מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2012, 12:16

יש איזו תחושה של פאניקה באויר. אם הלפרין לא בא, מכבי חייבת לעשות שלושה דברים במהירות, גם באמצעות הכסף שנחסך על משכורתו הצפויה של הלפרין: 1. להילחם על לנגפורד. 2. לשדרג את שכרו של אוחיון ולרצות אותו. 3. להחתים את לנדסברג. אחרת, זה הולך להיות לא נעים - נתחיל באמת להיתקע פה עם שמות כמו יבזורי וניסים, וזה כבר מחזיר אותי בפלאשבק מסויט לעונת בירנבוים והעילוי שלו דרור חג'ג'. ואני עוד כתבתי בציניות הבוקר שגלדסטון לקח כדורים.
er79

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2012, 12:18

קובאן הולכת בקצב הזה לשנות את שמה ללוקומוטיב "אלקטרה" קובאן. הם גם ילכו הפוך על הפוך עם החוק הרוסי: הם ישתמשו במודל שהומצא במדינתם, אבל במתווה של החוק הרוסי בישראל: לפחות שני ישראלים על המגרש (אוחיון והלפרין) :D
er79

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 12:44

מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???

ואגב - לפי הציטוטים של אריק קריין אין סיכוי שהלפרין יהיה במכבי העונה. הוא מדבר בגלוי על כך שהוא מחפש לו קבוצה ושלא מצליחים לפתור את עניין המס. אם עכשיו לנגפורד ולנדסברג לא יגיעו ואוחיון לא ישאר אנחנו בצרות צרורות, כי גארד ברמה של לנגפורד לא נמצא ברמות המחיר של מכבי והישראלים הבאים בתור אחרי לנדסברג זה שחקנים שאפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את שמם באותו משפט עם מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יוני 2012, 12:48

זה אכן קצת מזכיר את הקיץ של אפי.

אבל הפעם אני מקווה שהאוהדים לא יתערבו בעניין של יבזורי, אם אכן זו אופצייה אמיתית. אצל אפי האוהדים מחו כשהוא רצה להחתים את מרקוביץ', בסוף קיבלנו את השודד בטרניניג עם חוזה ל 3 שנים בכפול מחיר ואפס תרומה ( גרין ).
לא יודע מי המקביל של גרין כאן, ( גל מקל ? ) אבל שמכבי תחתים את מי שהיא חושבת לנכון . גם אם זה לא נראה לנו בכלל .
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 20 יוני 2012, 12:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2012, 12:49

ואגב - לפי הציטוטים של אריק קריין אין סיכוי שהלפרין יהיה במכבי העונה. הוא מדבר בגלוי על כך שהוא מחפש לו קבוצה ושלא מצליחים לפתור את עניין המס. אם עכשיו לנגפורד ולנדסברג לא יגיעו ואוחיון לא ישאר אנחנו בצרות צרורות, כי גארד ברמה של לנגפורד לא נמצא ברמות המחיר של מכבי והישראלים הבאים בתור אחרי לנדסברג זה שחקנים שאפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את שמם באותו משפט עם מכבי.

הבעייה היא שכל קיץ אתה מנבא שחורות, אתה פסימיסט קבוע. יחד עם זאת, בקיץ הספציפי הזה באמת נראה שדברים לא באים בקלות - ישראלים דופקים ברז, זרים הולכים אחרי הכסף הגדול. אם שלושת הדברים שציינתי בתגובה הקודמת שלי ושגם אתה ציינת בתגובה זו יתקיימו - יהיה בסדר, למרות שאם לנגפורד ולנדסברג סוגרים את עמדה 2 - זה אומר שהיקמן יהיה בעמדה 1, לא משהו שאני כל כך נלהב ממנו. אבל עדיף בכל מקרה ששלושת התנאים הללו יתקיימו, אחר כך נשבור את הראש עם פוזשנים.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 12:51

Dperk כתב:
asafb96 כתב:וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולה

וויוקאס מסוגל לשחק גם 4?

לא. הוא די כבד לעמדה הזאת, ואין לו ממש קליעה.

לגבי הדיון ג'יימס-טיוס, ג'יימס שחקן טוב יותר, אבל טיוס עדיף מ2 סיבות פשוטות. יש לו תעודת זהות ישראלית, דבר חשוב מאוד בהגבלות של קופל, והוא זול יותר.

איך טיוס זול יותר כשכישראלי המס עליו הוא כמעט פי 2 יותר גבוה מהמס על זר כמו שון ג'יימס?

