אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2012, 13:23

yzafrir כתב:
er79 כתב:אם לנגפורד עוזב אני מביא אותו גם בלי שום קשר לסמית'. אידסון יכול לחלק דקות מעמדה 1-4. אתה מקבל סקורר, מנהל משחק, אתלט, חוטף אדיר, ושמאלי. הוא די מזכיר את לנגפורד. לנגפורד אולי סלאשר טוב יותר, אבל אידסון מנהל משחק וחוטף אדיר. אני לא רואה בעיה לשים אותו לצד סמית', זה לא כמו שהיה עם אנדרסון, אין פה אגו. גם בעונה האחרונה שלו הוא תפקד לא פעם ולא פעמיים בעמדה 2.

זו גם אפשרות , אבל אז אתה חייב שאחד הרכזים שלך יהיה גם סקורר טוב . ג'אקסון הוא יותר מנהל משחק מסקורר , אולי דרייפר יכול להתאים במצב כזה...

ולכן זו דווקא אופציה לא רעה כי רכזים שהם מנהלי משחק הרבה יותר קשה למצוא מרכזים שהם יותר סקוררים.
אבל לא נראה לי שאיידסון יהיה בכלל אופציה למכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Maccabikid » 12 יוני 2012, 13:34

נניח ובארסה באמת חותכים אותו, תדמיינו מה יכול להיות:
פ"ג איידסון ש"ג לנגפורד ס"פ סמית בקו האחורי, לדעתי קו מדהים. ולא פחות טוב מפארגו פרקינס ואיידסון.
Maccabikid

הודעהעל ידי קודי » 12 יוני 2012, 13:36

Maccabikid כתב:נניח ובארסה באמת חותכים אותו, תדמיינו מה יכול להיות:
פ"ג איידסון ש"ג לנגפורד ס"פ סמית בקו האחורי, לדעתי קו מדהים. ולא פחות טוב מפארגו פרקינס ואיידסון.

הייתי שמח אם זה היה קורה אבל זה לא ממש ריאלי מבחינה תקציבית, מעבר לכך שאידסון צריך לשחק יותר בעמדה 2 מאשר כרכז.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יוני 2012, 13:43

לא חושב שאיידסון יגיע וגם אם הוא יגיע הוא לא יתפוס את עמדת הרכז המוביל במכבי, לא סביר בעיניי. כן, הוא יכול לשחק רכז, אבל זו לא העמדה הראשית שלו והוא יתקשה להוביל את מכבי תחת לחץ. מה שהיה מתאים אולי לעונה בליטא לא בהכרח יתאים לכאן.
אל תשכחו שהוא פרח דווקא תחת שני מובילי כדור נהדרים כמו פארגו פורקינס הרבה יותר מאשר בעונה הראשונה .

אני אשמח אם הוא יגיע כאחד מרוטציית הגארדים, אבל זה לא נראה לי עם היתכנות כלכלית היום. בטח לא עם לאנגפורד ביחד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 13:49

עזבו שטויות , הוא לא יגיע וגם אם ישוחרר הוא לא יבוא בפחות ממליון נטו ואת זה מכבי לא תשלם לו בחיים....
NEXT...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 12 יוני 2012, 14:49

פאו הודיעה רשמית שז'ליקו אובראדוביץ עוזב את ספסל הקבוצה אחרי 13 שנים. המועמדות לקלוט אותו הן אפס, פנר וצסק"א. אני מניח שעכשיו ישתחררו לשוק כמה שחקנים מפאו כמו באטיסט, שאראס וויוקאס. לדיאמנטידיס יש חוזה לעונה נוספת אבל גם עליו בטח עוד נשמע בקיץ הזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 12 יוני 2012, 14:52

יונתן גבעוני (המקור האמין ביותר ברשת) מספר שאטורה מסינה סגר כמאמן צסק"א מוסקבה.
קודי

הודעהעל ידי itay92 » 12 יוני 2012, 14:53

זה היה די ברור אחרי שהם הפסידו את האליפות.
מעניין אם אוברדוביץ' יתליח גם בקבוצה אחרת,במיוחד בטורקיות...
itay92

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2012, 14:54

קודי כתב:פאו הודיעה רשמית שז'ליקו אובראדוביץ עוזב את ספסל הקבוצה אחרי 13 שנים. המועמדות לקלוט אותו הן אפס, פנר וצסק"א. אני מניח שעכשיו ישתחררו לשוק כמה שחקנים מפאו כמו באטיסט, שאראס וויוקאס. לדיאמנטידיס יש חוזה לעונה נוספת אבל גם עליו בטח עוד נשמע בקיץ הזה.

אני מניחה שאפשר לקרוא לזה רעידת אדמה בכדורסל האירופי.
יהיה מאוד מוזר לראות את אוברדוביץ' בקבוצה אחרת ויהיה לא פחות מוזר לראות את פאו עם מאמן אחר על הקווים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יוני 2012, 14:55

קודי כתב:פאו הודיעה רשמית שז'ליקו אובראדוביץ עוזב את ספסל הקבוצה אחרי 13 שנים. המועמדות לקלוט אותו הן אפס, פנר וצסק"א. אני מניח שעכשיו ישתחררו לשוק כמה שחקנים מפאו כמו באטיסט, שאראס וויוקאס. לדיאמנטידיס יש חוזה לעונה נוספת אבל גם עליו בטח עוד נשמע בקיץ הזה.

