12 יוני 2012, 13:23
yzafrir כתב:er79 כתב:אם לנגפורד עוזב אני מביא אותו גם בלי שום קשר לסמית'. אידסון יכול לחלק דקות מעמדה 1-4. אתה מקבל סקורר, מנהל משחק, אתלט, חוטף אדיר, ושמאלי. הוא די מזכיר את לנגפורד. לנגפורד אולי סלאשר טוב יותר, אבל אידסון מנהל משחק וחוטף אדיר. אני לא רואה בעיה לשים אותו לצד סמית', זה לא כמו שהיה עם אנדרסון, אין פה אגו. גם בעונה האחרונה שלו הוא תפקד לא פעם ולא פעמיים בעמדה 2.
זו גם אפשרות , אבל אז אתה חייב שאחד הרכזים שלך יהיה גם סקורר טוב . ג'אקסון הוא יותר מנהל משחק מסקורר , אולי דרייפר יכול להתאים במצב כזה...
12 יוני 2012, 13:34
12 יוני 2012, 13:36
Maccabikid כתב:נניח ובארסה באמת חותכים אותו, תדמיינו מה יכול להיות:
פ"ג איידסון ש"ג לנגפורד ס"פ סמית בקו האחורי, לדעתי קו מדהים. ולא פחות טוב מפארגו פרקינס ואיידסון.
12 יוני 2012, 13:43
12 יוני 2012, 13:49
12 יוני 2012, 14:49
12 יוני 2012, 14:52
12 יוני 2012, 14:53
12 יוני 2012, 14:54
קודי כתב:פאו הודיעה רשמית שז'ליקו אובראדוביץ עוזב את ספסל הקבוצה אחרי 13 שנים. המועמדות לקלוט אותו הן אפס, פנר וצסק"א. אני מניח שעכשיו ישתחררו לשוק כמה שחקנים מפאו כמו באטיסט, שאראס וויוקאס. לדיאמנטידיס יש חוזה לעונה נוספת אבל גם עליו בטח עוד נשמע בקיץ הזה.
12 יוני 2012, 14:55
קודי כתב:פאו הודיעה רשמית שז'ליקו אובראדוביץ עוזב את ספסל הקבוצה אחרי 13 שנים. המועמדות לקלוט אותו הן אפס, פנר וצסק"א. אני מניח שעכשיו ישתחררו לשוק כמה שחקנים מפאו כמו באטיסט, שאראס וויוקאס. לדיאמנטידיס יש חוזה לעונה נוספת אבל גם עליו בטח עוד נשמע בקיץ הזה.
12 יוני 2012, 14:57
yarinsaky כתב:קודי כתב:פאו הודיעה רשמית שז'ליקו אובראדוביץ עוזב את ספסל הקבוצה אחרי 13 שנים. המועמדות לקלוט אותו הן אפס, פנר וצסק"א. אני מניח שעכשיו ישתחררו לשוק כמה שחקנים מפאו כמו באטיסט, שאראס וויוקאס. לדיאמנטידיס יש חוזה לעונה נוספת אבל גם עליו בטח עוד נשמע בקיץ הזה.
רעידת אדמה אמיתית בכדורסל האירופאי.
אני מקווה שהוא ילך לצסק"א, הטורקיות האלה עלולות להרוס לו את המשך הקריירה.
קראתי שגם מסינה עשוי לחזור לאירופה אבל הוא עדיין שוקל להמשיך בנ.ב.א ובלייקרס רוצים שהוא ימשיך שם. גם הוא יהיה פקטור רציני אם יחזור.
באטיסט הוא שחקן שאני מאוד אוהב בגלל הקשיחות, הכוח והשכל. אני מקווה שמכבי תפזול לעברו , יש לו עוד שנה שנתיים לתת ברמה הכי גבוהה.
12 יוני 2012, 14:58
קודי כתב:יונתן גבעוני (המקור האמין ביותר ברשת) מספר שאטורה מסינה סגר כמאמן צסק"א מוסקבה.
12 יוני 2012, 14:59
itay92 כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:פאו הודיעה רשמית שז'ליקו אובראדוביץ עוזב את ספסל הקבוצה אחרי 13 שנים. המועמדות לקלוט אותו הן אפס, פנר וצסק"א. אני מניח שעכשיו ישתחררו לשוק כמה שחקנים מפאו כמו באטיסט, שאראס וויוקאס. לדיאמנטידיס יש חוזה לעונה נוספת אבל גם עליו בטח עוד נשמע בקיץ הזה.
רעידת אדמה אמיתית בכדורסל האירופאי.
אני מקווה שהוא ילך לצסק"א, הטורקיות האלה עלולות להרוס לו את המשך הקריירה.
קראתי שגם מסינה עשוי לחזור לאירופה אבל הוא עדיין שוקל להמשיך בנ.ב.א ובלייקרס רוצים שהוא ימשיך שם. גם הוא יהיה פקטור רציני אם יחזור.
באטיסט הוא שחקן שאני מאוד אוהב בגלל הקשיחות, הכוח והשכל. אני מקווה שמכבי תפזול לעברו , יש לו עוד שנה שנתיים לתת ברמה הכי גבוהה.
תאמת ממש לא הייתי רוצה את באטיסט,גם זקן וגם נמוך,אם כבר סנטר נמוך אז למה לא הנדריקס?
12 יוני 2012, 15:00
12 יוני 2012, 15:03
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:יונתן גבעוני (המקור האמין ביותר ברשת) מספר שאטורה מסינה סגר כמאמן צסק"א מוסקבה.
מעניין מה יהיה עם זה
אחת הסיבות שלא רציתי שפארקר יחזור זה שלא רציתי שייהרסו כל הזכרונות מהשושלת ושלא נצליח לעמוד בציפיות האסטרונומיות של עצמנו בנוגע למה שאנחנו זוכרים מהשחקן ומה שאנחנו מצפים ממנו
יהיה מאוד מאוד מעניין לראות מה יהיה עם מסינה כשהוא מגיע לקבוצה שהוא כל כך הצליח איתה
12 יוני 2012, 15:04
12 יוני 2012, 15:06
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:יונתן גבעוני (המקור האמין ביותר ברשת) מספר שאטורה מסינה סגר כמאמן צסק"א מוסקבה.
מעניין מה יהיה עם זה
אחת הסיבות שלא רציתי שפארקר יחזור זה שלא רציתי שייהרסו כל הזכרונות מהשושלת ושלא נצליח לעמוד בציפיות האסטרונומיות של עצמנו בנוגע למה שאנחנו זוכרים מהשחקן ומה שאנחנו מצפים ממנו
יהיה מאוד מאוד מעניין לראות מה יהיה עם מסינה כשהוא מגיע לקבוצה שהוא כל כך הצליח איתה
12 יוני 2012, 15:08
12 יוני 2012, 16:56
13 יוני 2012, 08:16