איך טיוס זול יותר? כי השכר שלו הרבה יותר נמוך משל ג'יימס (ג'יימס ירוויח 300-350 אלף דולר, טיוס ממש לא קרוב לזה), אני ממש לא בטוח שטיוס ישלם 50% מס כמו ישראלי, וגם אם כן, זה לא משנה כי גם ג'יימס ישלם משנה הבאה מס כמו שחקן ישראלי לכל דבר, כי זאת השנה ה4 שלו בארץ.
מעבר לכך, אם ג'יימס ישאר ולא יבוא טיוס, אז כל משחק בקופליה נצטרך להושיב בצד לפחות זר אחד.
בקיצור, טיוס עדיף. לא שחקן טוב יותר, אבל הסיטואציה גורמת לכך שהוא בהחלט עדיף היום על ג'יימס
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 12:52

er79 כתב:

הבעייה היא שכל קיץ אתה מנבא שחורות, אתה פסימיסט קבוע. יחד עם זאת, בקיץ הספציפי הזה באמת נראה שדברים לא באים בקלות - ישראלים דופקים ברז, זרים הולכים אחרי הכסף הגדול. אם שלושת הדברים שציינתי בתגובה הקודמת שלי ושגם אתה ציינת בתגובה זו יתקיימו - יהיה בסדר, למרות שאם לנגפורד ולנדסברג סוגרים את עמדה 2 - זה אומר שהיקמן יהיה בעמדה 1, לא משהו שאני כל כך נלהב ממנו. אבל עדיף בכל מקרה ששלושת התנאים הללו יתקיימו, אחר כך נשבור את הראש עם פוזשנים.

אני חושב שקו אחורי עם אוחיון, היקמן, לנגפורד ולנדסברג הוא טוב מאוד ולא צפוי ליצור בעיות כלשהן. אם הלפרין לא מגיע מתפנה הרבה מאוד כסף שיכול להיות מנותב ללנגפורד או לאחד מהגבוהים שצפוי להגיע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 12:56

קודי כתב:מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???

אני. לאן אתה ממהר? לא זכור לי שהתחילה העונה וקיבלנו תבוסות, ושחקנים כמו הטשמייר ומקל עדיין לא חתמו פה. חכה קצת...
הפיק הזה, רועי מרון, והגמד, מעניינים אתה יודע את מה. כל אלה טעו כבר אלף פעם בקיץ הזה. הלפרין עוד לא ברח, וגם אם כן לא יגיע זה ממש לא נורא, לא הוא זה שבונים עליו את הקבוצה. בהחלט אפשר להסתפק בלנדסברג במקומו
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2012, 13:00

פיק יחסית אמין. לגבי החבר'ה מתפוז אני מסכים איתך. ליצנים אחד אחד. בכל מקרה, לנסברג הוא אלטרנטיבה טובה, אבל יהיה עדיף אם שניהם יהיו במכבי.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 13:03

er79 כתב:פיק יחסית אמין. לגבי החבר'ה מתפוז אני מסכים איתך. ליצנים אחד אחד. בכל מקרה, לנסברג הוא אלטרנטיבה טובה, אבל יהיה עדיף אם שניהם יהיו במכבי.

לפיק יצא פה שם של איזה מישהו אמין אבל הוא, כמו כל כלי התקשורת בארץ, טעה וטועה לא מעט.
מכבי עובדת בחשיאיות מוחלטת בשנתיים האחרונות, ורוב ההחתמות באו משום מקום, לפני שהשם של השחקן עלה בתקשורת, או שהוא עלה איפשהו אבל לא היה דיבור רציני עליו בתקשורת, לעומת 1000 שמות שהתקשורת, בניהם פיק, זרקו לאוויר וכלום לא קרה. כל עוד הלפרין לא חתם במקום אחר אני לא קונה את זה כרגע.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 20 יוני 2012, 13:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 13:04

asafb96 כתב:

אני. לאן אתה ממהר? לא זכור לי שהתחילה העונה וקיבלנו תבוסות, ושחקנים כמו הטשמייר ומקל עדיין לא חתמו פה. חכה קצת...
הפיק הזה, רועי מרון, והגמד, מעניינים אתה יודע את מה. כל אלה טעו כבר אלף פעם בקיץ הזה. הלפרין עוד לא ברח, וגם אם כן לא יגיע זה ממש לא נורא, לא הוא זה שבונים עליו את הקבוצה. בהחלט אפשר להסתפק בלנדסברג במקומו

עזוב גמדים וליצנים. פיק די אמין ואם יש ציטוט של הסוכן של הלפרין אז זה המקור הכי טוב שיש. נחכה ונראה.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2012, 13:05

כל עיתונאי יכול לטעות, ואפילו כמה עיתונאים באתרים שמחשיבים עצמם - אני מתפלא שהם בכלל קיבלו תואר בתקשורת. אבל פיק עדיין יחסית אמין, תחשוב מה שאתה רוצה. זה לא אומר שהוא יפגע בנושא הלפרין, אבל כן כדאי כדאי לתת משקל לכתבותיו.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 13:07

קודי כתב:
asafb96 כתב:

עזוב גמדים וליצנים. פיק די אמין ואם יש ציטוט של הסוכן של הלפרין אז זה המקור הכי טוב שיש. נחכה ונראה.

