rc4991 כתב:האמת שההודי יכול להיות אופציה נחמדה
מצד שני הוא שמן וקשה לו לשחק הרבה
אני לא חושב שהוא מתאים לאירופה. זה גימיק בלבד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:האמת שההודי יכול להיות אופציה נחמדה
מצד שני הוא שמן וקשה לו לשחק הרבה
אדגר פו כתב:אבי סגל אומר הבוקר שיחכו עד סוף אוקטובר כדי להביא שחקן ממחנות הנ.ב.א ומקווים לפגוע עם שחקן שיתאים גם לאירופה וגם לליגה.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:אבי סגל אומר הבוקר שיחכו עד סוף אוקטובר כדי להביא שחקן ממחנות הנ.ב.א ומקווים לפגוע עם שחקן שיתאים גם לאירופה וגם לליגה.
במילים אחרות, יביאו 4.
אדגר פו כתב:שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:אבי סגל אומר הבוקר שיחכו עד סוף אוקטובר כדי להביא שחקן ממחנות הנ.ב.א ומקווים לפגוע עם שחקן שיתאים גם לאירופה וגם לליגה.
במילים אחרות, יביאו 4.
אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.
אדגר פו כתב:אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.
ג'ף אדריאן באמת יכול לשחק 5 כמו אמבקווה, אבל לדעתי אין כוונה להביא אף אחד כרגע. גם ככה חרגו מהתקציב. אם יביאו, זה יהיה במקום פבאריני לדעתי.
אדגר פו כתב:שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:אבי סגל אומר הבוקר שיחכו עד סוף אוקטובר כדי להביא שחקן ממחנות הנ.ב.א ומקווים לפגוע עם שחקן שיתאים גם לאירופה וגם לליגה.
במילים אחרות, יביאו 4.
אני מהמר שאם ג'ף אדריאן ישוחרר מהחוזה הזמני של המחנה הוא יגיע למכבי. או שיהיה מועמד חזק בטח.
אדגר פו כתב:לדעתי לא צריך לשחרר את פבארני אלא להביא אחד בנוסף.
עד סוף אוקטובר נראה מה קורה איתו באמת.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:לדעתי לא צריך לשחרר את פבארני אלא להביא אחד בנוסף.
עד סוף אוקטובר נראה מה קורה איתו באמת.
ההחלטה היא בסופו של דבר כספית ומנסיון העבר, רוב הסיכויים שלא יגיעו לפה עוד שחקנים.
אדגר פו כתב:לא חושב שתהיה ברירה, בטח אם פברוטי ימשיך לזייף.
אבי סגל אמין.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:לא חושב שתהיה ברירה, בטח אם פברוטי ימשיך לזייף.
אבי סגל אמין.
אם יחתכו אותו אז ברור שלא תהיה ברירה, אבל כל עוד ויטור פה, אני חושב שרוב הסיכויים שלא יגיע עוד שחקן.
מקאדו 3 כתב:אולי בקבוצות לא גדולות או בליגות פחות מוכרות באירופה יוכלו למצוא איזה כישרון ולשלם עליו ביי אאוט ? נכון שמקרה פלאניניץ זכור לכולם אבל זה יהיה בכל מקרה הימור פרוע גם אם יביאו מישהו שינשור מהמחנות של האנ בי איי , אני פשוט חושב שייש עוד גבוהים כישרוניים באירופה ולא חייבים להביא איזה שחקן מארה'ב שהסכוי שיהיה ג'ף פוט יותר גבוהה מהסיכוי שיפתיע .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים