ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V6: האימפריה מכה שנית

הודעהעל ידי Chen » 31 יולי 2015, 11:31

rc4991 כתב:אם מכבי מוכנה להשקיע הרבה בשחקן לעמדה 4 (אבל אני לא חושב שבסכומים שכהן מעלה) אז אני לא מבין למה לא לנסות ללכת על תומפקינס שעוד לא חתם

או אפילו אוסטין דיי.
ארצג חד משמעית לא שווה 1.2.

ולחשוב שריאל הציע לטיילור 900K והוא סיכם שם. חבל שלא השוונו את ההצעה עם הכסף הזה כי זה שחקן שיכול להיות שובר שוויון..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2015, 11:33

Chen כתב:
rc4991 כתב:אם מכבי מוכנה להשקיע הרבה בשחקן לעמדה 4 (אבל אני לא חושב שבסכומים שכהן מעלה) אז אני לא מבין למה לא לנסות ללכת על תומפקינס שעוד לא חתם

או אפילו אוסטין דיי.

ולחשוב שריאל הציע לטיילור 900K והוא סיכם שם. חבל שלא השוונו את ההצעה עם הכסף הזה כי זה שחקן שיכול להיות שובר שוויון..

עם הבדל אחד. אנחנו לא צריכים את טיילור. יש לנו את סמית'.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2015, 11:34

מה שכן, הייתי הולך על הרנגודי ולא מסתבך עם סכומים כאלה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Chen » 31 יולי 2015, 11:39

felix_r כתב:
Chen כתב:

או אפילו אוסטין דיי.

טיילור יכול לשפר את ההגנה של הקו האחורי, ויכל סמית' יכל לקבל גם דקות לצידו בהרכבים מסויימים. אבל זה עניין של העדפה, יש כאלה שיעדיפו 2 שחקני 4 טבעיים וזהו.

ויכלו בזמנו לתת גם הצעה כזאת לרנדולף
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי felix_r » 31 יולי 2015, 11:44

Chen כתב:
felix_r כתב:
Chen כתב:

או אפילו אוסטין דיי.

טיילור יכול לשפר את ההגנה של הקו האחורי, ויכל סמית' יכל לקבל גם דקות לצידו בהרכבים מסויימים. אבל זה עניין של העדפה, יש כאלה שיעדיפו 2 שחקני 4 טבעיים וזהו.

זה לא עניין של העדפה ולא עניין של איכויות. פשוט מכבי כבר החתימה מספיק שחקנים בקו האחורי ואין מקום לטיילור. אין מה לעשות, הסגל לא עשוי מגומי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2015, 12:01

לדעתי הפרסום של ורד כהן, כהרגלה, מפגר. שחקנים שהיו פנויים בשוק, כמו הרונגדי, האמל ותומפקינס, לא עלו סכומים כאלה וכולם למיטב ידיעתי, אולי חוץ מהאמל, הוזכרו כמועמדים למכבי ולא הוחתמו, לדעתי בעיקר מסיבות כספיות יותר ממקצועיות. קשה לי להאמין שזה הסכום של ארצג, או לחלופין זה הסכום שהוא מבקש אבל לא שמכבי תסכים לשלם לו. נחכה ונראה
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 יולי 2015, 12:04

או שאולי מכבי התנהלה ביהירות אופיינית, ופתאום בסוף יולי קלטה שלא נשאר לה אף 4 ברמת יורוליג בשוק, ונלחצה.
בכל מקרה, להחתים את ארצג על חוזה כזה, זאת תהיה טעות שנשלם עליה גם אחרי העונה הנוכחית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 יולי 2015, 12:16

אוסטין דיי עדיין פנוי להובלה, צעיר יותר ועם פוטנציאל.
אני עדיין זוכר לטובה את אבא שלו, שחקן נהדר. ( למרות שעשה לנו קצת צרות :) ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 יולי 2015, 12:41

MTA2311 כתב:או שאולי מכבי התנהלה ביהירות אופיינית, ופתאום בסוף יולי קלטה שלא נשאר לה אף 4 ברמת יורוליג בשוק, ונלחצה.
בכל מקרה, להחתים את ארצג על חוזה כזה, זאת תהיה טעות שנשלם עליה גם אחרי העונה הנוכחית.