לא אמין ולא נעליים. פגע כמה פעמים, נפל כמה פעמים, לא קונה את זה כרגע, סלח לי. אין היום שום אדם אמין בתקשורת.
וגם אם זה לא יסתדר בסוף, זה ממש, אבל ממש לא איזה מכה אנושה. וגם אם הוא לא יבוא, עדיין אני חושב שניבאת שחורות מוקדם מדי, על סמך כלום כמעט, כמו בפעמים קודמות

כל עיתונאי יכול לטעות, ואפילו כמה עיתונאים באתרים שמחשיבים עצמם - אני מתפלא שהם בכלל קיבלו תואר בתקשורת. אבל פיק עדיין יחסית אמין, תחשוב מה שאתה רוצה. זה לא אומר שהוא יפגע בנושא הלפרין, אבל כן כדאי כדאי לתת משקל לכתבותיו.

מה הופך אותו לכל כך אמין? כמה סקופים ו"פרסומים ראשונים" הוא עשה כבר שפגעו, לעומת כל השמות שהוא זרק לאוויר שלא פגעו בכלום?? יכול להיות שיש לו מקורות כלשהן, אבל זה ממש לא תורה מסיני, ואני לא לוקח שום פרסום בתקושות כעובדה, וגם לא קרוב לכך, כל עוד זה לא רשמי. אפשר בהחלט להתחשב בזה ולדסקס על זה, אבל זה ממש מוקדם להסיק מסקנות
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יוני 2012, 13:09

אבל צריך להגיד את האמת - בנקודת הזמן הזאת מכבי די בבעייה , אני די משוכנע שלא ציפו שם שזה ילך קשה גם בגזרה בישראלית, בטח עם כל סיפור אוחיון ועכשיו הלפרין .
אחרי שאיבדנו את בלו גם, זה ממש לא פשוט .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 13:09

yarinsaky כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=275271

גם אותו קובאן רוצה??????
וממש לא הגיוני שיש לו הצעה מצסק"א

לך תדע, עם התקציב שלהם הם יכולים להחזיק אותו היום בתור עציץ נוי אם הם ירצו.

יוני יהיה מאוד מאוכזב מהידיעה הזאת.

אני מאוכזב בכללי (פייר?? :bigsmile3 )
כבר לפני שבוע-שבועיים הבנתי שזה לא הולך להיות קל כמו שחשבתי. בינתיים מאז, נופלות על מכבי רק צרות. העיקר שפדרמן דיבר שהמצב הוא נפלא.
יבזורי במקום הלפרין, ניסים/מקל במקום אוחיון, היקמן במקום לאנגפורד, זה באמת מעורר סוג של בחילה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 13:12

er79 כתב:יש איזו תחושה של פאניקה באויר. אם הלפרין לא בא, מכבי חייבת לעשות שלושה דברים במהירות, גם באמצעות הכסף שנחסך על משכורתו הצפויה של הלפרין: 1. להילחם על לנגפורד. 2. לשדרג את שכרו של אוחיון ולרצות אותו. 3. להחתים את לנדסברג. אחרת, זה הולך להיות לא נעים - נתחיל באמת להיתקע פה עם שמות כמו יבזורי וניסים, וזה כבר מחזיר אותי בפלאשבק מסויט לעונת בירנבוים והעילוי שלו דרור חג'ג'. ואני עוד כתבתי בציניות הבוקר שגלדסטון לקח כדורים.

אתה צודק. אלה שלוש פעולות שיכולות באמת להכניס סוג של איזון בתוך הקו האחורי המתפורר של מכבי. אבל ישנה סיטואציה שבה במקום לאנגפורד יגיע לכאן עוד איזה כוכב מהליגה האיטלקית (השניה),
שלאנדסברג ירצה למצות את אופציית הNBA שלו ושאוחיון בכל זאת יעזוב. אני לא חושב שאחד התסריטים הוא בסיכוי גבוה יותר אל מול האחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 13:13

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=275271

גם אותו קובאן רוצה??????
וממש לא הגיוני שיש לו הצעה מצסק"א

לך תדע, עם התקציב שלהם הם יכולים להחזיק אותו היום בתור עציץ נוי אם הם ירצו.

