דייויד בלו חזר מפרישה ויתאמן עם מכבי בתקופה הקרובה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלו חוזר מפרישה

הודעהעל ידי er79 » 01 אוקטובר 2013, 16:04

ואליהו מספיק מגוון? פניני לא מקבל 37 דקות כי הוא לא ראוי להן. בלו, ממה שהתרשמתי בשתי העונות האחרונות שלו במכבי, ראוי להרבה יותר קרדיט ממה שבלאט נתן לו. ואתה גם קצת מקצין, דיברתי על 25-30 דקות למשחק, לא על 37. אף אחד לא ישכנע פה את השני אז חבל על הוויכוח.
er79

הודעהעל ידי קודי » 01 אוקטובר 2013, 16:18

er79 כתב:ואליהו מספיק מגוון? פניני לא מקבל 37 דקות כי הוא לא ראוי להן. בלו, ממה שהתרשמתי בשתי העונות האחרונות שלו במכבי, ראוי להרבה יותר קרדיט ממה שבלאט נתן לו. ואתה גם קצת מקצין, דיברתי על 25-30 דקות למשחק, לא על 37. אף אחד לא ישכנע פה את השני אז חבל על הוויכוח.

אתם קצת מגזימים עם בלו. מדובר בפאוור פורוורד טוב עם קליעה נהדרת, אבל יש לו גם לא מעט מגרעות - גובה, הגנה, ריבאונד. אני לא בטוח שהוא בנוי להיות הפאוור פורוורד העיקרי והכמעט בלעדי של קבוצת טופ יורוליג (כמו שמכבי לפחות מתיימרת להיות). נראה לי שקצת איבדתם פרופורציות והאידיאליזציה שנעשית לבלו מושפעת לא מעט מהריק שיש היום בעמדה 4. כשבלו לא בכושר קליעה הוא לא ממש מועיל לקבוצה ולעתים הופך לנטל, כשהוא לא תורם במקומות אחרים על המגרש (כמו, נניח, מישהו כמו ג'יימס גיסט שגם ביום קליעה רע שלו תורם בחסימות ובריבאונד).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 01 אוקטובר 2013, 16:19

er79 כתב:ואליהו מספיק מגוון? פניני לא מקבל 37 דקות כי הוא לא ראוי להן. בלו, ממה שהתרשמתי בשתי העונות האחרונות שלו במכבי, ראוי להרבה יותר קרדיט ממה שבלאט נתן לו. ואתה גם קצת מקצין, דיברתי על 25-30 דקות למשחק, לא על 37. אף אחד לא ישכנע פה את השני אז חבל על הוויכוח.

אליהו שחקן הרבה יותר מגוון מבלו, והוא גם עוזר בניהול המשחק, דבר שבלו לא עושה.
תבין שכמות של דקות זה לא תמיד עניין של קרדיט. הרי מי לא היה רוצה שפארקר יישחק 40 דקות כל משחק, וגם שאראס וגם ניקולה. ישנם אלמנטים נוספים, כמו כושר ועייפות,
הרצון לשנות ולהפתיע את היריב בכל פעם, התאמות לשחקנים אחרים, יכולות בהגנה וכו'.

אני לא אומר שבלו לא ראוי, אלא שהוא לא מתאים. כשאתה שם קלעי שהוא one trick pony לשחק הרבה מאוד דקות, אתה מוריד מהאפקטיביות שלו, כי ההגנות כבר מסודרות
ומתואמות בשביל לסגור אותו.

