אדגר פו כתב:איבדנו אליפות פעמיים בשנים האחרונות ,חוץ מהשנה האחרונה והכיס לא נפתח במיוחד.
לגבי מה יהיה הלאה, למי איכפת ? עד שסוף סוף יש נכונות להוציא כסף אני לא מתכוון לחשוב מה יהיה השנה הבאה. אולי יגיע המשיח ואולי ניכבש ע"י יצורים מהכוכב החדש שהתגלה.
אבל יהודים תמיד ישארו יהודים.
ההבדל זה שהפעם לא עלינו בכלל לגמר ובפעמים הקודמות הפסדנו במשחק אחד...
עוד הבדל זה שהפעם ירושלים עושה קולות של מתמודדת רצינית ואחרי שלקחו אליפות בעונת הבכורה של הארנה , הם קיבלו תאבון ודני קילקול קיבה .
אגב המצב של יוגב נראה מדאיג , אולי בגלל זה מכבי חשבו על סוויגמן ? או שסיפור מקל עוד לא סגור ?
בכל מקרה אני מודאג משלושה שחקנים לעונה הבאה , פניני שעוד לא ידוע איך יחזור מהפציע בגילו הלא צעיר. סמית' שכבר תקופה ארוכה מראה לנו פציעות חוזרות וגם קשה לדעת מה יהיה בגילו , ויוגב שכנראה חטף התקפת קרוהן רצינית פתאום וגם קשה לדעת איך זה ישפיע עליו בטווח הארוך . היה בזמנו שחקן שנבחר בעשירייה הראשונה בדראפט דז'ואן ווגנר שנגמרה לו הקרירה בגיל מאוד צעיר בגללצמחלה בקיבה . לא בטוח אם זה היה קרוהן...
מי שלא מדאיג אותי זה לאנדסברג שעיקר ההחלמה שלו זה מנוחה והיה לו מספיק מיזה בקיץ .
אגב אני גם חושב שאם מכבי באמת מתכוונת לזרוק 1.2 מליון אז עדיף לשים 900 על טיילור ואת השאר על 4 דיפנסיבי כשסמית מגבה אותו . כל עוד הוא לא חתם הייתי מנסה .