יוני יהיה מאוד מאוכזב מהידיעה הזאת.

אני מאוכזב בכללי (פייר?? :bigsmile3 )
כבר לפני שבוע-שבועיים הבנתי שזה לא הולך להיות קל כמו שחשבתי. בינתיים מאז, נופלות על מכבי רק צרות. העיקר שפדרמן דיבר שהמצב הוא נפלא.
יבזורי במקום הלפרין, ניסים/מקל במקום אוחיון, היקמן במקום לאנגפורד, זה באמת מעורר סוג של בחילה.

כן, רק חסר שהברזילאי יחליף את הנדריקס ושבנזינג יחליף את בלו והכל יהיה טוב...
אבל זה מה שקורה כשאתה נותן לילד חסר כל נסיון להיות הג'נרל מנג'ר של קבוצה כזו. מישהו היה נותן לדריק שארפ (שיש לו יותר נסיון באימון מאשר לדני פדרמן בניהול) להיות המאמן הראשי בעונה הקרובה במקום בלאט?
לפני חודש דיברו על כך ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר" ועכשיו אנחנו אולי במצב הגרוע ביותר שהיינו בשנים האחרונות.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 20 יוני 2012, 13:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 13:14

yarinsaky כתב:אבל צריך להגיד את האמת - בנקודת הזמן הזאת מכבי די בבעייה , אני די משוכנע שלא ציפו שם שזה ילך קשה גם בגזרה בישראלית, בטח עם כל סיפור אוחיון ועכשיו הלפרין .
אחרי שאיבדנו את בלו גם, זה ממש לא פשוט .

עם זה אני בהחלט מסכים. אין ספק שיש בעיה בגזרת הישראלים הקיץ. בלו הבריז, אוחיון קיבל סיבוב, ועם הלפרין עדיין יש בעיות מס בניגוד למה שחושבים. אבל עדיין אפשר להסתדר. גם אוחיון וגם מכבי רוצים שאוחיון ימשיך פה, ולדעתי זה גם מה שיקרה. אם הלפרין לא מגיע, אפשר ללכת ללנדסברג, ופשוט להחליף את ג'יימס בטיוס כדי לחסוך מקום של זר לעמדה 4

אתה צודק. אלה שלוש פעולות שיכולות באמת להכניס סוג של איזון בתוך הקו האחורי המתפורר של מכבי. אבל ישנה סיטואציה שבה במקום לאנגפורד יגיע לכאן עוד איזה כוכב מהליגה האיטלקית (השניה),
שלאנדסברג ירצה למצות את אופציית הNBA שלו ושאוחיון בכל זאת יעזוב. אני לא חושב שאחד התסריטים הוא בסיכוי גבוה יותר אל מול האחר.

מה נותן לך את התחושה שזה מה שיקרה? מאיפה הפסימיות הזאת? התסריט הזה נראה הרבה יותר מופרך מאשר אוחיון ישאר, ואיתו לאנגפורד/גארד אחר ברמה, ולנדסברג/הלפרין יהיו פה. אתה (וקודי) לוקחים את התסריט הכי גרוע שאפשר לתאר ולחשוב עליו, וחוזרים עליו שוב ושוב, וכבר שכנעתם את עצמכם (וחלק מהמשתמשים כאן) שזה מה שכנראה יקרה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 20 יוני 2012, 13:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 13:14

מעניין אותי מה הלפרין חושב לעשות עם עניין המס כשיסיים את המן שלו בחו"ל. נשמע לא סביר כל העניין הזה.
מבחינת מכבי, במצב שנוצר, אולי היא כן צריכה לחשוב על השתתפות בעניין תשלום המס (אולי בסוג של פריסה), ולהחתים את הלפרין לחוזה ארוך טווח, בלי דירוגים ובלי אופציות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יוני 2012, 13:16

השאלה אם העניין של לאנגפורד לא יצא כבר מהשליטה של מכבי, היא הרי עכשיו לא תגדיל את הסכום שהיא תציע עבורו בגלל שהלפרין לא מגיע .
בסופו של דבר אם תהיה לו את ההצעה הגבוהה שכולם חושבים שיש לו, הוא פשוט ילך.

האמת שלאור מה שקורה ששחקנים בינוניים מרווחים מיליון וחצי דולר כמעט, זה יהיה סוג של פשע אם הוא לא יקבל משהוא דומה ויותר במקום אחר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים