המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:ואליהו מספיק מגוון? פניני לא מקבל 37 דקות כי הוא לא ראוי להן. בלו, ממה שהתרשמתי בשתי העונות האחרונות שלו במכבי, ראוי להרבה יותר קרדיט ממה שבלאט נתן לו. ואתה גם קצת מקצין, דיברתי על 25-30 דקות למשחק, לא על 37. אף אחד לא ישכנע פה את השני אז חבל על הוויכוח.
er79 כתב:ואליהו מספיק מגוון? פניני לא מקבל 37 דקות כי הוא לא ראוי להן. בלו, ממה שהתרשמתי בשתי העונות האחרונות שלו במכבי, ראוי להרבה יותר קרדיט ממה שבלאט נתן לו. ואתה גם קצת מקצין, דיברתי על 25-30 דקות למשחק, לא על 37. אף אחד לא ישכנע פה את השני אז חבל על הוויכוח.
er79 כתב:סלח לי יוני, אני לא יכול להגדיר שכמה מסירות טובות וכמה גויאבות מדויקות זה נקרא גיוון. ושלא תבין לא נכון, גם לא אמרתי שבלו מגוון, אמרתי שאליהו לא. יובל, בלו לא הפאוור פורוורד הכי טוב באירופה, גם לא טענתי זאת, אני רק אומר שראשית בתור פאוור פורוורד הוא אופציה עדיפה ובטח שמשודרגת יותר מטיוס וכהן, שנית אני לא מסכים עם הדעה המקובעת שהוא יזיק אם יפתח ו/או אם ישחק מעל 25 דקות, ושלישית יש לו 2 דברים שאף אחד לא יכול לקחת ממנו וגם שאין לאף אחד בסגל הנוכחי של מכבי (וגם לא היה שחקן כזה שנה שעברה): קליעה מצויינת ווינריות אדירה. כל קבוצה חייבת שחקן או שחקנים שיש להם את התכונות האלו. אני לא מוכן לוותר ולראות שאין לי שחקן כזה בקבוצה שאני אוהד.
קודי כתב:er79 כתב:סלח לי יוני, אני לא יכול להגדיר שכמה מסירות טובות וכמה גויאבות מדויקות זה נקרא גיוון. ושלא תבין לא נכון, גם לא אמרתי שבלו מגוון, אמרתי שאליהו לא. יובל, בלו לא הפאוור פורוורד הכי טוב באירופה, גם לא טענתי זאת, אני רק אומר שראשית בתור פאוור פורוורד הוא אופציה עדיפה ובטח שמשודרגת יותר מטיוס וכהן, שנית אני לא מסכים עם הדעה המקובעת שהוא יזיק אם יפתח ו/או אם ישחק מעל 25 דקות, ושלישית יש לו 2 דברים שאף אחד לא יכול לקחת ממנו וגם שאין לאף אחד בסגל הנוכחי של מכבי (וגם לא היה שחקן כזה שנה שעברה): קליעה מצויינת ווינריות אדירה. כל קבוצה חייבת שחקן או שחקנים שיש להם את התכונות האלו. אני לא מוכן לוותר ולראות שאין לי שחקן כזה בקבוצה שאני אוהד.
שני דברים:
1. בלו הוא שדרוג משמעותי ביחס למה שיש (או יותר נכון אין) היום בעמדה 4.
2. בלו הוא לא שחקן של 30-35 דקות בקבוצה עם שאיפות משמעותיות ביורוליג.
er79 כתב:קודי כתב:er79 כתב:סלח לי יוני, אני לא יכול להגדיר שכמה מסירות טובות וכמה גויאבות מדויקות זה נקרא גיוון. ושלא תבין לא נכון, גם לא אמרתי שבלו מגוון, אמרתי שאליהו לא. יובל, בלו לא הפאוור פורוורד הכי טוב באירופה, גם לא טענתי זאת, אני רק אומר שראשית בתור פאוור פורוורד הוא אופציה עדיפה ובטח שמשודרגת יותר מטיוס וכהן, שנית אני לא מסכים עם הדעה המקובעת שהוא יזיק אם יפתח ו/או אם ישחק מעל 25 דקות, ושלישית יש לו 2 דברים שאף אחד לא יכול לקחת ממנו וגם שאין לאף אחד בסגל הנוכחי של מכבי (וגם לא היה שחקן כזה שנה שעברה): קליעה מצויינת ווינריות אדירה. כל קבוצה חייבת שחקן או שחקנים שיש להם את התכונות האלו. אני לא מוכן לוותר ולראות שאין לי שחקן כזה בקבוצה שאני אוהד.
שני דברים:
הסכמנו שלא הסכמנו. שאיפות גבוהות ביורוליג לא יקומו או יפלו על בלו בין כה וכה. הם יקומו או יפלו על רכז איכותי, ומכיוון שאין לנו כזה אין לנו למה לצפות. ובכלל, אף קבוצת יורוליג משמעותית לא נבחנת על פאוור פורוורד טוב או לא. המקרה החריג היחיד שרני זוכר בשנים האחרונות זה קירילנקו. זהו. אבל עם בלו מכבי תיראה טיפהל׳ה יותר טוב מאשר היא נראית כרגע, שזה עדיף על כלום.
מכבי אלקטרה ת"א שמחה שדיוויד בלו הודיע כי בכוונתו לחזור בו מפרישתו ולשוב לשחק כדורסל מקצועני. המועדון רואה את דיוויד בלו כחלק ממשפחת מכבי, ולכן הסכים שבלו יצטרף לאימוני הקבוצה בשבועות הקרובים במטרה לשוב לכושר משחק.
במהלך תקופה זו יישבו בלו ומכבי אלקטרה ת"א יחדיו, ויגיעו להחלטה שתהיה הטובה והנכונה ביותר עבור שני הצדדים. בלו צפוי להגיע ארצה בימים הקרובים.
LIAV10 כתב:מהפייסבוק הרשמי של מכבי:מכבי אלקטרה ת"א שמחה שדיוויד בלו הודיע כי בכוונתו לחזור בו מפרישתו ולשוב לשחק כדורסל מקצועני. המועדון רואה את דיוויד בלו כחלק ממשפחת מכבי, ולכן הסכים שבלו יצטרף לאימוני הקבוצה בשבועות הקרובים במטרה לשוב לכושר משחק.
במהלך תקופה זו יישבו בלו ומכבי אלקטרה ת"א יחדיו, ויגיעו להחלטה שתהיה הטובה והנכונה ביותר עבור שני הצדדים. בלו צפוי להגיע ארצה בימים הקרובים.
הם גם שמו את התמונה שלו במדים של מכבי מלפני שנתיים (נראה לי זאת מהלוח שנה)
לדעתי אפשר לשנות את הכותרת ל״דייויד בלו מצטרף למכבי״
LIAV10 כתב:לפי one נעימי יושאל וכהן ישאר.
בהצלחה לכהן ביעד הבא שלו.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:מהפייסבוק הרשמי של מכבי:מכבי אלקטרה ת"א שמחה שדיוויד בלו הודיע כי בכוונתו לחזור בו מפרישתו ולשוב לשחק כדורסל מקצועני. המועדון רואה את דיוויד בלו כחלק ממשפחת מכבי, ולכן הסכים שבלו יצטרף לאימוני הקבוצה בשבועות הקרובים במטרה לשוב לכושר משחק.
הם גם שמו את התמונה שלו במדים של מכבי מלפני שנתיים (נראה לי זאת מהלוח שנה)
לדעתי אפשר לשנות את הכותרת ל״דייויד בלו מצטרף למכבי״
מה הלחץ כאילו אנג'לינה ג'ולי הבטיחה לצאת איתך?![]()
יבוא או לא יבוא, הוא לא ישנה הרבה את העונה של מכבי
toja27 כתב:LIAV10 כתב:לפי one נעימי יושאל וכהן ישאר.
בהצלחה לכהן ביעד הבא שלו.
לפי דעתי זאת טעות וצריך להיות ההפך. בשביל מה להשאיר גיקי כהן אם בלו יצתרף? דווקא נעמי יכול לעזור לנו העונה.
toja27 כתב:אני בכלל מעדיף את נעימי על אוחיון, ככה שבחינתי הוא לא על תקן רוט. אבל אם בלאט לא סופר אותו יותר מדי אז עדיף שיושאל ולא יתייבש על הספסל שנה שלמה.
קודי כתב:er79 כתב:סלח לי יוני, אני לא יכול להגדיר שכמה מסירות טובות וכמה גויאבות מדויקות זה נקרא גיוון. ושלא תבין לא נכון, גם לא אמרתי שבלו מגוון, אמרתי שאליהו לא. יובל, בלו לא הפאוור פורוורד הכי טוב באירופה, גם לא טענתי זאת, אני רק אומר שראשית בתור פאוור פורוורד הוא אופציה עדיפה ובטח שמשודרגת יותר מטיוס וכהן, שנית אני לא מסכים עם הדעה המקובעת שהוא יזיק אם יפתח ו/או אם ישחק מעל 25 דקות, ושלישית יש לו 2 דברים שאף אחד לא יכול לקחת ממנו וגם שאין לאף אחד בסגל הנוכחי של מכבי (וגם לא היה שחקן כזה שנה שעברה): קליעה מצויינת ווינריות אדירה. כל קבוצה חייבת שחקן או שחקנים שיש להם את התכונות האלו. אני לא מוכן לוותר ולראות שאין לי שחקן כזה בקבוצה שאני אוהד.
שני דברים:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan, עידן ו־23 אורחים