באירופה. אם הוא רוצה, שילך. נסתדר בלעדיו

ואם נהיה הוגנים זאת הייתה חצי סידרה טובה וזה כשאוברדוביץ' לא שם עליו
אחרי זה העביר עליו את דיאמנטידיס וגמר אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 16:00

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
yellowaura כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

איזה הגזמה מטורפת

ואם נהיה הוגנים זאת הייתה חצי סידרה טובה וזה כשאוברדוביץ' לא שם עליו
אחרי זה העביר עליו את דיאמנטידיס וגמר אותו

דווקא הוא עשה דברים יפים גם מול דיא. אי אפשר לקחת ממנו את הסדרה הזאת, הוא באמת היה מצוין בה וסיפק את הסחורה מעל ומעבר, ב2 צידי המגרש. אבל זה ממש לא מאפשר לו לדרוש שדרוג כזה, בטח ובטח שהוא תחת חוזה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, מרסר ו־22 אורחים