רעידת אדמה אמיתית בכדורסל האירופאי.
אני מקווה שהוא לא ילך הלורקיות האלה שעלולות להרוס לו את המשך הקריירה. ( אבל ברור שהן אטרקטיביות בגלל הכסף הגדול )
קראתי שגם מסינה עשוי לחזור לאירופה אבל הוא עדיין שוקל להמשיך בנ.ב.א ובלייקרס רוצים שהוא ימשיך שם. גם הוא יהיה פקטור רציני אם יחזור.

באטיסט הוא שחקן שאני מאוד אוהב בגלל הקשיחות, הכוח והשכל. אני מקווה שמכבי תפזול לעברו , יש לו עוד שנה שנתיים לתת ברמה הכי גבוהה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי itay92 » 12 יוני 2012, 14:57

yarinsaky כתב:

אני מקווה שהוא ילך לצסק"א, הטורקיות האלה עלולות להרוס לו את המשך הקריירה.

קראתי שגם מסינה עשוי לחזור לאירופה אבל הוא עדיין שוקל להמשיך בנ.ב.א ובלייקרס רוצים שהוא ימשיך שם. גם הוא יהיה פקטור רציני אם יחזור.

באטיסט הוא שחקן שאני מאוד אוהב בגלל הקשיחות, הכוח והשכל. אני מקווה שמכבי תפזול לעברו , יש לו עוד שנה שנתיים לתת ברמה הכי גבוהה.

תאמת ממש לא הייתי רוצה את באטיסט,גם זקן וגם נמוך,אם כבר סנטר נמוך אז למה לא הנדריקס?
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יוני 2012, 14:58

קודי כתב:יונתן גבעוני (המקור האמין ביותר ברשת) מספר שאטורה מסינה סגר כמאמן צסק"א מוסקבה.

מעניין מה יהיה עם זה

אחת הסיבות שלא רציתי שפארקר יחזור זה שלא רציתי שייהרסו כל הזכרונות מהשושלת ושלא נצליח לעמוד בציפיות האסטרונומיות של עצמנו בנוגע למה שאנחנו זוכרים מהשחקן ומה שאנחנו מצפים ממנו
יהיה מאוד מאוד מעניין לראות מה יהיה עם מסינה כשהוא מגיע לקבוצה שהוא כל כך הצליח איתה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 12 יוני 2012, 14:59

itay92 כתב:
yarinsaky כתב:

אני מקווה שהוא ילך לצסק"א, הטורקיות האלה עלולות להרוס לו את המשך הקריירה.

תאמת ממש לא הייתי רוצה את באטיסט,גם זקן וגם נמוך,אם כבר סנטר נמוך אז למה לא הנדריקס?

באטיסט רמה או שתיים יותר מבחינה התקפית, גם היום. אני לא חושב שהוא זקן מדי, הוא עדיין שחקן אתלטי וחזק מאוד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 15:00

הלוואי מכבי תפזול על באטיסט, הוא גם עונה על ההגדרה שלי "חייה" בדיון שהיה לי עם אסף..
ולידו שיביאו מצידי את דולמן על תקן פוטסיס (כןכן בטח)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יוני 2012, 15:03

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:יונתן גבעוני (המקור האמין ביותר ברשת) מספר שאטורה מסינה סגר כמאמן צסק"א מוסקבה.

מעניין מה יהיה עם זה

אחת הסיבות שלא רציתי שפארקר יחזור זה שלא רציתי שייהרסו כל הזכרונות מהשושלת ושלא נצליח לעמוד בציפיות האסטרונומיות של עצמנו בנוגע למה שאנחנו זוכרים מהשחקן ומה שאנחנו מצפים ממנו
יהיה מאוד מאוד מעניין לראות מה יהיה עם מסינה כשהוא מגיע לקבוצה שהוא כל כך הצליח איתה

יגמור כמו פיני?? :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 12 יוני 2012, 15:04

וואו, יהיה מוזר לראות את פאו בלי אובראדוביץ'. סוף עידן גדול שם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יוני 2012, 15:06

Holiday_Armadillo כתב:

מעניין מה יהיה עם זה

עם 40 מיליון יורו יהיה לו קשה מאוד לא לשחזר את השנים הגדולות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 12 יוני 2012, 15:08

עדיין הוא בן 35,וראית איזה ירידה ביכולת הייתה לו בסדרה וגם במשך המשחקים עצמם.
ככל שעבר הזמן במשחק היכולת ירדה.(ובכלל אין מה לדבר על הסדרה מול אולי')
itay92

הודעהעל ידי asafb96 » 12 יוני 2012, 16:56

באטיסט כבר עבר את השיא שלו, וחייב לצידו רכז עם משחק פיק-אנד-רול ברמה הכי גבוה, כי הוא לא שווה יותר מדי בלי זה. פה ושם ג'אמפ-שוטס מחצי מרחק, פה ושם הוק-שוטס מהפוסט, אבל כמעט כל המשחק שלו בנוי על הפיק-אנד-רול. לצד דיאמנטידיס-ספאנוליס-שאראס זה עבד מעולה בשנים שלו בפאו. לא יודע כמה זה יעבוד במכבי, שסביר להניח שלא תחזיק רכז בקליבר הזה, בגילו ה"מופלג"
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2012, 08:16

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־9 אורחים