המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:מסכים איתך לחלוטין לגבי ארויו, אבל אני בספק אם ניתן היה להביא אותו. על פי השמועות הוא חתום שם על חוזה של מליון וחצי יורו.
felix_r כתב:er79 כתב:מסכים איתך לחלוטין לגבי ארויו, אבל אני בספק אם ניתן היה להביא אותו. על פי השמועות הוא חתום שם על חוזה של מליון וחצי יורו.
ארויו חלש מאוד בהגנה. לא סתם היקמן ואוחיון חגגו
שמואל1 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:מסכים איתך לחלוטין לגבי ארויו, אבל אני בספק אם ניתן היה להביא אותו. על פי השמועות הוא חתום שם על חוזה של מליון וחצי יורו.
ארויו חלש מאוד בהגנה. לא סתם היקמן ואוחיון חגגו
לא, כי רייס הוא ממש דיאמנטידיס.
הפלוס שארויו מביא בהתקפה עולה במספר מונים על המינוס שלו בהגנה (ואני בכלל לא חושב שהוא שומר גרוע).
er79 כתב:שטויות. בקדנציה של ארויו היה הרבה תת רמה במכבי, זה נכון. הקבוצה הייתה תת רמה, המאמן היה תת רמה. ארויו היה מצויין. והוא עדיין מצויין. מעבר לזה שיש לו יכולות התקפיות פנטסטיות, הוא גם מנהל משחק נפלא. זה נכון שביום חמישי הוא פחות הפגין יכולות של ניהול משחק, אולי בגלל שהוא רצה להוכיח משהו למכבי, אבל ביתר המשחקים של גאלא הוא ניהל את המשחק יפה מאוד. בכיף הייתי לוקח אותו למכבי של היום. מצוין בפיק אנ רול, שחקן קלאץ' די טוב, קלעי מצוין, מוסר נפלא. שומר נורא? מי ישמע רייס פרקינס.
er79 כתב:שטויות. בקדנציה של ארויו היה הרבה תת רמה במכבי, זה נכון. הקבוצה הייתה תת רמה, המאמן היה תת רמה. ארויו היה מצויין. והוא עדיין מצויין. מעבר לזה שיש לו יכולות התקפיות פנטסטיות, הוא גם מנהל משחק נפלא. זה נכון שביום חמישי הוא פחות הפגין יכולות של ניהול משחק, אולי בגלל שהוא רצה להוכיח משהו למכבי, אבל ביתר המשחקים של גאלא הוא ניהל את המשחק יפה מאוד. בכיף הייתי לוקח אותו למכבי של היום. מצוין בפיק אנ רול, שחקן קלאץ' די טוב, קלעי מצוין, מוסר נפלא. שומר נורא? מי ישמע רייס פרקינס.
toja27 כתב:er79 כתב:שטויות. בקדנציה של ארויו היה הרבה תת רמה במכבי, זה נכון. הקבוצה הייתה תת רמה, המאמן היה תת רמה. ארויו היה מצויין. והוא עדיין מצויין. מעבר לזה שיש לו יכולות התקפיות פנטסטיות, הוא גם מנהל משחק נפלא. זה נכון שביום חמישי הוא פחות הפגין יכולות של ניהול משחק, אולי בגלל שהוא רצה להוכיח משהו למכבי, אבל ביתר המשחקים של גאלא הוא ניהל את המשחק יפה מאוד. בכיף הייתי לוקח אותו למכבי של היום. מצוין בפיק אנ רול, שחקן קלאץ' די טוב, קלעי מצוין, מוסר נפלא. שומר נורא? מי ישמע רייס פרקינס.
ראיתי כמה משחקים של גלא', והאמת לא ממש ראיתי ניהול משחק גדול שלו. המשחק שלו נגד מכבי דומה מהבחינה הזו למה שאני ראיתי. הוא סקורר טוב, בעיקר כקלע אבל הוא לא שווה לדעתי את המשכורת שהוא מרוויח.
jol9 כתב:אם נניח שארויו אחד שווה לרייס, נעימי וכהן, אז יש כאן מישהו שלא היה מעדיף את הסידור הזה? ואם נוסיף לכאן גם את המשכורות של מדלי,
פלאניניץ' (ואולי שרמדיני) אז בכלל.
ארויו הוא אולי לא שאראס ולא ספאנוליס, אבל הוא הרבה יותר טוב ממה שיש למכבי או ממה שיהיה ב200K שבהם ינסו להביא גארד מוביל בעונה
הבאה.
felix_r כתב:toja27 כתב:er79 כתב:שטויות. בקדנציה של ארויו היה הרבה תת רמה במכבי, זה נכון. הקבוצה הייתה תת רמה, המאמן היה תת רמה. ארויו היה מצויין. והוא עדיין מצויין. מעבר לזה שיש לו יכולות התקפיות פנטסטיות, הוא גם מנהל משחק נפלא. זה נכון שביום חמישי הוא פחות הפגין יכולות של ניהול משחק, אולי בגלל שהוא רצה להוכיח משהו למכבי, אבל ביתר המשחקים של גאלא הוא ניהל את המשחק יפה מאוד. בכיף הייתי לוקח אותו למכבי של היום. מצוין בפיק אנ רול, שחקן קלאץ' די טוב, קלעי מצוין, מוסר נפלא. שומר נורא? מי ישמע רייס פרקינס.
ראיתי כמה משחקים של גלא', והאמת לא ממש ראיתי ניהול משחק גדול שלו. המשחק שלו נגד מכבי דומה מהבחינה הזו למה שאני ראיתי. הוא סקורר טוב, בעיקר כקלע אבל הוא לא שווה לדעתי את המשכורת שהוא מרוויח.
גם הפיק-נ-רול שלו הרבה יותר חלש מפעם, כי בניגוד לארויו הצעיר, שהיה חודר ומסיים נהדר, ארויו של היום לא חודר בכלל לסל. גם אם הוא מקבל חסימה, הוא נכנס מטר לתוך הקשת וזורק. ככה זה שחקנים זקנים. 99% מהם שומרים על עצמם ומפחדים ממגע.
ועוד משהו. יש אנשים שמשום מה הזכרון שלהם הוא סלקטיבי משהו. גם בגיל צעיר יותר ארויו היה גדול בעיקר במשחק המעבר (שם הפגין את יכולת המסירה הנהדרת) ולא במשחק מסודר.
jol9 כתב:אם נניח שארויו אחד שווה לרייס, נעימי וכהן, אז יש כאן מישהו שלא היה מעדיף את הסידור הזה? ואם נוסיף לכאן גם את המשכורות של מדלי,
ארויו הוא אולי לא שאראס ולא ספאנוליס, אבל הוא הרבה יותר טוב ממה שיש למכבי או ממה שיהיה ב200K שבהם ינסו להביא גארד מוביל בעונה
הבאה.
הבאה.
LIAV10 כתב:מקאלב היה מפציץ פה.
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:מקאלב היה מפציץ פה.
יכול להיות , אבל לא אליו התכוונתי.....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים