המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???
ואגב - לפי הציטוטים של אריק קריין אין סיכוי שהלפרין יהיה במכבי העונה. הוא מדבר בגלוי על כך שהוא מחפש לו קבוצה ושלא מצליחים לפתור את עניין המס. אם עכשיו לנגפורד ולנדסברג לא יגיעו ואוחיון לא ישאר אנחנו בצרות צרורות, כי גארד ברמה של לנגפורד לא נמצא ברמות המחיר של מכבי והישראלים הבאים בתור אחרי לנדסברג זה שחקנים שאפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את שמם באותו משפט עם מכבי.
Dperk כתב:asafb96 כתב:וויקאס שחקן מעולה ויהיה החתמה מצוינת אם אכן יגיע, וישלים מצוין את שרמאן. לטעמי אחד הסנטרים היותר אנדרייטדים באירופה. גבוה, מאוד חזק, שחקן הגנה מעולה, עם פוסט אפ מצוין, ופינישר מצוין בצבע. יש לו ממוצע צבירת נקודות לדקה מצוינת בפאו (ביורוליג קלע 7.2 נקודות ב12 דקות וביוון 8.7 נקודות ב14 דקות). אני אישית מעדיף את מאריץ' אבל חושב שוויקאס יהיה החתמה מצוינת. לדעתי השחקן שישלים אותו הכי טוב הוא מאצ'בן, כי וויקאס ריבאונדר די בינוני, ומאצ'בן הוא ריבאונדר מעולה, ולצד וויקאס צריך גם גבוה שיודע לקלוע ולמסור טוב במשחק בין גבוהים, ואת זה מאצ'בן עושה מעולה. חבל שזה כנראה לא יקרה, כי ליאור-מאצ'בן-שרמאן-וויקאס יכול להיות קוו קדמי מעולהוויוקאס מסוגל לשחק גם 4?
לא. הוא די כבד לעמדה הזאת, ואין לו ממש קליעה.
לגבי הדיון ג'יימס-טיוס, ג'יימס שחקן טוב יותר, אבל טיוס עדיף מ2 סיבות פשוטות. יש לו תעודת זהות ישראלית, דבר חשוב מאוד בהגבלות של קופל, והוא זול יותר.
איך טיוס זול יותר כשכישראלי המס עליו הוא כמעט פי 2 יותר גבוה מהמס על זר כמו שון ג'יימס?
er79 כתב:מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???
ואגב - לפי הציטוטים של אריק קריין אין סיכוי שהלפרין יהיה במכבי העונה. הוא מדבר בגלוי על כך שהוא מחפש לו קבוצה ושלא מצליחים לפתור את עניין המס. אם עכשיו לנגפורד ולנדסברג לא יגיעו ואוחיון לא ישאר אנחנו בצרות צרורות, כי גארד ברמה של לנגפורד לא נמצא ברמות המחיר של מכבי והישראלים הבאים בתור אחרי לנדסברג זה שחקנים שאפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את שמם באותו משפט עם מכבי.
הבעייה היא שכל קיץ אתה מנבא שחורות, אתה פסימיסט קבוע. יחד עם זאת, בקיץ הספציפי הזה באמת נראה שדברים לא באים בקלות - ישראלים דופקים ברז, זרים הולכים אחרי הכסף הגדול. אם שלושת הדברים שציינתי בתגובה הקודמת שלי ושגם אתה ציינת בתגובה זו יתקיימו - יהיה בסדר, למרות שאם לנגפורד ולנדסברג סוגרים את עמדה 2 - זה אומר שהיקמן יהיה בעמדה 1, לא משהו שאני כל כך נלהב ממנו. אבל עדיף בכל מקרה ששלושת התנאים הללו יתקיימו, אחר כך נשבור את הראש עם פוזשנים.
קודי כתב:מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???
er79 כתב:פיק יחסית אמין. לגבי החבר'ה מתפוז אני מסכים איתך. ליצנים אחד אחד. בכל מקרה, לנסברג הוא אלטרנטיבה טובה, אבל יהיה עדיף אם שניהם יהיו במכבי.
asafb96 כתב:קודי כתב:מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???
אני. לאן אתה ממהר? לא זכור לי שהתחילה העונה וקיבלנו תבוסות, ושחקנים כמו הטשמייר ומקל עדיין לא חתמו פה. חכה קצת...