אני לא חושבת שבקיץ הזה הייתה יהירות אבל זאת כמובן רק השערה שלי
נראה לי שפשוט יש כל כך הרבה אנשים עם דעה בקבוצה, שעד עכשיו לא החליטו מה רוצים להחתים, אם זה סווינגמן ופורוורד, אם זה שני פורוורדים, אם הפורוורד צריך להיות עם קליעה או לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 31 יולי 2015, 12:55

עדיין לא חושב שיהירות ולא בטיח, הפרסומים של כהן לדעתי מופרכים. ארצג דווקא ראוי בעיניי, אבל במחיר שפוי כי לצידו חייב לבוא שחקן דפנסיבי
er79

הודעהעל ידי Number8 » 31 יולי 2015, 13:05

לא שיש לי בעיה עם הכסף שמכבי שופכת השנה, אבל ברור לנו לגמרי שזו הוצאה חד פעמית. פארמר לא יישאר כאן בעונה הבאה (נרשם כישראלי. עונה הבאה הוא יעלה לנו 3 מיליון דולר).
ועכשיו הסכום (לכאורה) על ארצג (שלטעמי לא שווה יותר מ800 אלף), רק מראה שההנהלה לא בונה קבוצה לטווח ארוך. היא בונה קבוצה כדי לסתום פיות לאוהדים, כדי שבתקווה נגיע להישגים השנה ואז נהיה קצת רגועים ולא נתלונן בעונות שיגיעו לאחר מכן. ואז הרי ברור שנחזור לסורינו ונבנה קבוצות בינוניות שמרקז היינס הוא השחקן ה-6 שלהן. אז שלא תטעו לרגע. אין פה איזשהו שינוי גישה או משהו גדול. נטו חד פעמי בשל אירועי העונה האחרונה.
Number8

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 יולי 2015, 13:18

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:או שאולי מכבי התנהלה ביהירות אופיינית, ופתאום בסוף יולי קלטה שלא נשאר לה אף 4 ברמת יורוליג בשוק, ונלחצה.

אני לא חושבת שבקיץ הזה הייתה יהירות אבל זאת כמובן רק השערה שלי
נראה לי שפשוט יש כל כך הרבה אנשים עם דעה בקבוצה, שעד עכשיו לא החליטו מה רוצים להחתים, אם זה סווינגמן ופורוורד, אם זה שני פורוורדים, אם הפורוורד צריך להיות עם קליעה או לא

כן, גם אני חושב כך.
עובדה שבאמת שינו גישה ועכשיו הולכים של שני גבוהים.

בכל מקרה, די ברור שגודס הרבה פחות דומיננטי בבניית הסגל, אם זה הפתעה גדולה. ( נראה לי שהוא היה מעדיף פורורודים אתלטיים ולא ללכת על ארצג, נניח ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2015, 15:08

אין שום סיכוי שבעולם שמכבי תשים סכום כזה על שחקן אחד בעמדה 4 !!!!
אם הם ישימו 800 זה יהיה רק בגלל שהם לא מצאו שחקן אחר ...
העונה באמת נפתח קצת הכיס אבל זה כנראה באמת רק בגלל איבוד האליפות... לא צופה לזה המשכיות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 יולי 2015, 15:19

איבדנו אליפות פעמיים בשנים האחרונות ,חוץ מהשנה האחרונה והכיס לא נפתח במיוחד.

לגבי מה יהיה הלאה, למי איכפת ? עד שסוף סוף יש נכונות להוציא כסף אני לא מתכוון לחשוב מה יהיה השנה הבאה. אולי יגיע המשיח ואולי ניכבש ע"י יצורים מהכוכב החדש שהתגלה.