בכל מקרה, אני די בטוח שבלו יהיה בקבוצה וכך נוכל להיווכח מה יהיה בפועל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוקטובר 2013, 16:24

למה שישחק 30 דקות?
סמית׳ שחולק עמדה עם אינגלס יקח מספיק דקות, קודם שיתחיל עם דקות מעטות ולאט יחזור לכושר, לא רואה סיבה שלא ישחק בשלבים המאוחרים כ-25 דקות, הוא לא גארד ששוחק את הםרקט או גבוה עם גוף מגביל דקות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 01 אוקטובר 2013, 17:13

סלח לי יוני, אני לא יכול להגדיר שכמה מסירות טובות וכמה גויאבות מדויקות זה נקרא גיוון. ושלא תבין לא נכון, גם לא אמרתי שבלו מגוון, אמרתי שאליהו לא. יובל, בלו לא הפאוור פורוורד הכי טוב באירופה, גם לא טענתי זאת, אני רק אומר שראשית בתור פאוור פורוורד הוא אופציה עדיפה ובטח שמשודרגת יותר מטיוס וכהן, שנית אני לא מסכים עם הדעה המקובעת שהוא יזיק אם יפתח ו/או אם ישחק מעל 25 דקות, ושלישית יש לו 2 דברים שאף אחד לא יכול לקחת ממנו וגם שאין לאף אחד בסגל הנוכחי של מכבי (וגם לא היה שחקן כזה שנה שעברה): קליעה מצויינת ווינריות אדירה. כל קבוצה חייבת שחקן או שחקנים שיש להם את התכונות האלו. אני לא מוכן לוותר ולראות שאין לי שחקן כזה בקבוצה שאני אוהד.
er79

הודעהעל ידי קודי » 01 אוקטובר 2013, 17:32

er79 כתב:סלח לי יוני, אני לא יכול להגדיר שכמה מסירות טובות וכמה גויאבות מדויקות זה נקרא גיוון. ושלא תבין לא נכון, גם לא אמרתי שבלו מגוון, אמרתי שאליהו לא. יובל, בלו לא הפאוור פורוורד הכי טוב באירופה, גם לא טענתי זאת, אני רק אומר שראשית בתור פאוור פורוורד הוא אופציה עדיפה ובטח שמשודרגת יותר מטיוס וכהן, שנית אני לא מסכים עם הדעה המקובעת שהוא יזיק אם יפתח ו/או אם ישחק מעל 25 דקות, ושלישית יש לו 2 דברים שאף אחד לא יכול לקחת ממנו וגם שאין לאף אחד בסגל הנוכחי של מכבי (וגם לא היה שחקן כזה שנה שעברה): קליעה מצויינת ווינריות אדירה. כל קבוצה חייבת שחקן או שחקנים שיש להם את התכונות האלו. אני לא מוכן לוותר ולראות שאין לי שחקן כזה בקבוצה שאני אוהד.

שני דברים:
1. בלו הוא שדרוג משמעותי ביחס למה שיש (או יותר נכון אין) היום בעמדה 4.
2. בלו הוא לא שחקן של 30-35 דקות בקבוצה עם שאיפות משמעותיות ביורוליג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוקטובר 2013, 17:44

למרות שהסגל שלנו די רחב, הקליעה של בלו היא תוספת משמעותית.
כשיש לך שני חודרים מצויינים כמו רייס והיקמן אבל עם קליעה חלשה מבחוץ (במיוחד של רייס), איום מבחוץ יכול לעשות את ההבדל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 01 אוקטובר 2013, 18:57

קודי כתב:
er79 כתב:סלח לי יוני, אני לא יכול להגדיר שכמה מסירות טובות וכמה גויאבות מדויקות זה נקרא גיוון. ושלא תבין לא נכון, גם לא אמרתי שבלו מגוון, אמרתי שאליהו לא. יובל, בלו לא הפאוור פורוורד הכי טוב באירופה, גם לא טענתי זאת, אני רק אומר שראשית בתור פאוור פורוורד הוא אופציה עדיפה ובטח שמשודרגת יותר מטיוס וכהן, שנית אני לא מסכים עם הדעה המקובעת שהוא יזיק אם יפתח ו/או אם ישחק מעל 25 דקות, ושלישית יש לו 2 דברים שאף אחד לא יכול לקחת ממנו וגם שאין לאף אחד בסגל הנוכחי של מכבי (וגם לא היה שחקן כזה שנה שעברה): קליעה מצויינת ווינריות אדירה. כל קבוצה חייבת שחקן או שחקנים שיש להם את התכונות האלו. אני לא מוכן לוותר ולראות שאין לי שחקן כזה בקבוצה שאני אוהד.

שני דברים:

הסכמנו שלא הסכמנו. שאיפות גבוהות ביורוליג לא יקומו או יפלו על בלו בין כה וכה. הם יקומו או יפלו על רכז איכותי, ומכיוון שאין לנו כזה אין לנו למה לצפות. ובכלל, אף קבוצת יורוליג משמעותית לא נבחנת על פאוור פורוורד טוב או לא. המקרה החריג היחיד שרני זוכר בשנים האחרונות זה קירילנקו. זהו. אבל עם בלו מכבי תיראה טיפהל׳ה יותר טוב מאשר היא נראית כרגע, שזה עדיף על כלום.
er79

הודעהעל ידי קודי » 01 אוקטובר 2013, 19:01

er79 כתב:
קודי כתב:

שני דברים:

הסכמנו שלא הסכמנו. שאיפות גבוהות ביורוליג לא יקומו או יפלו על בלו בין כה וכה. הם יקומו או יפלו על רכז איכותי, ומכיוון שאין לנו כזה אין לנו למה לצפות. ובכלל, אף קבוצת יורוליג משמעותית לא נבחנת על פאוור פורוורד טוב או לא. המקרה החריג היחיד שרני זוכר בשנים האחרונות זה קירילנקו. זהו. אבל עם בלו מכבי תיראה טיפהל׳ה יותר טוב מאשר היא נראית כרגע, שזה עדיף על כלום.

דווקא בזה אני מסכים איתך. בלו ישדרג במעט את מכבי, שזה עדיף על כלום, אבל עליו לא יקום ויפול דבר ובלי רכז איכותי (מה שכבר לא יהיה לנו העונה ועם המדיניות של פדרמן גם לא יהיה בשנים הקרובות) ממילא לא נגיע לכלום.
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוקטובר 2013, 22:41

מהפייסבוק הרשמי של מכבי:

מכבי אלקטרה ת"א שמחה שדיוויד בלו הודיע כי בכוונתו לחזור בו מפרישתו ולשוב לשחק כדורסל מקצועני. המועדון רואה את דיוויד בלו כחלק ממשפחת מכבי, ולכן הסכים שבלו יצטרף לאימוני הקבוצה בשבועות הקרובים במטרה לשוב לכושר משחק.

במהלך תקופה זו יישבו בלו ומכבי אלקטרה ת"א יחדיו, ויגיעו להחלטה שתהיה הטובה והנכונה ביותר עבור שני הצדדים. בלו צפוי להגיע ארצה בימים הקרובים.

הם גם שמו את התמונה שלו במדים של מכבי מלפני שנתיים (נראה לי זאת מהלוח שנה)

לדעתי אפשר לשנות את הכותרת ל״דייויד בלו מצטרף למכבי״
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: דייויד בלו חזר מפרישה ויתאמן עם מכבי בתקופה הקרובה

הודעהעל ידי misha » 01 אוקטובר 2013, 23:03

אולי יקבל כמה דקות בגביע ווינר ונראה באיזה מצב הוא. אבל לא חושב שיש מה לדאוג יותר מדי, בלו הוא לא מישהו שיזניח את גופו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוקטובר 2013, 23:20

LIAV10 כתב:מהפייסבוק הרשמי של מכבי:

מכבי אלקטרה ת"א שמחה שדיוויד בלו הודיע כי בכוונתו לחזור בו מפרישתו ולשוב לשחק כדורסל מקצועני. המועדון רואה את דיוויד בלו כחלק ממשפחת מכבי, ולכן הסכים שבלו יצטרף לאימוני הקבוצה בשבועות הקרובים במטרה לשוב לכושר משחק.

במהלך תקופה זו יישבו בלו ומכבי אלקטרה ת"א יחדיו, ויגיעו להחלטה שתהיה הטובה והנכונה ביותר עבור שני הצדדים. בלו צפוי להגיע ארצה בימים הקרובים.

מה הלחץ כאילו אנג'לינה ג'ולי הבטיחה לצאת איתך? :laugh2

יבוא או לא יבוא, הוא לא ישנה הרבה את העונה של מכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוקטובר 2013, 23:25

לפי one נעימי יושאל וכהן ישאר.
בהצלחה לכהן ביעד הבא שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוקטובר 2013, 23:42

LIAV10 כתב:לפי one נעימי יושאל וכהן ישאר.

לפי דעתי זאת טעות וצריך להיות ההפך. בשביל מה להשאיר גיקי כהן אם בלו יצתרף? דווקא נעמי יכול לעזור לנו העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוקטובר 2013, 23:44

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:מהפייסבוק הרשמי של מכבי:

מה הלחץ כאילו אנג'לינה ג'ולי הבטיחה לצאת איתך? :laugh2

יבוא או לא יבוא, הוא לא ישנה הרבה את העונה של מכבי

דווקא אני לא הייתי מפחית מהתרומה שבלו יכול לתת לנו העונה. הוא יכול לפתוח את הצבע עם הקליעה מבחוץ ולתת יותר מקום להיקמן ורייס בחדירות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוקטובר 2013, 23:47

toja27 כתב:
LIAV10 כתב:לפי one נעימי יושאל וכהן ישאר.

לפי דעתי זאת טעות וצריך להיות ההפך. בשביל מה להשאיר גיקי כהן אם בלו יצתרף? דווקא נעמי יכול לעזור לנו העונה.

לא חושב שאף אחד מהם יכול לעזור העונה, אבל אם כבר אז כהן.
נעימי בא על תקן רוט שלא ראה פרקט, נתפלל שרייס יהיה טוב מלוגטן ואז האימפקט בכלל ירד, בנוסף אינגלס שבא על חשבון זר (חייזר) בעמדת הפאוור פורוורד יכול וישחק כגארד מידי פעם, עוד דקות שהולכות.
בנוסף הזר שישב בצד לרוב בליגה יהיה סופו, ככה שגבוה ישראלי מתאים יותר.

מצד שני כמו שאור אמר, אם זה יהרוס את השחקן עדיף שזה יהיה נעימי בזמן שכהן צובר ביטחון במקום אחר, לא יודע, אולי עדיף שישאילו את שניהם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 01 אוקטובר 2013, 23:57

אני בכלל מעדיף את נעימי על אוחיון, ככה שבחינתי הוא לא על תקן רוט. אבל אם בלאט לא סופר אותו יותר מדי אז עדיף שיושאל ולא יתייבש על הספסל שנה שלמה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2013, 05:38

toja27 כתב:אני בכלל מעדיף את נעימי על אוחיון, ככה שבחינתי הוא לא על תקן רוט. אבל אם בלאט לא סופר אותו יותר מדי אז עדיף שיושאל ולא יתייבש על הספסל שנה שלמה.

מה נעימי שראה לך בשני משחקי האימון? כלום. הוא היה פאסיבי לחלוטין ולמרות שניסה מאוד, גם הגנה הוא לא הצליח לשחק. נעימי זה לא שחקן שמתאים לספסל. הוא שחקן שצריך את הכדור בידיים והוא לא מספיק טוב למכבי בתפקיד הזה. אני מניח שאת הקדנציה שלו במכבי הוא יסיים בעוד שבוע-שבועיים.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוקטובר 2013, 07:18

עדיף להשאיל את כהן כדי שיתפתח כי בהחלט יכול לצאת ממנו משהו
אם אני לא טועה הייתה לו הצעה מקבוצה ספרדית וזה גם הכיוון שהייתי מחפש עכשיו-ליגה אגרסיבית שתשפר אותו בפן הזה,מה גם שיתנו לו לזרוק הרבה מהשלוש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 02 אוקטובר 2013, 07:41

קודי כתב:

שני דברים:

בדיוק.
רק שיחתום כבר!
תמונה
אלמוג

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־15 אורחים