הפיק הזה, רועי מרון, והגמד, מעניינים אתה יודע את מה. כל אלה טעו כבר אלף פעם בקיץ הזה. הלפרין עוד לא ברח, וגם אם כן לא יגיע זה ממש לא נורא, לא הוא זה שבונים עליו את הקבוצה. בהחלט אפשר להסתפק בלנדסברג במקומו
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???
אני. לאן אתה ממהר? לא זכור לי שהתחילה העונה וקיבלנו תבוסות, ושחקנים כמו הטשמייר ומקל עדיין לא חתמו פה. חכה קצת...
הפיק הזה, רועי מרון, והגמד, מעניינים אתה יודע את מה. כל אלה טעו כבר אלף פעם בקיץ הזה. הלפרין עוד לא ברח, וגם אם כן לא יגיע זה ממש לא נורא, לא הוא זה שבונים עליו את הקבוצה. בהחלט אפשר להסתפק בלנדסברג במקומו
עזוב גמדים וליצנים. פיק די אמין ואם יש ציטוט של הסוכן של הלפרין אז זה המקור הכי טוב שיש. נחכה ונראה.
כל עיתונאי יכול לטעות, ואפילו כמה עיתונאים באתרים שמחשיבים עצמם - אני מתפלא שהם בכלל קיבלו תואר בתקשורת. אבל פיק עדיין יחסית אמין, תחשוב מה שאתה רוצה. זה לא אומר שהוא יפגע בנושא הלפרין, אבל כן כדאי כדאי לתת משקל לכתבותיו.
yarinsaky כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=275271
גם אותו קובאן רוצה??????
וממש לא הגיוני שיש לו הצעה מצסק"א
לך תדע, עם התקציב שלהם הם יכולים להחזיק אותו היום בתור עציץ נוי אם הם ירצו.
יוני יהיה מאוד מאוכזב מהידיעה הזאת.
er79 כתב:יש איזו תחושה של פאניקה באויר. אם הלפרין לא בא, מכבי חייבת לעשות שלושה דברים במהירות, גם באמצעות הכסף שנחסך על משכורתו הצפויה של הלפרין: 1. להילחם על לנגפורד. 2. לשדרג את שכרו של אוחיון ולרצות אותו. 3. להחתים את לנדסברג. אחרת, זה הולך להיות לא נעים - נתחיל באמת להיתקע פה עם שמות כמו יבזורי וניסים, וזה כבר מחזיר אותי בפלאשבק מסויט לעונת בירנבוים והעילוי שלו דרור חג'ג'. ואני עוד כתבתי בציניות הבוקר שגלדסטון לקח כדורים.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=275271
גם אותו קובאן רוצה??????
וממש לא הגיוני שיש לו הצעה מצסק"א
לך תדע, עם התקציב שלהם הם יכולים להחזיק אותו היום בתור עציץ נוי אם הם ירצו.
יוני יהיה מאוד מאוכזב מהידיעה הזאת.
אני מאוכזב בכללי (פייר??)
כבר לפני שבוע-שבועיים הבנתי שזה לא הולך להיות קל כמו שחשבתי. בינתיים מאז, נופלות על מכבי רק צרות. העיקר שפדרמן דיבר שהמצב הוא נפלא.
יבזורי במקום הלפרין, ניסים/מקל במקום אוחיון, היקמן במקום לאנגפורד, זה באמת מעורר סוג של בחילה.
yarinsaky כתב:אבל צריך להגיד את האמת - בנקודת הזמן הזאת מכבי די בבעייה , אני די משוכנע שלא ציפו שם שזה ילך קשה גם בגזרה בישראלית, בטח עם כל סיפור אוחיון ועכשיו הלפרין .
אחרי שאיבדנו את בלו גם, זה ממש לא פשוט .
אתה צודק. אלה שלוש פעולות שיכולות באמת להכניס סוג של איזון בתוך הקו האחורי המתפורר של מכבי. אבל ישנה סיטואציה שבה במקום לאנגפורד יגיע לכאן עוד איזה כוכב מהליגה האיטלקית (השניה),
שלאנדסברג ירצה למצות את אופציית הNBA שלו ושאוחיון בכל זאת יעזוב. אני לא חושב שאחד התסריטים הוא בסיכוי גבוה יותר אל מול האחר.
קודי כתב:מי עכשיו עוד חושב שסתם ניבאתי שחורות???
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־9 אורחים