אבל יהודים תמיד ישארו יהודים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 יולי 2015, 15:22

אדגר פו כתב:איבדנו אליפות פעמיים בשנים האחרונות ,חוץ מהשנה האחרונה והכיס לא נפתח במיוחד.

לגבי מה יהיה הלאה, למי איכפת ? עד שסוף סוף יש נכונות להוציא כסף אני לא מתכוון לחשוב מה יהיה השנה הבאה. אולי יגיע המשיח ואולי ניכבש ע"י יצורים מהכוכב החדש שהתגלה.

עד היום אתה משלם פה על ה"טעות" שעשו עם ארויו.
כמו שכבר כתבתי אחרי החתמת פארמר (ואני עוד אכתוב את זה לא מעט העונה), כל דבר פרט להצלחה מסחררת בכל המסגרות העונה, תביא לירידה משמעותית בתקציב, ולחזרת ההיינסים למינהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 יולי 2015, 15:26

ארויו הגיע ב 2.5 מיליון דולר והשאר היו חרקים, הפעם זה אמור להיות יותר מאוזן.
כלומר הבעייה הייתה שהוציאו לכאורה הרבה יותר מדי על שחקן אחד שלכאורה לא הצדיק לתפיסתם את הסכום הגדול.

לא יודע מה יקרה או לא יקרה, אם יש נכונות להוציא יותר כסף אני לא אתנגד לזה.

שישברו את הראש בקיץ הבא. אמור להיכנס אולי ספונסר מרכזי חדש, נראה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 יולי 2015, 15:40

אדגר פו כתב:ארויו הגיע ב 2.5 מיליון דולר והשאר היו חרקים, הפעם זה אמור להיות יותר מאוזן.
כלומר הבעייה הייתה שהוציאו לכאורה הרבה יותר מדי על שחקן אחד שלכאורה לא הצדיק לתפיסתם את הסכום הגדול.

לא יודע מה יקרה או לא יקרה, אם יש נכונות להוציא יותר כסף אני לא אתנגד לזה.

שישברו את הראש בקיץ הבא. אמור להיכנס אולי ספונסר מרכזי חדש, נראה.

אבל מה שאור אומר זה נכון.
אם השנה תהיה כישלון אז מבחינה עקרונית מכבי תחזור לשיטת ההיינסים בשקל וחצי כי יוכלו להגיד הנה רואים? השקענו הרבה כסף ולא יצא מזה כלום ודווקא גביע אירופה לקחנו לפני שנה בהשקעה מינימלית.

אז רצוי מאוד שהקבוצה הזו תצליח השנה ובשביל זה אנחנו צריכים קצת יותר הגנה אם שואלים אותי ( ואף אחד לא שואל אותי... )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 31 יולי 2015, 15:41

אדגר פו כתב:איבדנו אליפות פעמיים בשנים האחרונות ,חוץ מהשנה האחרונה והכיס לא נפתח במיוחד.

ההבדל זה שהפעם לא עלינו בכלל לגמר ובפעמים הקודמות הפסדנו במשחק אחד...
עוד הבדל זה שהפעם ירושלים עושה קולות של מתמודדת רצינית ואחרי שלקחו אליפות בעונת הבכורה של הארנה , הם קיבלו תאבון ודני קילקול קיבה .

אגב המצב של יוגב נראה מדאיג , אולי בגלל זה מכבי חשבו על סוויגמן ? או שסיפור מקל עוד לא סגור ?
בכל מקרה אני מודאג משלושה שחקנים לעונה הבאה , פניני שעוד לא ידוע איך יחזור מהפציע בגילו הלא צעיר. סמית' שכבר תקופה ארוכה מראה לנו פציעות חוזרות וגם קשה לדעת מה יהיה בגילו , ויוגב שכנראה חטף התקפת קרוהן רצינית פתאום וגם קשה לדעת איך זה ישפיע עליו בטווח הארוך . היה בזמנו שחקן שנבחר בעשירייה הראשונה בדראפט דז'ואן ווגנר שנגמרה לו הקרירה בגיל מאוד צעיר בגללצמחלה בקיבה . לא בטוח אם זה היה קרוהן...
מי שלא מדאיג אותי זה לאנדסברג שעיקר ההחלמה שלו זה מנוחה והיה לו מספיק מיזה בקיץ .

אגב אני גם חושב שאם מכבי באמת מתכוונת לזרוק 1.2 מליון אז עדיף לשים 900 על טיילור ואת השאר על 4 דיפנסיבי כשסמית מגבה אותו . כל עוד הוא לא חתם הייתי מנסה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 יולי 2015, 15:45

לדעתי זה גם עניין של המותג והשחיקה שנוצרה בו, לא רק עניין מיידי של הצלחה.

אבל גם לא בטוח שהצלחה או אי הצלחה בעונה הקרובה תהיה גורם ראשי איך יראה התקציב. את יכולה להגיד שאי הצלחה תגרום לציממום, אני יכול לחשוב על תסריט שהצלחה גם תביא לצמצום " בבחינת עשינו את שלנו עכשיו אפשר לנוח ".
כלומר, אם רוצים לחשוב שהכול זמני לא צריך שום תירוץ וזה בהחלט הגיוני.

כמו שאמרתי, לא ממש איכפת לי. מכבי זה מועדון שאי אפשר לחזות אצלו דברים. יש עונות של הצלחות גדולות עם תקציב קטן ולהיפך.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 יולי 2015, 15:48

yzafrir כתב:

ההבדל זה שהפעם לא עלינו בכלל לגמר ובפעמים הקודמות הפסדנו במשחק אחד...
עוד הבדל זה שהפעם ירושלים עושה קולות של מתמודדת רצינית ואחרי שלקחו אליפות בעונת הבכורה של הארנה , הם קיבלו תאבון ודני קילקול קיבה .

אגב המצב של יוגב נראה מדאיג , אולי בגלל זה מכבי חשבו על סוויגמן ? או שסיפור מקל עוד לא סגור ?
בכל מקרה אני מודאג משלושה שחקנים לעונה הבאה , פניני שעוד לא ידוע איך יחזור מהפציע בגילו הלא צעיר. סמית' שכבר תקופה ארוכה מראה לנו פציעות חוזרות וגם קשה לדעת מה יהיה בגילו , ויוגב שכנראה חטף התקפת קרוהן רצינית פתאום וגם קשה לדעת איך זה ישפיע עליו בטווח הארוך . היה בזמנו שחקן שנבחר בעשירייה הראשונה בדראפט דז'ואן ווגנר שנגמרה לו הקרירה בגיל מאוד צעיר בגללצמחלה בקיבה . לא בטוח אם זה היה קרוהן...
מי שלא מדאיג אותי זה לאנדסברג שעיקר ההחלמה שלו זה מנוחה והיה לו מספיק מיזה בקיץ .

אגב אני גם חושב שאם מכבי באמת מתכוונת לזרוק 1.2 מליון אז עדיף לשים 900 על טיילור ואת השאר על 4 דיפנסיבי כשסמית מגבה אותו . כל עוד הוא לא חתם הייתי מנסה .

יפה, אז זו סיבה דווקא כן להשקיע יותר מפעם אחת חד פעמית כי ירושלים טוענת שהיא הולכת להגדיל את התקציב כל שנה.
יוגב באמת מדאיג עם המחלה הזאת.
אצל רנדל זה פגע בזמן הכי קריטי מבחינתנו, אצל יוגי זה לכאורה בא בזמן טוב, אבל זו מחלה מתעתעת שיכולה לפגוע בכל זמן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים